Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βουλα εσενα δεν ειναι το μωρακι σου 4 μηνων, αν θυμαμαι καλα;;; Οταν το βαζεις μπρουμυτα σηκωνεται;;; Γιατι εμενα σχεδον καθολου. Λιγο μονο ισα για να μην πνιγει. Ειμαι να σκασω, αλλο παλι και αυτο. Η γιατρος μου ειπε οτι επρεπε να σηκωνεται.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xthes kati etroga pali kai mouleei o omiros pali kala pou tha xaseis ta kila esi me ola afta ta glika pou tros , kai tou leo tha ta xaso mexri na giriso stin douleia, iounio, kala mou leei mexri tote den xanaleo tipota alla an den ta xaseis tote tha xanarxiso. kai tou leo ennoeitai oti tha ta xaso den tha gino mia patoza nifi, giati tha kanoume vaftisi kai gamo mazi, kai pethane sto gelio molis to pa. mou tin spaei na mou lene sinexeia gia ta kila giati aisthanomai idi asximameta ta sxolia trisxkrotera me pairnei apo kato

Αχ ρε λιτσακι Ποσο σε καταλαβαινω και εγω χθες αφου τσακισα μια κατσαρολα λαχανοντολμαδες ερχαιτε ο αντρας μου και μου λεει καλα εχεις φαει παρα πολυ!!!!!Εγω βεβαι α δεν απαντησα γιατι με πηραν τα κλαματα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Λιτσακι και Ζωούλα στην ιδια φαση ειμαι και εγω. εγώ είχα παρει 20-21 κιλά και εχασα 15 εχω λοιπον τουλαχιστον αλλα 6 για να φτασω στα προ εγκυμοσυνης τα οποια ηταν κανα 2 κιλακια παραπανω απο τα νορμαλ μου οποτε πρπει να χασω αλλα 8 περιπου :shock:. και η δική μου ζυγαρια εχει κολλησει στα 81,5, αρνειται να κατεβει αλλα και πως να κατεβει οταν τρωω απιστευτες ποσοστητες γλυκών την ημερα; οταν πχ θα πω να φαω μπισκοτα, τρωω ενα παπαδοπουλου σοκολατα το μεγαλο ομως. στο μεταξυ μεσα στην ημερα εχω φαει και ενα κρουασαν σοκολατα για πρωινο. καταλαβατε τωρα τι παιζει; δοξα το θεο που τουλαχιστον δεν παιρνω (προς ωρας παντα)!

όσο για την καταθλιψη, μου χτυπαειι συνεχως την πορτα και εγω ειμαι απο πισω και την κραταω με πεισμα. ποιος θα κερδισει ακομα δεν ξερω αλλα υπαρχουν φορες που και η δικη μου αντισταση πεφτει. το κακο ειναι οτι δεν εχω και καποιον να με βοηθησει εκει στην πορτα. ο αντρας μου απο οτι εχω καταλαβει περναει αλλη φαση (για την οποια μονο να υποψιαστω πραγματα μπορω αφου δεν μου μιλαει) οποτε... ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε. ΜΟΝΗ σαν το λεμόνι λοιπον και οποιος αντεξει! ας ειναι καλα το παιδακι μου που αξιζει τα παντα! γι αυτον αντεχω και δεν εχω σκασει ακομα.... ωραια σας ψυχοπλακωσα ε? θα βρω κατι να ευθυμησουμε.... εν αναμονη....

a kala ki ego ta gialia edo kai kamia dekaria meres arxisa na ta vgazo eixa parei kainourgio skeleto kai den to foraga , tora ta foresa. anevike i moiopia se kamia sas?

όχι...άλλα γρατζούνισα τα τζάμια και πρέπει να τα αλλάξω...πάλι λεφτά!

γιατί καλέ κοιμάστε με τα γυαλιά; εγω τα εχω διπλα και αν τον ακουσω τα φοραω...

Λιτσακι και Ζωούλα στην ιδια φαση ειμαι και εγω. εγώ είχα παρει 20-21 κιλά και εχασα 15 εχω λοιπον τουλαχιστον αλλα 6 για να φτασω στα προ εγκυμοσυνης τα οποια ηταν κανα 2 κιλακια παραπανω απο τα νορμαλ μου οποτε πρπει να χασω αλλα 8 περιπου :shock:. και η δική μου ζυγαρια εχει κολλησει στα 81,5, αρνειται να κατεβει αλλα και πως να κατεβει οταν τρωω απιστευτες ποσοστητες γλυκών την ημερα; οταν πχ θα πω να φαω μπισκοτα, τρωω ενα παπαδοπουλου σοκολατα το μεγαλο ομως. στο μεταξυ μεσα στην ημερα εχω φαει και ενα κρουασαν σοκολατα για πρωινο. καταλαβατε τωρα τι παιζει; δοξα το θεο που τουλαχιστον δεν παιρνω (προς ωρας παντα)!

όσο για την καταθλιψη, μου χτυπαειι συνεχως την πορτα και εγω ειμαι απο πισω και την κραταω με πεισμα. ποιος θα κερδισει ακομα δεν ξερω αλλα υπαρχουν φορες που και η δικη μου αντισταση πεφτει. το κακο ειναι οτι δεν εχω και καποιον να με βοηθησει εκει στην πορτα. ο αντρας μου απο οτι εχω καταλαβει περναει αλλη φαση (για την οποια μονο να υποψιαστω πραγματα μπορω αφου δεν μου μιλαει) οποτε... ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε. ΜΟΝΗ σαν το λεμόνι λοιπον και οποιος αντεξει! ας ειναι καλα το παιδακι μου που αξιζει τα παντα! γι αυτον αντεχω και δεν εχω σκασει ακομα.... ωραια σας ψυχοπλακωσα ε? θα βρω κατι να ευθυμησουμε.... εν αναμονη....

Μακ κοπελα μου μην της ανοιξεις την πορτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κρατα γερα...Προσπαθησα πολυ να μην καταρρευσω με ολα αυτα που μου συνεβησαν και να σου πω την αληθεια εγω της ανοιξα λιγο το παραθυρο, μπηκε μεσα και με πολυ προσπαθεια και επιμονη την ξαναεβγαλα εξω...Μην υποκυψεις, παλεψε το γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα και κυριως για το παιδακι σου. Ειπαμε ευτυχισμενη μαμα ευτυχισμενο μωρο. Με τον αντρα σου γιατι δεν προσπαθεις εσυ να σου μιλησει;;;Φανταζομαι οτι θα το εχεις ηδη κανει αλλα μια προαπαθεια ακομα δε βλαπτει.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

μονη δεν εισαι! τι ειμαστε εμεις κοπελια;;;

οσο για την καταθλιψη, εφτασα οριακα τα βραδια που νυσταζα, πονουσα κι εκλαιγα, αλλα με επιασε και πεισμα...ή αυτή ή εγω! ε οχι μανδαμ εγω ειμαι μανα και ζω τις πιο υπεροχες στιγμες με το βρεφακι μου! ε πηγε σπιτι της :) ερχεται που και που επισκεψη οπως χθες αλλα φευγει μετα τον καφε :)

Και εγω Μαρακι τοσα κιλα εβαλα και τοσα εχω χασει...

Μπορει μια μερα να λιμοκτονησω και να μην φαω τιποτα αλλα ουτε ενα γραμμαριο δεν θα χασω...

και δεν ειναι μονο αυτο...Φοραω οτ πιο ριχτο υπαρχει για να καλυψω τα κιλα μου και σε τιποτα πια δεν θυμιζω γυναικα.Και δεν εχω χρονο να ασχοληθω με τον εαυτο μου....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

http://marcusschenkenberg.org/scroller-service.php?gallery=gallery1&detail&index=29

τον θυμαστε ετσι; φατε ματια ψαρια χα χα!:tongue:

Εισαι θεοτρελη!!!!! Δεν κινδυνευεις απο καταθλιψη εσυ παιδι μου!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

μονη δεν εισαι! τι ειμαστε εμεις κοπελια;;;

οσο για την καταθλιψη, εφτασα οριακα τα βραδια που νυσταζα, πονουσα κι εκλαιγα, αλλα με επιασε και πεισμα...ή αυτή ή εγω! ε οχι μανδαμ εγω ειμαι μανα και ζω τις πιο υπεροχες στιγμες με το βρεφακι μου! ε πηγε σπιτι της :) ερχεται που και που επισκεψη οπως χθες αλλα φευγει μετα τον καφε :)

Α καλα και μενα με επισκεπτεται που και που, παραπονο δεν εχω!!!!!!!!

ovvZp2.png

Και εγω Μαρακι τοσα κιλα εβαλα και τοσα εχω χασει...

Μπορει μια μερα να λιμοκτονησω και να μην φαω τιποτα αλλα ουτε ενα γραμμαριο δεν θα χασω...

και δεν ειναι μονο αυτο...Φοραω οτ πιο ριχτο υπαρχει για να καλυψω τα κιλα μου και σε τιποτα πια δεν θυμιζω γυναικα.Και δεν εχω χρονο να ασχοληθω με τον εαυτο μου....

καλα... παρε και εσυ μια δοση Μαρκους και πορευσου Νταβελη (ετσι ειμαι και εγω σαν τον Νταβελη τωρα) :)

http://marcusschenkenberg.org/scroller-service.php?gallery=gallery1&detail&index=29

τον θυμαστε ετσι; φατε ματια ψαρια χα χα!:tongue:

.. και εάν καταλάθος ανοίξει η πόρτα .... να περιμένεις έτσι απο πίσω...

http://marcusschenkenberg.org/scroller-service.php?detail&gallery=gallery1&index=3.... χι χι χι

... μήπως να μας στείλεις το τηλ. του άντρα σου να του πούμε τα κάλαντα?????:P;):)

...μήπως, λέω μήπως.... είμαι ο καραγκίοζης της παρέας και όταν λείπω σας πιάνει κάτι???? εαν ναι τότε ελάτε απο εδώ να σας κάνω τον καραγκιόζη απο κοντά....!!! ΣΑΣ Απαγορεύω να πάθετε κατάθλιψη!!!

Ελάτε βρε κοριτσάκια φάση είναι και θα περάσει γρήγορα... τα καλύτερα έρχονται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...