Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα από μένα και χρόνια πάρα πολλά σε όλες τις εορτάζουσες!!!

Τί κάνετε;Εγω γύρισα αργά από τα μαθήματα και δεν το χάρηκα το μπεμπάκι μου!!Το έπλυνα τον τα"ισα και τον κοίμησα!!Αυτό το παιδάκι δε θα παχύνει ποτέ!!Δεν κάθεται πουθενά!!Είναι μόνο 7240!!Τί θα τον κάνω και τρώει ο καημένος!!Αχ!!!Τί να πώ!!

Sunny κάνω τη δίαιτα σου!!Ελπίζω να αδυνατίσω!!Όποτε θές θύμησε μου να σου στειλω το τηλ της!!

Ντομάτα μου είπε οτι τρώνε στο χρόνο ο γιατρός μου και μακαρονάκι αργότερα!Στον 7-8 μήνα!!

Κοριτσάκια πέφτω για ύπνο γιατί είμαι χάλια και ψιλοάρρωστη!!

Φιλάκια σε όλες!!!:):)

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααα!!!

τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια????

εμείς εδώ μια χαρά! αρχίσαμε χθες την έρευνα αγοράς για το τραπέζι του γάμου επιτέλους! και σκεφτόμαστε να το κάνουμε τελικά Κυριακή μεσημέρι...θέλω να εστιάσω στη βάφτιση κυρίως γιαυτό...

πάντως είμαστε σε καλό δρόμο!

Εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου.Στεναχωριεμαι γιατι ο μικρουλης μου δεν τρωει με πολυ ορεξη το ρυζαλευρο.Κανω 1 ωρα να του δωσω 120-140 γρ.

Σημερα του εδωσα και για πρωτη φορα φρουτο(μηλο) και εφαγε τα 3/4.Παλι σε 1 ωρα.Πιστευα οτι αυτο που ειναι γλυκο θα του αρεσει και θα το φαει με πιο πολυ ορεξη.

Κι εκει που ειχα απογοητευτει διαβασα οτι και μερικες απο σας δεν τρωνε με πολυ ορεξη και ετσι ησυχασα λιγο.Δεν ειναι μονο το δικο μου.

Συμπεθερα εσυ σε πιο δυσκολη κατασταση εισαι.Τα παιδακια μας μαλλον ειναι ολιγοφαγα.Κρατανε σιλουετα μωρε...

Ευμορφία μου ειδικά για το ρυζάλευρο που δεν το τρώει μη στεναχωριέσαι καθόλου! δεν του προσφέρει τίποτα!

και τα φρουτάκια σιγά σιγά θα τα συνηθίσει!

αραίωνε τα με ζεστό νεράκι στην αρχή για να γίνεται πιο λεία η κρεμούλα...

Κοριτσια μου τι κανετε??

Συγχωρεστε με αλλα παλι δεν σας διαβασα! Την τελευταια σελιδα μονο!

Βουλακι εχεις γεννεθλια??? Να σε χαιρομαστε κοπελα μου!!

Τατι να χαιρεσαι την Ραφαελλα!!! Να ναι καλα κ ευτιχισμενη! Μισοχρονισε η κουκλιτσα σου ε? Ζωητσα να χαιρεσαι κ εσυ το γιο σου! Να ναι παντα καλα κ ευτιχισμενος!

Αχ κοριτσια θα τρελλαθω, μισος χρονος ζωης!! Ποτε περασαν 6 μηνες?!?! Αφου σκευτομαι να του παρω μια παστα, να κοτσαρω κ ενα κερακι κ να το γιορτασω!!! Μισογεννεθλια!! Παει σαλεψα!

Τι μου κανετε? ΣΟφια αρχισες να ψαχνεις νυφικα??? Εγω ακομα δεν ξερω τι θα κανω.. Ισως βαλω αυτο που εβαλα στον πολιτικο.. Παντως αν αποφασισω για κανονικο νυφικο, σιγουρα θα το ραψω! Δεινεις οτι σχεδιο θες κ σου κοστιζει γυρω στα 800 ευρω!

Τατι, εχεις σκεφτει να το κανεις επαγγελμα αυτο κοπελα μου? Επειδη ειδα κ το νυφικο σου, αλλα κ γενικα το γουστο σου, εσυ εισαι πλεον εδω μεσα κατι σαν Χρυσος Οδηγος! Για σκεψου το...

Μαριάνθη μου για νυφικά εδώ ρώτησα για ιδέες! έξω δεν έχω πάει και δεν ξέρω και πότε πρέπει να πάω! το να το ράψω είναι η καλύτερη λύση αλλά για να το ράψω πρέπει να ξέρω και τι θέλω κι εγώ βρίσκομαι σε σύγχιση!!! χαχαχαχα!!!!

γιωτουλα μου εχω ζυγαρια ακριβειας κ ζυγιζω για να καταλαβω τι τρωει επειδη της δινω πολυ μικρες κουταλιτσες!

Τατιάνα μου να χαίρεσαι τη Ραφαελίτσα σου!!!! πάντα υγιές και χαρούμενο να είναι το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!!

βρε μην τρελαίνεσαι με ζυγαριές και γραμμάρια! με το μάτι παίξε!

ακόμα κι αν βλέπεις οτι έφαγε 5 γρμ, δεν σε βοηθάει κάπου!

εγώ για τη μπέμπα μου ξέρω οτι τρώει ένα μεγάλο αχλάδι και ένα μήλο! αυτά!;)

Και έχω να καταγγείλω οτι έχω τα νεύρα μου γιατί αδυνατισα κι άλλο!!!!!!!! γκρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!

λείψανο θα γίνω αν συνεχίσω έτσι...:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!

Τι κανετε?Εμεις καλα...Δεν κοιμηθηκα βεβαια και πολυ πολυ γιατι με φαγανε οι βολτες να τσεκαρω αν ο μικρος ειναι καλα...Μ''αρεσει που τον βαλαμε στο δωματιο του μια μερα που εχει ρεπο και ο Κοσμα για να σηκωνεται και αυτος να τον βλεπει και τελικα αυτος κοιμοταν και μενα με φαγαν οι βολτες!!!!!!!!!!!

Αχ και εγω αρχισα διαιτα....Δεν τρωω τιποτα...Ειναι ο μονος τροπος για να αδυνατισω....:?:???:

Αλλα δεν παει αλλο πια....ΒΑρεθηκα να βλεπω την κοιλια μου.Αφου καμιαα φορα λεω ποτε θα αρχισει να μπουσουλαει αυτος μπας και τρεχω λιγο απο πισω του και χασω κανενα γραμμαριο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα ! Πως είστε ?

Ποναει πολύ ο λαιμός μου, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί , αλλά ελπίζω να μείνω μόνο σε αυτό κ να μη χειροτερέψω. :(

Σοφία τι ωραία διαδικασία τα της οργάνωσης του γάμου, βεβαία δε ξέρω πως είναι να έχεις κ βάφτιση μαζί αλλά προσπάθησε να το διασκεδάσεις. Εγώ το νυφικό μου το βρήκα σχεδόν με τη πρώτη, αυτό πάντως που ήθελα εκτός από το να μου πηγαίνει ήταν να είναι κ λίγο κλασσικό έτσι ώστε όταν μετά από χρόνια βλέπω τις φωτος του γάμου να μην φαίνομαι τελείως εκτός χρόνου.

Και εγώ θέλω δίαιτα αλλά δε μπορώ όλη μέρα σπίτι όλο κ κάτι βρίσκω να μασουλήσω κ επίσης ποντάρω σε αυτό που είπε η Ζωή να αρχίσει μπουσουλησμα για να κινούμε . :mrgreen:

XwAPp3.png

Οσον αφορά την κοιλία κορίτσια να αγοράσετε τον κορσε Μαμα σλιμ παντυ που εμένα μου έχει κάνει πολύ δουλειά!!Μάζεψε σας λέω κανονικά σχεδόν η κοιλιά μου!!!

Τι ειναι αυτο????????

Το φορας και αδυνατιζει η κοιλια σου???????

Ναι!!!Είναι σαν μεγάλο βρακάκι που έχει κόμπιτσες δεξιά και αριστερά και από κάτω για να βγαίνει εύκολα και να αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο μπαίνει η κοιλιά!!Το πουλάνε στα φαρμακεία 85 ευρώ αλλά εγω το πήρα πριν κανένα μήνα όπου το δίνανε μισή τιμή από την εταιρεία!Και το πήρα 42 εχω δει αποτέλεσμα

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

είμαι πολύ χαρούμενη διότι σήμερα πληρώθηκα αδρα για την υόθεσή μου η οποία δεν εγινε κιόλας λόγω απεργίας δικαστικών υπαλλήλων και αποχής δικής μας! εγώ ξεχρέωσα τις οφειλές μου, ο πελάτης ξεαγχωθηκε για να αγχωθεί πάλι το Σεπτέμβρη (που πήρε αναβολή) και όλοι ειμαστε μια χαρα!κατά τα άλλα ο μικρος μου συνεχίζει να τα κανει ασυστολα και αναρωτιέμαι μέχρι πότε! καμια μανούλα με την ίδια εμπειρια μπορει να μου πει πότε σταματάνε επιτελους αυτές οι κενώσεις; Ζωήηηηηηηηηη για πες!

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!

Τι κανετε?Εμεις καλα...Δεν κοιμηθηκα βεβαια και πολυ πολυ γιατι με φαγανε οι βολτες να τσεκαρω αν ο μικρος ειναι καλα...Μ''αρεσει που τον βαλαμε στο δωματιο του μια μερα που εχει ρεπο και ο Κοσμα για να σηκωνεται και αυτος να τον βλεπει και τελικα αυτος κοιμοταν και μενα με φαγαν οι βολτες!!!!!!!!!!!

Αχ και εγω αρχισα διαιτα....Δεν τρωω τιποτα...Ειναι ο μονος τροπος για να αδυνατισω....:?:???:

Αλλα δεν παει αλλο πια....ΒΑρεθηκα να βλεπω την κοιλια μου.Αφου καμιαα φορα λεω ποτε θα αρχισει να μπουσουλαει αυτος μπας και τρεχω λιγο απο πισω του και χασω κανενα γραμμαριο....

είδες που στα είπα; ειναι λίγο περιεργες οι πρωτες μερες αλλά να δεις συνηθιζεται γρηγορα! πολύ γρήγορα! όσον αφορα στη δίαιτα μην κανεις χαζομαρες και δεν τρως τίποτα. είναι πολύ χειρότερα άσε που θα εξαντληθείς και κάποια στιγμή θα πέσεις με τα μουτρα πάλι στο φαγητο για να αναπληρωσει ο οργανισμός σου αυτά που εχασε!

Οσον αφορά την κοιλία κορίτσια να αγοράσετε τον κορσε Μαμα σλιμ παντυ που εμένα μου έχει κάνει πολύ δουλειά!!Μάζεψε σας λέω κανονικά σχεδόν η κοιλιά μου!!!

ναι ε;;;;;; χμμμμμμ....

Καλημέρα ! Πως είστε ?

Ποναει πολύ ο λαιμός μου, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί , αλλά ελπίζω να μείνω μόνο σε αυτό κ να μη χειροτερέψω. :(

και εγω το περασα Κατερινιώ. πρωτη μέρα λαιμός με ξερόβηχα, δεύτερη μέρα λίγο λαιμός, βήχας με φλέματα (μπλιαχ σορρυ) και φοβερός πόνος στο σώμα (αρθρωσεις και μύες) σε συνδυασμό με δέκατα, τρίτη ημέρα πόνος στο σώμα καθόλυ λαιμός και κατάλοιπα βήχα.

εγώ τι έκανα; εντριβες με βιξ πλάτη στήθος και βεντούζες. ντεπονάκια και φακελακια rebon βρογχολυτικά για να σπάσει ο βήχας. είμαι πολύ καλύτερα αλλά ακόμα κυκλοφορώ με μάσκα στο σπίτι εννοειται! περαστικούλια!!!!:D

Καταρχην να πω οτι εχεις βαλει τελεια φωτο στο avatar...Ειναι μια φατσα μονο για φιλια!!!!!!!!!!!

ΜΑρακι για το χεσιμο τι να πω...Η εμεπιρια σηκωνει ψηλα τα χερια!!!!!:P:p:p

το δευτερο δοντι βγηκε?ή ακομα περιμενετε να φανει?

Ναι!!!Είναι σαν μεγάλο βρακάκι που έχει κόμπιτσες δεξιά και αριστερά και από κάτω για να βγαίνει εύκολα και να αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο μπαίνει η κοιλιά!!Το πουλάνε στα φαρμακεία 85 ευρώ αλλά εγω το πήρα πριν κανένα μήνα όπου το δίνανε μισή τιμή από την εταιρεία!Και το πήρα 42 εχω δει αποτέλεσμα

Εγω παλι το σκεφτομαι....Χαανεις κιλα με αυτη ή απλα μπαινει μεσα η κοιλια??

Δεν καταλαβαινω....:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...