Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριανθη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!ναι το εχω σκεφτει αλλα δεν ειμαι ανθρωπος του ρισκου κ προτιμω την ασφαλεια κ ταα προνομια που μου παρεχει η τραπεζα....πολυ θα μου αρεσε παντως!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε παλιοκουγια!!!!!!!!!!!Θα αθωωσεις τον ενοχο???????:tongue::tongue::tongue:

κατ' αρχην το δικαστηριο ειναι πολιτικό και όχι ποινικο αρα δεν τιθεται θεμα αθωωσης. επιπλέον ο οδηγος της μοτοσυκλετας ήταν τυφλα στο μεθυσι (στο αλκοολ του και ετρεχε και λιγο αιματακι δηλαδη) + του οτι ειχε κανει χρηση κανναβης! και μην με ξαναπεις Κούγια! εγω σε βριζω; ε ε ε ε ε;

και ναι μπορειτε να με φωναζετε χρυσο οδηγο!!!

ωραια! θα μας εισαι πολύ χρησιμη!!!!:tongue:

Φιλενάδες μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ.

Αχ, με συγκινήσατε!!!!!!!!!

1033917h167ubyjt9.gif

Σήμερα είναι τα πρώτα γενέθλια μου με το μωρό μας αγκαλιά οπότε θα τα γιορτάσουμε οι 3 μας!!!!!!!!! Αύριο όμως δέχομαι επισκέψεις να σας κεράσω!!!!!!!!!!Και φυσικά για να μη μου μείνετε παραπονεμένες σήμερα, ορίστε:

549062c91it46lgr.gifκερνάω τουρτίτσα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κατ' αρχην το δικαστηριο ειναι πολιτικό και όχι ποινικο αρα δεν τιθεται θεμα αθωωσης. επιπλέον ο οδηγος της μοτοσυκλετας ήταν τυφλα στο μεθυσι (στο αλκοολ του και ετρεχε και λιγο αιματακι δηλαδη) + του οτι ειχε κανει χρηση κανναβης! και μην με ξαναπεις Κούγια! εγω σε βριζω; ε ε ε ε ε;

Μαρακι εχεις δικιο....Ητανε χοντρη βρισια....:mrgreen::mrgreen:

Το παιρνω πισω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Σημερα θα βαλουμε τον μικρο στο δωματιο του να κοιμηθει....

Πηραμε και την κουνια απο το δικο μας....Ειμαι λιγο στεναχωρεμενη που δεν θα ειναι διπλα μου.....:(:(

Ηδη μου λειπει....

καλα εσυ το εχεις ταμα να μπαινεις όταν λειπουμε όλες;

τεσπα, ειμαι γραφειο και στρωνομαι στην δουλεια. θα σας ριχνω κανενα βλεφαρο που και που ;)

Τι εγινε με το τικερ ενταξει?

Σημερα θα βαλουμε τον μικρο στο δωματιο του να κοιμηθει....

Πηραμε και την κουνια απο το δικο μας....Ειμαι λιγο στεναχωρεμενη που δεν θα ειναι διπλα μου.....:(:(

Ηδη μου λειπει....

αντε καλούς ύπνους! να σου πω κανα δυο μερουλες θα εχεις προβλημα, ανα διωρο θα εισαι ξύπνια (στην καλύτερη) και θα στεναχωριεσαι. την 3η μερα θα εισαι περδίκι!!!!!

Τι εγινε με το τικερ ενταξει?

ναι μια χαρα, ευχαριστω!:) ειχες δικιο....

Γεια σας κοριτσια!

Πολλα γενεθλια βλεπω σημερα...!

Τατι μου να χαιρεσαι την Ραφαελιτσα σου!

Ζωιτσα να χαιρεσαι τον Τεο σου!

Βουλιτσα χρονια σου πολλα!

Περαστικα στις μανουλες που ειναι αρρωστουλες.

Εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου.Στεναχωριεμαι γιατι ο μικρουλης μου δεν τρωει με πολυ ορεξη το ρυζαλευρο.Κανω 1 ωρα να του δωσω 120-140 γρ.

Σημερα του εδωσα και για πρωτη φορα φρουτο(μηλο) και εφαγε τα 3/4.Παλι σε 1 ωρα.Πιστευα οτι αυτο που ειναι γλυκο θα του αρεσει και θα το φαει με πιο πολυ ορεξη.

Κι εκει που ειχα απογοητευτει διαβασα οτι και μερικες απο σας δεν τρωνε με πολυ ορεξη και ετσι ησυχασα λιγο.Δεν ειναι μονο το δικο μου.

Συμπεθερα εσυ σε πιο δυσκολη κατασταση εισαι.Τα παιδακια μας μαλλον ειναι ολιγοφαγα.Κρατανε σιλουετα μωρε...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...