Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα δεν ειπα!!!!ααααααα κ να σας πω οτι εννοειται πως δεν εχω παει για το δικο μου νυφικο σε ολα αυτα...εγω σε 2-3 πηγα για μενα!τα υπολοιπα εχω παει με φιλες-κουμπαρες-νονες....

το feline οντως εχει τελεια νυφικα!!!αν κ πλεον διαπιστωσαμε οτι εχουν ριξει τις τιμες πολυ....οικονομικη κριση βλεπετε!παντως αν ξαναπαντρευομουν σιγουρα θα πηγαινα στον Κωσταρελλο!

μαριανθη θελω να μου πεις την μακιγιεζ σου!θελω να την δοκιμασω για τη βαπτιση!!!η δικια μου ηταν πολυ καλη αλλα θελω να δω κ καμια αλλη!

ααα κ θελω να σας παραπονεθω γιατι δεν μας ειπατε χρονια πολλα!!!θα μου πειτε βεβαια γλυκια μου αφου μπαινεις αραια κ που θες να σου ευχηθουμε κιολας????εχετε δικιο!!!!το ξερω!προσπαθω να μπαινω οσο πιο συχνα μπορω....

φαγαμε μηλο χτες κ σημερα....πληρης αποτυχια!!!2 γραμμαρια χτες κ 8 σημερα...αντε να δουμε!!!μονο το ρυζαλευρο που ειναι ανοστο τρωει με τρελλα το οποιο ομως της εκανε δυσκοιλιοτητα μαλλον κ ετσι πινει το γαλα της με χαμομηλι μεσα.πρωι βραδυ δηλαδη αντι για 210 νερο της βαζω χαμομηλι μεχρι να δουμε βελτιωση....

αααα δοκιμασα κ κρεμα βανιλια κ φαριν λακτε μου ειπε ο παιδιατρος για να μην τρωει το ρυζαλευρο κ δεν τις τρωει!!!!30 γραμ φαριν λακτε κ βανιλια καθολου....οποτε ηπιε γαλα χτες...σημερα παλι φαριν λακτε κ οσο φαει κ συμπληρωμα γαλα....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!

ΕΥχαριστω παρα μα παρα μα παρα πολυ για τα χρονια πολλα!!!!!!

Συγκινηθηκα που το θυμηθηκατε....

ΜΑκ μου περαστικα να ειναι και τα δυο.....

Καταφερατε ενω δουλευετε να μαλωσετε και εσιες???

Γιωτουλα εγω βαζω νερο που εχω βρασει για 10 λεπτα πριν γιατι αλλιως δεν λιωνουν τα φρουτα...

Εμενα στην αρχη η γατρος μου ειπε να του δωσω 4 κουταλιες μονο και μετα γαλα.Την επομενη μερα 6 κουταλιες και γαλα και την τριτη 8 κουταλιες και γαλα.ΚΑι μετα κανονικα 200 ml και οσο φαει....χωρις γαλα συμπληρωμα ενοειτεε...Ετσι παντως τωρα πια την τρωει ολη.Στην πρωτηη κουταλια βεβαια κανει ενα τρομερο μορφασμο αλλα μετα του δινει και καταλαβαινει...

ΟΣο για τα κιλα μια χαρα ειναι...Καποια στιγμη πρεπει να σταματησουν να παχαινουν.....ΨΗλωσε κιολας τελεια....

Τατιανα γενικα τοσο που εχεις ψαξει τα θεματα εχεις ανακυρηχθει ο χρυσος οδηγος του φορουμ!!!!!!!!!:P:p:p

ΜΑριανθη περαστικα και σε εσενα...Δεν ειναι λιγο νωρις να του δωσεις ντοματα και ζυμαρικα?ΔΕν ξερωω λεω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

βρε Τατιανακι να την χαιρεσαι την μπεμπου σου! πραγματι δεν μπαινεις και δεν το βλεπουμε το τικερακι. Εγω ειμαι στο γραφειο και εχω μπλεξει ασχημα με μια υπόθεση αυριο που μαλλον δεν θα γινει κιολας λογω απεργιας των δικαστικων υπαλληλων. όπως και να εχει οφειλω να ειμαι ετοιμη και γι αυτο εχω βγαλει τα ματια μου. ειναι διπλό θανατηφόρο και εχω τον εναγόμενο-"φταιχτη" :rolleyes:.

Γιώτα 2 ολόκληρες κουταλιες;;;;;; γιουπιιιιιιι! κατι ειναι και αυτο παντως ;)

Κατερινιω μου τι κανεις;

λοιπον μαλλον παω σπιτι μου τωρα και θα ξαναερθω το απογευμα να δουλεψω. δεν μπορω ειμαι και κομματια γμτ....:?

Διαφημίσεις

βρε Τατιανακι να την χαιρεσαι την μπεμπου σου! πραγματι δεν μπαινεις και δεν το βλεπουμε το τικερακι. Εγω ειμαι στο γραφειο και εχω μπλεξει ασχημα με μια υπόθεση αυριο που μαλλον δεν θα γινει κιολας λογω απεργιας των δικαστικων υπαλληλων. όπως και να εχει οφειλω να ειμαι ετοιμη και γι αυτο εχω βγαλει τα ματια μου. ειναι διπλό θανατηφόρο και εχω τον εναγόμενο-"φταιχτη" :rolleyes:.

Γιώτα 2 ολόκληρες κουταλιες;;;;;; γιουπιιιιιιι! κατι ειναι και αυτο παντως ;)

Κατερινιω μου τι κανεις;

λοιπον μαλλον παω σπιτι μου τωρα και θα ξαναερθω το απογευμα να δουλεψω. δεν μπορω ειμαι και κομματια γμτ....:?

Ρε παλιοκουγια!!!!!!!!!!!Θα αθωωσεις τον ενοχο???????:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αχ τατιανάκι μου είδες πως μας βασανίζουν τα ζουζουνάκια για να φάνε λίγουλάκι;;;Καλά πως μετράς τα γραμμάρια;;;;;ζυγίζεις;Πως γίνεται;

γιωτουλα μου εχω ζυγαρια ακριβειας κ ζυγιζω για να καταλαβω τι τρωει επειδη της δινω πολυ μικρες κουταλιτσες!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Κοριτσια μου τι κανετε??

Συγχωρεστε με αλλα παλι δεν σας διαβασα! Την τελευταια σελιδα μονο!

Βουλακι εχεις γεννεθλια??? Να σε χαιρομαστε κοπελα μου!!

Τατι να χαιρεσαι την Ραφαελλα!!! Να ναι καλα κ ευτιχισμενη! Μισοχρονισε η κουκλιτσα σου ε? Ζωητσα να χαιρεσαι κ εσυ το γιο σου! Να ναι παντα καλα κ ευτιχισμενος!

Αχ κοριτσια θα τρελλαθω, μισος χρονος ζωης!! Ποτε περασαν 6 μηνες?!?! Αφου σκευτομαι να του παρω μια παστα, να κοτσαρω κ ενα κερακι κ να το γιορτασω!!! Μισογεννεθλια!! Παει σαλεψα!

Τι μου κανετε? ΣΟφια αρχισες να ψαχνεις νυφικα??? Εγω ακομα δεν ξερω τι θα κανω.. Ισως βαλω αυτο που εβαλα στον πολιτικο.. Παντως αν αποφασισω για κανονικο νυφικο, σιγουρα θα το ραψω! Δεινεις οτι σχεδιο θες κ σου κοστιζει γυρω στα 800 ευρω!

Τατι, εχεις σκεφτει να το κανεις επαγγελμα αυτο κοπελα μου? Επειδη ειδα κ το νυφικο σου, αλλα κ γενικα το γουστο σου, εσυ εισαι πλεον εδω μεσα κατι σαν Χρυσος Οδηγος! Για σκεψου το...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...