Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!Είμαι χάλια χάλια χάλια!!!Είμαι μπουκωμένη και πονάει ο λαιμός μου!Δεν εχω κοιμηθεί όλη τη νύχτα!Αχ!Τί τραβάω!Ζωή χρόνια του πάρα πολλά του μπεμπάκου!Μακμαράκι μου τί συμβαίνει;;;Σε παρακαλώ μην πέφτεις!!Για όλους ισχύουν τα ίδια!Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι και να ξεπεράσουμε την κρίση αυτή!Επίσης γύρω μου όλοι χωρίζουν!Οπότε ας στραφούμε στις οικογένειές μας και στα μπεμπάκια μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!!Οι γονείς μας ξεπέρασαν πιο δύσκολες καταστάσεις!:):)Βλέπω στην τηλεόραση την ιστορία της Μαστροκώστα!Τί έζησε και αυτή!Γι αυτό σας λέω χαλαρώστε και όσα έρθουν και όσα πάνε!!

Τώρα από άποψη φαγητού ο μπεμπάκος μου έφαγε και μπρόκολο και κρεμμυδάκι!!Μη φανταστείτε οτι κάθεται με ανοιχτό το στόμα και περιμένει αλλά τρώει!!Τον λατρεύω!Θέλω να μάθω πότε μπορώ να του βάλω μακαρόνια και ντομάτα για να γίνει πιο νόστιμο!!!!:):)Από δοντάκι όμως τίποτα!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάνθη μου και εγω χαλια ειμαι! εχθες μεχρι βεντουζες εκανα, πασαλειφτηκα και με 3 κιλά βιξ αλλά ακόμα βήχω! στο σπίτι κυκλοφορώ σαν το φαντομα με μασκα και πονανε όλα μου τα κοκκαλα! την γλιττωσα όλο το χειμωνα και την πατησα τωρα! τον Μάρτιο πάντα κάτι παθαινω γμτ! σας εχω πει ότι από μικρή σιχαίνομαι την ανοιξη; απα πα πα πα....:mad:

Καλημέρααα!!!

αυτή η νύχτα να πάει και να μην ξανάρθει...ούτε νεογέννητη δεν έκανε έτσι...κοιμήθηκε 10 ξερή...ξύπνησε 1 για μαμ και μετά πάλι στις 4...και χόρευε μέχρι τις 5:30! στις 8 ξύπνησε κανονικά...

νυστάζωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Ζωίτσα να χαίρεσαι τον Τεό σου!!! χαρούμενος και υγιής να είναι πάντα!!!

Συμπεθερούλα μου περαστικούλια για το κρύωμα!!!

για τα ψυχολογικά που σε ρίχνουν, μόνο ένα φάρμακο έχω:

πολλές αγκαλίτσες με το γαμπρούλη μου και τον αντρούλη σου!!! και θα δεις οτι όλα θα είναι μια χαρά!!!

αααα για το μπεαμπα το ειδες το μηνυμα μου ε?σου απαντησα!παντως αν θες να σου παραγγειλω κ σενα μπορω...δεν εχει φυγει η παραγγελια μου ακομα κ δεν χρειαζεται να πληρωσεις τα μεταφορικα.θα τα πληρωσω εγω...απλα θα πρεπει μετα με καποιο τροπο να στο στειλω!

Ευχαριστώ πολύ Τατιάνα μου για την προσφορά αλλά μάλλον θα μας το πάρουν δώρο τελικά!!!

Καλημέεεεεεεραααα! Χάθηκα..Πήγαμε γιατρό. πήραμε 3 πόντους και μόνο 300γρ βάρος αλλά ο γιατρός είπε όλα οκ! Χθες κάναμε τη πρώτη μας απόπειρα να φάμε αχλαδάκι.Η μαμά λούστηκε με αχλάδι,η μπέμπα γέμισε ολοκληρη κι εκεί που ένιωσα ότι μετά από μισή ώρα κατάφερε να φάει 1 κουταλια στο σύνολο, μου κάνει ένα αναγούλιασμα και την έβγαλε όλη έξω..τζίφος δηλαδή..κι εσάς έτσι έκαναν;;εμένα χθεσ δεν έφαγε καθόλου τελικά..ρε κορίτσια το άλεσα στο παιδικο μουλτι και είχε κομματάκια.εσεις που το αλέθετε;;;μήπως γι αυτό αναγούλιαζε συνέχεια το μωρό μου;;

Μακ μου περασστικά!και...cheer up now PLEASE!!!!

Τάτι Το είχες μελετήσει το θέμα νυφικών εεε;;;Μπράβο!!¨αντε και στη κόρη σου!!!

Μπουυυυυυυχουχουυυυυ!θέλω κι εγώ να δω φωτοσ ζωίτσας!!!!

Μαριάνθη, κι εσύ βλέπω στο γάμο σου το έψαξεσ πολύ!

Εγώ από προνοβια είχα πάρει αλλά μου άρεσε πολύ..Εμένα δεν μου πάνε τα αέρινα γιατί πιστεύω οτι θέλουν μακρύ χυτό πόδι και γενικά ψιλόλιγνη σιλουέτα.Όσες φορές δοκίμασα ήμουν αστείο θέαμα!!! Έτσι κατέληξα σε κλασικού τύπου νυφικό.

Σοφάκι αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν μου άρεσαν καθόλου του δημήτριος. Ήταν χάλια τα υφάσματα!!!

Αυταααααά!!! cu later!!!

Γιωτάκι μια χαρά η μπεμπούλα σου!!!

Τι εννοείς παιδικό μούλτι?

εγώ της τα χτυπάω στο κανονικό το δικό μας και προσθέτω λίγο ζεστό νεράκι γιατί την τρώει καλύτερα όταν είναι πιο αραιή....δοκίμασε το...και πρόσεχε με τα κομματάκια...φρόντισε να είναι τελείως λεία η κρέμα.

Επίδης μπορεί αν μη στα χτυπάει καλά επειδή είναι μικρή η ποσότητα...βάλε 2 αχλαδάκια και δώστης το μισό.

Με δοκιμές θα βρεις τη λύση!!!

Καλημέρα!!!Είμαι χάλια χάλια χάλια!!!Είμαι μπουκωμένη και πονάει ο λαιμός μου!Δεν εχω κοιμηθεί όλη τη νύχτα!Αχ!Τί τραβάω!Ζωή χρόνια του πάρα πολλά του μπεμπάκου!Μακμαράκι μου τί συμβαίνει;;;Σε παρακαλώ μην πέφτεις!!Για όλους ισχύουν τα ίδια!Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι και να ξεπεράσουμε την κρίση αυτή!Επίσης γύρω μου όλοι χωρίζουν!Οπότε ας στραφούμε στις οικογένειές μας και στα μπεμπάκια μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!!Οι γονείς μας ξεπέρασαν πιο δύσκολες καταστάσεις!:):)Βλέπω στην τηλεόραση την ιστορία της Μαστροκώστα!Τί έζησε και αυτή!Γι αυτό σας λέω χαλαρώστε και όσα έρθουν και όσα πάνε!!

Τώρα από άποψη φαγητού ο μπεμπάκος μου έφαγε και μπρόκολο και κρεμμυδάκι!!Μη φανταστείτε οτι κάθεται με ανοιχτό το στόμα και περιμένει αλλά τρώει!!Τον λατρεύω!Θέλω να μάθω πότε μπορώ να του βάλω μακαρόνια και ντομάτα για να γίνει πιο νόστιμο!!!!:):)Από δοντάκι όμως τίποτα!

Περαστικά Μαριάνθη μου!

Μια χαρά ο μπεμπάκος σου! η ντομάτα νομίζω οτι μπαίνει αργότερα λόγω αλλεργιών....δεν είμαι σίγουρη όμως...

τι έγινε με τη Μαστροκώστα?????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωπ!!! παίζει γεννέθλιο?????

Βουλίτσα να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!! χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, χαρά και πολλά μπεμπόνια!!! (όσα θες τελοσπάντων!!!)

Τι θα μας κεράσεις?????????

συμπεθέρααααααααα!!! πέτα και ένα γκλίτερ για μένα που δεν το κατέχω το άθλημα!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλως το συμπεθερακι μου!

ταλαιπωρία το βραδυ σας ε; συμβαινει μωρε καμια φορα. και εμενα το δικο μου το σπλαχνακι ξυπνησε στις 2 γιατι χεστηκε (τα παλιοδοντια φταινε γμτ!) και μετά πάλι στις 5 γιατι πρπει να ποναγε η κοιλιτσα του και τελος στις 7.30 που εφαγε και .... ω του θαυματαος ηταν πάλι χεσμενος :|

τλεος παντων, όσο για τα ψυχολογικα, τον γαμπρουλη σου δεν μπορω να τον αγκαλιαζω και να τον φιλάω καθοτι ασθενώ (:|) και για τον συμπεθερο ούτε λόγος γιατι αυτός μου φταίει!:evil:

Βουλίτσα τα λουλουδακια από την συμπεθερα μου:

2222011gkfpqfwbsv.gif

v.gifo.gifu.gifl.gifi.gift.gifs.gifa.gif

καλως το συμπεθερακι μου!

ταλαιπωρία το βραδυ σας ε; συμβαινει μωρε καμια φορα. και εμενα το δικο μου το σπλαχνακι ξυπνησε στις 2 γιατι χεστηκε (τα παλιοδοντια φταινε γμτ!) και μετά πάλι στις 5 γιατι πρπει να ποναγε η κοιλιτσα του και τελος στις 7.30 που εφαγε και .... ω του θαυματαος ηταν πάλι χεσμενος :|

τλεος παντων, όσο για τα ψυχολογικα, τον γαμπρουλη σου δεν μπορω να τον αγκαλιαζω και να τον φιλάω καθοτι ασθενώ (:|) και για τον συμπεθερο ούτε λόγος γιατι αυτός μου φταίει!:evil:

Βουλίτσα τα λουλουδακια από την συμπεθερα μου:

2222011gkfpqfwbsv.gif

v.gifo.gifu.gifl.gifi.gift.gifs.gifa.gif

Τουλάχιστον ο γαμπρούλης μου ξυπνάει γιατί βγάζει δοντάκια!!!

η φαφουτίτσα η δικιά γιατί κάνει έτσι?

μήπως επειδή είχαμε επισκέψεις χθες και αναστατώθηκε απο τη βαβούρα??? ποιός ξέρει...

Εμείς απο κακά, ζήτημα αν κάνει μια φορά στις 2 μέρες πλέον! μάλλον στουμποκωλιάζει απο το μήλο!!! χαχαχαχα!!!

Τι σου έκανε ο συμπέθερος?????? α για πες του να σε προσέχει γιατί αλλιώς θα του στείλω τη νύφη του όταν είναι στις κακές της!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

παρακαλώ για το γλιττερ δεν κανει τιποτα! όσον αφορα το συμπεθερο αν ανοιξω το στομα μου δεν θα τον ξεπλενει ο Νειλοςόπότε άστο καλύτερα! παω να κανω καμια δουλεια μπας και πληρωθω!:)

χμμμ...μην πιέζεσαι συμπεθερούλα...αφήστε το μικρό στη γιαγιά και βγείτε μια βόλτα να κουβεντιάσετε...πες οτι σκέφτεσαι...οι άντρες τα θέλουν νιανιά...δεν καταλαβαίνουν απο μόνοι τους ούτε τα βασικά!

Πάω κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά όχι για να πληρωθώ αλλά γιατί το σπίτι θέλει επειγόντως καθάρισμα!!!

φιλιά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Mak μου είσαι πολύ αρρωστούλι...περαστικά..κατερινιώ επίσης..εμένα πάντως μακ δεν ξυπνάει όταν τα κάνει!(είναι βρωμοκωλάκι φαινεται!χι!)

Παραμυθένια μου το παιδικό μούλτι είναι μια εκπληκτική εφεύρεση! δεν το έχεις δει;;;;;είναι ολόιδιο με το κανονικό μόνο που είναι ροζ!χι!τόσο εκπληκτική εφεύρεση!!

βουλίτσα μου να τα εκατοστήσεις!

1812981jdngrgeb3d.gifh.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifb.gifi.gifr.gift.gifh.gifd.gifa.gify.gifempty.gif

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...