Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λέω κι εγώ θα μπω και θα διαβάζω αλλά .......τζίφος!το κλείσαμε το μαγαζάκι;καλέ δεν είναι ΣΚ, πού είστε;

πω πω Σοφάκι πολύ σε ζηλεύω που άρχισες το ψάξιμο για νύφικα. πόσο μου είχε αρέσε εκείνη η εποχή!!!πρόβες για νυφικά, πρόβες για μαλλιά, πρόβες για μακιγιάζ.....κλπ κλπ κλπ.ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι και εγω!!!!!ειδα νυφικα και μπηκα!!τα νεα μας απο τον παιδιατρο ολα καλα!δεν σας λεω λεπτομερειες για να μην σας κουρασω!

λοιπον εμεις εχουμε γυρισει ολα τα ατελιε νυφικων της αθηνας...παντρευτηκα εγω η μια μου κουμπαρα περυσι κ η αλλη θα παντρευτει φετος οποτε εχουμε παει σχεδον σε ολα!αν θελεις μπορω να σε βοηθησω σοφια μου!

κατσε να σου πω μερικα....

ελενα βορρεα-καλουτσικα νυφικα,πιο πολυ μπουστακι φουστα εχει

μελιτηνη-δεν μου αρεσαν

pronovias-δεν τρελλαθηκα κιολας,πιο ωραια στις φωτογραφιες δειχνουν απο οτι ειναι,επισης στα φερνουν ετοιμα κ στα στενευουν,δεν μπορεις να επεμβεις ιδιαιτερα

cymbeline-ωραια νυφικα απο γαλλια παλι ομως τα φερνουν ετοιμα

feline-τελεια νυφικα ακριβουτσικα ομως...πανω απο 4000

kathy heyndels-πολυ μπιχλιμπιδοτα με πολλα πετραδια κ οχι ιδιαιτερα αναλαφρα

anem-ωραια νυφικα κ λογικες τιμες,αναλαφρα

costarellos-ωραια νυφικα

alexander collections-εκει εκανα το δικο μου κ οι κουμπαρες μου τα δικα τους....εχει ωραια κομματια κ ειναι πολυ τυπισσα η σχεδιαστρια

sposa di elena-δεν μου αρεσαν

ασλανης-δεν μου αρεσαν

victoria kyriakides- ωραια νυφικα αναλαφρα με τελειες πλατες,λιγο περιεργη η ιδιοκτητρια, ακριβα ομως

τωρα για παπουτσια εχουμε παει στο thomas και δεν ενθουσιαστηκα.τα τακουνια του δεν μου αρεσαν καθολου!!!αντι να δωσεις 300 στον θωμα δωσε 300 στον Ζουλια που εχει ΤΑ παπουτσια!!!ειναι μακραν τα πιο κομψα κ elegant παπουτσια που εχω δει...βεβαια μπορει να βρεις κ στον μπουρναζο καλογηρου κλπ.....αν κ του μπουρναζου τα νυφιατικα δεν μου αρεσουν....κανουν πολυ μπαμ οτι ειναι νυφικα...

οτιδηποτε αλλο θελεις πες μου....

ζωιτσα δεν εχω δει προσκλητηρια κ μπομπονιερες ακομα οποτε δεν μπορω να σου προτεινω κατι!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

θυμηθηκα και αλλα....σου λεω κ ποια να αποφυγεις....

dimitrios-οχι

zolotas-οχι

ελενα κορναρου η καπως ετσι...-ΟΧΙ!!!!

επισης μου αρεσει ο Ιωαννου για παπουτσια και στην Καλογηρου εχει διαφορες μαρκες....εγω ειχα παρει rene caovilla και ηταν υπεροχα....ασημενια πεδιλα..

Μια καλησπέρα στα γρήγορα γιατί πάω για ζαχαροπλαστική!!!

Ζωίτσα λες και είχες βγει απο παραμύθι ήσουν στο γάμο σου!!! κούκλα!!!

Καλά Τατιάνα τι να λέμε....με έστειλες!!! δε χρειάζεται καν να κάνω έρευνα αγοράς! με κάλυψες!

ωστόσο για τα παπούτσια του Thomas έχω διαφορετική γνώμη! τα έφτιαξε εκεί η αδερφή μου και εκτός του οτι της τα έκανε φανταστικά, της κόστισαν 160 ευρώ! πολύ καλά νομίζω!

Βουλίτσα εσύ με ζηλεύεις και εγώ εύχομαι να μη χρειαζόταν να το κάνω!!! βαριέμαι!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μια καλησπέρα στα γρήγορα γιατί πάω για ζαχαροπλαστική!!!

Ζωίτσα λες και είχες βγει απο παραμύθι ήσουν στο γάμο σου!!! κούκλα!!!

Καλά Τατιάνα τι να λέμε....με έστειλες!!! δε χρειάζεται καν να κάνω έρευνα αγοράς! με κάλυψες!

ωστόσο για τα παπούτσια του Thomas έχω διαφορετική γνώμη! τα έφτιαξε εκεί η αδερφή μου και εκτός του οτι της τα έκανε φανταστικά, της κόστισαν 160 ευρώ! πολύ καλά νομίζω!

Βουλίτσα εσύ με ζηλεύεις και εγώ εύχομαι να μη χρειαζόταν να το κάνω!!! βαριέμαι!!!!!!!!

χαιρομαι που βοηθησα!!!οσο για τον Θωμα τι να πω??εμεις ειχαμε παει περυσι κ ειπε στην κουμπαρα μου 300 κ δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο κ ψιλομουρμουραγε κιολας!μπορει να τυχαμε στην περιπτωση....αν εχεις δει κατι που σου αρεσει μια χαρα!!!

Διαφημίσεις

αααα για το μπεαμπα το ειδες το μηνυμα μου ε?σου απαντησα!παντως αν θες να σου παραγγειλω κ σενα μπορω...δεν εχει φυγει η παραγγελια μου ακομα κ δεν χρειαζεται να πληρωσεις τα μεταφορικα.θα τα πληρωσω εγω...απλα θα πρεπει μετα με καποιο τροπο να στο στειλω!

Καταρχην ευχαριστω Μαρακι και Σοφια για τα καλα σας λογια!!!!

ΜΑκ μου γιατι δεν εισαι καλα?Και τι κακο εχει το πανεμορφο τικερακι σου?

ειμαι κρυωμενη Ζωούλα, εχω και τα ψυχολογικα μου, πολυ θελει ο ανθρωπος;

το τικερακι μου δεν προχωραει σωστα με τις μερες....:|

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπέρα!!Τώρα μπόρεσα να μπω και εγω!!!Είμαι συναχωμένη και χτες δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ γιατί ο μπεμπάκος ξύπναγε κάθε μισή ώρα κλάιγοντας!!Μάλλον δοντάκια!!Μακμαράκι περαστικά!!!Εγω παίρνω τα panadol cold and flue και κάτι κάνουν!!Ελπίζω να μη κολλήσω τον μπάμπη γιατί αρκετά τραβάω με την ζωηράδα του και δε θα αντέξω και ναναι αρρωστούλης!!!

Μιας και μιλάτε για γάμους να σας πω και τα δικά μου!!Το νυφικό το έκανα στην Μαρία Κονίδη που έχει το Feline στο κολωνάκι!Το νυφικό μου έκανε 3000 αγορά, ήταν λιτό και πάρα πολύ εντυπωσιακό συγχρόνως!Με ψήλωνε και με αδυνάτιζε τρελλά.Η Μαρία ήταν συμμαθήτρια με την αδερφή του άντρα μου και μας εκανε καλη τιμή!Παπούτσια πήρα από καλογήρου τα χρυσοπλήρωσα αλλά το άξιζαν γιατί ήταν χειροποίητα και θα τα φορεσω πολλές φορές και πολλά καλοκαίρια!!Βάψιμο ενώ΄είχα λιπαρή επιδερμίδα η μακιγιέρ μου ήταν τόσο επαγγελματίας που δεν γυάλισα καθόλου!!!Τα λέω ετσι γιατί τα είχα ψαξει πολύ και ήταν πραγματικά πολύ καλά!!!:P:p

Σας φιλώ ελπίζω να είστε όοοολες καλά !Μου λείψατε!!Καληνύχτα!!

O40a.jpgO40ap3.png

ειμαι κρυωμενη Ζωούλα, εχω και τα ψυχολογικα μου, πολυ θελει ο ανθρωπος;

το τικερακι μου δεν προχωραει σωστα με τις μερες....:|

ΜΑρακι σε καταλαβαινω.....Στο μονο ομως δυστυχως που μπορω να σε βοηθισω ειναι στο τικερακι σου...:|

Εκει που βαζεις την ημερομηνια πρεπει μαλλον να το βαλεις να λεει after και οχι till αν βεβαια αυτο ειναι το προβλημα σου....Αν καποιο αλλο προβλημα εχει το τικερακι τοτε δυστυχως και εκει δεν μπορω να βοηθισω....:?

ΚΑληνυχτα!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέεεεεεεραααα! Χάθηκα..Πήγαμε γιατρό. πήραμε 3 πόντους και μόνο 300γρ βάρος αλλά ο γιατρός είπε όλα οκ! Χθες κάναμε τη πρώτη μας απόπειρα να φάμε αχλαδάκι.Η μαμά λούστηκε με αχλάδι,η μπέμπα γέμισε ολοκληρη κι εκεί που ένιωσα ότι μετά από μισή ώρα κατάφερε να φάει 1 κουταλια στο σύνολο, μου κάνει ένα αναγούλιασμα και την έβγαλε όλη έξω..τζίφος δηλαδή..κι εσάς έτσι έκαναν;;εμένα χθεσ δεν έφαγε καθόλου τελικά..ρε κορίτσια το άλεσα στο παιδικο μουλτι και είχε κομματάκια.εσεις που το αλέθετε;;;μήπως γι αυτό αναγούλιαζε συνέχεια το μωρό μου;;

Μακ μου περασστικά!και...cheer up now PLEASE!!!!

Τάτι Το είχες μελετήσει το θέμα νυφικών εεε;;;Μπράβο!!¨αντε και στη κόρη σου!!!

Μπουυυυυυυχουχουυυυυ!θέλω κι εγώ να δω φωτοσ ζωίτσας!!!!

Μαριάνθη, κι εσύ βλέπω στο γάμο σου το έψαξεσ πολύ!

Εγώ από προνοβια είχα πάρει αλλά μου άρεσε πολύ..Εμένα δεν μου πάνε τα αέρινα γιατί πιστεύω οτι θέλουν μακρύ χυτό πόδι και γενικά ψιλόλιγνη σιλουέτα.Όσες φορές δοκίμασα ήμουν αστείο θέαμα!!! Έτσι κατέληξα σε κλασικού τύπου νυφικό.

Σοφάκι αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν μου άρεσαν καθόλου του δημήτριος. Ήταν χάλια τα υφάσματα!!!

Αυταααααά!!! cu later!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

ΜΑρακι σε καταλαβαινω.....Στο μονο ομως δυστυχως που μπορω να σε βοηθισω ειναι στο τικερακι σου...:|

Εκει που βαζεις την ημερομηνια πρεπει μαλλον να το βαλεις να λεει after και οχι till αν βεβαια αυτο ειναι το προβλημα σου....Αν καποιο αλλο προβλημα εχει το τικερακι τοτε δυστυχως και εκει δεν μπορω να βοηθισω....:?

ΚΑληνυχτα!!!!

Ζωή μου θα το κοιταξω αυτό που μου ειπες γιατι παιδευομαι λιγο με τα τικερακια αυτου του σαιτ! αααα και

2133156bk7wurk0ze.gif

να τον χαιρεσαι τον ροκά σου Ζωή μου!!!!!!

2640237gc7qw8wh4c.gif

Καλημέεεεεεεραααα! Χάθηκα..Πήγαμε γιατρό. πήραμε 3 πόντους και μόνο 300γρ βάρος αλλά ο γιατρός είπε όλα οκ! Χθες κάναμε τη πρώτη μας απόπειρα να φάμε αχλαδάκι.Η μαμά λούστηκε με αχλάδι,η μπέμπα γέμισε ολοκληρη κι εκεί που ένιωσα ότι μετά από μισή ώρα κατάφερε να φάει 1 κουταλια στο σύνολο, μου κάνει ένα αναγούλιασμα και την έβγαλε όλη έξω..τζίφος δηλαδή..κι εσάς έτσι έκαναν;;εμένα χθεσ δεν έφαγε καθόλου τελικά..ρε κορίτσια το άλεσα στο παιδικο μουλτι και είχε κομματάκια.εσεις που το αλέθετε;;;μήπως γι αυτό αναγούλιαζε συνέχεια το μωρό μου;;

Μακ μου περασστικά!και...cheer up now PLEASE!!!!

Τάτι Το είχες μελετήσει το θέμα νυφικών εεε;;;Μπράβο!!¨αντε και στη κόρη σου!!!

Μπουυυυυυυχουχουυυυυ!θέλω κι εγώ να δω φωτοσ ζωίτσας!!!!

Μαριάνθη, κι εσύ βλέπω στο γάμο σου το έψαξεσ πολύ!

Εγώ από προνοβια είχα πάρει αλλά μου άρεσε πολύ..Εμένα δεν μου πάνε τα αέρινα γιατί πιστεύω οτι θέλουν μακρύ χυτό πόδι και γενικά ψιλόλιγνη σιλουέτα.Όσες φορές δοκίμασα ήμουν αστείο θέαμα!!! Έτσι κατέληξα σε κλασικού τύπου νυφικό.

Σοφάκι αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν μου άρεσαν καθόλου του δημήτριος. Ήταν χάλια τα υφάσματα!!!

Αυταααααά!!! cu later!!!

να χαρω εγω ορεξούλες! καλημερα Γιωτούλα! μια χαρα η μπουμπου! 3 ποντάκια! μοντέλο και αυτή! για το φαγητο μην φοβασαι μωρε η πρωτη επαφή ειναι και το αχλαδακι ειναι κάπως στη γευση (εμενα δεν μου αρεσει)! περισσοτερα θα σου πουνε βεβαια οι μαμαδες που εχουν ξεκινησει τροφες διοτι εγω ειμαι και λίγο ασχετη!:tongue:

ααααα καλα .... ογιος μου συμφωνα με το τικερακι μικραινει αντι να μεγαλωνει! αυτο αν ειναι να το βάλο σε μένα όχι στο παιδί! θα μου τον μηδενισει σε λιγο :shock::shock::shock::P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...