Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καταρχην να σου πω οτι το τικερ που εκανες ηταν η πρωτη μου επιλογη πριν δω οτι εχει την κιθαρα....:):)

Λοιπον ο θειος του του αγορασε οταν γεννηθηκε ντραμς(καθοτι ο ιδιος ντραμερ) και περιμενει να μεγαλωσει για να του μαθει...

Αυτο παντως με την Ζηνα το συζητουσαμε με τον Κοσμα και ουτε να το σκεφτει δεν θελει...χαχαχα:P:p:p

περιμενω πμ....

ελα ρε συ... το ιδιο τικερακι διαλεξες; εγω παντως όταν μπηκα και ειδα το δικο σου ζηλεψα. το δικο μου μου φανηκε τόσο ξενερωτο :tongue::mrgreen:

στελνω πμ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλησπέρα!!!Επανήλθα στον πολιτισμό!!Τί κάνετε;Μου λείψατε!!Ελπίζω όλα τα μπεμπάκια κια οι μαμάδες να είναι πάρα πολύ καλά!!!Εμείς τη βδομάδα που λείψαμε οργιάσαμε κανονικά!!Μπουσουλίσαμε, φάγαμε μοσχάρι,κρεμμύδι,μπρόκολο και μας άρεσε!!Περάσαμε στο φριζομελ!Δεν καθόμαστε να βάλουμε την πάνα μας και χτυπάμε τα πόδια όταν δε μας κάνουν το χατήρι!!Και καθόμαστε μόνοι μας!Επίσης κλαίμε μέχρι να μας κοπεί η ανάσα!!!Αυτά είναι τα νεα μας κατορθώματα!Ο έκτος μήνας προμηνύεται πολύ ζόρικος αν παίζει ρόλο και η κληρονομικότητα γιατί ο μπαμπάς μας ήταν θηρίο!!!!

Αναρωτιέμαι πότε θα του κάνουν οι πάνες βρακάκια είναι 7 260 τώρα και τα βρακάκια ξεκινάνε με 7 κιλα αλλά νομίζω οτι θα του είναι μεγάλα!Εχει πάρει καμιά σας;

Πολλά φιλάκια κοριτσάκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε?????

τι ωραία μέρα που έχει σήμερα!!!!!!!!

χθες τελικά τη φρουτόκρεμα ούτε να τη φτύσει η μπέμπα!!! προφανώς δεν της άρεσε η μπανάνα που της έβαλα πρώτη φορά....της ξαναφτιαξα μόνο με μήλο-αχλάδι αλλά έφαγε λίγο...δεν πειράζει! που θα πάει! θα φάει κάποια στιγμή!!!

Μαριάνθη καλωσήρθες και πάλι!!!

Καλά λέμε βιονικό το παιδάκι σου!!!!! όλα μαζί τα έκανε!!! μπράβο!!!

Για πάνες βρακάκι δεν ξέρω...ίσως και να κάνουν γιατί εγώ στα simply dry pampers της φοράω το 4 που είναι 7-18 κιλά και είναι μια χαρά παρόλο που η μικρή στο προηγούμενο ζύγισμα ήταν 7100.

Ζωίτσα θέλω κι εγώ να σε δω νυφούλα!!!!!!! το μέιλ μου το έχεις εεεε????????

Πάει για ντράμερ ο Τεό ε???? σούπερ!!!

και λέει έρχεται όταν θα είναι 10 και σου λέει:

"Μαμά θέλω να μάθω κλαρίνο!!!"

χαχαχαχαχα!!! Ζωή+Κοσμάς - Τεό = 0 - 1 το σκορ με συνοδεία πολλαπλών εγκεφαλικών απο γονείς και θείο ντράμερ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! τι κανετε φιλενάδες; και εδω εχει υπέροχη μερα γμτ και εγω ειμαι αρρωστη 1198653tez5wpkf5q.gif.... ξεκινησε από εχθες με εναν πόνο στο λαιμό και ξερόβηχα. σημερα έχω και ελαχιστη καταρροή και βηχα που δεν ειναι πια ξερός. μπου χουουουου, φοβαμαι να μην κολλησω και το παιδακι μου (το οποίο συνεχιζει να τα κανει 5 φορες την μερα :o) και γυρναω με μια μασκα μες το σπίτι σαν τον φαντομά. καλά που δεν τρομαζει το παιδί αν και πουκαι που την βγάζω, εχοντας τον από απόσταση, ετσι για να του υπενθυμιζω ότι ειμαι η μαμα του :|

Κοριτσακια καλησπέρα!!!Επανήλθα στον πολιτισμό!!Τί κάνετε;Μου λείψατε!!Ελπίζω όλα τα μπεμπάκια κια οι μαμάδες να είναι πάρα πολύ καλά!!!Εμείς τη βδομάδα που λείψαμε οργιάσαμε κανονικά!!Μπουσουλίσαμε, φάγαμε μοσχάρι,κρεμμύδι,μπρόκολο και μας άρεσε!!Περάσαμε στο φριζομελ!Δεν καθόμαστε να βάλουμε την πάνα μας και χτυπάμε τα πόδια όταν δε μας κάνουν το χατήρι!!Και καθόμαστε μόνοι μας!Επίσης κλαίμε μέχρι να μας κοπεί η ανάσα!!!Αυτά είναι τα νεα μας κατορθώματα!Ο έκτος μήνας προμηνύεται πολύ ζόρικος αν παίζει ρόλο και η κληρονομικότητα γιατί ο μπαμπάς μας ήταν θηρίο!!!!

Αναρωτιέμαι πότε θα του κάνουν οι πάνες βρακάκια είναι 7 260 τώρα και τα βρακάκια ξεκινάνε με 7 κιλα αλλά νομίζω οτι θα του είναι μεγάλα!Εχει πάρει καμιά σας;

Πολλά φιλάκια κοριτσάκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Μαριανθη μου σε σκεφτομουν εντονα εχθες και τσουπ! να'σαι! βρε μπουσουλισε ο μπόμπιρας; και καθεται και μόνος του; γουαου αυτά είναι σουπερ νεα! μπραβο σας λοιπόν! εμεις βγάλαμε το ενα και μοναδικό μας δόντι (δεν ξερω αν το διαβασες) :mrgreen:. μεγαλώνουν τα ζουζουνια τι καλα!!!! όσον αφορά στις πανες σου λεω ότι και εγω τις simply dry pampers χρησιμοποιω το νουμερο 4 και ο μπεμπης ειναι 8 κιλά περίπου!

Καλημέρα!!!

τι κάνετε?????

τι ωραία μέρα που έχει σήμερα!!!!!!!!

χθες τελικά τη φρουτόκρεμα ούτε να τη φτύσει η μπέμπα!!! προφανώς δεν της άρεσε η μπανάνα που της έβαλα πρώτη φορά....της ξαναφτιαξα μόνο με μήλο-αχλάδι αλλά έφαγε λίγο...δεν πειράζει! που θα πάει! θα φάει κάποια στιγμή!!!

Μαριάνθη καλωσήρθες και πάλι!!!

Καλά λέμε βιονικό το παιδάκι σου!!!!! όλα μαζί τα έκανε!!! μπράβο!!!

Για πάνες βρακάκι δεν ξέρω...ίσως και να κάνουν γιατί εγώ στα simply dry pampers της φοράω το 4 που είναι 7-18 κιλά και είναι μια χαρά παρόλο που η μικρή στο προηγούμενο ζύγισμα ήταν 7100.

Ζωίτσα θέλω κι εγώ να σε δω νυφούλα!!!!!!! το μέιλ μου το έχεις εεεε????????

Πάει για ντράμερ ο Τεό ε???? σούπερ!!!

και λέει έρχεται όταν θα είναι 10 και σου λέει:

"Μαμά θέλω να μάθω κλαρίνο!!!"

χαχαχαχαχα!!! Ζωή+Κοσμάς - Τεό = 0 - 1 το σκορ με συνοδεία πολλαπλών εγκεφαλικών απο γονείς και θείο ντράμερ!!!

καλημέρα Σοφάκι μου! καλά της μικρουλας δεν της άρεσε η μπανανα; κοίτα να δεις που της αρεσουν από τώρα τα ξινα :oops::oops: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:. τι θα την κανουμε κοπελιααααααααα;;;; χα χα χα χα

Περαστικά συμπεθερούλα!!!

μακριά απο το γαμπρούλη μου μη μου τον κολλήσεις!!!

Καλέ τι λες για τη νυφούλα σου??????????:oops::oops:

απλά το παιδί μου στηρίζει τα ντόπια προιόντα!!! δεν της αρέσουν τα εισαγόμενα!!! χαχαχαχα!!!

Και σκέφτομαι τώρα εγώ...αφού δεν τρώει τα φρούτα που είναι και γλυκά....τι έχω να τραβήξω για να φάει χορτόσουπες....ε ρε μάνα μου τι με περιμένει!!!

Ο γαμπρούλης μου πότε θα ξεκινήσει φρουτάκια και φαγητάκια?

κοπελιές παντρεμένες και μη για ρίξτε ιδέες και σαίτ για νυφικά!!!

ψάχνω για κάτι απλό, όχι πολύ στενό και αν γίνεται να με παχαίνει και λίγο πολύ θα το εκτιμήσω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά συμπεθερούλα!!!

μακριά απο το γαμπρούλη μου μη μου τον κολλήσεις!!!

Καλέ τι λες για τη νυφούλα σου??????????:oops::oops:

απλά το παιδί μου στηρίζει τα ντόπια προιόντα!!! δεν της αρέσουν τα εισαγόμενα!!! χαχαχαχα!!!

Και σκέφτομαι τώρα εγώ...αφού δεν τρώει τα φρούτα που είναι και γλυκά....τι έχω να τραβήξω για να φάει χορτόσουπες....ε ρε μάνα μου τι με περιμένει!!!

Ο γαμπρούλης μου πότε θα ξεκινήσει φρουτάκια και φαγητάκια?

κοπελιές παντρεμένες και μη για ρίξτε ιδέες και σαίτ για νυφικά!!!

ψάχνω για κάτι απλό, όχι πολύ στενό και αν γίνεται να με παχαίνει και λίγο πολύ θα το εκτιμήσω!!!

μπορει τα χορταρικά να της πηγαινουν καλύτερα σαν γευση, ποτέ δεν ξερεις!να βαζειςκαι λεμονακι που ειναι ξινουλι χα χα χα χα :tongue::eek:

σαιτ με νυφικά ε; θα το ψαξω... εσυ κατι φουσκωτούλι θες....

http://www.pronovias.com/index_entrada.asp?idioma=gr

αυτα ειναι τα αγαπημενα μου! πιο πολύ μου αρεσουν τα εξης από τον καταλογο:

magia, moscovia, mali , marione

επίσης πιστευω ότι όγκο δίνουν και τα menta mosaico manuela!

εχί πολύ ωραία νυφικαααααα!:)

όχι φουσκωτό!!!!!!!!

δε θα με βολεύει!!!

Μην ξεχνάς οτι έχω και βάφτιση στο καπάκι!!!!

α και να μην έχει σκληρό μπούστο για να μπορώ να θηλάσω!!!

ζητάω πολλά???????????

το λινκ που έβαλες απλά με βάζει στη σελίδα του pronovia...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλημερα σε ολες!!!!!

ΜΑκ ΠΕραστικα...Στην βολτα το Σαββατο φοβοσουν μην την αρπαξει ο μικρος και κρυωσες εσυ τελικα ε????

Σοφια μηπως να της κανεις την παλια κλασικη συνταγη με φρουτα πο της αρεσε και να μην πειραμματιζεσαι?

Οσο για υφικα....Και εγω τον Προνοβια θα σου ελεγα...

ΚΑι εμενα μου αρεσαν τα νυφικα του...

Α και αμα σου αρεσει το δικο μου που θα σου στειλω σε λιγο...Το νοικιαζω.....:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

όχι φουσκωτό!!!!!!!!

δε θα με βολεύει!!!

Μην ξεχνάς οτι έχω και βάφτιση στο καπάκι!!!!

α και να μην έχει σκληρό μπούστο για να μπορώ να θηλάσω!!!

ζητάω πολλά???????????

το λινκ που έβαλες απλά με βάζει στη σελίδα του pronovia...

ναι παιδί μου το ξερω αλλά μολις επιλεξεις το colection pronovias στα δεξια σου εχει τον καταλογο. ξεφυλισσε τον και κοιτα τα νυφικα που σου λεω!

επίσης αν δεν ειναι φουσκωτουλι πως θα σε παχαινει;;;;;

Καλα ξεχασα και το πιο σημαντικο...Μπραβο βρε Μαριανθη στον τρομερο γιο σου ...

Αν αρχισε να μπουσουλαει κιολας...ΝΑ πως θα κανεις διαιτα...Σε ολο το σπιτι απο πισω του θα τρεχεις...Δεν θα τον φτανεις πια......

Σοφια μηπως να της κανεις την παλια κλασικη συνταγη με φρουτα πο της αρεσε και να μην πειραμματιζεσαι?

Οσο για υφικα....Και εγω τον Προνοβια θα σου ελεγα...

ΚΑι εμενα μου αρεσαν τα νυφικα του...

Α και αμα σου αρεσει το δικο μου που θα σου στειλω σε λιγο...Το νοικιαζω.....:tongue::tongue:

Της έκανα σκέτο μήλο αχλάδι τελικά και μια χαρά έφαγε! οπότε κομμένη η μπανάνα!

περιμένω να μου στείλεις το δικό σου για να δω αν θα το νοικιάσω!!!

ωραίος ο Προνόβιας αλλά δε με πολυβολεύει η απόσταση για πρόβες,κλπ...

Αθήνα θα ανέβω σίγουρα για τα παπούτσια μου στο Θωμά...κάνει φανταστικά χειροποιήτα πράγμα το οποίο με ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί θέλω να βάλω το μικρότερο τακούνι που υπάρχει (4-5 εκατοστά και πολύ λέω!)και συνήθως στα μαγαζιά τα νυφικά παπούτσια τα φτιάχνουν 12ποντα και άνω!!!

ναι παιδί μου το ξερω αλλά μολις επιλεξεις το colection pronovias στα δεξια σου εχει τον καταλογο. ξεφυλισσε τον και κοιτα τα νυφικα που σου λεω!

επίσης αν δεν ειναι φουσκωτουλι πως θα σε παχαινει;;;;;

θα τον ξεφυλλίσω αργότερα κυρα συμπεθέρα! αν και είμαι σίγουρη οτι θα είναι ωραία αυτά που προτείνεις!!!!

αααααααααααα άλλο το "φουσκωτούλι" και άλλο το "φουσκωτό"!!!

το πρώτο δεκτό, το δεύτερο απορρίπτεται!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραίος ο Προνόβιας αλλά δε με πολυβολεύει η απόσταση για πρόβες,κλπ...

Αθήνα θα ανέβω σίγουρα για τα παπούτσια μου στο Θωμά...κάνει φανταστικά χειροποιήτα πράγμα το οποίο με ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί θέλω να βάλω το μικρότερο τακούνι που υπάρχει (4-5 εκατοστά και πολύ λέω!)και συνήθως στα μαγαζιά τα νυφικά παπούτσια τα φτιάχνουν 12ποντα και άνω!!!

Εγω Σοφακι ειχα αγορασει της Nak τα οποια εννοειτε ηταν δεν ηταν 5 ποντοι...Βεβαια δεν ηταν και νυφικα ασπρα πεδιλα ηταν....:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...