Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια..!

Τι μου κανετε? Διαβασα μονο την τελευταια σελιδα, συγχωρεστε με, γιατι τις αλλες φορες μπαινω κ μεχρι να σας διαβασω, ολο κατι γινετε!!

Λοιπον, σχολιαζω οτι αρπαξα!!

Ζωιτσα κουκλος ο γιος σου! Φτου κ παλι φτου σας! Απιστευτος ειναι!

Μακ, μεγεια το δοντακι σας! Φτου κ σε σας..! Αντε ολοκληρος αντρας εγινε, ε??

Τατιανακι μου τι κανεις?? Διαιτα διαβαζω ε?? Καλη επιτυχια, η μπεμπα μεγαλωσε πολυ ε?? Αντε, σε λιγο θα θελει γαμπρο κι αυτη!!! Εκλεισες κ τα σχετικα με τα βαφτισια ε??? Μπραβο σας!

Βουλα μου κι εσυ διαιτα??? Αντε καλο κουραγιο κι εσυ!

Σοφακι-fairy, μια χαρα η μπεμπα ε? Μωρε ειναι να μην παρουν μπρος τα σκ@τουλια μας! Κι εμενα σαν παλαβος κανει με το φρουτο!!!

Τι αλλο, α! κι η Γιωτα μας ηρθε ε? Δεν διαβασα ομως τα νεα της... Παω τωρα! Σορυ Γιωτακι..

Εγω ειμαι ψιλοχαλια σαν αρρωστη! Ευχομαι να ειναι απ τον κολ*καιρο που γυρισε κ απ το αλλεργικο μου, κ να μην ειμαι οπτως αρρωστη κ κολλησει κι ο μπεμπης μου!

Κατα τ αλλα στο μαγαζι παμε κουτσαινοντας, αλλα κ τι να κανεις!

Δεν πολυμπαινω γιατι παιρνω το μικρο μαζι κ η μανα μου με πουλαει κ την κοπαναει κι αυτη! οποτε τι να κανω? Να κραταω το μπεμπη, να μιλησω σε κανενα πελατη, οταν μπει, η να μπω στο ιντερνετ??? Στο σπιτι μονοπωλει ο Θοδ τον υπολογιστη κ μεχρι να μπω, ολο κ κατι προκυπτει!!

Αφηστε το αλλο! Ο ανθρωπακος μου μια βδομαδα τωρα μ εχει φαει!!! Καθε 2 ωρες κλαιει για να τον βαλω στο στηθος!! Μιλαμε γκαριζει το παιδι, ουτε νεογεννητος τετοιο πραγμα! Τα χω παιξει λεμε, δεν παει αλλο, Μολις μου δωσει το οκ ο γιατρος θα τον αρχισω 2 φορες τη μερα ξενο...

Αυτα απο μενα!

Μαριανθηκαι εγω εχω εναν ξεροβηχα που αν δεν ειναι από το τσιγαρο μάλλον με κολλησες !!! :tongue:

Ζωούλα μακαρι να μην ταλαιπωρηθει στο δευτερο το μικρο μου γιατι ειναι και μυγιαγγιχτος και εχει κατχ@σει τον κοσμο. γυρω στις 7 φορες εχθες 2 φορες το πρωι πριν φυγω οπως ειπα και ποιος ξερει μεχρι τωρα τι εχει κανει! παντως περασα νωριτερα και από τον παιδιατρο, του ανεφερα τα σχετικα με το δοντι και μου ειπε ότι μπορει να ειναι και από αυτό. να ανησυχησω αν τον δω να βγαζει νερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τατιάνααααααα!!! απο που παρήγγειλες τελικά τον ατμομάγειρα????

Ζωίτσα αφού θέλει πιπίλα το κουκλί σου, αν είναι να περνάει ήσυχα η νύχτα τότε μια χαρά!

Βουλίτσα...πώς κατάλαβες οτι έχεις ωορρηξία?:confused:

Μαριάνθη μήπως ετοιμάζει κανένα δοντάκι ο μικρός??? ή μήπως περνάει καμία φάση ταχείας ανάπτυξης???

πάω για φρουτόκρεμα!!! φιλιά!!!!!

απο εδω!εχει τον καινουριο!22 λιρες μεταφορικα οποτε ψωνισε κ τιποτα αλλο!

http://www.bumpto3.com/feed/feeding_accessories/babycook_gipsy

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Τατιάνα μεγεια τα ρουχαλάκια της νυφούλας μας!!!!!!!!!!καλη επιτυχία αύριο στα φρούτάκια και περιμένουμε νέα απ' τον παιδίατρο.

Α, και καλή συνέχεια στην δίαιτα.Μια χαρά τα πας!!!!!!!!Keep walking!

ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!

Διαφημίσεις

ΤΑτανα ευτυχως χαλαει λιγο ο καιρος και σε βλεπουμε και απο τα μερη μας λιγο....(Αυτο ηταν παραπονο...)

ΜΕγαλωσε η μπουμπου ετσι?Στα δικα μας κυβικα ειναι...Βρε μηπως επρεπε να συμπεθερεψουμε????QUOTE]

αχ ζωιτσα μου εχεις δικιο!!!!!θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα!!!

Τατιανα μου ευχαριστω πολυ...Η αληθεια ειναι οτι τοτε το ειχα ψαξει το θεμα...Τωρα με την βαφτιση δεν κανω τιποτα....

Αληθεια Εσεις που την ετοιμασατε δεν εχετε καμια φωτο να βαλετε με προσκλητηρια μπομπονιερες και τετοια?Μπας και παρω καμια ιδεα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωίτσα είσαι ομορφότερη κ από την Arwen ;) . Φοβερό νυφικό (είχατε κ δαχτυλιδο- κουβαλητή ???)

Είστε πολύ όμορφο ζευγάρι, να κοιτάζεστε έτσι όπως στην τελευταία φωτο για όλη την υπόλοιπη ζωή σας !

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Zωή μου ευτυχώς πρόλαβα πριν και είδα τις φώτο του γάμου. Πρέπει να ήταν πανέμορφος όπως κι εσείς άλλωστε!!!!!Κουκλιά!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να καμαρώνετε τον Τεό σας και τα υπόλοιπα μπομπιράκια που θα κάνετε!!!!!!!!

Ζωίτσα είσαι ομορφότερη κ από την Arwen ;) . Φοβερό νυφικό (είχατε κ δαχτυλιδο- κουβαλητή ???)

Είστε πολύ όμορφο ζευγάρι, να κοιτάζεστε έτσι όπως στην τελευταία φωτο για όλη την υπόλοιπη ζωή σας !

Xaxaxa καλε εμενα ειχαν στο μυαλο για να παιξω την arwen αλλα δεν προλαβαινα τοτε....:rolleyes:

Ο Κουμπαρος μας ηθελε να ντυθει ξωτικο με τα ρουχα του λεγκολας που φορουσε καποια στιγμη δεν θυμαμαι σε ποιον αρχοντα....

Zωή μου ευτυχώς πρόλαβα πριν και είδα τις φώτο του γάμου. Πρέπει να ήταν πανέμορφος όπως κι εσείς άλλωστε!!!!!Κουκλιά!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να καμαρώνετε τον Τεό σας και τα υπόλοιπα μπομπιράκια που θα κάνετε!!!!!!!!

Ευχαριστω Βουλα μου...Μ'αρεσει που μου ευχεσαι να κανω και πολλα μπομπιρακια......;);)

Ζωή θα σε σκοτώσω! εγω ζητησα τις φωτος και φωτος δεν ειδα. λοιπόν για να την γλιτωσεις υπαρχει ενας μόνο τροπος! σου στελνω με πμ το μαιλ μου και μου τις στελνεις ΑΜΕΣΑ! αντε....:|...

μεγεια και το τικερ! σουπερ! θες να τον κανεις ροκα σωνει και ντε τον Τεο ε; α ρε λεει και να ακουει την αντιστοιχη Ζηνα στην εποχή του! τρια εγκεφαλικα εσυ και άλλα τόσα ο Κοσμας! χα χα χα χα χα

Ζωή θα σε σκοτώσω! εγω ζητησα τις φωτος και φωτος δεν ειδα. λοιπόν για να την γλιτωσεις υπαρχει ενας μόνο τροπος! σου στελνω με πμ το μαιλ μου και μου τις στελνεις ΑΜΕΣΑ! αντε....:|...

μεγεια και το τικερ! σουπερ! θες να τον κανεις ροκα σωνει και ντε τον Τεο ε; α ρε λεει και να ακουει την αντιστοιχη Ζηνα στην εποχή του! τρια εγκεφαλικα εσυ και άλλα τόσα ο Κοσμας! χα χα χα χα χα

Καταρχην να σου πω οτι το τικερ που εκανες ηταν η πρωτη μου επιλογη πριν δω οτι εχει την κιθαρα....:):)

Λοιπον ο θειος του του αγορασε οταν γεννηθηκε ντραμς(καθοτι ο ιδιος ντραμερ) και περιμενει να μεγαλωσει για να του μαθει...

Αυτο παντως με την Ζηνα το συζητουσαμε με τον Κοσμα και ουτε να το σκεφτει δεν θελει...χαχαχα:P:p:p

περιμενω πμ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...