Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααααα ξεχασα να σας πω!παρηγγειλα κ τον ατμομαγειρα της beaba!μιλησα με μια φιλη μου που εχει σπουδασει κατι που εχει σχεση με τα τροφιμα κ μου ειπε οτι μπορω να τα κανω ολα στον ατμο,και το κρεας εκτος απο το κοτοπουλο.μου ειπε οτι τα λαχανικα αλλα κ το κρεας κρατανε τις βιταμινες τους κ ειναι καλυτερα απο το βρασιμο.την ρωτησα για το ξαφρισμα στο κρεας κ μου ειπε οτι οχι δεν χρειαζεται....ουτως η αλλως αυτο που ειχα διαβασει κ εγω ηταν οτι αυτος ο αφρος δεν ειναι το αιμα ουτε βρωμικες ουσιες απο το κρεας κ γι αυτο το εβγαζαν παλιοτερα αλλα η πρωτεινη του κρεατος.για το κοτοπουλο μου ειπε οτι θελει πολυ καλο βρασιμο γι αυτο πρεπει να το βραζω κ να μην το κανω στον ατμομαγειρα....

σημερα θα ρωτησω κ τον παιδιατρο αν κ πιστευω οτι οι απαντησεις της με εχουν καλυψει κ την θεωρω κ πιο ειδικη στο θεμα φαγητου.αααα κ εχει κ 4 παιδια.διδυμα κ ξανα διδυμα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τατιαααααανναααααα! αντε καλέ εμφανιστηκες επιτελους! θρεφταρακι η μικρη ε; θα το ριξει μποι παιδι μου μην αγχωνεσαι .και εγω ετσι λεω για τον μικρό που ειναι μπαλιτσα! ααααχχχ κανονισατε και εσεις τα της βαφτισης! σουπερ! κανεις και διαιτα για να εισαι σεξυ μαμα στα βαφτισια!

μακμαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!

μπαααα δεν ανησυχω γιατι ειναι κ ψηλη,τα φορμακια που ειναι μεχρι 74 ποντους τσιμα τσιμα της κανουν.πηγα μπενετον κ της πηρα για 18 μηνων,μεχρι 84 ποντους!!!μια χαρα της ειναι!

δεν ξερω χαλιομουν παρα πολυ να με βλεπω!!!!ετσι αποφασισα την διαιτα!ηθελα να ειμαι οπως παλια!γι αυτο κ το αποφασισα.....

ξεχασα να πω στη βουλιτσα μου,με ειχε ρωτησει παλιοτερα για το ρυζαλευρο κ ειχα ξεχασει να απαντησω κ το θυμηθηκα τωρα!

καλα το κανεις βουλα μου....εγω να σου πω τι εχω κανει...βαζω 180 νερο 6 κουταλιες γαλα κ 6 κουταλιες ρυζαλευρο με την ιδια μεζουρα αυτη που εχει μεσα το γαλα,για να ειμαι σιγουρη οτι βαζω την ιδια ποσοτητα καθε φορα...καμια φορα μπορει να βαλω κ λιγο παραπανω ρυζαλευρο δηλαδη 6,5 κουταλιες.δεν την κανω πολυ αραιη!

Καλημέρα! Τι μουντάδα είναι αυτή ? Σαν απόγευμα είναι

Μακ μεγεια το δοντάκι σας !!! Καλές μασες !!! :D

Βούλα, το σουσαμακι είναι ζυμαρικό σε σχήμα μικρό σα το κοινό σουσάμι αλλά εχτες που το έβρασα διπλασιάστηκε , θα είναι καλό όταν θα αρχίσουμε να μη λιώνουμε τα φαγητά τους (πολύ αργότερα δηλαδή) εχτες το έβαλα στο multi . Είναι της Misko θα το βρεις στο ράφι με τα ζυμαρικά .

Μια χαρά το έφαγε Ζωή , του έφτιαξα αρκετό και σήμερα θα το φάει με μοσχαράκι κ λαχανικά.

Γιώτα μια χαρά τα νέα σας , μπράβο !

Τατιάνα , τι κάνεις ? Τι κορίτσαρο έχεις βρε

Και τέλος να πω ότι ο γιος σου Ζωή είναι ΚΟΥΚΛΟΣ . Στη φωτο στο avatar σου δε φαίνεται καθαρά, στα μάτια μου θυμίζει λίγο τον δικό μου οπότε απλά τον λάτρεψα !

XwAPp3.png

ΚΑλημερα σας....Μετα απο πολυ καιρο ειχαμε μια σχετικα ησυχη νυχτα!!!!Βεβαια δεν του πηρα καθολου την πιπιλα απο το στομα του...Οποτε καταλαβαινεται τι ηθελε τοσο καιρο....

Ευχαριστω ολες σας για τα καλα Λογια για το γιο μου...Πολυ καμαρωνω!!!!!

1607688lopu1pb58o.gif

αχ Ζωή ειναι κούκλος! και ανοιξε το χρωματακι του μου φαινεται. δεν ηταν πιο μελανουρι; ασε που νομιζω οτι σου μοιαζει πολύ! ασχετο: βαλε μια φωτο από το γαμο σου. πρεπει να ηταν πολυ ιδιαιτερος ;)

Ανοιξε το χρωμα του ναι...Μελαχροινο τον γεννησαμε ξανθος μας βγηκε...Αχ δεν ξερω σε ποιον μοιαζει ακριβως αλλα και εγω νομιζω μοιαζει σε εμενα....Το μαλλι παντως ειναι σιγουρα δικο μου...Και εγω ξανθια ημουν αλλα μετα μου σκουρηνε πολυ!!!!!!!!!!

Ο γαμος μου δεν νομιζω οτι ηταν ιδιαιτερος.Το νυφικο ηταν που ξεσηκωσα το σχεδιο απο τον μεσαιωνα...Για την ακριβεια ηθελα να κανω το νυφικο οπως ενα φορεμα στον αρχοντα τω δαχτυλιδιων...Εννοειτε οτι θα ψαξω να σας βαλω φωτο ομως....:P:p:p.

Εμείς εκτός από τον ύπνο μας έχουμε και άλλα καλά νέα!! Μέσα σε μια εβδομάδα πήραμε 400γρ!!!! (βέβαια τις 3 προηγούμενες αντί να πάρουμε είχαμε χάσει 100γρ,λόγω ασθένειας και πυρετού δικού μου)Σήμερα 11;30 πάμε γιατρό!!!

Στην Αθήνα,βρήκα φόρεμα για τη βάφτιση, έκλεισα μπομπονιέρες,προσκλητήρια πήρα 1 τζιν και 3 μπλουζίτσες!Αυτάααααααααα!!!! Χάρηκα που ξεμπέρδεψα με τα της βάφτισης!!! είναι ομορφούλια και απλά όλα! 17 απρίλη κάνουμε μπλουμ!!!!

Κορίτσια το όνομα Φρόσω σας αρέσει;; Θέλω αληθινή γνώμη..

Πάω να σας διαβάσω!!!Καλημερούδια!

Γιωτουλα Μπραβο για την βαφτιση!!!!!!!!Εγω ακομα σκεφτομαι πως θα μιλσω στον παπα................

Μεγεια και τα ρουχα....Εγω δεν ψωνιζω...Περιμενω να αδυνατισω και μετα....

Περιμενουμε και τα νεα απο τον γιατρο....

ΚΑι συντομα το δευτερο που τοσο πολυ θελετε...

Εγω παντως αν εμενα εγκυος αυτη τη στιγμη σιγουρα θα παθαινα νευρικο κλωνισμο!!!!!!!!!Ενα χροο εχω στην ΘΕσ/νικη και ακομα στο κεντρο δεν εχω κατεβει!!!!!!!!!!

Α και το Φροσσω καλο ονομα ειναι....Μονο που οταν θες να την φωναξεις υποκοριστικα οπως φροσσακι δεν μου ακουγεται καλα....Αυτο μονο

Εγώ είμαι μια περήφανη μάνα....μη με κοροιδέψετε όμως!

χθες το παιδί μου έφαγε ένα αχλάδι και μισό μήλο ανοίγοντας οικειοθελώς το στόμα της!!! ενθουσιάστηκα!!!

άντε να δούμε τι θα γίνει σήμερα που θα της βάλω και μπανάνα!

Μπραβο σας!!!!!!!!!Μπραβο που χωρις ανωτερα βια φαγατε το αχλαδι σας!!!!!!!!!

612258teoqaz3w8o.jpg

καλημεραααααααααααααααα!!!!τι καλημερα βεβαια?χαλια ειναι ο καιρος!!!εβρεξε και λασπη εχει και μια μουνταδα αλλο πραγμα!!!

ΤΑτανα ευτυχως χαλαει λιγο ο καιρος και σε βλεπουμε και απο τα μερη μας λιγο....(Αυτο ηταν παραπονο...)

ΜΕγαλωσε η μπουμπου ετσι?Στα δικα μας κυβικα ειναι...Βρε μηπως επρεπε να συμπεθερεψουμε????

Ζωή μου εσυ που ξερεις σε πόσο καιρό βγάζει και το δευτερο;

αυταααααα! προς το παρόν θα σας αφησω γιατι πρεπει να τρεξω για δουλίτσες. θα ξαναμπω σιγουρα ;)

ΜΑκ μου αν οχι αυριο μεθαυριο θα αρχισει να φαινεται και αυτο...Με οχι τοσο ταλαιπωρια αυτη τη φορα...Τουλαχιστον σε εμας δεν ταλαιπωρηθηκε στο δευτερο....

ααααααα ξεχασα να σας πω!παρηγγειλα κ τον ατμομαγειρα της beaba!!

Ατμομαγειρα και εγω το σκεφτηκα αλλα μετα κατεληξα οτι προς το παρων με τα λαχανικα δεν βολευει...Γιατι δεν μπορεις να βαλεις πχ το κρεμμυδι ή τον μαιντανο να παρει το αρωμα και μετα να τα πεταξεις....Και το λαδι επισης δεν ξερω πως να το βαλεις στον ατμομαγειρω.....

Εγω που ειχα ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε οτι μπορω νατ ο κανω απλα θα προσθετω νερο οταν τα λιωνω

Και τέλος να πω ότι ο γιος σου Ζωή είναι ΚΟΥΚΛΟΣ . Στη φωτο στο avatar σου δε φαίνεται καθαρά, στα μάτια μου θυμίζει λίγο τον δικό μου οπότε απλά τον λάτρεψα !

χεχεχε...Ευχαριστω Κατερινα μου...Αρχισα παλι να καμαρρωνω....

Λοιπον ελπιζω να με συγχωρεσετε για το μεγαλο ποστ αλλα και εσεις σημερα βρηκατε να τα πειτε ολα πια!!!!!!!!!

Τελειωσα ομως τον σχολιασμο(αν θυμηθω τιποτα αλλο θα επανελθω...)και παω να ασχοληθω με τον μικρο.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..!

Τι μου κανετε? Διαβασα μονο την τελευταια σελιδα, συγχωρεστε με, γιατι τις αλλες φορες μπαινω κ μεχρι να σας διαβασω, ολο κατι γινετε!!

Λοιπον, σχολιαζω οτι αρπαξα!!

Ζωιτσα κουκλος ο γιος σου! Φτου κ παλι φτου σας! Απιστευτος ειναι!

Μακ, μεγεια το δοντακι σας! Φτου κ σε σας..! Αντε ολοκληρος αντρας εγινε, ε??

Τατιανακι μου τι κανεις?? Διαιτα διαβαζω ε?? Καλη επιτυχια, η μπεμπα μεγαλωσε πολυ ε?? Αντε, σε λιγο θα θελει γαμπρο κι αυτη!!! Εκλεισες κ τα σχετικα με τα βαφτισια ε??? Μπραβο σας!

Βουλα μου κι εσυ διαιτα??? Αντε καλο κουραγιο κι εσυ!

Σοφακι-fairy, μια χαρα η μπεμπα ε? Μωρε ειναι να μην παρουν μπρος τα σκ@τουλια μας! Κι εμενα σαν παλαβος κανει με το φρουτο!!!

Τι αλλο, α! κι η Γιωτα μας ηρθε ε? Δεν διαβασα ομως τα νεα της... Παω τωρα! Σορυ Γιωτακι..

Εγω ειμαι ψιλοχαλια σαν αρρωστη! Ευχομαι να ειναι απ τον κολ*καιρο που γυρισε κ απ το αλλεργικο μου, κ να μην ειμαι οπτως αρρωστη κ κολλησει κι ο μπεμπης μου!

Κατα τ αλλα στο μαγαζι παμε κουτσαινοντας, αλλα κ τι να κανεις!

Δεν πολυμπαινω γιατι παιρνω το μικρο μαζι κ η μανα μου με πουλαει κ την κοπαναει κι αυτη! οποτε τι να κανω? Να κραταω το μπεμπη, να μιλησω σε κανενα πελατη, οταν μπει, η να μπω στο ιντερνετ??? Στο σπιτι μονοπωλει ο Θοδ τον υπολογιστη κ μεχρι να μπω, ολο κ κατι προκυπτει!!

Αφηστε το αλλο! Ο ανθρωπακος μου μια βδομαδα τωρα μ εχει φαει!!! Καθε 2 ωρες κλαιει για να τον βαλω στο στηθος!! Μιλαμε γκαριζει το παιδι, ουτε νεογεννητος τετοιο πραγμα! Τα χω παιξει λεμε, δεν παει αλλο, Μολις μου δωσει το οκ ο γιατρος θα τον αρχισω 2 φορες τη μερα ξενο...

Αυτα απο μενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Τατιάνααααααα!!! απο που παρήγγειλες τελικά τον ατμομάγειρα????

Ζωίτσα αφού θέλει πιπίλα το κουκλί σου, αν είναι να περνάει ήσυχα η νύχτα τότε μια χαρά!

Βουλίτσα...πώς κατάλαβες οτι έχεις ωορρηξία?:confused:

Μαριάνθη μήπως ετοιμάζει κανένα δοντάκι ο μικρός??? ή μήπως περνάει καμία φάση ταχείας ανάπτυξης???

πάω για φρουτόκρεμα!!! φιλιά!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

039df.th.jpg Κανω τεστ! Μη δινετε σημασια!!! Ζωη, η οποια αλλη κοπελα ξερει πως λειτουργει το συστημα, ας με διαφωτησει πως βαζω-βγαζω τις φωτο εδω, ετσι ωστε να τις ανεβαζω αλλα μετα να τις σβηνω! Σ αυτον τον υπολογιστη εχω πολλες!!!

ΤΑτανα ευτυχως χαλαει λιγο ο καιρος και σε βλεπουμε και απο τα μερη μας λιγο....(Αυτο ηταν παραπονο...)

ΜΕγαλωσε η μπουμπου ετσι?Στα δικα μας κυβικα ειναι...Βρε μηπως επρεπε να συμπεθερεψουμε????

Α, Ζωή μου τα χαλάς εδώ!!!!!!!!!είπαμε ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ η Ραφαέλα!!!!!!!!! Κι εμείς σ' αυτά τα κυβικά κυμαινόμαστε.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..!

Τι μου κανετε? Διαβασα μονο την τελευταια σελιδα, συγχωρεστε με, γιατι Τατιανακι μου τι κανεις?? Διαιτα διαβαζω ε?? Καλη επιτυχια, η μπεμπα μεγαλωσε πολυ ε?? Αντε, σε λιγο θα θελει γαμπρο κι αυτη!!! Εκλεισες κ τα σχετικα με τα βαφτισια ε??? Μπραβο σας!

Βουλα μου κι εσυ διαιτα??? Αντε καλο κουραγιο κι εσυ!

Εγω ειμαι ψιλοχαλια σαν αρρωστη! Ευχομαι να ειναι απ τον κολ*καιρο που γυρισε κ απ το αλλεργικο μου, κ να μην ειμαι οπτως αρρωστη κ κολλησει κι ο μπεμπης μου!

Καλημέρα Μαριάνθη!!!!και περαστικά μωρέ να είναι, ίσως είναι το αλλεργικό σου, αν και κυκλοφορεί και ίωση.Προσοχή στον ανθρωπάκο!!!!!!!

Καλέ τι πάθατε σήμερα με τη νύφη μου;Φτύστε την μην την ματιάξετε!!!!!!!!και είπαμε:λογοδοθήκαμε!!!!!!!!!

Βουλίτσα...πώς κατάλαβες οτι έχεις ωορρηξία?:confused:

πάω για φρουτόκρεμα!!! φιλιά!!!!!

Καλημέρα και σ' εσένα Σοφία!και καλή επιτυχία με την κρεμούλα και πάλι.

Λένε ότι όταν έχεις ωορρηξία έχεις τους ίδιους πόνους με αυτούς της περιόδου, πόνους χαμηλά στην κοιλιά κλπ.ε, αυτά είχα κι εγώ, ήταν και 14η μέρα οπότε λογικά αυτό ήτανε.

καλημεραααααααααααααααα!!!!τι καλημερα βεβαια?χαλια ειναι ο καιρος!!!εβρεξε και λασπη εχει και μια μουνταδα αλλο πραγμα!!!σας διαβασα πολυ γρηγορα κ θα σχολιασω οτι θυμαμαι,μην παρεξηγηθειτε!!!!

μακμαρακι μεγεια το δοντακι!!!κ το σκεφτομουν καθως τα διαβαζα οτι δοντι θα ειναι γιατι μια μανουλα που μενει στο διπλανο διαμερισμα με ειχε προειδοποιησει!!!

γιωτουλα με το καλο η βαπτιση σας!!!

ζωιτσα ειναι ενας κουκλος ο μπεμπακος!!!τι μπεμπακος δηλαδη?ολοκληρος αντρας εχει γινει!!!

εμεις οπως καταλαβατε το εχουμε ριξει στις βολτες!σημερα παμε παιδιατρο για εμβολιο κ απο αυριο ξεκιναμε κ φρουτακια!!!για να δουμε!παντως μπανανα κ μηλο που της εχω δωσει κ γλυφει ξετρελλαινεται!!!

εχει παχυνει κ πολυ μου φαινεται,σημερα θα δουμε,πριν μερικες μερες που την ζυγισα γιατι πλεον αποφευγω να την ζυγιζω,ηταν 9.300!!!

εχω τρελλαθει να ψωνιζω καινουρια ρουχα για την μπεμπα!!!δεν της κανει τιποτα!εχω γεμισει ενα μεγαλο σακβουαγιαζ με ρουχα που δεν της κανουν σχεδον αφορετα!

εκλεισα φωτογραφο κ βιντεο,εκκλησια κ τραπεζι ειχα κλεισει,τωρα καποια στιγμη θα δω για προσκλητηρια κ μπομπο κ λιγο στολισμο στο τραπεζι γιατι στην εκκλησια δεν θα κανω μου αρεσει να ειναι λιτα τα πραγματα!

κανω κ διαιτα κ εχω χασει σχεδον 4 κιλα,καλα παμε!!!!θελω να φτασω στα κιλα που ημουν στα νιατα μου αρα μου μενουν αλλα 5-6 ακομα!

αχ μου φαινεται οτι ξυπνησε!!!παω να δω!!!

ααααα παραμυθενια συγχαρητηρια!!ειδες λιγο υπομονη θελει!!!καινουρια γευση μωρε πρεπει να τη συνηθισει!!!

Τατιάνα μεγεια τα ρουχαλάκια της νυφούλας μας!!!!!!!!!!καλη επιτυχία αύριο στα φρούτάκια και περιμένουμε νέα απ' τον παιδίατρο.

Α, και καλή συνέχεια στην δίαιτα.Μια χαρά τα πας!!!!!!!!Keep walking!

Κανω τεστ! Μη δινετε σημασια!!! Ζωη, η οποια αλλη κοπελα ξερει πως λειτουργει το συστημα, ας με διαφωτησει πως βαζω-βγαζω τις φωτο εδω, ετσι ωστε να τις ανεβαζω αλλα μετα να τις σβηνω! Σ αυτον τον υπολογιστη εχω πολλες!!!

ΜΑριανθη μου Εγω στο imageshack κανω κλικ στο My images και μου εμφανιζει τις φωτο που ανεβασα σε μικρογραφια μετα διπλα εχει κατι μικρα εικονιδια και παταω το x οποτε σβηνονται.Τωρα εδω ομως θα φαινεται η μικρογραφια που κανω edit το ποστ μου και την σβηνω....Βεβαια πρεπει να μην κανουν και οι αλλες quote....

Επι της ευκαιριας....ΞΑνθια εισαι βρε ΜΑριανθη?Τοσες φωτογραφιες ειδα γιατι μου φαινοσουν μελαχροινη????????????????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΜΑριανθη μου Εγω στο imageshack κανω κλικ στο My images και μου εμφανιζει τις φωτο που ανεβασα σε μικρογραφια μετα διπλα εχει κατι μικρα εικονιδια και παταω το x οποτε σβηνονται.Τωρα εδω ομως θα φαινεται η μικρογραφια που κανω edit το ποστ μου και την σβηνω....Βεβαια πρεπει να μην κανουν και οι αλλες quote....

Επι της ευκαιριας....ΞΑνθια εισαι βρε ΜΑριανθη?Τοσες φωτογραφιες ειδα γιατι μου φαινοσουν μελαχροινη????????????????

Χαχαχα! Το φυσικο μου ειναι καστανοξανθο! Τα ειχα ανοιξει με ανταυγειες κ μετα την 1η εγκυμοσυνη αφου το χασα, τα γυρισα στο φυσικο μου για να μην χρειαζετε να τα βαψω..

Να βαλω φωτο? Νομιζω οτι μετα μπορειτε να τις δειτε ολες, σωστα?? Εχω κ φωτο απ τον πολιτικο μου γαμο εδω...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...