Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωίτσα μου τι κουκλάκι είναι αυτό; Κι εμείς τον καμαρώνουμε καλέ!!!!!!!!

Μακ μου με γεια το δοντάκι!!!!!!!!

Εμείς πότε θα βγάλουμε μου λέτε;Φαφούτης είναι ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το σκεφτόμουν πριν ότι τα κακά μπορεί να σημαίνουν και δόντι.

Πάμε για μπάνιο, μαμ και νάνι. Θα τα πούμε μετά αν είναι καμιά μέσα και αν με αφήσει ο άντρας μου να πάρω το λαπτοπ.(χαχαχα, με βλέπει τώρα και τον πειράζω)

Καταρχην... Μακ μου με γεια το δοντακι σας!

Θελω κι εγω...αλλα δεν μας βλεπω συντομα.

Ζωιτσα τι ομορφο γιο εβγαλες!Κουκλος.Ειναι πολυ φατσουλα!

Χαρηκα πολυ που τα βρηκατε με τον αντρουλη σου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Zωη κουκλι ο μπεμπης σου, να τον χαιρεστε!!!!! Μακ μεγεια το δοντι...Εμενα ποτε θα βγαλει κανενα δοντι καλε;;;; Φαφουτα η μπεμπα προς το παρον...Βουλα συνηθως εμενα πινει 180-210 μλ, αλλα αμα εχει φαει πολυ την ημερα πινει και 150 το βραδυ.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxa

Δηλαδη τοβλεπετε??????????Βγηκε για τα καλα?

2375583lir2ht9mqm.gif

ναιαιαιαιαι! πηγα να του βαλω κρεμουλα γιατι ειδα οτι μασαγε το δαχτυλακι του και τσουπ! με γρατζούνισε! το ειδα, εσκασε η κορυφούλα!:P ειμαι μια χαζομαμα. κατα τα άλλα από τοτε που σας εγραψα τα εκανε αλλες 2 φορες :|. θα δουμε αν ειναι από τα δοντια....

Και επειδη μονη μου τα βλεπω μονη μου τα διαβαζω μονη μου γελαω...

Θα βαλω μια φωτογραφια του γιου μου σημερινη μετα την φρουτοκρεμα για να τον καμαρωνω μονη μου.....

αχ Ζωή ειναι κούκλος! και ανοιξε το χρωματακι του μου φαινεται. δεν ηταν πιο μελανουρι; ασε που νομιζω οτι σου μοιαζει πολύ! ασχετο: βαλε μια φωτο από το γαμο σου. πρεπει να ηταν πολυ ιδιαιτερος ;)

κοριτσακια μου ευχαριστω πολύ πολύ που μας ειπατε μεγεια το δοντακι μας! και στα δικα σας ευχομαι (αν και μιλαμε οτι ειναι ταλαιπωρια. γκρίνια, κακα, απειρες πανες, κλαματακια κλπ κλπ κλπ)!:mrgreen:

Και επειδη μονη μου τα βλεπω μονη μου τα διαβαζω μονη μου γελαω...

Θα βαλω μια φωτογραφια του γιου μου σημερινη μετα την φρουτοκρεμα για να τον καμαρωνω μονη μου.....

dsc02841w.th.jpg

na xaro ego enan antra pou troei krema!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Πολλέεεεες καλημέρες!!!! Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω!!! Δεν σας διαβασα! τώρα θα γυρίσω!μόνο αυτή τη σελίδα είδα!!! Μακ μου με γεια!!! σιδερένιο το δοντάκι σας!!! ζωή τι ξανθούλι αγγελάκι είναι αυτό;;;;;;;γλύκας είναι! να μου τον φιλήσεις!!!

Λιτσάκι ο μπέμπης σου τώρα σε τι στάδιο βρίσκεται;;Τρέχει σπριντ;;;;; χι,χι!ετοιμάζεται για ολυμπιακούς;;;

Εμείς εκτός από τον ύπνο μας έχουμε και άλλα καλά νέα!! Μέσα σε μια εβδομάδα πήραμε 400γρ!!!! (βέβαια τις 3 προηγούμενες αντί να πάρουμε είχαμε χάσει 100γρ,λόγω ασθένειας και πυρετού δικού μου)Σήμερα 11;30 πάμε γιατρό!!!

Στην Αθήνα,βρήκα φόρεμα για τη βάφτιση, έκλεισα μπομπονιέρες,προσκλητήρια πήρα 1 τζιν και 3 μπλουζίτσες!Αυτάααααααααα!!!! Χάρηκα που ξεμπέρδεψα με τα της βάφτισης!!! είναι ομορφούλια και απλά όλα! 17 απρίλη κάνουμε μπλουμ!!!!

Κορίτσια το όνομα Φρόσω σας αρέσει;; Θέλω αληθινή γνώμη..

Πάω να σας διαβάσω!!!Καλημερούδια!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Αααααα!έχετε γράψει πολλά και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω! θα είμαι επιμελής και καλή συμφορουμίτισσα από εδώ και πέρα!η τάτι που είναι βρε παιδάκια;;;η σοφία (elisabeth)βάφτισε τη μπουμπού;;;

Θέλω νινί τώρααααααααααααααααααααααα!!!!πότε θα αδιαθετήσω;θέλω νινάκι ΤΩΡΑ!!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Γιώτα πολύ ευχάριστα τα νέα σου για την μπέμπα και τη βάφτιση αλλά αυτό που κυρίως θέλω να σχολιάσω είναι το 2ο ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!Πολυ χαίρομαι όταν ακούω τέτοιες αποφάσεις.

Εμείς λέμε να γίνει περίπου 2 ο Άγγελος και τότε να ξαναβάλουμε μπρος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μ' αυτά που ακούω εδώ............ζηλεύω.

Πάντως χθες κατάλαβα για πρώτη φορά ότι έχω ωορρηξία. Τόσα χρόνια με τον κύκλο-τετράγωνο που είχα δεν ήξερα που παν τα 4. άντε μπας και στρώσει. της μητέρας μου έστρωσε απ' τη 2η γέννα και μετά οπότε έχουμε μέλλον.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.χθες ήπιες πάλι 150 είχε φάει όμως όλα τα γεύματα μέχρι τέλους, έγλυψε και το πιάτο που λέει ο λόγος.

Α, σήμερα λέω να ξεκινήσω δίαιτα.Για να δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2307163q6ex9yq9uz.gif

Καλημέρα!!!

τι κάνετε????

με γεια το δοντάκι στον γαμπρούλη μου!!!

η άρραβωνιαστικιά του είναι φαφουτίτσα αλλά δεν πειράζει ε?????

τις φωτο με τα κοτσίδια της χρωστάω γιατί δεν τις έχω περάσει ακόμα στον υπολογιστή!

Τέλεια Γιωτάκι! και ψώνισες και κανόνισες για τη βάφτιση και έστρωσε και ο ύπνος της μικρής!

Μόνο εγώ δεν έχω κάνει τίποτα!!!

Η Σοφία βάφτισε τη μικρή Ελισάβετ και η Τάτι μπαίνει αραιά και που...μάλλον το έχει ρίξει στις βόλτες!!!

Να σου πω την αλήθεια εμένα δε μου πολυαρέσει το Φρόσω...

Κι εγώ θέλω νινί αλλα προηγούνται ο γάμος με τη βάπτιση....οπότε ελπίζω για μετά το Σεπτέμβρη!;)

Ζωίτσα κούκλος ο Τεό!!!και τρώει και όλο το φαί του!!! φτου φτου στην αγορίνα σου!!!

Γιατί λέει η Μακ οτι ο γάμος σου πρέπει να ήταν ιδιαίτερος??????? τι είχες κάνει???????? (κουτσομπόλα που είμαι πάντως.....). Βάλε φωτο!!!

Εγώ είμαι μια περήφανη μάνα....μη με κοροιδέψετε όμως!

χθες το παιδί μου έφαγε ένα αχλάδι και μισό μήλο ανοίγοντας οικειοθελώς το στόμα της!!! ενθουσιάστηκα!!!

άντε να δούμε τι θα γίνει σήμερα που θα της βάλω και μπανάνα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααααααααααα!!!!τι καλημερα βεβαια?χαλια ειναι ο καιρος!!!εβρεξε και λασπη εχει και μια μουνταδα αλλο πραγμα!!!σας διαβασα πολυ γρηγορα κ θα σχολιασω οτι θυμαμαι,μην παρεξηγηθειτε!!!!

μακμαρακι μεγεια το δοντακι!!!κ το σκεφτομουν καθως τα διαβαζα οτι δοντι θα ειναι γιατι μια μανουλα που μενει στο διπλανο διαμερισμα με ειχε προειδοποιησει!!!

γιωτουλα με το καλο η βαπτιση σας!!!

ζωιτσα ειναι ενας κουκλος ο μπεμπακος!!!τι μπεμπακος δηλαδη?ολοκληρος αντρας εχει γινει!!!

εμεις οπως καταλαβατε το εχουμε ριξει στις βολτες!σημερα παμε παιδιατρο για εμβολιο κ απο αυριο ξεκιναμε κ φρουτακια!!!για να δουμε!παντως μπανανα κ μηλο που της εχω δωσει κ γλυφει ξετρελλαινεται!!!

εχει παχυνει κ πολυ μου φαινεται,σημερα θα δουμε,πριν μερικες μερες που την ζυγισα γιατι πλεον αποφευγω να την ζυγιζω,ηταν 9.300!!!

εχω τρελλαθει να ψωνιζω καινουρια ρουχα για την μπεμπα!!!δεν της κανει τιποτα!εχω γεμισει ενα μεγαλο σακβουαγιαζ με ρουχα που δεν της κανουν σχεδον αφορετα!

εκλεισα φωτογραφο κ βιντεο,εκκλησια κ τραπεζι ειχα κλεισει,τωρα καποια στιγμη θα δω για προσκλητηρια κ μπομπο κ λιγο στολισμο στο τραπεζι γιατι στην εκκλησια δεν θα κανω μου αρεσει να ειναι λιτα τα πραγματα!

κανω κ διαιτα κ εχω χασει σχεδον 4 κιλα,καλα παμε!!!!θελω να φτασω στα κιλα που ημουν στα νιατα μου αρα μου μενουν αλλα 5-6 ακομα!

αχ μου φαινεται οτι ξυπνησε!!!παω να δω!!!

ααααα παραμυθενια συγχαρητηρια!!ειδες λιγο υπομονη θελει!!!καινουρια γευση μωρε πρεπει να τη συνηθισει!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Πολλέεεεες καλημέρες!!!! Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω!!! Δεν σας διαβασα! τώρα θα γυρίσω!μόνο αυτή τη σελίδα είδα!!! Μακ μου με γεια!!! σιδερένιο το δοντάκι σας!!! ζωή τι ξανθούλι αγγελάκι είναι αυτό;;;;;;;γλύκας είναι! να μου τον φιλήσεις!!!

Λιτσάκι ο μπέμπης σου τώρα σε τι στάδιο βρίσκεται;;Τρέχει σπριντ;;;;; χι,χι!ετοιμάζεται για ολυμπιακούς;;;

Εμείς εκτός από τον ύπνο μας έχουμε και άλλα καλά νέα!! Μέσα σε μια εβδομάδα πήραμε 400γρ!!!! (βέβαια τις 3 προηγούμενες αντί να πάρουμε είχαμε χάσει 100γρ,λόγω ασθένειας και πυρετού δικού μου)Σήμερα 11;30 πάμε γιατρό!!!

Στην Αθήνα,βρήκα φόρεμα για τη βάφτιση, έκλεισα μπομπονιέρες,προσκλητήρια πήρα 1 τζιν και 3 μπλουζίτσες!Αυτάααααααααα!!!! Χάρηκα που ξεμπέρδεψα με τα της βάφτισης!!! είναι ομορφούλια και απλά όλα! 17 απρίλη κάνουμε μπλουμ!!!!

Κορίτσια το όνομα Φρόσω σας αρέσει;; Θέλω αληθινή γνώμη..

Πάω να σας διαβάσω!!!Καλημερούδια!

καλημέρα κεφάτη Γιωτούλα! μωρε πως φαινεται ο ανθρωπος που κοιμαται!!!! :mrgreen:

μια χαρα η μπεμπου σου ε; και αρκετα γραμμαρια πήρε και ρουχαλακια "κονόμησε" αμε και η βαφτιση κανονιστηκε, όλα τελεια! εμεις να δουμε ποτε θα τον βαφτισουμε. το εχω αφησει στον αντρα μου να αποφασισει οπότε καταλαβαινετε! σας τα εχω ξαναπει μην τα ξαναλεω!

Αααααα!έχετε γράψει πολλά και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω! θα είμαι επιμελής και καλή συμφορουμίτισσα από εδώ και πέρα!η τάτι που είναι βρε παιδάκια;;;η σοφία (elisabeth)βάφτισε τη μπουμπού;;;

Θέλω νινί τώρααααααααααααααααααααααα!!!!πότε θα αδιαθετήσω;θέλω νινάκι ΤΩΡΑ!!!!

η Νεκταρίτσα από τις μανουλες του Αυγούστου ειδες που ειναι πάλι εγκυος; τα μωρακια της θα εχουν 14 μήνες διαφορα. σουπερ ε; και εγω με την αδερφη μου 15 μηνες εχουμε και ειμαστε σαν διδυμες. ειναι πολύ καλα έτσι. στο ευχομαι με όλη μου την καρδια να το τσακωσεις το δευτερο συντομα!

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Γιώτα πολύ ευχάριστα τα νέα σου για την μπέμπα και τη βάφτιση αλλά αυτό που κυρίως θέλω να σχολιάσω είναι το 2ο ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!Πολυ χαίρομαι όταν ακούω τέτοιες αποφάσεις.

Εμείς λέμε να γίνει περίπου 2 ο Άγγελος και τότε να ξαναβάλουμε μπρος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μ' αυτά που ακούω εδώ............ζηλεύω.

Πάντως χθες κατάλαβα για πρώτη φορά ότι έχω ωορρηξία. Τόσα χρόνια με τον κύκλο-τετράγωνο που είχα δεν ήξερα που παν τα 4. άντε μπας και στρώσει. της μητέρας μου έστρωσε απ' τη 2η γέννα και μετά οπότε έχουμε μέλλον.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.χθες ήπιες πάλι 150 είχε φάει όμως όλα τα γεύματα μέχρι τέλους, έγλυψε και το πιάτο που λέει ο λόγος.

Α, σήμερα λέω να ξεκινήσω δίαιτα.Για να δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2307163q6ex9yq9uz.gif

κατ' αρχην συγχαρητηρια για την απόφαση σου να ξεκινησεις δίαιτα! πόσο σας θαυμαζω που μπορειτε. αγω λεω ότι το αποφασιζω και μετα από 2 μερες ξανατρωω. μαλλον δεν ηρθε η ωρα μου ακόμα :cool:

επιπλέον μπράβο στον Αγγελάκο που τρώει οοοοοολο του το φαγητο! ανυπομονώ και εγω να ξεκινησουμε να δω τα μουτρα του μπεμπη μόλις του βάλω τροφή στο στομα! χα χα χα, το φατσακι μου νομιζω θα αναγουλιαζει!:-D

κατα τα άλλα παρά το δοντι και το εξαντλητικό χεσιμο, ο μικρός κοιμηθηκε μια χαρα. βεβαια ξυπνησε στις 6 αντι για τις 7.30 γιατι ... μαντεψτε .... χεστηκε! στις 9 πριν φυγω για το γραφειο τα ειχε ξανακανει :|. μακαρι να ειναι από τα δοντια αλλά αγχωνομαι βρε παιδί μου. ασε που εχει κοκκινισει ο πωπουδακος του και φοβαμαι μην συγκαει. αυτό μου ελειπε! επισης βαζει συνεχεια όμως την γλωσσα του επανω στο δόντι και το σπρωχνει- γλυφει! μάλλον το θεωρει κατι ξενο!

Ζωή μου εσυ που ξερεις σε πόσο καιρό βγάζει και το δευτερο;

αυταααααα! προς το παρόν θα σας αφησω γιατι πρεπει να τρεξω για δουλίτσες. θα ξαναμπω σιγουρα ;)

καλημεραααααααααααααααα!!!!τι καλημερα βεβαια?χαλια ειναι ο καιρος!!!εβρεξε και λασπη εχει και μια μουνταδα αλλο πραγμα!!!σας διαβασα πολυ γρηγορα κ θα σχολιασω οτι θυμαμαι,μην παρεξηγηθειτε!!!!

μακμαρακι μεγεια το δοντακι!!!κ το σκεφτομουν καθως τα διαβαζα οτι δοντι θα ειναι γιατι μια μανουλα που μενει στο διπλανο διαμερισμα με ειχε προειδοποιησει!!!

γιωτουλα με το καλο η βαπτιση σας!!!

ζωιτσα ειναι ενας κουκλος ο μπεμπακος!!!τι μπεμπακος δηλαδη?ολοκληρος αντρας εχει γινει!!!

εμεις οπως καταλαβατε το εχουμε ριξει στις βολτες!σημερα παμε παιδιατρο για εμβολιο κ απο αυριο ξεκιναμε κ φρουτακια!!!για να δουμε!παντως μπανανα κ μηλο που της εχω δωσει κ γλυφει ξετρελλαινεται!!!

εχει παχυνει κ πολυ μου φαινεται,σημερα θα δουμε,πριν μερικες μερες που την ζυγισα γιατι πλεον αποφευγω να την ζυγιζω,ηταν 9.300!!!

εχω τρελλαθει να ψωνιζω καινουρια ρουχα για την μπεμπα!!!δεν της κανει τιποτα!εχω γεμισει ενα μεγαλο σακβουαγιαζ με ρουχα που δεν της κανουν σχεδον αφορετα!

εκλεισα φωτογραφο κ βιντεο,εκκλησια κ τραπεζι ειχα κλεισει,τωρα καποια στιγμη θα δω για προσκλητηρια κ μπομπο κ λιγο στολισμο στο τραπεζι γιατι στην εκκλησια δεν θα κανω μου αρεσει να ειναι λιτα τα πραγματα!

κανω κ διαιτα κ εχω χασει σχεδον 4 κιλα,καλα παμε!!!!θελω να φτασω στα κιλα που ημουν στα νιατα μου αρα μου μενουν αλλα 5-6 ακομα!

αχ μου φαινεται οτι ξυπνησε!!!παω να δω!!!

ααααα παραμυθενια συγχαρητηρια!!ειδες λιγο υπομονη θελει!!!καινουρια γευση μωρε πρεπει να τη συνηθισει!!!

τατιαααααανναααααα! αντε καλέ εμφανιστηκες επιτελους! θρεφταρακι η μικρη ε; θα το ριξει μποι παιδι μου μην αγχωνεσαι .και εγω ετσι λεω για τον μικρό που ειναι μπαλιτσα! ααααχχχ κανονισατε και εσεις τα της βαφτισης! σουπερ! κανεις και διαιτα για να εισαι σεξυ μαμα στα βαφτισια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...