Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑλημερα και απο εμενα....

Εμεις ακομα στα μαχαιρια ειμαστε...

Και δεν υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος για να ειμαστε.....

Τουλαχιστον δουλευει και ειμαι λιγο ηρεμη στο σπιτι...

Μακ ειδες και που δουλευει εμεις παλι βρισκουμε τροπο να μαλωσουμε!!!!!!!!!!!:P:p:p

Σημερα παμε και στους δικους του να φαμε...

Αυτα...

Α τον μικρο θα του κανω να φαει παλι τα ιδια...

Μακ επισης αυτο που χεζει συνεχεια να μην σε ανησυχισει καθολου...Απο την στιγμη που δεν τον πειραζει ή δεν δειχνει να ποναει η κοιλιτσα του..Απλα βγαζει τα σπασμενα των προηγουμενων ημερων....:P

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑλημερα και απο εμενα....

Εμεις ακομα στα μαχαιρια ειμαστε...

Και δεν υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος για να ειμαστε.....

Τουλαχιστον δουλευει και ειμαι λιγο ηρεμη στο σπιτι...

Μακ ειδες και που δουλευει εμεις παλι βρισκουμε τροπο να μαλωσουμε!!!!!!!!!!!:P:p:p

Σημερα παμε και στους δικους του να φαμε...

Αυτα...

Α τον μικρο θα του κανω να φαει παλι τα ιδια...

Μακ επισης αυτο που χεζει συνεχεια να μην σε ανησυχισει καθολου...Απο την στιγμη που δεν τον πειραζει ή δεν δειχνει να ποναει η κοιλιτσα του..Απλα βγαζει τα σπασμενα των προηγουμενων ημερων....:P

μαλωνετε τηλεφωνικώς ή τηλεπαθητικως να υποθεσω;

αχ τι καλα που θα βρεις ετοιμο φαγητο! εγω φτιαχνω μακαρονια με κιμα για τον Αρη. επειδη δεν τα τρωω θα φαω κοτοσουπα από εχθες

Ζωούλα μηπως τον πειραζει το λεμονι τον μικρό και τον ξινίζει; δοκιμασε να μην του βαλεις σημερα (λεω εγω τωρα!)

οσον αφορα στα κακα του μικρουλη μου ανοιξα τις 2 τελευταιες πανες που ειχα πεταξει στα σκουπιδια (τι κανω η μανα!) και παρατηρησα οτι εχουν βλεννη.... χμμμμ... διαβασα 2 εκδοχες για αυτο. ή οτι μπορει να ειναι εντεριτιδα (αλλά ο μικρουλης πραγματικα δεν δειχνει να ποναει) ή οτι ειναι από τις μυξουλες που καταπινει και η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετες εδω και κανενα τριημερο και τονν εχω πεθανει στον ορο! θα δουμε...

αχχχχ κοριτσια ειμαι με πολυ χαλια διαθεση. πάλι θα κλαιω (συμπεθερα που ειναι οι φωτος της νυφουλας μου με τα κοτσιδια;;;;;;)

μαλωνετε τηλεφωνικώς ή τηλεπαθητικως να υποθεσω;

αχ τι καλα που θα βρεις ετοιμο φαγητο! εγω φτιαχνω μακαρονια με κιμα για τον Αρη. επειδη δεν τα τρωω θα φαω κοτοσουπα από εχθες

Ζωούλα μηπως τον πειραζει το λεμονι τον μικρό και τον ξινίζει; δοκιμασε να μην του βαλεις σημερα (λεω εγω τωρα!)

οσον αφορα στα κακα του μικρουλη μου ανοιξα τις 2 τελευταιες πανες που ειχα πεταξει στα σκουπιδια (τι κανω η μανα!) και παρατηρησα οτι εχουν βλεννη.... χμμμμ... διαβασα 2 εκδοχες για αυτο. ή οτι μπορει να ειναι εντεριτιδα (αλλά ο μικρουλης πραγματικα δεν δειχνει να ποναει) ή οτι ειναι από τις μυξουλες που καταπινει και η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετες εδω και κανενα τριημερο και τονν εχω πεθανει στον ορο! θα δουμε...

αχχχχ κοριτσια ειμαι με πολυ χαλια διαθεση. πάλι θα κλαιω (συμπεθερα που ειναι οι φωτος της νυφουλας μου με τα κοτσιδια;;;;;;)

Μαρακι μην ανησυχεις...Επι ενα μηνα ο μικρος μου εχεζε μονο βλεννες!!!!Και μετα βγηκαν τα δοντια....:mrgreen::mrgreen:

Αφου ειναι ευδιαθετος βρε γιατι πρεπει να το βγαλεις αρρωστο το παιδι????

Οσο για την κακη διαθεση δεν μπορω να βοηθισω /μακ...Και εδω τα ιδια χαλια...

Η αληθεια ειναι οτι αν εβλεπα τα κοτσιδια ισως να μου εφτιαχνε η διαθεση.....

Καλα Μακ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ?????????????Δεν υπαρχει καλυτερο φαγητο......

330917vygupdt3os.gif

επέστρεψα!!!! μόλις μπήκα σπίτι και θα ξαναμπώ αφού τακτοποιηθούμε!!! Καλως σας βρήκα!!! Ο ύπνος μας έχει στρώσει τέεεεελειααααααααααααααααααα!!!! Έχουμε και τρόπον τινά προγραμματάκι μες τη μέρα!!! Ψωνίσαμε τα του φαγητού και αύριο πάμε γιατρό για να ξεκινήσουμε κι εμείς τροφές γιατί ακόμη γάλα μαμάς πίνουμε μόνο!Θα τα πούμε αργότερα!!φιλάκια! μου λε'ιψατε πολύ!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Μαρακι μην ανησυχεις...Επι ενα μηνα ο μικρος μου εχεζε μονο βλεννες!!!!Και μετα βγηκαν τα δοντια....:mrgreen::mrgreen:

Αφου ειναι ευδιαθετος βρε γιατι πρεπει να το βγαλεις αρρωστο το παιδι????

Οσο για την κακη διαθεση δεν μπορω να βοηθισω /μακ...Και εδω τα ιδια χαλια...

Η αληθεια ειναι οτι αν εβλεπα τα κοτσιδια ισως να μου εφτιαχνε η διαθεση.....

Καλα Μακ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ?????????????Δεν υπαρχει καλυτερο φαγητο......

330917vygupdt3os.gif

ζωούλα τα φαγητα με τον κιμα δεν μου αρεσουν ενω για το κρεας γενικα τρελαινομαι. δεν τρωω μουσακα, παπουτσακια, παστιστιο, μακαρονια με κιμα κλπ κλπ. μπιφτεκια και κεφτεδες εννοοειται οχι φανατικα αλλά τρελαινομαι για κεμπαπ!

επέστρεψα!!!! μόλις μπήκα σπίτι και θα ξαναμπώ αφού τακτοποιηθούμε!!! Καλως σας βρήκα!!! Ο ύπνος μας έχει στρώσει τέεεεελειααααααααααααααααααα!!!! Έχουμε και τρόπον τινά προγραμματάκι μες τη μέρα!!! Ψωνίσαμε τα του φαγητού και αύριο πάμε γιατρό για να ξεκινήσουμε κι εμείς τροφές γιατί ακόμη γάλα μαμάς πίνουμε μόνο!Θα τα πούμε αργότερα!!φιλάκια! μου λε'ιψατε πολύ!!

καλως το! τι ωραια νεα ειναι αυτα για τον υπνο της μικρης σου! χιλια μπραβο και εσυ μας ελειψες!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδες!

Συμπεθερουλα μου γυρισατε?Και ο υπνος της νυφουλας μου εστρωσε ε?Τι τελεια νεα ειναι αυτα?

Εμενα κοιμοταν απο τις 12 μεχρι τις 12!!!!!Εννοειται οτι τον θηλασα κοιμισμενο στο κρεββατι μου το πρωι κατα τις 8.Και μας πηρε ετσι μεχρι τις 11 που σηκωθηκα εγω απο το κρεββατι.Τον αφησα να κοιμαται με τον μπαμπα του κι εγω εκανα δουλιτσες.Ακομα κανω δηλαδη.Περιμενω το απογευματακι την ξαδερφη μου με τον μικρο της που μας περναει 1 μηνα.

Μακ μου μην ανησυχεις για τα κακακια του.Αφου δεν ποναει και ειναι ευδιαθετος οι βλεννες θα ειναι απο τις μυξουλες του.Κι εμενα τετοια κανει.Εχει κατι μυξουλες,αλλο πραγμα...και πολλα σαλια.Οποτε μην ανησυχεις.

Ζωιτσα προσπαθηστε να τα βρειτε με τον αντρουλη σου.Σκεψου οτι σας ενωνει ενα πλασματακι που φερατε στον κοσμο και αφηστε τους εγωισμους.Please!!!!Δεν μπορω να ακουω για ζευγαρια να μαλωνουν και να μη μιλιουνται για μερες.Πιανεται η ψυχη μου

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Γεια σας , τι κάνετε ?

Μια χαρά για αρχή ο μικρός Ζωή, αν είναι σήμερα μη του βάλεις λεμόνι κ να τσεκάρεις τα κολοκύθια γιατί κάποια μπορεί να είναι πικρά . Λογικά πατάτα κολοκύθι κ καρότο πρέπει να ήταν γλυκό κ όχι πικρό

Μακ δε νομίζω να έχει κάτι ο μικρούλης , παρακολούθησε τον απλά

Γεια σου Γιωτουλα

Εμείς σήμερα θα φάμε πρώτη φορά ζυμαρικό (σουσαμακι) με λαχανικά κ επειδή μαγείρεψα για εμάς χοιρινό με πράσα , έβραζα λίγο πράσο κ για τον μικρούλη μου, θα του λιώσω λιγουλάκι.

XwAPp3.png

Hola!!!!!!!Τι κάνετε; Χάλια καιρός και θα πάει έτσι όλη την εβδομάδα,:(:(

Ευτυχώς κράτησε η μαμά μου λίγο το μικρό και βγήκαμε με τους φίλους μας για ένα καφεδάκι, οπότε ξέσκασα λίγο.Αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τον Άγγελο.

Ζωή εγώ του αφιέρωσα το "Πάνε μέρες που δε σου πα σ' αγαπώ"της Ραλλίας και αμέσως τα βρήκαμε. Θέλουν και λίγο νάζι τα μεγάλα μας αντράκια!!!!!!

Μακ μου μην ανησυχείς για τα κακάκια του μπεμπούλη. Μέρα είναι θα περάσει. Αφού δεν είναι ανήσυχος και δε δείχνει να πονάει όλα καλά.

Γιώτα καλώς ήρθατε και πάλι και συγχαρητήρια για τον ύπνο της μικρής.

Εμείς χθες το βράδυ ήπιαμε επιτέλους 150ml σκόνη και μετά κοιμήθηκε μέχρι τις 7:30 όπου τον θήλασα ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε στις 9.

Τα 150 όμως μου φάνηκαν λίγα.θα δω βέβαια σήμερα πόσο θα πιει αλλά πόσο περίπου πίνουν;Κατερίνα, Αννούλα;ρωτάω εσάς κυρίως γιατί είναι πιο κοντά στην ηλικία τα δικά μας αλλά δώστε μου και οι άλλες τη βοήθειά σας.

Α, Κατερίνα τι είναι το σουσαμάκι;εγώ μόνο λίγο ρυζάκι του βάζω που και που και συνήθως με το κοτόπουλο.

Διαφημίσεις

Ζωή εγώ του αφιέρωσα το "Πάνε μέρες που δε σου πα σ' αγαπώ"της Ραλλίας και αμέσως τα βρήκαμε. Θέλουν και λίγο νάζι τα μεγάλα μας αντράκια!!!!!!

Μακ μου μην ανησυχείς για τα κακάκια του μπεμπούλη. Μέρα είναι θα περάσει. Αφού δεν είναι ανήσυχος και δε δείχνει να πονάει όλα καλά.

Γιώτα καλώς ήρθατε και πάλι και συγχαρητήρια για τον ύπνο της μικρής.

Εμείς χθες το βράδυ ήπιαμε επιτέλους 150ml σκόνη και μετά κοιμήθηκε μέχρι τις 7:30 όπου τον θήλασα ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε στις 9.

Τα 150 όμως μου φάνηκαν λίγα.θα δω βέβαια σήμερα πόσο θα πιει αλλά πόσο περίπου πίνουν;Κατερίνα, Αννούλα;ρωτάω εσάς κυρίως γιατί είναι πιο κοντά στην ηλικία τα δικά μας αλλά δώστε μου και οι άλλες τη βοήθειά σας.

Α, Κατερίνα τι είναι το σουσαμάκι;εγώ μόνο λίγο ρυζάκι του βάζω που και που και συνήθως με το κοτόπουλο.

ΜΕ αυτο τον τροπο Βουλιτσα δεν νομιζω οτι καποιος θα συνεχιζε να σου κραταει μουτρα.....

Καλα εμας βλακεια ηταν μην φανταστειτε τιποτα σοβαρο...Απλα δεν μιλουσαμε καλα...Λεγαμε μονο τα τυπικα.....

Βουλιτσα εμενα εξαρταται τι ωρα θα πιει το γαλα του για να σου πω ποσα ml πινει...Το πρωι ας πουμε ζητημα να πινει 100 ml το απογευμα ομως πινει απο 150 μεχρι 180ml Τωρα ολα αυτα σου τα λεω απο την προσφατη εμπειρια μου ετσι?

Γεια σας , τι κάνετε ?

Μια χαρά για αρχή ο μικρός Ζωή, αν είναι σήμερα μη του βάλεις λεμόνι κ να τσεκάρεις τα κολοκύθια γιατί κάποια μπορεί να είναι πικρά . Λογικά πατάτα κολοκύθι κ καρότο πρέπει να ήταν γλυκό κ όχι πικρό

Μακ δε νομίζω να έχει κάτι ο μικρούλης , παρακολούθησε τον απλά

Γεια σου Γιωτουλα

Εμείς σήμερα θα φάμε πρώτη φορά ζυμαρικό (σουσαμακι) με λαχανικά κ επειδή μαγείρεψα για εμάς χοιρινό με πράσα , έβραζα λίγο πράσο κ για τον μικρούλη μου, θα του λιώσω λιγουλάκι.

ΚΑτερινα δεν του εβαλα λεμονι σημερα...ΚΑι αντι για σελινο εβαλα μαιδανο.Σημερα ηταν να φαμε 8 κουταλιες....ΚΑι τις τσακισε.....ΜΑλλον το βρηκε παιχνιδι το παιδι μου γιατι αλλιως πως γινεται να του αρεσει αυτη η αηδια.....

Πως πηγε το ζυμαρικο???????????????????

Εμενα κοιμοταν απο τις 12 μεχρι τις 12!!!!!Εννοειται οτι τον θηλασα κοιμισμενο στο κρεββατι μου το πρωι κατα τις 8.Και μας πηρε ετσι μεχρι τις 11 που σηκωθηκα εγω απο το κρεββατι.Τον αφησα να κοιμαται με τον μπαμπα του κι εγω εκανα δουλιτσες

Και εγω θελω να κοιμηθω μεχρι τις 12 καποια στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου λειπουν αυτες οι μερες.......

Ζωιτσα προσπαθηστε να τα βρειτε με τον αντρουλη σου.Σκεψου οτι σας ενωνει ενα πλασματακι που φερατε στον κοσμο και αφηστε τους εγωισμους.Please!!!!Δεν μπορω να ακουω για ζευγαρια να μαλωνουν και να μη μιλιουνται για μερες.Πιανεται η ψυχη μου

Καλα δεν ημασταν του σκοτωμου κιολας βρε Ευμορφια...Μια παρεξηγηση ηταν....

ΤΑ βρηκαμε παντως...Ολα ενταξει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...