Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα στο σπερμα γιαυτο φτιάξτε το όσο περισσότερο γίνεται!! Αμάν πια που δεν δίνουν σημασία στο σπερμα που συμβάλει κατά το ήμισυ στη γονιμοποίηση!! Αν ήταν έτσι, με τις μεθόδους τους όσες είχαμε θέμα με σπερμα θα είχαμε τέλεια έμβρυα! 

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πιο συγκεκριμένα, έχει αποδειχτεί ότι η νικοτίνη δεν περνάει στο γάλα, αλλά οι υπόλοιπες 4.000 ουσίες που περιέχει ένα τσιγάρο δεν ξέρουμε τι κάνουν...γι'αυτό και αποτελεί αντένδειξη.

Προσωπικά για μένα -16 χρόνια καπνίστρια- είναι απαγορευτικό βάσει του παραπάνω. Ας αποθηλάσω και βλέπουμε :D

σα να εχεις δικιο.κ εμενα μου κανε εντυπωση οταν ειχα διαβασει το παραπανω θεμα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ego pantos tin antavgia tin petaxa mpaskai aneveiligo to ithiko. koritsia taakizo ta glika den mporo na stamatiso me tipota , apo kila den katevainei i zigaria me tipota ektos apo afta pouxathikan stin arxi kolisa i zigaria sta+6,5kai den leeinakateveime tipota. den exo rouxa pou na mpo sta rouxa me tosa epipleon kila. me pitzames kai formes eimai sinexeia thilikotita miden kai ithiko g. . . e ta.

same here! Τα έχασα όλα τα κιλά+2 ακόμα και μετά που έφυγε η μαμά μου που έκανε τον χωροφύλακα στην κουζίνα, την έχω πέσει στα γλυκά, κουλούρια, καφέδες...+3 πήρα :(

Χθες πάλι έγραφα συνταγές χωρίς γάλα και βούτυρο και έστειλα τον Γιώργο να μου φέρει υλικά! :) Τι να φτιάξω σήμερα brownie ή σοκολατόπιτα; Χμμ!

Μην στεναχοριωσαστε για τα κιλακια,,ειναι στο παιδι...εγω μικρη δεν ετρωγα τπτ,πολυ υπνο κ λιγο φαγητο μου λεγε η μαμα!!!

Τρωει κανονικα εως αρκετα?

Μαρια ευχαριστω,θα το διαβασω

κανονικα ναι.δεν ειναι οτι δε τρωει ισως γ αυτο ανησυχω.τρωει αλλα βαρος ελαχιστο βαζει..θα μου πεις ειχαμε κ τις διαρροιες αυτο το μηνα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σα να εχεις δικιο.κ εμενα μου κανε εντυπωση οταν ειχα διαβασει το παραπανω θεμα.

μωρέ το έχω ψάξει Σοφούλα...για μένα δε με νοιάζει, πάντα έκανα καταχρήσεις σε φαγητό, ποτό, τσιγάρο, αλλά για τον μπεμπουλίξ είμαι κάθετη!

Και που θα καπνίσω πάλι...μη νομίζεις, όταν γυρίσω γραφείο (αν δεν θηλάζω) και μόνο εκεί. Ο Γιώργης μου δεν καπνίζει και το σπίτι είναι smoke free zone για όλους :)

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας αφηνω προς το παρον...ωρα για ταισμα.

κ εχω κ τη κουζινα να καθαρισω.

μαρακι σοκολατοπιτα να κανεις!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

κανονικα ναι.δεν ειναι οτι δε τρωει ισως γ αυτο ανησυχω.τρωει αλλα βαρος ελαχιστο βαζει..θα μου πεις ειχαμε κ τις διαρροιες αυτο το μηνα.

Και αναρωτιέσαι; Προφανώς και δεν έχει πάρει βάρος λόγω της ιωσούλας :) Όλα καλά όλα καλά :)

μωρέ το έχω ψάξει Σοφούλα...για μένα δε με νοιάζει, πάντα έκανα καταχρήσεις σε φαγητό, ποτό, τσιγάρο, αλλά για τον μπεμπουλίξ είμαι κάθετη!

Και που θα καπνίσω πάλι...μη νομίζεις, όταν γυρίσω γραφείο (αν δεν θηλάζω) και μόνο εκεί. Ο Γιώργης μου δεν καπνίζει και το σπίτι είναι smoke free zone για όλους :)

κ εγω των καταχρησεων ημουν και ειμαι!εννοειται ο τι σπιτι κανεις δε καπνιζει ακομα κ ο πεθερος μου οταν ερχεται ουτε στο μπαλκονι δεν τον αφηνω.προς το παρον η λαχταρα μου για τσιγαρο περιοριζεται οταν βγανω εξω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Πωπω χαλάνδρι ε;;;; Θέλω να ψωνίσω, έχω και λεφτά και δεν στέκεται ετούτος στιγμή...κοντοστεκόμουν σε βιτρίνες και άρχιζε τη γκρίνια να προχωρήσω για να χαζεύει! Δουλεύουν και όλες μου οι φίλες οπότε μόνη μου δεν τον παλεύω :(

Αν ειναι μωρε κανονιζουμε καμμια μερα να παμε μαζι αν θες, εγω τωρα πια που το εμαθα....

H μια καθοταν εξω με τo μωρo και η αλλη εμπαινε για λιγο, ετσι το καναμε εχθες και λειτουργησε! βεβαια εγω μπηκα σε πολυ λιγα καταστηματα. Ομως πηρα μεχρι και καινουργιο σκελετο για τα γυαλια μου, εσπασε τη νυχτα επειδη τα φοραω κατα λαθος να παρακολουθω τη μικρη....ειχε πολλη πλακα, τα εδειχνα στην κολλητη μου απο το τζαμι!

Τωρα, αν κλαινε και τα δυο, χλωμο το βλεπω, το πολυ πολυ να κανουμε....window shopping

ego pantos tin antavgia tin petaxa mpaskai aneveiligo to ithiko. koritsia taakizo ta glika den mporo na stamatiso me tipota , apo kila den katevainei i zigaria me tipota ektos apo afta pouxathikan stin arxi kolisa i zigaria sta+6,5kai den leeinakateveime tipota. den exo rouxa pou na mpo sta rouxa me tosa epipleon kila. me pitzames kai formes eimai sinexeia thilikotita miden kai ithiko g. . . e ta.

Λιτσακι στα ιδια χαλια ειμαι και εγω και σε πιθανη καταθλιψη θα ελεγα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

κορίτσια μου μόλις γύρισα απ' τον ΟΑΕΔ απ' τον οποίο πιστεύω τελείωσα!!!!!Αλλά μου βγάλαν την πίστη.Σας είπα χθες για τα πρώτα χαρτιά που μου έχασαν έτσι;ε παίρνω σήμερα τηλ να δω αν τα βρήκαν γιατί αυτοί δεν αξιώθηκαν να με ενημερώσουν όπως ειπαν χθες και ενώ βρήκαν τα πρώτα που τους πήγα, χάσανε τα χθεσινά.Απίστευτο!!!!Το τι άκουσαν στο τηλ δε λέγεται.Φεύγω κι εγώ κατευθείαν, πάω στη χθεσινή και η μ....νη τα είχε μπροστά της!!!!!!!Αχ λέει τι να κάνω,τόσα χαρτιά που έχω μπροστά μου;;;;;;;;Τεσπα είπαν ότι αν δεν προλάβουν Δεκέμβρη, τον Γενάρη θα μπουν τα πρώτα χρήματα στο λογαριασμό.

Κορίτσια εμένα η παιδίατρός μου, που θήλασε και τρία παιδιά, είπε κατηγορηματικά όχι για τη βαφή.Οπότε κι εγώ έκανα ανταύγειες μπας και σουλουπωθεί λίγο το μαλλί.

Λιζάκι κι εγώ έχει λίγες μέρες που έβγαλα τα γυαλιά τη νύχτα.Μέχρι τώρα απ' το μαιευτήριο ακόμα τα φορούσα και στον ύπνο γιατί με τους φακούς φοβάμαι να κοιμηθώ κι ήθελα να παρακολουθώ το μπέμπη.

Κι εγώ δεν ήμουν φανατική καπνίστρια,7-8 τσιγάρα τη μέρα έκανα, το έκοψα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος, άσε που με τους εμετούς 5 μήνες δεν μπορούσα ούτε να το μυρίσω, αλλά τώρα σε κάποιες στιγμές όπως η σημερινή με τον οαεδ το θέλω σαν τρελή.Που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός θα γ... κι ο φτωχός.χα χα χα

xthes kati etroga pali kai mouleei o omiros pali kala pou tha xaseis ta kila esi me ola afta ta glika pou tros , kai tou leo tha ta xaso mexri na giriso stin douleia, iounio, kala mou leei mexri tote den xanaleo tipota alla an den ta xaseis tote tha xanarxiso. kai tou leo ennoeitai oti tha ta xaso den tha gino mia patoza nifi, giati tha kanoume vaftisi kai gamo mazi, kai pethane sto gelio molis to pa. mou tin spaei na mou lene sinexeia gia ta kila giati aisthanomai idi asximameta ta sxolia trisxkrotera me pairnei apo kato

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...