Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!

καλέ τι κρύο είναι αυτό;πριν λίγο έριχνε και λίγο χιονάκι.

Ζωίτσα τι κάνει ο Τεό;κι εμένα μου το κάνει αυτό σαν να μυξοκλαίει.ή νάζια είναι ή έχουν πονάκια απ' τα δοντάκια ή κανέναν εφιάλτη βλέπουν, έτσι λέω τώρα. εμένα κοιμάται μέχρι τις 3 χωρίς ν' ακουστεί και μετά ανά μία ώρα σχεδόν ξυπνάει για πιπίλα.τελειωτικά ξυπνάει γύρω στι ς7:30.έχει συνηθίζει φαίνεται γιατί εκείνη την ώρα ετοιμάζεται ο Γιάννης για τη δουλειά και όσο να'ναι κάνει θόρυβο(γκρρρρρρρρ).

Τα λαχανικά κανένα 20λεπτο θέλουν όχι παραπάνω.τα βάζω σε κομμάτια με λίγο νεράκι και λίγο πριν σβήσω το μάτι ρίχνω και λίγο ελαιόλαδο.όταν είναι να τα αλέσω προσθέτω και 2-3 σταγόνες λεμόνι. α, και το καρότο το βάζω λίγο πιο μπροστά. το κρεμμύδι και το σέλινο κι εγώ το βγάζω, ειδικά το σέλινο έχει πολύ έντονη γεύση και φοβάμαι μήπως δεν του αρέσει.αργότερα ίσως το δοκιμάσω. εμένα η παιδίατρος μου είχε πει λίγο αργότερα το παντζάρι και το σπανάκι, όχι ακόμα. ότι χρειαστείς ρώτα, σήμερα λογικά θα είμαστε σπίτι και θα μπαίνω για να μάθω τα νέα του Τεό σχετικά με το φαγητάκι.άντε καλή αρχή κοριτσάρα.

Οι υπόλοιπες πού είστε;σας πλάκωσε το πάπλωμα ή πήρατε τους δρόμους;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ και αν μπει καμια ας μου απαντησει...Ποση ωρα πριν το γευμα πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω τα λαχανικα?Να τα καθαρισω να τα βρασω και τετοια?Α και ποση ωρα τα βραζω?

Καλημερα,δε με πετυχες εχθες είχα βγει!:D

Εγω ξεκινάω κανα μισαωρο πριν, τα πλένω,τα κοβω κυβάκια και τα βραζω μεχρι να μαλακώσουνε καλά,κανα 20λεπτο εκει περιπου.Απλα υπολογισε οτι θες και κάνα 10λεπτο για να κρυωσουνε, δε μπορει να τα φάει καυτά!

Αν κ τωρα τις τελευταιες 2-3 μέρες..τα βραζω αρκετά νωριτερα και τα εχω μεσα στο κατσαρολάκι και διατηρουνται χλιαρά εκει για 1-2 ωρες.Μπορεις να κανεις κ αυτο.

Καλημερα,δε με πετυχες εχθες είχα βγει!:D

Εγω ξεκινάω κανα μισαωρο πριν, τα πλένω,τα κοβω κυβάκια και τα βραζω μεχρι να μαλακώσουνε καλά,κανα 20λεπτο εκει περιπου.Απλα υπολογισε οτι θες και κάνα 10λεπτο για να κρυωσουνε, δε μπορει να τα φάει καυτά!

Αν κ τωρα τις τελευταιες 2-3 μέρες..τα βραζω αρκετά νωριτερα και τα εχω μεσα στο κατσαρολάκι και διατηρουνται χλιαρά εκει για 1-2 ωρες.Μπορεις να κανεις κ αυτο.

Επ Αγγελικη...Τωρα το ειδα...

Λοιπον θα τα κανω καμια ωρα πιο πριν.Γιατι ειμαι και μονη μου και δεν ξερω τι ορεξη θα εχει ο μικρος οταν ειναι να τα ετοιμασω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

οχι βρε...Μετα που θα τα βρασω....:-D

οχι παιδι μου δεν τα στραγγιζεις, τα παιρνεις ως εχουν και τα βαζεις στο μπλεντερ με ζουμακι απο το κατσαρολακι σου και τα κανεις πουρε. Βαλε λιγο ζουμι στην αρχη και αν ειναι πολυ σφικτο προσθετεις κι αλλο, μην βαλεις πολυ απο την αρχη γιατι αν βγει σουπα δεν μπορεις να το πηξεις. Εγω το κολοκυθι δεν το ξεφλουδιζω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ειπα;;; Δεν ειπα...Πριν λιγο γυρισαμε απο τη βολτα μας, εδω ο καιρος ειναι υπεροχος και αλωνιζαμε απο το πρωι, πηγαμε και για καφε κεντρο και περασαμε σουπερ. Η μπεμπα κοιμηθηκε στο αμαξι γυριζοντας και εγω εκανα καφεδακι και καθισα να σας διαβασω. Ζωη το φαγατε το φαγητο σας;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Λοιπον εβαλα πατατα κολοκυθι καθαρισμενο και λιγες φετουλες καροτου....Οταν πλησιαζε στο τελος το μαγειρεμα προσθεσα λαδακι και μετα τα εβαλα στο μπλεντερ με λιγο νερο....

α εβαλα και λιγο λεμονι.

Και ολα αυτα για 4 κουταλιες!!!!!!!!!!!!!Ετσι εγραφε η γιατρος...Οτι πρωη μερα θα του δωσω 4 κουταλιες να φαει..Το ειδα οταν πηγα να τον ταισω ευτυχως γιατιι θα του την εδινα ολη....

Ο μικρος αν και ξυνηστηκε τις εφαγε...Οχι ομως με χαρα...αυριο να δουμε τι θα κανει....

Εγω που το δοκιμασα ηταν πικρο...Χαλια...τεσπα.

Κατερινα μου ωραιος ειναι ο υπνος!!!!!!!!!Μπραβο και ετσι ωραια περνατε....

Εγω τσακωθηκα με τον συζυγο χθες και ακομα στα μαχαιρια ειμαστε....

Με λιγα λογια...Χαλια η μερα σημερα....

ΚΑι δεν υπαρχει και καμια σας να μιλησουμε πια...Τι κακο και αυτο με τα Σ/Κ

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωίτσα οπότε καλά έτσι;για πρώτη φορά αφού το έφαγε έστω και χωρίς πολύ χαρά είναι καλό. άντε αύριο περισσότερες κουταλιές. στα χνάρια μας βλέπω με τον αντρούλη σου ε;εμείς τα βρήκαμε χθες και περάσαμε πολύ όμορφα.................

εγώ σήμερα κουζίνα, σίδερο, μπάνιο.μ' αρέσει που είπα χθες ότι τελείωσα με τις δουλειές. μωρέ τελειώνουν ποτέ;αν είσαι σπίτι όλο κάτι βρίσκεις να κάνεις. μαγείρεψα του μικρού, έφτιαξα ρυζόγαλο, έκανα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα για το Γιάννη και καρμπονάρα για μένα!μες στη δίαιτα είμαι πάλι......

Καλημερα! σας γραφω εν ταχει γιατι ο μικρος μου ειναι ξυπνιος στο ρηλαξ και δεν θα με αφησει! εχθες δεν μπηκα καθολου γιατι ο συζυγος ειχε υπηρεσια και μου ειχε παρει το λαπτοπ :(

από οτι διαβαζω ειχατε καυγαδακια με τα ετερα ημισυ ε; εγω πάλι το γλιτωσα γιατι ελειπε :mrgreen:

εχθες τον πηγα τον μικρο λαική! ήταν πολύ καλός και χαμογελουσε σε ολο τον κοσμο. φαινεται 'οτι συνηθιζει και δεν φοβαται πια τις αγνωστες φατσες :P. ελπιζω μονο να μην μου αρρωστησει γιατι σε καποια στιγμη ο καιρος χαλασε και εβαλε αερα.

ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι ενω προχθες δεν καναμε καθολου κακα, εχθες του εδωσε και καταλαβε σε σημειο να ανησυχω. τα εκανε 3 φορες. σημερα το πρωι που ξυπνησε να φαει (7,30) ήταν επισης χεσμενος. στις 10 τα ειχε ξανακανει και τωρα πριν λιγο παλι! δεν ειναι μεγαλη η ποσοτητα και ειναι λιγο πιο αραια απ' οτι συνηθως (πού να προλαβουνε να πηξουνε) βρε κοριτσια να ανησυχησω; μην μου κρυωσε η κοιλιτσα του; δεν δειχνει να ποναει αλλά από τοτε που θηλαζε εχω να δω τοσες κενωσεις σε μια μερα :confused:

σημερα ελπιζω να μπορεσω να επικοινωνησω περισσοτερο μαζι σας. κατα τα αλλα δεν εχω και εγω τρελα κεφια και σε αυτο συντελει και ο ασχημος καιρος που θα μας κλεισει παλι μεσα (εχει ψυχρα, υγρασια και ψιχαλιζει):?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...