Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια το τρωει όλο μια δε τρωει τιποτα..ασε σου λεω..και εκνευριζομαιιιιιιιιι και αυτη να μου φτυνει το φαϊ στο μπλουζάκι μου..σκηνες απειρου κάλλους!!!

Μμμμμμμμμ σα να ακουω κάτι να σαλευει μεσα...παω μπας κ την προλάβω κορίτσια!!

Καλό βράδυ σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για τον Τεο μιλαμε τωρα! θα την φαει και την κανονικη!

Είναι σα να τρως chocolate chip cookies (τέτοια τρώω η γουρούνα οινκ οινκ ) κ μετά να σου δώσουν τύπου digestive (κ αυτά καλά είναι αλλά δε συγκρίνονται )

Καλό βράδυ

XwAPp3.png

Ζωη, ουτε το κολοκυθι ειναι εποχης αλλά και μεις ετσι ξεκινησαμε πατατα-καροτο-κολοκυθι-σελινο...

Πιστευω μπροκολο-κουνουπίδι θα του πέσουν βαριά για 1η ημερα..τα δινεις λίγο πιο μετά

αγγελικηηηηηηηηηηηηηη

Σε πετυχα?

Κατι παθαινει ο μικρος και κλαιει στον υπο του...Εδω και καμα εβδομαδα εχω να κοιμηθω φυσιολογικα...

Εννταξει το πηρα αποφαση..Δεν θα του βαλω προκολο ουτε κουνουπιδι...Θα δω μηπως του βαλω μισο καροτο...Φοβαμαι για την δυσκοιλια μωρε....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλα τον Τεο δεν τον φοβαμαι! θα το γλυψει το πιατο! με το γαλα του οκ;

Η αληθεια ειναι Μακ οτι ειναι βολικος με το φαι...Καμια φορα λιγο γκρινιαζει αλλα σο τελος οτι το δινεις το τρωει...

Με το γαλα προς το παρον ολα καλα...

Διαφημίσεις

Είναι σα να τρως chocolate chip cookies (τέτοια τρώω η γουρούνα οινκ οινκ ) κ μετά να σου δώσουν τύπου digestive (κ αυτά καλά είναι αλλά δε συγκρίνονται )

Καλό βράδυ

Καληνυχτίτσα!

Αν θες κ τη δική μου γνώμη για αρχή μη βάλεις πολλά πολλά , ξεκίνα πατάτα κ κολοκύθι (εγώ τις 2-3 πρώτες μέρες του έδινα μόνο πατάτα – καρότο) κ αν είναι βαλε κ λίγο σέλινο για άρωμα αλλά μη το αλέσεις, αν είναι οκ κ το φάει μετά άλεσε κ 2-3 φυλλαράκια. Ξεκίνα με αυτά τις πρώτες μέρες, πρόσθεσε κ λίγο καροτακι (δεν χρειάζεται κ πολύ αν φοβάσαι τη δυσκοιλιότητα βαλε μια φετουλα) Γιατί σου είπε όχι κρεμμύδι ? Λίγο βάζεις ούτος η άλλως. Όταν πια τα τρώει όλα ευχαρίστα , άρχισε να προσθέτεις (εμένα όπως έχω ξανά γράψει έχει φάει κ μπρόκολο κ λάχανο κ παντζάρι κ αρακά και μια χαρά όλα – απλά σε όλα τα καινούργια μικρές ποσότητες έτσι κ το μαθαίνει κ τη γεύση παίρνει κ βλέπεις κ αν του αρέσει

Λοιπον κατεληξα σε αυτα Κατερινακι....Πατατα κολοκυθι και ισως καμια φετα καροτο...Δεν ξερω γιατι μου ειπε να το βγαζω το κρεμμυδι...Δεν ρωτησα....

Αντε αυριο θα δουμε τι θα γινει

ωχ καθε ποτε σου πεταγεται και κλαιει; και στεναχωριεσαι και τρομαζεις γμτ!

Συνεχεια καθε 2 ωρες στην καλυτερη....και μετα προσπαθει να γυρισει μπρουμυτα.Βαζει τα ποδια του αναμεσα στα καγκελα και ολα αυτα οσο κοιματι και κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Συνεχεια καθε 2 ωρες στην καλυτερη....και μετα προσπαθει να γυρισει μπρουμυτα.Βαζει τα ποδια του αναμεσα στα καγκελα και ολα αυτα οσο κοιματι και κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΡΑΜΑ! τι να'ναι τωρα αυτο;:?

Βρε!!!

Ο άντρας μου οταν ροχαλίζει τρώει ένα κλωτσιδάκι και σταματάει...υπαρχει αμεση ανταποκριση..καλα τωρα για τον ύπνο δε με πολυνοιάζει συνηθισα κ ξυπνάω απο μονη μου εαν καθυστερησει αυτη!με το φαϊ να δεις ταλαιπώρια που τραβαμε!!!!!!!!!!

χαχαχα και εμενα ροχαλιζει και το πιο σπαστικο απο ολα ειναι οταν αρχιζει την ωρα που μολις τον εχω ταισει και κοιμαται και θελω να τον βαλω στο κρεβατι του.....Εκει να δεις τι νευρα εχω....

καλη επιτυχία! εγω περιμενω να μου πεις ότι εφαγε και το κουταλι μαζί ο παιδαρος! αντε σας αφήνω και εγω, καληνυχτα! καλό μας ξημέρωμα!

Καληνυχτα Μακ.Παω και εγω...

ΔΡΑΜΑ! τι να'ναι τωρα αυτο;:?

Ελπιζω αυτο να ειναι δοντια και οχι τιποτα αλλο.....

Καλημερα τι κανετε?

Κλασικα σημερα μονη μου θα μιλαω παλι.

Λοιπον εμεις τα ιδια χτες ξυπναει και κλαιει σχεδον καθε μια ωρα....

Δεν πρεπει να εειναι ομως κατι ανησυχητικο γιατι μολις τον παιρνω αγκαλια ή το διν πιπιλα κοιμαται κατευθειαν!!!!!

Ειναι απλα ενα καινουριο κολπο για να τρεχω....

Σημερα ειδα και αιμα πρωτη φορα μετα απο ενα χρονο και κατι...Τωρα περιοδος ειναι?δεν ξερω....

Αχ και αν μπει καμια ας μου απαντησει...Ποση ωρα πριν το γευμα πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω τα λαχανικα?Να τα καθαρισω να τα βρασω και τετοια?Α και ποση ωρα τα βραζω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...