Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασικα η παιδιατρος μου ειπε να του βαζω οτι ειναι της εποχης....Το κρεμμδι μου ειπε να το βγαζω....

Καροτο δεν θελω να βαλω γιατι εχουμε ενα θεματακι με την δυσκοιλια ακομη....

Το κουνουπιδι πεφτει και αυτο βαρυ?

Μακ εχεις δικιο δεν ταιριαζει ο μαιντανος....Να βαλω μηπως σελινο?

Καμια αλλη ιδεα?

Το σελινο ειναι νομιζω καλυτερο απο το μαιντανο. Το κουνουπιδι το ιδιο με το μπροκολο ειναι, μωρε βαρυ στο εντερακι του μην του πεσει. Αλλα παιδακια βεβαια το τρωνε και δεν τα πειραζει...Τι να σου πω, εποχης ειναι και το σπανακι, γι αυτο της εδωσα και γω. Κολοκυθι;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το σελινο ειναι νομιζω καλυτερο απο το μαιντανο. Το κουνουπιδι το ιδιο με το μπροκολο ειναι, μωρε βαρυ στο εντερακι του μην του πεσει. Αλλα παιδακια βεβαια το τρωνε και δεν τα πειραζει...Τι να σου πω, εποχης ειναι και το σπανακι, γι αυτο της εδωσα και γω. Κολοκυθι;;;

Κολοκυθι θα βαλω.Με προβληματισες τωρα με το κουνουπιδι....Τι να κανω?:confused::confused:

Να βαλω μονο πατατα και κολοκυθι?

Δεν θελω να του πεσει βαρυ απο την πρωτη μερα που θα φαει...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

χιλια συγγνωμη φιλεναδες...

εφυγα για να του κανουμε μπανακι και τωρα ειμαι στην φαση πλενω πιατα και αποστειρωνω. απλα εκανα ενα διαλειμματακι για να σας ζητησω να με συγχωρεσετε που εξαφανιζομαι κατα αυτον τον τρόπο :?

Βούλα μου νομιζω και εγω οτι αν του βαλω το ναυλον θα ειναι μια χαρα προστατευμενος, τι να πω.... και εμενα ο αντρας μου εχει αυριο υπηρεσια και δεν θα αντεξω να μεινω μεσα όλη μερα. ελπίζω να μην τον κρυωσω και εχω τυψεις μετα... μακαρι να εχει εστω καλουτσικο καιρο!

ζωούλα εχω διαβασει ότι καλο ειναι να χρησιμοποιεις γλυκοπατατα αντι για πατατα στην αρχη. τους αρεσει περισσοτερο επειδη ειναι γλυκια και τρωνε με μεγαλυτερη ευχαριστηση.

Βρε Μακ μην δικαιολογησε....Ολες καπως ετσι φευγουμε....

Για την γλυκοπατατα ειναι αργα...Εχω ψωνισει ηδη πραγματα και δεν μπορω να παω να παρω πια γιατι αυριο θα ειμαι και εγω μονη μου.....

Θα το δοκιμασω παντως καποια στιγμη και αυτο.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Ζωη, ουτε το κολοκυθι ειναι εποχης αλλά και μεις ετσι ξεκινησαμε πατατα-καροτο-κολοκυθι-σελινο...

Πιστευω μπροκολο-κουνουπίδι θα του πέσουν βαριά για 1η ημερα..τα δινεις λίγο πιο μετά

Βρε Μακ μην δικαιολογησε....Ολες καπως ετσι φευγουμε....

Για την γλυκοπατατα ειναι αργα...Εχω ψωνισει ηδη πραγματα και δεν μπορω να παω να παρω πια γιατι αυριο θα ειμαι και εγω μονη μου.....

Θα το δοκιμασω παντως καποια στιγμη και αυτο.....

καλα τον Τεο δεν τον φοβαμαι! θα το γλυψει το πιατο! με το γαλα του οκ;

Διαφημίσεις

Αγγελικουλα ακομα ταλαιπωρεισαι στν υπνο ε; μακαρι να μπορουσες να την βαλεις στο δωματιο της ετσι για δοκιμη. ισως την ενοχλει κατι, καποιος θορυβος που μπορει να κανετε ασυναισθητα τη νυχτα... ο αντρας σου ροχαλιζει; εμενα ο δικος μου ναι και πιθανολογω οτι μπορει και γι αυτο να ξυπναγε ο μπεμπης. από τοτε που του αλλαξα δωματιο σε λιγο καιρο (σε 7 μερες περιπου εκοψε και το 10-5,30 και ξτπναει πλεον στις 7,30 για το πρωτο γευμα!

Βάλτο κι εσύ πουλάκι μου στο προφίλ σου. Αφού σε μια βδομάδα θα σε ξαναρωτήσω, Αλτσχάιμερ γαρ! Έρχεσαι καθόλου προς Αθήνα; Έστω κέντρο; Να βρεθούμε καμιά φορά ρε παιδί μου να σε γνωρίσω κι εσένα όπως την elisabeth. Με βοηθάει να σας θυμάμαι καλύτερα και κάνω κι εγώ μια βόλτα παραπάνω έτσι! Καλά κάνατε, μια φορά είναι αυτά!

Μπα Αθήνα μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο πάω, αφού όταν βρίσκομαι κέντρο νιώθω λες κ είμαι σε άλλη χώρα τελείως έξω από τα νερά μου, Πειραιά όμως πάω χωρίς 2η κουβέντα.

Εγω βασικα δεν μαλωσα με κανεναν...Μονη μου μαλωσα.....Νιωθω κουρασμενη και εγκλωβισμενη.....

Αλλα θα μου περασει...Μου συμβαινει που και που και μετα τα ξεχναω!!!!!

Έτσι κ εγώ ρε Ζωούλα , είμαι με τις μέρες μου , άστα.

Εμεις αυριο αρχιζουμε λαχανικα....Λοιπον θα βαλω πατατα κολοκυθι και προκολο για αρχη...Θα βρασω βεβαια μεσα κρεμμυδι και μαιντανο τα οποια θα βγαλω μετα.....Για εσας που ξερετε καλα ειναι????????????

Αν θες κ τη δική μου γνώμη για αρχή μη βάλεις πολλά πολλά , ξεκίνα πατάτα κ κολοκύθι (εγώ τις 2-3 πρώτες μέρες του έδινα μόνο πατάτα – καρότο) κ αν είναι βαλε κ λίγο σέλινο για άρωμα αλλά μη το αλέσεις, αν είναι οκ κ το φάει μετά άλεσε κ 2-3 φυλλαράκια. Ξεκίνα με αυτά τις πρώτες μέρες, πρόσθεσε κ λίγο καροτακι (δεν χρειάζεται κ πολύ αν φοβάσαι τη δυσκοιλιότητα βαλε μια φετουλα) Γιατί σου είπε όχι κρεμμύδι ? Λίγο βάζεις ούτος η άλλως. Όταν πια τα τρώει όλα ευχαρίστα , άρχισε να προσθέτεις (εμένα όπως έχω ξανά γράψει έχει φάει κ μπρόκολο κ λάχανο κ παντζάρι κ αρακά και μια χαρά όλα – απλά σε όλα τα καινούργια μικρές ποσότητες έτσι κ το μαθαίνει κ τη γεύση παίρνει κ βλέπεις κ αν του αρέσει

ζωούλα εχω διαβασει ότι καλο ειναι να χρησιμοποιεις γλυκοπατατα αντι για πατατα στην αρχη. τους αρεσει περισσοτερο επειδη ειναι γλυκια και τρωνε με μεγαλυτερη ευχαριστηση.

Βρε συ αν μάθει τη γλυκοπατάτα άντε μετά να φάει κανονική πατάτα:tongue:

XwAPp3.png

Βρε!!!

Θα σε μαλωσω!!!!!

Στο πα κ την αλλη φορα!!!!!!

Εχει υγρασία στο δωματιο της κ μυριζει άσχημα..ψιλοσαπίλα ενα πράμα

Εχουμε αφυγραντηρα αλλά κάνει θορυβο και παλι δε τον βαζω 24/24ωρο..

Μεχρι Μάιο μαζι μας την βλέπω....

Ο άντρας μου οταν ροχαλίζει τρώει ένα κλωτσιδάκι και σταματάει...υπαρχει αμεση ανταποκριση..καλα τωρα για τον ύπνο δε με πολυνοιάζει συνηθισα κ ξυπνάω απο μονη μου εαν καθυστερησει αυτη!με το φαϊ να δεις ταλαιπώρια που τραβαμε!!!!!!!!!!

Εσενα το προβλημα σου ηταν το 10-5.30 δηλαδη???????χαχααχχα

εμεις ουτε για πλάκα δε τα βλέπουμε αυτα τα ωράρια!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Βρε συ αν μάθει τη γλυκοπατάτα άντε μετά να φάει κανονική πατάτα:tongue:

για τον Τεο μιλαμε τωρα! θα την φαει και την κανονικη!

Βρε!!!

Θα σε μαλωσω!!!!!

Στο πα κ την αλλη φορα!!!!!!

Εχει υγρασία στο δωματιο της κ μυριζει άσχημα..ψιλοσαπίλα ενα πράμα

Εχουμε αφυγραντηρα αλλά κάνει θορυβο και παλι δε τον βαζω 24/24ωρο..

Μεχρι Μάιο μαζι μας την βλέπω....

Ο άντρας μου οταν ροχαλίζει τρώει ένα κλωτσιδάκι και σταματάει...υπαρχει αμεση ανταποκριση..καλα τωρα για τον ύπνο δε με πολυνοιάζει συνηθισα κ ξυπνάω απο μονη μου εαν καθυστερησει αυτη!με το φαϊ να δεις ταλαιπώρια που τραβαμε!!!!!!!!!!

το θυμαμαι παιδι μου αυτο για το δωματιο. γι αυτο ειπα μακαρι να μπορουσατε... αλλα δεν μπορειτε!

γιατι ταλαιπωρεισαι με το φαγητο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...