Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ εγώ εδώ είμαι.

κι εγώ δεν έχω πάει σε σπα,και θέλω τόοοοοοοοοοοοσο!!!!!

Η Σαντορίνη όμως όλα τα λεφτά!!!!!!!Την έχω ερωτευτεί!!!!!!!!!

γιατί νεύρα ρε κοριτσάκια;

εχώ δεν έχω καλή διάθεση γιατί μάλωσα με τον Γιάννη για μ$#$κίες και τώρα του κρατάω και μούτρα.Γα$# τον εγωισμό μου δηλαδή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχώ δεν έχω καλή διάθεση γιατί μάλωσα με τον Γιάννη για μ$#$κίες και τώρα του κρατάω και μούτρα.Γα$# τον εγωισμό μου δηλαδή.

Μάρεσει που ξερεις ακριβως τι κανεις...:P:p

Εγω βασικα δεν μαλωσα με κανεναν...Μονη μου μαλωσα.....Νιωθω κουρασμενη και εγκλωβισμενη.....

Αλλα θα μου περασει...Μου συμβαινει που και που και μετα τα ξεχναω!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

να'μαι και εγω... μωρε μπαινω και διαβαζω αλλά ο μικρουλης δεν με αφηνει να γραψω... με θελει συνεχεια μαζι του...

Ζωούλα τα ιδια περναμε μου φαινεται :|

δεν βοηθαει και ο καιρος γμτ... ελεγα αυριο το πρωι να τον παρω μαζι μου στη λαικη αλλά ειδα τον παιδιατρο σημερα και με απογοητευσε. κυκλοφορουν ιωσεις μου ειπε και μαλιστα ενα παιδακι στην ηλικια των μωρων μας το πηγανε λεει εχθες στο νοσοκομειο με δυσπνοια γιατι ο ιος πηγε στους βρογχους. αει στο καλο :?

να'μαι και εγω... μωρε μπαινω και διαβαζω αλλά ο μικρουλης δεν με αφηνει να γραψω... με θελει συνεχεια μαζι του...

Ζωούλα τα ιδια περναμε μου φαινεται :|

δεν βοηθαει και ο καιρος γμτ... ελεγα αυριο το πρωι να τον παρω μαζι μου στη λαικη αλλά ειδα τον παιδιατρο σημερα και με απογοητευσε. κυκλοφορουν ιωσεις μου ειπε και μαλιστα ενα παιδακι στην ηλικια των μωρων μας το πηγανε λεει εχθες στο νοσοκομειο με δυσπνοια γιατι ο ιος πηγε στους βρογχους. αει στο καλο :?

Μαρακι αν και αυριο θα χαλασει ο καιρος αν ειναι να βγειτε μην το πας σε πολυκοσμια....Εγω μονο αν βρεχει δεν τον βγαζω πια...(Αλλιως θα σκασω εδω μεσα...) και τον πηγαινω γυρω γυρω τα τετραγωνα στην γειτονια.....Αυριο ομως για χιονια το παει....:(

Δηλαδη Μακ πηγατε παιδιατρο σημερα?

Εμεις αυριο αρχιζουμε λαχανικα....Λοιπον θα βαλω πατατα κολοκυθι και προκολο για αρχη...Θα βρασω βεβαια μεσα κρεμμυδι και μαιντανο τα οποια θα βγαλω μετα.....Για εσας που ξερετε καλα ειναι????????????

σκεφτομουν να του βαλω το ναυλον στο καροτσι. ετσι θα ειναι προστατευμένος και από τον καιρο και από τον κοσμο! κανε και εσυ το ιδιο ζωή μου. δε νομιζω να εχεις προβλημα!:)

Εμεις αυριο αρχιζουμε λαχανικα....Λοιπον θα βαλω πατατα κολοκυθι και προκολο για αρχη...Θα βρασω βεβαια μεσα κρεμμυδι και μαιντανο τα οποια θα βγαλω μετα.....Για εσας που ξερετε καλα ειναι????????????

εμενα μου ακουγεται σουπερ η συνταγή!

οχι δεν ειχαμε παιδιατρο. τον συναντησα τυχαια στον δρομο (που να μην τον συναντουσα)!!!!

Διαφημίσεις

Μαράκι μου, δε νομίζω στη λαική να υπάρχει πρόβλημα να τον πάρεις.ντύστον καλά αν έχει κρύο και βγάλτον.τους κλειστούς χώρους να φοβάσαι.ε και μ' αυτόν τον παλιόκαιρο, μια κρύο μια ζέστη, λογικό είναι να κυκλοφορούν ιώσεις.

Ζωή απ' την εμπειρία μου(του ενός μήνα δηλ)φοβάμαι μήπως το μπρόκολο του πέσει βαρύ.βάλτου πατάτα, κολοκύθι, καρότο και τα υπόλοιπα που είπες.άποψή μου πάντα.

Ζωιτσα το μπροκολο ειναι λιγο βαρυ, εμενα η γιατρος δε με εχει αφησει ακομα να δωσω. Βεβαια αν εσενα στο ειπε ο γιατρος οκ. Εγω βαζω σελινο, οχι μαιντανο και το κρεμμυδι το αλεθω κανονικα, γαιτι να το βγαλεις;;; Εχει πολλα θρεπτικα συστατικα. Βαζω λιγο ομως.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπερουδια...Τωρα γυρισα απο το μαθημα και η μπεμπου μου κοιμαται...Σημερα εφαγε σπανακι, σεληνοριζα, κρεμμυδι, πατατα και μοσχαρι. Δεν ξετρελαθηκε αλλα το εφαγε σχεδον ολο....Τι αλλα;;; Που χαθηκατε καλε;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Βασικα η παιδιατρος μου ειπε να του βαζω οτι ειναι της εποχης....Το κρεμμδι μου ειπε να το βγαζω....

Καροτο δεν θελω να βαλω γιατι εχουμε ενα θεματακι με την δυσκοιλια ακομη....

Το κουνουπιδι πεφτει και αυτο βαρυ?

Μακ εχεις δικιο δεν ταιριαζει ο μαιντανος....Να βαλω μηπως σελινο?

Καμια αλλη ιδεα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...