Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

κοριτσακια μου και εγω εχθες ημουν χαλια.... πολύ απογοητευση αισθανομουν και εξαιτιας της κακης ψυχολογικης μου διαθεσης μαλλον με θυμηθηκαν οι ημικρανιες μου και ηπια 2 ντεπον και ενα παναντολ εξτρα! εκλαιγα όλη μερα. ούτε λεχώνα τετοια καταθλιψη :|.τελος παντων σημερα ξημερωσε καινουργια μερα και όλα καλα (ελπίζω)!

ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ

Δικαστηριο!!!!!!!!!!!!Σου λεει κατι η λεξη σημερα?

325333out3fv3d3y.gif

κάτι μου θυμιζει τωρα που το λες!!!!! χα χα χα χα (αυτη η θεα ειμαι εγω!)1655508a91kzedtka.gif

Μπορει Σοφακι, δεν το σκεφτηκα αυτο...Λες να εχουμε κανενα δοντι στα σκαρια;;;; Μακαρι να ειναι αυτο και οχι τιποτε αλλο...Λες να το πηρε σοβαρα που την αποκαλω "στρογγυλη κορη" και να βαλθηκε να αδυνατισει;;;;

μην ανησυχεις Αννούλα και ο δικος μου περναει φασεις διαιτας! αφου σημερα ειπα στη μαμα μου να του δωσει 180ml αντι για 210 στις 11. τον βλέπω ότι μπουχτιζει και τρωει ανορεχτα καποιες φορές! είναι χοντρουλης όμως και δεν με νοιαζει. ας φάει λιγότερο! με ενδιαφερει μονο να τρωει καλα το βραδυ για να μην ξυπνάει ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑλημερα ΚΑλησπερα και απο εμενα!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις πρωι πρωι πηγαμε για καφε μια και ο Κοσμας ειναι απογευματινος...Ωραια ηταν.

Καλα χθες ο μιρκος....3 φορες τα εκανε!!!!!ΠΑρτυ ειχαμε σπιτι.....ΕΙναι ομως σκληρα μωρε....Εσας που τρωνε στερεες τροφες εχουν σφιξει τα κακακια τους?

Το Σαββατο αρχιζουμε λαχανοσουπες.Θελω συνταγες...Με τι να τονν αρχισω?Η παιδιατρος μου εδωσε το ελευθερο σε οτι ειναι της εποχης και εγω δεν τα παω καθολου καλα με τα λαχανικα για να τα συνιασω.....:confused::confused:

Σοφακι η Γιωτα εχει κατεβει Αθηνα ηδη.Τωρα που μενει δεν ξερω...Αλλα αυτη ειναι απο Μυκονο

Ήταν να μην κάνει αρχεί ο γαμπρούλης μου, ε;;;!!!

Εμάς έχουν σφίξει από τις στερεές αλλά όχι σε σημείο που να την ενοχλεί. Αν και δεν πίνει καθόλου νερό ίσως την βοηθούν τα φρούτα και το μητρικό γάλα.

Από λαχανικά εγώ βάζω 2 καρότα, 2 κολοκυθάκια και 5-6 μίνι πατατούλες και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και βγαίνει κρέμα για 2 γεύματα. Τώρα πια βάζουμε και μοσχάρι ή κοτόπουλο εναλλάξ αλλά αυτό θα το κάνεις αργότερα.

Δεν έχω τηλέφωνο της Γιώτας ρε γαμώτο...ας ελπίσουμε ότι θα μπει στο ίντερνετ και θα επικοινωνήσει!

Φιλάκια στον μπουμπούκο!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Και αφησα την αισιοδοξη της παρεας τελευταια!!!!!!!

Σοφακι καλημερα!!!!!!!Ευχαριστουμε για το τραγουδι...Πως παει η δουλεια?τουλαχιστον τελειωνεις?

Υποτίθεται οτι θα τους έπαιρνα τηλ να έρθουν να πάρουν τα σχέδια αλλά δεν έχω προλάβει να τελειώσω ακόμα...πάλευα με το θεριό(μπέμπα) μήπως και φάει κανένα φρουτάκι! φάγαμε τη μισή ποσότητα απο ένα αχλάδι και μισό μήλο! κάτι είναι κι αυτό!

Καλά Ζωίτσα τι λες????????? θα σε μισεί ο γιος σου????? αιντεεεεεεεεεεε.......τι άλλο θα ακούσω με εσάς εδώ μέσα!!!!!!!

Αν τα παιδάκια μισούν τις μανούλες που τα αγαπάνε, μόνο τότε μπορεί να σε μισήσει!

μην ακούω τέτοια!!!

Μπορει Σοφακι, δεν το σκεφτηκα αυτο...Λες να εχουμε κανενα δοντι στα σκαρια;;;; Μακαρι να ειναι αυτο και οχι τιποτε αλλο...Λες να το πηρε σοβαρα που την αποκαλω "στρογγυλη κορη" και να βαλθηκε να αδυνατισει;;;;

βρε γιατί το λες στρογγυλό το παιδί???? γιαυτό το ρίχνει στη δίαιτα....

ή μπορεί γιαυτό να βγάζει δοντάκι....για νασε δαγκώνει που την κοροιδεύεις!!! χαχαχαχα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

κοριτσακια μου και εγω εχθες ημουν χαλια.... πολύ απογοητευση αισθανομουν και εξαιτιας της κακης ψυχολογικης μου διαθεσης μαλλον με θυμηθηκαν οι ημικρανιες μου και ηπια 2 ντεπον και ενα παναντολ εξτρα! εκλαιγα όλη μερα. ούτε λεχώνα τετοια καταθλιψη :|.τελος παντων σημερα ξημερωσε καινουργια μερα και όλα καλα (ελπίζω)!

Συμπεθέρα για σύνελθε!!! θα σου στείλω φωτο της νυφούλας σου με κοτσιδάκια για να σου φτιάξω το κέφι!

Για πάμεεεε:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τα φάγαμε τα φρούτα μας, ρευτήκαμε και παίζουμε στο ρηλάξ μας. Πάρτε κι ένα τραγουδάκι από μένα που μου αρέσει πολύ:

http://www.youtube.com/watch?v=lFOGOBM4mWQ

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα!

Φιλάκια στα μπεμπάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

MAk να σου δωσω το τηλ μου να κλαιμε μαζι την επομενη φορα βρε!!!!!!!!!

Σοφακι 2 ωραιο τραγουδι....

Ξεκινησαμε να παμε βολτα...δεν ξερω και εγω τι τραβηξα για να τον ντυσω και μολις κατεβηκαμε αρχισε να βρεχει.......:?:???:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

πάλι χαθήκατε;

σήμερα τελικά εξελίχθηκε πολύ καλά η μέρα. Κατά τις 10 του έκανα 90ml σκόνη και ήπιε γύρω στα 80.βέβαια νύσταζε και κοιμήθηκε με το μπιμπερό, το θέμα όμως είναι ότι κάναμε μια αρχή. Και τώρα στο φαγητό τα δοκίμασα όλα όσα μου είπατε, δηλ. πιο νερουλό από άλλες φορές και νεράκι ενδιάμεσα και το έφαγε χωρίς τσιμουδιά.όλα καλά. και τώρα μόλις κοιμήθηκε με λίγο κλάμα βέβαια, αλλά μάλλον τον μάτιασε η πεθερά μου.ήρθε να τον δει και δεν έλεγε να φύγει.και η ώρα του φαγητού να κοντεύει και δεν ήθελα να του δώσω γιατί αν έκλαιγε πάλι, ζήτω που καήκαμε.Θα έκλαιγε κι αυτή μαζί του και θα άρχιζε γιατί γιατί και γιατί;ευτυχώς την πήρε τηλ ο κουνιάδος και έφυγε. και να πως πως δεν τον ξεματιάζει και η ίδια, δέκα φορές την ώρα.....τέσπα.

MAk να σου δωσω το τηλ μου να κλαιμε μαζι την επομενη φορα βρε!!!!!!!!!

Σοφακι 2 ωραιο τραγουδι....

Ξεκινησαμε να παμε βολτα...δεν ξερω και εγω τι τραβηξα για να τον ντυσω και μολις κατεβηκαμε αρχισε να βρεχει.......:?:???:

Ζωίτσα εδώ είσαι;

κι εγώ δεν τον έβγαλα έξω σήμερα. πήγα κομμωτήριο και γύρισα να κάνω καμιά δουλειά μην τα έχω αύριο γιατί θα έρθει και η νονά μας να συζητήσουμε τα περί βάφτισης.

Διαφημίσεις

Γεια σου Σοφακι, ξεχασιάρικο !

Εγώ μένω Νίκαια.

Η φωτο είναι από τη Σαντορίνη κ εκεί πήγαμε ταξίδι μετά το γάμο, ένα που φοβάμαι τα αεροπλάνα , δυο που δεν ήθελα να ξεπαραδιαστούμε καταλήξαμε Σαντορίνη κ περάσαμε σουπερ (άσχετο αν τελικά χαλάσαμε ένα σκασμό λεφτά γιατί θέλαμε ξενοδοχείο αστερατο με σπα κ λοιπές γκλαμουριες – ρε συ στο πρωινό σέρβιραν κ σαμπάνια με φρούτα, κουφό ? )

XwAPp3.png

Βάλτο κι εσύ πουλάκι μου στο προφίλ σου. Αφού σε μια βδομάδα θα σε ξαναρωτήσω, Αλτσχάιμερ γαρ! Έρχεσαι καθόλου προς Αθήνα; Έστω κέντρο; Να βρεθούμε καμιά φορά ρε παιδί μου να σε γνωρίσω κι εσένα όπως την elisabeth. Με βοηθάει να σας θυμάμαι καλύτερα και κάνω κι εγώ μια βόλτα παραπάνω έτσι! Καλά κάνατε, μια φορά είναι αυτά!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Τι κάνετε ? Ησυχία στο καφέ … πως φαίνεται ότι πλησιάζει ΣΚ.

Σοφία φοβερό το κομμάτι

Κ εγώ δεν ήμουν πολύ καλά σήμερα, πολλά νεύρα.

Κατερινακη Νευρα εε?

Και εγω παρα πολλα και νευριαζω ακομα περισσοτερο οταν σκεφτομαι οτι ο μικρος δεν φταιει σε κατι για να με βλεπει ετσι...Και μετα ...κλαιω.....

(άσχετο αν τελικά χαλάσαμε ένα σκασμό λεφτά γιατί θέλαμε ξενοδοχείο αστερατο με σπα κ λοιπές γκλαμουριες – ρε συ στο πρωινό σέρβιραν κ σαμπάνια με φρούτα, κουφό ? )

Εγω δεν εχω παει ποτε σε σπααααααααααα!!!

2155756l1zqd42tu7.gif

Αλλα μολις αποθηλασω μου υποσχεθηκε ο Κοσμας οτι θα με στειλει σε ενα να χαλαρωσω.....

521190rlkrfjqkxg.gif

Μα καλα που ειστε ολες?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...