Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βουλιτσα εμάς όταν πρηζόταν κ κοκκίνιζε το μπουτάκι ,του έκανα αρκετές φορές τη μέρα κομπρέσες με χλιαρό νερό κ οινόπνευμα (3 μέρη νερό 1 μέρος οινόπνευμα) δεν έχω χρησιμοποιήσει μολυβδονερο . Τώρα αν έχει σκληρύνει το σημείο δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, είναι το φάρμακο κ η αντίδραση του εσωτερικά, πάρε κ τη παιδίατρο σας , να σε ενημερώσει

Μαριανθουλα είμαστε 8300, μάλλον αδυνατούτσικοι, αλλά μέσα στο όρια .

Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά φαριν λεκτε της nutricia πήρα, οι 2 πρώτες κουταλιές μια χαρά , μετά άρχισε να συνειδητοποιεί ότι αυτό που τρώει δεν είναι το συνηθισμένο (βανίλια ρυζάλευρο) κ άρχισε κάτι ξινίλες κ μετά κλάμα … τελικά του έφτιαξα βανίλια ρυζάλευρο. Αύριο 2η απόπειρα φαριν λακτε αλλά θα έχω έτοιμη κ τη βανίλια.

XwAPp3.png

Καλημέρα στο............έρημο καφέ μας!

Καλέ πού πήγατε όλες;;;;;;;;;;;;;

Πάω κομμωτήριο σήμερα για ένα χτένισμα, έτσι για ν' αλλάξει η διάθεσή μου.είμαι πολύυυυυυυυ πεσμένη.ελπίζω το μεσημεράκι να συναντηθούμε.

Καλημέρααα!!!

τι κάνετε????? που είστε όλες καλέ?????? σας πλάκωσε το πάπλωμα???

εμείς είμαστε στο πόδι απο τις 7....και φταίω εγώ...συνήθως η μπέμπα ξυπνάει στις 6, τρώει και ξανα νάνι μέχρι τις 8:30-9...σήμερα κοιμόμουνα τόσο βαριά απο την κούραση που δεν την άκουσα στις 6 και πήγε η ώρα 7 κι αυτή είχε ξυπνήσει για τα καλά και μουρμούραγε...

τι να κάνω όμως....δούλευα μέχρι τις 00:30 και ήμουν λιώμα...

Τάτι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!Τι κάνεις;

Χαίρομαι που σε πετυχαίνω. Δοκίμασα πριν να του κάνω ρυζάλευρο σκέτο με το s26. του έβαλα 90ml νερό για αρχή, 3 μεζούρες γάλα και 2 κουταλιές περίπου ρυζάλευρο και το έφαγε. Μα πραγματικά αυτό το γάλα πώς βρωμάει έτσι;σαν φύκι ένα πράγμα. εγώ να αηδιάζω και να λέω σιγά μην το φάει κι εκείνος το άδειασε. Καλά την έκανα την κρέμα;

Αχ μακάρι το καμάρι μου να πάρει τη γεύση απ' το γάλα και να το πίνει κιόλας. Παραμυθένια ακούς;

έτσι Βουλίτσα!!!φτιάχνε του συνέχεια με το ξένο και θα τη συνηθίσει τη γεύση....

Μήπως όταν τρώει το μεσημεριανό βάζει τα κλάματα επειδή κομπιάζει? του δίνεις λίγο νεράκι ενδιάμεσα? για δοκίμασε το...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πάω κομμωτήριο σήμερα για ένα χτένισμα, έτσι για ν' αλλάξει η διάθεσή μου.είμαι πολύυυυυυυυ πεσμένη.ελπίζω το μεσημεράκι να συναντηθούμε.

Καλημερα Βουλα!!!! Τι εχεις καλε και εισαι πεσμενη;;; Τωρα που φτιαχνει ο καιρος σας εχει πιασει ολες η μελεγχολια;;;; Καλο κομμωτηριο...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια...Χθες η μπεμπου δεν ηθελε να πιει το γαλα της το βραδυ. Ηπιε 80 μλ και μετα κλαμα και κακο. Αγχωθηκα...Της το ζεστανα λιγο και το ηπιε τελικα, οχι ολο...Και το πρωι δεν το ηπιε ολο, αλλα δεν την πιεσα. Καινουργιο ειναι τωρα αυτο;;;;Αχ δεν τα μπορω αυτα...

ovvZp2.png

Καλημέρα Βουλίτσα!!!

κι εσύ πεσμένη??????? και η Ζωή και η συμπεθέρα μου...τι πάθατε?????έλα βρε κορίτσια!!! για να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!!!

Επεξεργάστηκαν by fairytale

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια...Χθες η μπεμπου δεν ηθελε να πιει το γαλα της το βραδυ. Ηπιε 80 μλ και μετα κλαμα και κακο. Αγχωθηκα...Της το ζεστανα λιγο και το ηπιε τελικα, οχι ολο...Και το πρωι δεν το ηπιε ολο, αλλα δεν την πιεσα. Καινουργιο ειναι τωρα αυτο;;;;Αχ δεν τα μπορω αυτα...

Καλημέρα Αννούλα!!!

μήπως σας ετοιμάζεται κανένα καινούριο δοντάκι και γιαυτό της κόπηκε η όρεξη?? μην αγχώνεσαι πάντως!!!

περνάνε φάσεις τα μικράκια!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα και απο εμενα!!!!

Πολυ ανεβασμενους σας βρισκω ολους ε?

Και εδω μια απο τα ιδια....

Εχω κα τον μικρο αγκαλια και δεν μπορω να σας γραψω....Γενικα ομως πιστευω οτι ειμαι φριχτη...Το παιδι μου οταν μεαλωσει θα με μισει....:(:(:(

Βουλιτσα μου πως ειναι ο μικρος?Ρε συ μηπως ειναι πολυ πηχτο το φαγητο και δυσκολευεται να το καταπιει?Μηπως να το νερωσεις λιγο?

Αννουλα και εμενα περναει φασεις που κανει διαιτα και μαλιστα μια απο αυτες ηταν αυτη την εβδομαδα που ουτε γαλα ηπιε το πρωι ουτε εφαγε αρκετα φρουτα το μεσημερι μεχρι ομως που το βραδυ κατεβασε ολο το γαλα!!!!!!!!!!!!!!

Αν την βλεπεις ορεξατη μην ανησυχεις μωρε.Οπως λεει και η παιδιατρος μου αν τα μωρα εχουν κατι το δειχνουν αμεσως.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!!!

Πολυ ανεβασμενους σας βρισκω ολους ε?

Και εδω μια απο τα ιδια....

Εχω κα τον μικρο αγκαλια και δεν μπορω να σας γραψω....Γενικα ομως πιστευω οτι ειμαι φριχτη...Το παιδι μου οταν μεαλωσει θα με μισει....:(:(:(

Βουλιτσα μου πως ειναι ο μικρος?Ρε συ μηπως ειναι πολυ πηχτο το φαγητο και δυσκολευεται να το καταπιει?Μηπως να το νερωσεις λιγο?

Αννουλα και εμενα περναει φασεις που κανει διαιτα και μαλιστα μια απο αυτες ηταν αυτη την εβδομαδα που ουτε γαλα ηπιε το πρωι ουτε εφαγε αρκετα φρουτα το μεσημερι μεχρι ομως που το βραδυ κατεβασε ολο το γαλα!!!!!!!!!!!!!!

Αν την βλεπεις ορεξατη μην ανησυχεις μωρε.Οπως λεει και η παιδιατρος μου αν τα μωρα εχουν κατι το δειχνουν αμεσως.....

Γιατι παιδι μου να σε μισει ο γιος σου;;;; Εισαι τελεια μανουλα...Κανεις ο,τι καλυτερο για το μωρακι σου οπως ολες μας...Αντε καλε ανεβειτε και εχει τελεια μερα...Ωρα για βολτες καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην ειστε ετσι, θα με πιασει το καθηγητικο μου και θα αρχισω να σας μαλωνω!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Καλημέρα Αννούλα!!!

μήπως σας ετοιμάζεται κανένα καινούριο δοντάκι και γιαυτό της κόπηκε η όρεξη?? μην αγχώνεσαι πάντως!!!

περνάνε φάσεις τα μικράκια!

Μπορει Σοφακι, δεν το σκεφτηκα αυτο...Λες να εχουμε κανενα δοντι στα σκαρια;;;; Μακαρι να ειναι αυτο και οχι τιποτε αλλο...Λες να το πηρε σοβαρα που την αποκαλω "στρογγυλη κορη" και να βαλθηκε να αδυνατισει;;;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...