Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κ εμένα το φοβόταν το μπλέντερ κ έκλεινε τα ματάκια από το θόρυβο κ το καταλάβαινε πριν καν αρχίσω να το δουλεύω , μια φορά μάλιστα του ετοίμαζα φαγητό κ τον κρατούσε ο αδελφός μου, οπότε σε κάποια φάση μου λέει τι έπαθε το μωρό γιατί κάνει έτσι τα μάτια του ? του λέω κατάλαβε ότι θα κάνω θόρυβο , τώρα πια το έχει συνηθίσει κ με κοιτάζει κ γελαει

Εμενα βαζει τα κλαματα!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου τι κάνετε!!!!!!!!Αχ ζήλεψα πολύ με την εγκυμοσύνη της Νεκταρίας, θέλω κι εγώ ένα κοριτσάκι!!!!!!!!Αλλά σε κανά δυο χρονάκια με βλέπω πάλι.

Ζωή μου τι έπαθε ο Τεό; εμένα σήμερα πάλι τα ίδια. του έκανα μοσχάρι με λαχανικά κι εκεί που έτρωγε ωραία και καλά, στο πολύ ξαφνικό όμως, κοκκινίζει, κλαίει και δεν παίρνει ανάσα.Μιλάμε τα είδα όλα.Κατατρόμαξα ρε κορίτσια.Τον βουτάω, τον φυσάω, τον γυρίζω κι ανάποδα και μετά έβγαλε κραυγή. Πωπω ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου εδώ. Σχεδόν είχε φάει το μισό χωρίς κιχ. Λογικά δεν είναι ότι δεν του αρέσει, αλλά κάποιος πόνος.δόντια;;;;και τι να τον πόνεσε το κουτάλι σιλικόνης;το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο στο μεσημεριανό φαγητό. Θα δω βέβαια και το απόγευμα πώς θ' αντιδράσει στην κρέμα αλλά δεν έχει ξανατύχει.

Όσο για το ρυζάλευρο Σοφία μου, το είχα στο μαυλό μου από χθες το βράδυ. ή να του βάλω λίγο στο γάλα ή να του κάνω κρέμα με τη σκόνη αυτή που έχω και ρυζάλευρο. άλλο κι αυτό πάλι. τι στο καλό μέλι έχει το στήθος μου;;;;;;;;

Κατερίνα όταν πρηζόταν το μπουτάκι του με το εμβόλιο τι κομπρέσες του έκανες, με μολυβδόνερο;γιατί για πρώτη φορά σαν να το βλέπω λίγο σκληρό εκείνο το σημείο του εμβολίου. εμείς πάντως θα κάνουμε κάθε μήνα μέχρι και το χρόνο, για μετά δεν ξέρω. ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί τα δικά του, το χουμε ξαναπεί.

αχ εμένα με το μπλέντερ όπως και με τη σκούπα όταν τα ακούει δεν βγάζει κιχ, κάθεται σαν Παναγίτσα.μάλλον φοβάται και σου λεει τι είναι αυτός ο θόρυβος αλλά ευτυχώς δεν κλαίει.

Παλι μπαινω καθυστεριμενα ε??? Κ παλι δεν πετυχα καμμια ε???

Μπηκα το πρωι να τα πουμε, κ τσουπ! ερχετε ο Μιμης στο μαγαζι.. Ο αδερφος μου ειναι αυτος, να δει κατι στο ιντερνετ, μπαινει κ μια πελατισσα, φαγαμε 3 τεταρτα κ με κεινη.. Τουλαχιστον παρειγγειλε κατι! 1 ρομαν! Κατι ειναι κι αυτο!! Ετσι για να σπασει η γκαντεμια..! Μετα επρεπε να κανω κατι μεταποιησεις σε κατι ρουχα, πηγε 1.30, 2 παρα 15 την κοπανησα κι εγω να παω να εισπραξω κατι χρωστουμενα, μπας κ κανω κ καμμια πληρωμη αυριο Παρασκευη..

Καλα πηγε, δεν εχω παραπονο...

Εσεις τι νεα???

Κατερινακι μια χαρα ο μπεμπακος ε??? Ποσος ειναι τωρα? (αν εχεις ηδη γραψει διαστασεις, τοτε σορυ:rolleyes:)

Ειδα καινουρια εγκυμοσυνη η Νεκταρια? Παω να της ευχηθω κ εγω με τη σειρα μου...! Αχ τι καλα!!!

Ααα! Για το μπλεντερ που λετε, εμενα με τη φασαρια δε μασαει καθολου!! Η μοναδικη φορα που κατατρομαξε ομως, ειναι οταν ειχε βαλει ο Θοδωρης τρυπανι κ τρυπαγε το ταβανι για να βαλει ενα φωτιστικο! Ταυτοχρονα του κρατουσα την ηλεκτρικη σκουπα για να ρουφαει το χωμα, κ ειχε τρελλαθει ο μικρος!!

Αυτα.. Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω, καθως μπηκα στις 3 κ τωρα ειναι ...4,15!!!! Αιντε αιντεεεε, ουτε νεογενηττο δεν γκρινιαζε ετσι το καμαρι μου! Τελοσπαντων!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Παλι μπαινω καθυστεριμενα ε??? Κ παλι δεν πετυχα καμμια ε???

Μπηκα το πρωι να τα πουμε, κ τσουπ! ερχετε ο Μιμης στο μαγαζι.. Ο αδερφος μου ειναι αυτος, να δει κατι στο ιντερνετ, μπαινει κ μια πελατισσα, φαγαμε 3 τεταρτα κ με κεινη.. Τουλαχιστον παρειγγειλε κατι! 1 ρομαν! Κατι ειναι κι αυτο!! Ετσι για να σπασει η γκαντεμια..! Μετα επρεπε να κανω κατι μεταποιησεις σε κατι ρουχα, πηγε 1.30, 2 παρα 15 την κοπανησα κι εγω να παω να εισπραξω κατι χρωστουμενα, μπας κ κανω κ καμμια πληρωμη αυριο Παρασκευη..

Καλα πηγε, δεν εχω παραπονο...

Εσεις τι νεα???

Κατερινακι μια χαρα ο μπεμπακος ε??? Ποσος ειναι τωρα? (αν εχεις ηδη γραψει διαστασεις, τοτε σορυ:rolleyes:)

Ειδα καινουρια εγκυμοσυνη η Νεκταρια? Παω να της ευχηθω κ εγω με τη σειρα μου...! Αχ τι καλα!!!

Ααα! Για το μπλεντερ που λετε, εμενα με τη φασαρια δε μασαει καθολου!! Η μοναδικη φορα που κατατρομαξε ομως, ειναι οταν ειχε βαλει ο Θοδωρης τρυπανι κ τρυπαγε το ταβανι για να βαλει ενα φωτιστικο! Ταυτοχρονα του κρατουσα την ηλεκτρικη σκουπα για να ρουφαει το χωμα, κ ειχε τρελλαθει ο μικρος!!

Αυτα.. Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω, καθως μπηκα στις 3 κ τωρα ειναι ...4,15!!!! Αιντε αιντεεεε, ουτε νεογενηττο δεν γκρινιαζε ετσι το καμαρι μου! Τελοσπαντων!

ειμαι εγω εδω βρε.....τι κανεις κουκλιτσα?τι κανει το αντρακι σου?ολα καλα?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε!!!!!!!!Αχ ζήλεψα πολύ με την εγκυμοσύνη της Νεκταρίας, θέλω κι εγώ ένα κοριτσάκι!!!!!!!!Αλλά σε κανά δυο χρονάκια με βλέπω πάλι.

Ζωή μου τι έπαθε ο Τεό; εμένα σήμερα πάλι τα ίδια. του έκανα μοσχάρι με λαχανικά κι εκεί που έτρωγε ωραία και καλά, στο πολύ ξαφνικό όμως, κοκκινίζει, κλαίει και δεν παίρνει ανάσα.Μιλάμε τα είδα όλα.Κατατρόμαξα ρε κορίτσια.Τον βουτάω, τον φυσάω, τον γυρίζω κι ανάποδα και μετά έβγαλε κραυγή. Πωπω ακόμη το σκέφτομαι και τρελαίνομαι. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου εδώ. Σχεδόν είχε φάει το μισό χωρίς κιχ. Λογικά δεν είναι ότι δεν του αρέσει, αλλά κάποιος πόνος.δόντια;;;;και τι να τον πόνεσε το κουτάλι σιλικόνης;το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο στο μεσημεριανό φαγητό. Θα δω βέβαια και το απόγευμα πώς θ' αντιδράσει στην κρέμα αλλά δεν έχει ξανατύχει.

Όσο για το ρυζάλευρο Σοφία μου, το είχα στο μαυλό μου από χθες το βράδυ. ή να του βάλω λίγο στο γάλα ή να του κάνω κρέμα με τη σκόνη αυτή που έχω και ρυζάλευρο. άλλο κι αυτό πάλι. τι στο καλό μέλι έχει το στήθος μου;;;;;;;;

Κατερίνα όταν πρηζόταν το μπουτάκι του με το εμβόλιο τι κομπρέσες του έκανες, με μολυβδόνερο;γιατί για πρώτη φορά σαν να το βλέπω λίγο σκληρό εκείνο το σημείο του εμβολίου. εμείς πάντως θα κάνουμε κάθε μήνα μέχρι και το χρόνο, για μετά δεν ξέρω. ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί τα δικά του, το χουμε ξαναπεί.

βρε κοριτσι μπας και μεσα στο φαι ειναι καποιο κομματι απ το κρεας η τα λαχανικα και δεν το ειδες και γι αυτο να εκανε ετσι ο μπεμπης?

ξεπορτίσατε πάλι βρε σουρτούκες; στο τσακ ειμαι να βουτηξω το μπεμπε για βόλτα αλλα ειναι να φαει στις 18.30 (σε καμια ωριτσα δηλαδη) και δεν λεει :|. εφτιαξε και ο καιρος γμτ, ωραια θα ηταν....

Εδω ειμαι και εγω!!!!

Που να ξεπορτισουμε βρε ΜΑκ.Εδω εχει μια μουντιλα αλλο πραγμα....Με επηρεασε και εμενα και ειμαι πεσμενη και εγω....Δεν εχω ορεξη για τιποτα....ΠΑω να σιδερωσω....ΜΑ καθολου να μην θελω ομως....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

γειααααααααααααααα!!!τι μου κανετε????ξερετε οτι αλωνιζω οποτε μην με παρεξηγειτε που δεν μπαινω συχνα!!!!διαβασα κ τα ευχαριστα διαβασα και τα νεα σας τσακα τσακα κ δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Τάτι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!Τι κάνεις;

Χαίρομαι που σε πετυχαίνω. Δοκίμασα πριν να του κάνω ρυζάλευρο σκέτο με το s26. του έβαλα 90ml νερό για αρχή, 3 μεζούρες γάλα και 2 κουταλιές περίπου ρυζάλευρο και το έφαγε. Μα πραγματικά αυτό το γάλα πώς βρωμάει έτσι;σαν φύκι ένα πράγμα. εγώ να αηδιάζω και να λέω σιγά μην το φάει κι εκείνος το άδειασε. Καλά την έκανα την κρέμα;

Αχ μακάρι το καμάρι μου να πάρει τη γεύση απ' το γάλα και να το πίνει κιόλας. Παραμυθένια ακούς;

Διαφημίσεις

βρε κοριτσι μπας και μεσα στο φαι ειναι καποιο κομματι απ το κρεας η τα λαχανικα και δεν το ειδες και γι αυτο να εκανε ετσι ο μπεμπης?

δε νομίζω βρε Ελενίτσα αφού βάζω το δάχτυλό μου πριν, για τυχόν κομματάκια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...