Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααααχ!! Βρε κοπελα μου, ειμαι ασυγχωρητη!!!! Να της τα πεις κ θα χεις κ δικιο!! Τι κανετε εσεις??

Καφεδακι ε?? Σου δωσαν ντοματουλες ε? Μωρε κι εγω πηρα κατι ντοπιες κ ηταν ωραιες, αλλα οτι δεν ειναι εποχης, δεν το πολυτρωω κ εγω, τι να κανεις ομως! Τουλαχιστον να ειναι χωρις φαρμακα..

Καλα νομιζουν οτι η μπεμπα σου ειναι μικροκαμωμενη κ καλα επειδη ειναι προωρη??? Δε μου λες, δεν πιστευω να του ριχνει κανα κεφαλι του γιου μου κ να χουμε τιποτα δραματα!!! Πως θα την κυκλοφορει δλδ!!!

Γεια σου συμπεθερα και αντιο...Αποχωρησες μεχρι να μπω...Μια χαρα τα περασα στο καφεδακι μου, ηρθα κατα τις 9...Οι ντοματες ειναι φοβερες, αλλα μεχρι να φυγουν τα σπυρια της μπεμπας θα τις εχω φαει. Νομιζουν οτι η μπεμπα ειναι μινιατουρα και μου φερνουν ρουχαλακια, ουτε το χερι της δεν μπαινει. Ο κοσμος δε στεκει καλα, ουτε καν για 7 μηνων παιδι, αλλα 3-6 μου φερνουν. Εντωμεταξυ η μπεμπα ηδη φοραει 9-12 στα ρουχα του μαδερκεαρ που ειναι και μεγαλουτσικα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Κατερινακι...Πως πηγατε απο κιλα;;;; Εμεις πηραμε 400 γρ αυτο το μηνα και μισο ποντο μονο. Γιατι μετα απο 7 μηνες παλι;;; Εμεις και τον αλλο μηνα θα κανουμε και μαλιστα 2.

Από κιλά πήραμε 300γρ κ 1 πόντο μάλιστα τον μέτρησε 2 φορές γιατί συνήθως παίρναμε 2 -3 πόντους κάθε μήνα, αλλά από ότι βλέπω φρενάραμε λίγο.

Εμείς κάναμε ένα 6απλο εμβόλιο το infarix hexa κ αυτό μείωσε τα εμβόλια, σήμερα κάναμε τη 3η δόση του prevenar (πνεμο/κου)

XwAPp3.png

344459s6y46vwf0s.jpg

πολλές πολλές καλημερες!

ελπιζω κα σημερα να ειστε όλες πολύ καλά! ετοιμαζομαι να πάω στο γραφειο και ευχομαι να μην εχω ξεχασει καμια υπόθεση πάλι (γμτ το μυαλό μου πια!!!:mrgreen:)!!!!!

Κατερινακι τι καλα που θα κανετε εμβολιο μετα από 7 μηνες! μακαρι και εμεις ετσι! στην καλυτερη τωρα κανουμε κάθε μήνα και στην χειρότερη καθε 15 ημερες. εφιαλτης μου εχουν γίνει. άσε που δεν εχουν στειλει ακόμα και το βιβλιαριο του μπέμπη και τα πληρώνουμε ΟΛΑ! βέβαια κραταμε τα κουπόνια για να πάρουμε τα χρήματα μετά αλλά σκέψου ότι το κάθε ενα κανει γυρω στα 80 ευρώ!!!!!

Ζωούλα σε καταχ@σ@ ο Τεο ε; χα χα χα χα....

αααααχ δεν θυμαμαι αν ηθελα να σχολιασω κάτι άλλο...:rolleyes:

θα σας ξαναδιαβασω και θα δω. λοιπόν τα λέμε από το γραφειο, φιλάκια!

Καλημερα σας!!!!!! Μακ καλη δουλεια!!!!!! Εδω φυσαει δαιμονισμενα...Η μπεμπα κοιμαται ακομα και εγω απελαυσα το ζεστο μου καφεδακι!!!!! Τα λεμε μετα...Πολλες καλημερες και παλι!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καταρχήν να πω απο εδώ συγχαρητήρια στη Νεκταρία (mikio) απο το καφέ του Αυγούστου, που είναι και πάλι έγκυος!!!!!

Κατερίνα κι εμείς στο επόμενο ραντεβού το infrarix hexa θα κάνουμε...σηκώνει πυρετό αυτό???

Λογικό είναι πάντως που φρέναρε λίγο ο μπεμπάκος σου! όλα τα μωράκια φρενάρουν! αλίμονο μας αν επαίρναν κάθε μήνα το ίδιο σε κιλά και σε ύψος!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

Καταρχήν να πω απο εδώ συγχαρητήρια στη Νεκταρία (mikio) απο το καφέ του Αυγούστου, που είναι και πάλι έγκυος!!!!!

Κατερίνα κι εμείς στο επόμενο ραντεβού το infrarix hexa θα κάνουμε...σηκώνει πυρετό αυτό???

Λογικό είναι πάντως που φρέναρε λίγο ο μπεμπάκος σου! όλα τα μωράκια φρενάρουν! αλίμονο μας αν επαίρναν κάθε μήνα το ίδιο σε κιλά και σε ύψος!

ναι ναι συγχαρητηρια στην κοπέλα! τι καλά! της ευχήθηκα :P

Κατερινάκι φαντασου ότι τα ρουχαλακια για 1 ετους παιδάκια λενε 74 cm. Άρα , όπως λεει και η κυρα- συμπεθερα (:tongue:) είναι πολύ λογικό το φρένο!!!!

Φιλιά στο Βαλεριακι μου Σοφία!

λοιπόν άντε να κάνω και καμια δουλεια!

Καλημέρα ! Πως είστε ?

Μακ όλα εντάξει ? Δεν έχεις δικαστήριο σήμερα ε ? Βρε άμα είναι να στο θυμίζουμε εμείς χιχιχι :tongue:

Ναι , μετά 7 μήνες ξανά εμβόλιο θα ηρεμήσει λίγο το πουλάκι μου, γιατί δεν σας έχουν στείλει ακόμη το βιβλιάριο ?

Σοφακι εμείς με το hexa δε κάναμε ποτέ πυρετό αλλά πάντα κόκκινεζε κ πρηζόταν το μπουτάκι μας κ του έκανα κομπρέσες :(

Δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα με ύψος κ βάρος αρκεί να είμαστε στα φυσιολογικά κ μέσα στις καμπύλες .

Πάω να ευχηθώ στο κορίτσι

XwAPp3.png

Καλημέρα ! Πως είστε ?

Μακ όλα εντάξει ? Δεν έχεις δικαστήριο σήμερα ε ? Βρε άμα είναι να στο θυμίζουμε εμείς χιχιχι :tongue:

Ναι , μετά 7 μήνες ξανά εμβόλιο θα ηρεμήσει λίγο το πουλάκι μου, γιατί δεν σας έχουν στείλει ακόμη το βιβλιάριο ?

Σοφακι εμείς με το hexa δε κάναμε ποτέ πυρετό αλλά πάντα κόκκινεζε κ πρηζόταν το μπουτάκι μας κ του έκανα κομπρέσες :(

Δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα με ύψος κ βάρος αρκεί να είμαστε στα φυσιολογικά κ μέσα στις καμπύλες .

Πάω να ευχηθώ στο κορίτσι

Κατερινάκι κάθε πρωι (πλην ΣΚ παρακαλω, μην ταραζομαι αδικα!!!!) να με ρωτας: βρε μπας και εχουμε κανενα δικαστηριακι σήμερα;;:tongue:

το βιβλιαριο δεν ξερω ειλικρινα γιατι αργει τόσο. τον εχουμε γραψει στο δημοσιο τον μικρό, στο βιβλιαριο του πατερα του :confused:

Κατερινάκι κάθε πρωι (πλην ΣΚ παρακαλω, μην ταραζομαι αδικα!!!!) να με ρωτας: βρε μπας και εχουμε κανενα δικαστηριακι σήμερα;;:tongue:

το βιβλιαριο δεν ξερω ειλικρινα γιατι αργει τόσο. τον εχουμε γραψει στο δημοσιο τον μικρό, στο βιβλιαριο του πατερα του :confused:

Και αναρωτιεσαι γιατι αργει!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Καλημερα σε ολες!!!

Τι κανετε?

Λοιπον εμεις εδω και 1 εβδομαδα εχουμε πολυ ανησυχο υπνο...Κλαιει στριφογυρναει δεν ξερω τι να κανω...Στην αρχη νομιζα ηταν λογω της δυσκοιλιοτητας..Τωρα ομως?

Ασε εχω να κοιμηθω σερι 2 ωρες.......ουτε και εγω θυμαμαι....

Σοφακι και εμενα το νερο ουτε να το φτυσει δεν θελει...Του εχω παρει και ενα μπιμπερο αρκουδακι μπας και αλλα το μονο που κανει ειναι να το βαζει στο στομα και να το βγγαζει αμεσως και να σκαει στα γελια με το αρκουδακι....ΕΛπιζω με τα λάχανικα να αρχισει να πινει παντως.....

Ειμαι και μονη μου εδω και στις 12 πρεπει να τον ταισω φρουτα.Ελα ομως που κλαιει οταν βαζουμε το μπλεντερ?Πως θα τα ετοιμασω δεν ξερω....

ΕΠισης κατεβαζω και ενα σωρο π[αιδικα τραγουδια εχω κρεμασει το ιντερνετ...

Βρηκα κατι τρομερα babies go metallica και τετοια πολυ φαση....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!

Τι κανετε?

Λοιπον εμεις εδω και 1 εβδομαδα εχουμε πολυ ανησυχο υπνο...Κλαιει στριφογυρναει δεν ξερω τι να κανω...Στην αρχη νομιζα ηταν λογω της δυσκοιλιοτητας..Τωρα ομως?

Σοφακι και εμενα το νερο ουτε να το φτυσει δεν θελει...Του εχω παρει και ενα μπιμπερο αρκουδακι μπας και αλλα το μονο που κανει ειναι να το βαζει στο στομα και να το βγγαζει αμεσως και να σκαει στα γελια με το αρκουδακι....ΕΛπιζω με τα λάχανικα να αρχισει να πινει παντως.....

Ειμαι και μονη μου εδω και στις 12 πρεπει να τον ταισω φρουτα.Ελα ομως που κλαιει οταν βαζουμε το μπλεντερ?Πως θα τα ετοιμασω δεν ξερω....

ωχ, τι εχει το μικρακι; μηπως η αλλαγη διατροφής; ρωτα την παιδιατρο! μπορει να ειναι και τα δοντακια του. πω πω μου θυμισες τον δικο μου τοτε με τους κολικους που στριφογυρνουσε 2-3 ωρες ασταματητα καθε βραδυ και σφιγγοταν από τα αερια :|

το babies go metallica τι ειναι βρε οργιο;;;;;:mrgreen:

ωχ, τι εχει το μικρακι; μηπως η αλλαγη διατροφής; ρωτα την παιδιατρο! μπορει να ειναι και τα δοντακια του. πω πω μου θυμισες τον δικο μου τοτε με τους κολικους που στριφογυρνουσε 2-3 ωρες ασταματητα καθε βραδυ και σφιγγοταν από τα αερια :|

ΜΑλλον δοντια ειναι Μαρακι.Βεβαια δεν το συνδυασα με τις τροφες.Λες να ειναι τα φρουτα?ΘΑ ρωτησω....

το babies go metallica τι ειναι βρε οργιο;;;;;:mrgreen:

Ειναι τραγουδια των Mettalica που ειναι ενορχηστρωμενα για μωρα....Χωρις λογια εννοειται..Εχει και abba και madona και radiohead και AC/DC...Πολλα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΜΑλλον δοντια ειναι Μαρακι.Βεβαια δεν το συνδυασα με τις τροφες.Λες να ειναι τα φρουτα?ΘΑ ρωτησω....

Ειναι τραγουδια των Mettalica που ειναι ενορχηστρωμενα για μωρα....Χωρις λογια εννοειται..Εχει και abba και madona και radiohead και AC/DC...Πολλα

τελειο ακούγεται! παω να κανω καμια δουλεια και επιστρεφω!:P

Καλημερα σε ολες!!!

Τι κανετε?

επειδη και μενα το φοβαται το μπλεντερ, τη βαζω στην κουνια και της βαζω μουσικη...και κλεινω και την πορτα της για να μην το ακουει.

ovvZp2.png

Οκ , θα προσπαθήσω να το θυμάμαι (πριν το μπεμπέ είχα μνήμη ελέφαντα χιχιχι , από τη γέννα κ μετά μόνο τα βασικά θυμάμαι πχ που μένω, πως με λένε κλπ χαχαχα ) ααα για το σκ μη φοβάσαι αφού αργούμε να μπούμε ή δε μπαίνουμε καμιά φορά.

επειδη και μενα το φοβαται το μπλεντερ, τη βαζω στην κουνια και της βαζω μουσικη...και κλεινω και την πορτα της για να μην το ακουει.

Κ εμένα το φοβόταν το μπλέντερ κ έκλεινε τα ματάκια από το θόρυβο κ το καταλάβαινε πριν καν αρχίσω να το δουλεύω , μια φορά μάλιστα του ετοίμαζα φαγητό κ τον κρατούσε ο αδελφός μου, οπότε σε κάποια φάση μου λέει τι έπαθε το μωρό γιατί κάνει έτσι τα μάτια του ? του λέω κατάλαβε ότι θα κάνω θόρυβο , τώρα πια το έχει συνηθίσει κ με κοιτάζει κ γελαει

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...