Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτό με τον αποθηλασμό ήθελα κι εγώ να το ρωτήσω αν και νομίζω ότι μειώνοντας τα γεύματα σταματάει κι αυτό σιγά σιγά όπως λέει η ερωτευμένη της παρέας(μα να ξεχάσεις δικαστήριο βρε θηρίο;).Έλα όμως που ενώ θέλω να αποθηλάσω,κυρίως γιατί πρέπει να κάνω μια θεραπεία,και δε θέλω να ξαναπάρω αντιβίωση τώρα με το θηλασμό, ο μικρός δε δέχεται με τίποτα τη σκόνη, μα με τίποτα. Σήμερα προσπάθησα πάλι να του δώσω το s26 αλλά η απόπειρα στέφθηκε πάλι με αποτυχία. 4 γάλατα έχω δοκιμάσει, τζίφος. τι θα κάνω; λέτε να μην πιει άλλο γάλα; αφού πεινάει ρε γμτ μου, μόλις του έδωσα την φρουτόκρεμα την έφαγε όλη, στο μπουκάλι να γυρνάει το κεφάλι πέρα δώθε και να κλαίει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ εκατσα....

496527tpx6kfr25h.gif

Πολυ τρεξιμο ρε κοριτσια....

Εντωμεταξυ μετα τον απογευματινο του υπνο τον πιανει μια γκρινια παντα...Δεν ξερεις τι να τον κανεις.

αυτα εκανα εγω αλλά μπόρεις να ρωτησεις και τον γυναικολογο σου για καλυτερα. εγω δεν το ηθελα το χαπί!

Αυτο κανω μεχρι τωρα.Τον γυναικολογο δεν τον ρωταω γιατι τον παω για αποσυρση.....

Σοφακι το διαβασα αυτο αλλα πολυ με μπερδεψε.Αυτοι σε λιθοβολουν αν θες να κοψεις τον θηλασμο...Δεν σου λενε πως....Αυτο ομως που με τρομαξε πιο πολυ ειναι που λενε οτι μενει ακομα γαλα....Δηλαδη απο εδω και εμπρος εγω θα εχω παντα γαλα??????????

αυτό με τον αποθηλασμό ήθελα κι εγώ να το ρωτήσω αν και νομίζω ότι μειώνοντας τα γεύματα σταματάει κι αυτό σιγά σιγά όπως λέει η ερωτευμένη της παρέας(μα να ξεχάσεις δικαστήριο βρε θηρίο;).Έλα όμως που ενώ θέλω να αποθηλάσω,κυρίως γιατί πρέπει να κάνω μια θεραπεία,και δε θέλω να ξαναπάρω αντιβίωση τώρα με το θηλασμό, ο μικρός δε δέχεται με τίποτα τη σκόνη, μα με τίποτα. Σήμερα προσπάθησα πάλι να του δώσω το s26 αλλά η απόπειρα στέφθηκε πάλι με αποτυχία. 4 γάλατα έχω δοκιμάσει, τζίφος. τι θα κάνω; λέτε να μην πιει άλλο γάλα; αφού πεινάει ρε γμτ μου, μόλις του έδωσα την φρουτόκρεμα την έφαγε όλη, στο μπουκάλι να γυρνάει το κεφάλι πέρα δώθε και να κλαίει.

Ax βρε Βουλιτσα τι τραβας και εσυ....Καλε τι ετρωγες και δεν μπορει να αποχωριστει το γαλα σου??????

Bλακεια μου λοιπον που δεν ετρωγα τα παντα ε??? Ισως μου εδωσαν τετοια διατροφη λογω χαμηλου αιματοκριτη.. Ισως απλα να ηταν βλακεια! Κ τα λατρευω τα πρασσινα ρε γμτ! Χορτα, μαρουλοσαλατες, μπροκολα, φακες, ρεβιθια! Πολυ μου ελειψαν! Σιχαθηκα να τρωω μοσχαρι! Τελοσπαντων, τωρα μονο το σπανακι δεν θα τρωω κ τελος! Κι αυτο γιατι λενε πως μυριζει το γαλα..

Μην το λες αυτο Μαριανθη γιατι οντως υπαρχουν τροφες που μερικα μωρακια ενοχλουνται...αλλα παλι δεν καταλαβαινουν τιποτα...

παντως το σπανακι οντως βρωμαει!!!!!!!!!!!!!Το ειχα κανει εγω...Και μυριζα ολο τον κοσμο για να δω απο που ερχεται αυτη η μποχα....Και τελικα ηταν απο το στηθος μου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Και το λαχανο επισης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!!!

μου ήρθε λίγη δουλίτσα και μια και κοιμήθηκε η μικρή είπα να την προχωρήσω λίγο...και φυσικά δε γινόταν να μην μπω και εδώ!!!!

Μαριάνθη εγώ το σκόρδο το αποφεύγω λόγω χαμηλής πίεσης, όχι για το θηλασμό!

Να τρως απ'όλα πάντως! κι εγώ έχω χαμηλό αιματοκρίτη αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό ώστε να τρως μόνο μοσχάρι!

Δώστου να καταλάβει τώρα!

Και τα όσπρια για να γίνονται πιο ελαφριά άλλαζε τους 2 νερά...χάνουν βέβαια λίγο σε νοστιμιά έτσι αλλά προκειμένου να τουμπανιαστείς!!!

Λιτσάκια θα ανέβω Αθήνα και θα πάω στο Λητώ να δω αν το έχουν για να κάνουμε τεστ ντράιβ επιτόπου!

και μετά θα τους την πω και για τη διαφορά στις τιμές...

Βουλίτσα γιατί δεν δοκιμάζεις να του φτιάξεις ρυζάλευρο ή κάποια κρέμα που να μην περιέχει γάλα και να τη φτιάξεις εσύ με ξένο γάλα για να αρχίσει να συνηθίζει τη γεύση?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μην το λες αυτο Μαριανθη γιατι οντως υπαρχουν τροφες που μερικα μωρακια ενοχλουνται...αλλα παλι δεν καταλαβαινουν τιποτα...

παντως το σπανακι οντως βρωμαει!!!!!!!!!!!!!Το ειχα κανει εγω...Και μυριζα ολο τον κοσμο για να δω απο που ερχεται αυτη η μποχα....Και τελικα ηταν απο το στηθος μου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Και το λαχανο επισης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα καλο!!! Οποτε τσεκαρισμενο το σπανακι! Δεν θα το φαω!

Σοφακι αυτο με τα οσπρια το χω κανει.. ΑΛλαξα 2-3 νερα στις φακες κ γιναν... νεροβραστες! Θα φτιαξω ρεβιθια αποφλιωμενα γι αρχη, κ μετα θα κανω κ αυτο που λες με τα νερα, ετσι ωστε να τ αρχισω σιγα σιγα κ ν αποφυγω τη σπαστικη κολιτιδα! Αυτα..

Ο μικρουλης μου ακομα να χεσει ρε γμτ! Κ σφιγγετε συνεχεια ολη μερα! Πολυ στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι...:(

Αυριο θα του δωσω μονο αχλαδι..

Κοριτσια σας καληνυχτιζω, θα τα πουμε αυριο.. Φιλια σε ολες,

Ζωητσα μου, 'φχαριστω για την αχλαδοσυμβουλη ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλησπέρα!!!

μου ήρθε λίγη δουλίτσα και μια και κοιμήθηκε η μικρή είπα να την προχωρήσω λίγο...και φυσικά δε γινόταν να μην μπω και εδώ!!!!

Μαριάνθη εγώ το σκόρδο το αποφεύγω λόγω χαμηλής πίεσης, όχι για το θηλασμό!

Να τρως απ'όλα πάντως! κι εγώ έχω χαμηλό αιματοκρίτη αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό ώστε να τρως μόνο μοσχάρι!

Δώστου να καταλάβει τώρα!

Και τα όσπρια για να γίνονται πιο ελαφριά άλλαζε τους 2 νερά...χάνουν βέβαια λίγο σε νοστιμιά έτσι αλλά προκειμένου να τουμπανιαστείς!!!

Λιτσάκια θα ανέβω Αθήνα και θα πάω στο Λητώ να δω αν το έχουν για να κάνουμε τεστ ντράιβ επιτόπου!

και μετά θα τους την πω και για τη διαφορά στις τιμές...

Βουλίτσα γιατί δεν δοκιμάζεις να του φτιάξεις ρυζάλευρο ή κάποια κρέμα που να μην περιέχει γάλα και να τη φτιάξεις εσύ με ξένο γάλα για να αρχίσει να συνηθίζει τη γεύση?

Αυτο θα κανω! Σ ευχαριστω Σοφακι μου.. Φιλακια πολλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας καληνυχτιζω, θα τα πουμε αυριο.. Φιλια σε ολες,

Ζωητσα μου, 'φχαριστω για την αχλαδοσυμβουλη ;)

Τιποτα βρε...Η Σοφια ηταν ο εμπνευστης και εγω απλα επιβεβαιωσα οτι εχει δικιο......

ΚΑληνυχτα Μαριανθη....

Σοφακι το διαβασα αυτο αλλα πολυ με μπερδεψε.Αυτοι σε λιθοβολουν αν θες να κοψεις τον θηλασμο...Δεν σου λενε πως....Αυτο ομως που με τρομαξε πιο πολυ ειναι που λενε οτι μενει ακομα γαλα....Δηλαδη απο εδω και εμπρος εγω θα εχω παντα γαλα??????????

Εγώ απ'όσο πρόλαβα να διαβάσω κατάλαβα οτι αραιώνεις τους θηλασμούς, πχ αν του δίνεις δυο φορές τη μέρα, το ελλατώνεις σε 1 φορά και μετά απο4-5- μέρες που δίνεις μια φορά, το αραιώνεις στο να θηλάζεις ανά δυο μέρες και πάει λέγοντας...έτσι όσο αραιώνεις τους θηλασμούς θα μειώνεται η παραγωγή και θα προσαρμόζεται το στήθος σου. Αν το αισθανθείς βαρύ, βγάλε λίγο με το χέρι ή με το θήλαστρο...μπορεί για κάποιο διάστημα μετά τον αποθηλασμό αν το πιέζεις να βγάζει γάλα αλλά να μη σε ανησυχεί...σιγά σιγά θα σταματήσει...δεν παθαίνεις τίποτα απο αυτό.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εγώ απ'όσο πρόλαβα να διαβάσω κατάλαβα οτι αραιώνεις τους θηλασμούς, πχ αν του δίνεις δυο φορές τη μέρα, το ελλατώνεις σε 1 φορά και μετά απο4-5- μέρες που δίνεις μια φορά, το αραιώνεις στο να θηλάζεις ανά δυο μέρες και πάει λέγοντας...έτσι όσο αραιώνεις τους θηλασμούς θα μειώνεται η παραγωγή και θα προσαρμόζεται το στήθος σου. Αν το αισθανθείς βαρύ, βγάλε λίγο με το χέρι ή με το θήλαστρο...μπορεί για κάποιο διάστημα μετά τον αποθηλασμό αν το πιέζεις να βγάζει γάλα αλλά να μη σε ανησυχεί...σιγά σιγά θα σταματήσει...δεν παθαίνεις τίποτα απο αυτό.

Αχ βρε Σοφια....Για δευτερη φορα δεν εχω λογια....

Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο θα κανω! Σ ευχαριστω Σοφακι μου.. Φιλακια πολλα!

Καλές μάσες Μαριάνθη μου!!! χαχαχαχα!!!

Φιλιά!

Τιποτα βρε...Η Σοφια ηταν ο εμπνευστης και εγω απλα επιβεβαιωσα οτι εχει δικιο......

ΚΑληνυχτα Μαριανθη....

Ναι....σε σκ@τοκαταστάσεις έχω έμπνευση!!!! χαχαχαχαχα!!!

Εμείς σήμερα είχαμε δυσκοιλιότητα....τα έκανε μόνο 3 φορές!!!:tongue:

Αύριο θα φάει ένα αχλάδι και μισό μήλο...αν και δεν το έθεσα σωστά....το σωστό είναι: αύριο θα πετάξω ένα αχλάδι και μισό μήλο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ βρε Σοφια....Για δευτερη φορα δεν εχω λογια....

Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!

Βρε τι ευχαριστείς...οτι κατάλαβα απ'ότι διάβασα σου είπα!

ελπίζω να πάνε όλα καλά και να αποθηλάσεις έτσι φυσικά γιατί το χάπι είναι περίεργη φάση...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Ναι....σε σκ@τοκαταστάσεις έχω έμπνευση!!!! χαχαχαχαχα!!!

Εμείς σήμερα είχαμε δυσκοιλιότητα....τα έκανε μόνο 3 φορές!!!:tongue:

Αύριο θα φάει ένα αχλάδι και μισό μήλο...αν και δεν το έθεσα σωστά....το σωστό είναι: αύριο θα πετάξω ένα αχλάδι και μισό μήλο!!!

χαχαχα

ρε συ μηπως να δοκιμαζες να της εδινες πιο ωριμα φρουτα?

Είναι ώριμα αυτά που της δίνω...

απ'ότι έχω καταλάβει πιο πολύ την ενοχλεί η υφή της κρέμας παρά η γεύση...για να μην αναφέρω οτι αντιπαθεί και το κουτάλι...σήμερα κατάπιε λίγο αχλαδάκι κι αυτό της το έδωσα με το δάχτυλο μου!!!

ούτε νερό μπορεί να πιεί...της βάζω το μπουκάλι και το κοιτάει λες και βλέπει εξωγήινο!!! δυο γουλίτσες της έβαλα στο στόμα με το κουτάλι και αναγούλιασε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα

Κάναμε το εμβολιακι μας κ κλαίγαμε από την ώρα που φτάσαμε στο ιατρείο μέχρι κ τη στιγμή του εμβολίου (κατάλαβε το αστεράκι μου , τι πρόκειται να συμβεί κ τα έμπηξε προκαταβολικά ) :(

Τώρα ξανά εμβόλιο σε 7 μήνες.

Αχ βρε Άννα , τι καλά να έχεις ανθρώπους με δικό τους περιβόλι , ξέρεις τι τρως. ;)

Μαριανθουλα εγώ πορτοκάλι του έδωσα όταν κλείσαμε τους 6 μήνες , έτσι μας είπε η παιδίατρος, άρα συνεννοήσου κ με τον δικό σου, ίσως είναι νωρίς ακόμη.

XwAPp3.png

Καλησπέρα

Κάναμε το εμβολιακι μας κ κλαίγαμε από την ώρα που φτάσαμε στο ιατρείο μέχρι κ τη στιγμή του εμβολίου (κατάλαβε το αστεράκι μου , τι πρόκειται να συμβεί κ τα έμπηξε προκαταβολικά ) :(

Τώρα ξανά εμβόλιο σε 7 μήνες.

Αχ βρε Άννα , τι καλά να έχεις ανθρώπους με δικό τους περιβόλι , ξέρεις τι τρως. ;)

Μαριανθουλα εγώ πορτοκάλι του έδωσα όταν κλείσαμε τους 6 μήνες , έτσι μας είπε η παιδίατρος, άρα συνεννοήσου κ με τον δικό σου, ίσως είναι νωρίς ακόμη.

Καλησπερα Κατερινακι...Πως πηγατε απο κιλα;;;; Εμεις πηραμε 400 γρ αυτο το μηνα και μισο ποντο μονο. Γιατι μετα απο 7 μηνες παλι;;; Εμεις και τον αλλο μηνα θα κανουμε και μαλιστα 2.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...