Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερίνα το ίδιο τικεράκι έχουμε αλλά ρε γμτ όσα και να έχω βάλει δε μου αλλάζει τις ημερομηνίες. να τώρα κόλλησε στους7 μήνες+1 μέρα. Κάτι κάνω στραβά.

όποια δε βαριέται ας μου πει τα βήματα ένα ένα για τα τικεράκια να βάλω επιτέλους το σωστό!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι απο μενα! Ο μικρουλης κοιματε, κ μπηκα να τα πουμε! Το πρωι πηγα στο μαγαζι χωρις τον μικρο, κ εκανα κατι διορθωματακια, ηρθε κ μια παλια πελατισσα κ μου εφερε λιγη δουλιτσα! Λιγη βεβαια, αλλα κατι θα βγαλουμε κι απο αυτο..

Ο θοδωρης εχει φυγει απ το μεσσημερι για σερβις κ ετσι, εχω υσηχια, αν κ θα πρεπε να κανω κατι δουλειες, αλλα τελοσπαντων!

Σοφια-fairy δεν ξερω αν θα παχυνω μολις αποθηλασω, γενικα ειμαι ..γυναικα sixties..! Πως να το πω.. Οχι παχια, αλλα γεματη στο οριο! Εχω καμπυλες, κ ειμαι 1.60 οποτε αν παρω κιλο, δειχνει αμεσως! Πριν 5 χρονια εκοψα το καπνισμα κ πηρα 7 κιλα ακατεβατα! Ειχα λυσσαξει της πεινας με διαιτες κ τετοια, τιποτα ομως, εκει τα κιλα. Πριν μεινω εγκυος ειμουν 62 κ τωρα με το θηλασμο ειμαι 59!!!! Τρωω οσο θελω γλυκα, μαγιονεζες οτι μου κατσει, πολυ κρεας βεβαια, αλλα αδυνατιζω συνεχεια! Πιστευω κ φοβαμαι, οτι μολις σταματησει ο θηλασμος, θα φορτωσω κιλακια κ αντε να μαζευτω παλι!!! Οσο για τη διατροφη με τα πρασσινα, μου τα ειχαν ως απαγορευμενα απο την αρχη του θηλασμου, η μαια κ ο παιδιατρος! Οχι οσπρια, οχι πρασσινα με 2-3 εξαιρεση, οχι γλυκα, κ τετοια! Ε! βαρεθηκα κ εγω κ λεω πως ωρα ειναι να τα ξαναρχισω!!! Λογικο ξε-λογικο, ετσι εκανα..

Ελενιτσα μου καλα εισαι? Η δουλεια πως παει? Μωρε καλα λες για τις ζαχαρες κι αυτα, αλλα οσο να ναι καλο ειναι ν αποφευγεις τα πολλα πολλα! Γενικα τις σκονες κ τα κονσερβοφαγητο τετοια, οχι συγκεκριμενα τη ζαχαρη.. εγω να σου πω, μεχρι στιγμης δεν το χω ψαξει ιδιαιτερα, αλλα οτι δειγμα μου στειλουν, το δοκιμαζω!! Αν μ αρεσει εχει καλως! ΚΙ εμεις μ αυτα μεγαλωσαμε οπως ειπες..

Sophia! καλα εκανες κ ξαναεγραψες τα νεα της μπεμπας γιατι εγω δεν τα ειχα δει!! Κ ειδικα το 1ο, για πρακτικους λογους, μπραβο σας κ παλι μπραβο! 11-7 ειναι σουπερ!!!

Κατερινακι καλο εμβολιο κ φιλακια στο αντρακι σου, οσο για σενα Βουλα, ενα θα σου πω... Εγω καψει εγω οσο μιλαω μαζι σας...Ασε καλυτερα! Λες κ σας εχω μπροστα μου κ δεν ξεκολαω με το μπιρι μπιρι!!!!

ΜΑΚ!!!! Ξεχασες βρε το δικαστηριο?!?!?!!?! Παει, εσυ χαζεψες εντελως με το γιο σου!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ζωιτσα μου εισαι εδω???? Σ αφησα για το τελος για να κανουμε κ εντυπωση που λενε!!! Ρε συ κι εγω του βαζω μπανανα αλλα 2-3 φετουλες ισα ισα για το αρωμα κ τη γευση! πιο πολυ αχλαδι κ λιγοτερο μηλο! Σημερα ομως σφιγγοταν ο μικρουλης μου σφιγγοταν κ δεν βλεπω να εχει κανει τιποτα.. πολυ στεναχωρηθηκα.. Τελοσπαντων, αν δεν τα κανει μεχρι αυριο θα παρω το γιατρο γιατι θα ειναι 4η μερα, αν ειναι μην τον σφιξω αλλο με τα φρουτα!

Βρε κοριτσια, πορτοκαλι βαζετε??? Μηπως να βαλω λιγο??

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Χαλο!!!!! Εδω τριγυριζω παλι...Δεν εχουν βγει ντοματες Κατερινα νομιζω, αλλα μνου εδωσαν κατι κατακοκκινες απο κηπο δικο τους αψεκαστες και τις εβαλα ψυγειο και θα δωσω στην μπεμπα. Βουλα τα βραζεις τωρα καθε μερα τα λαχανικα;;; Ειδες διαφορα στην ορεξη και την αντιδραση του;;;; Μπορει να ηταν και αυτο...Εγω τωρα κοιμησα τη μικρα, αφου εφαγε, τα εκανε, εκανε το μπανιο της, αλλα βαζουν περγκολα απο κατω μεσημεριατικα ρε γμτ και μου εχουν σπασει τα νευρα, δε βλεπω να την αφηνουν να πολυκοιμηθει!!!! Σε λιγο θα ερθει η πεθερα και γω θα παω για καφεδακι με μια φιλη μου πολυ καλη γιατι ο μπαμπας μας ερχεται ακομα πολυ αργα το βραδυ και μετα παει και φυσικοθεραπεια και γω εχω μπουχτησει εδω μεσα...Συμπεθερα σημασια δε μου δινεις...Θα τα πω στη νυφη σου ΟΛΑ!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μαριανθη μου!!!!!!!!!!Σε πετυχαινω?

Λοιπον εγω με το σκετο αχλαδι εχω δει τεραστια διαφορα!!!!Μιλαμε τα εκανε 3 φορες χτες σφιχτα βεβαια και ζοριζοταν ο καημενουλης...Καποια στιγμη εκλαψε κιολας.

Σημερα ομως που του εδωσα παλι μονο αχλαδι μου τα εβγαλε φυσιολογικοτατα.

Μαριανθη μου επειδη και εγω τυρρανηθηκα με αυτη τη δυδκοιλια αυριο δως του μονο αχλαδι του καημενουλι...Εγω παντως λεω απο αυριο να βαζω και μιση μπανανα αφου διορθωθηκαμε.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

2129321yddu2qvuo6.gif

νυσταζω λιγακι και σε καμια ωρα θα παω πάλι γραφειο. αραγε θα κανω δουλειά ή από την αποβλακωση δεν θα μπορω να λειτουργησω;:confused:

Τουλαχιστον τα δικαστηρια ειναι κλειστα το απογευμα.....

Χαλο!!!!! Εδω τριγυριζω παλι...Δεν εχουν βγει ντοματες Κατερινα νομιζω, αλλα μνου εδωσαν κατι κατακοκκινες απο κηπο δικο τους αψεκαστες και τις εβαλα ψυγειο και θα δωσω στην μπεμπα. Βουλα τα βραζεις τωρα καθε μερα τα λαχανικα;;; Ειδες διαφορα στην ορεξη και την αντιδραση του;;;; Μπορει να ηταν και αυτο...Εγω τωρα κοιμησα τη μικρα, αφου εφαγε, τα εκανε, εκανε το μπανιο της, αλλα βαζουν περγκολα απο κατω μεσημεριατικα ρε γμτ και μου εχουν σπασει τα νευρα, δε βλεπω να την αφηνουν να πολυκοιμηθει!!!! Σε λιγο θα ερθει η πεθερα και γω θα παω για καφεδακι με μια φιλη μου πολυ καλη γιατι ο μπαμπας μας ερχεται ακομα πολυ αργα το βραδυ και μετα παει και φυσικοθεραπεια και γω εχω μπουχτησει εδω μεσα...Συμπεθερα σημασια δε μου δινεις...Θα τα πω στη νυφη σου ΟΛΑ!!!!!!!

Ααααχ!! Βρε κοπελα μου, ειμαι ασυγχωρητη!!!! Να της τα πεις κ θα χεις κ δικιο!! Τι κανετε εσεις??

Καφεδακι ε?? Σου δωσαν ντοματουλες ε? Μωρε κι εγω πηρα κατι ντοπιες κ ηταν ωραιες, αλλα οτι δεν ειναι εποχης, δεν το πολυτρωω κ εγω, τι να κανεις ομως! Τουλαχιστον να ειναι χωρις φαρμακα..

Καλα νομιζουν οτι η μπεμπα σου ειναι μικροκαμωμενη κ καλα επειδη ειναι προωρη??? Δε μου λες, δεν πιστευω να του ριχνει κανα κεφαλι του γιου μου κ να χουμε τιποτα δραματα!!! Πως θα την κυκλοφορει δλδ!!!

Μααακ!!! Εδω εισαι??!?!?!

Ζωητσα ναι με πετυχες! Σημερα το πρωι επινα καφε με μια φιλη που θηλασε το γιο της μεχρι 9 μηνων κ αποθηλασε χωρις χαπια.. Θα τη ρωτησω κ θα σου πω!

Λες λοιπον αυριο να του δωσω μονο αχλαδι ε??? ΜΜμμ, γιατι δεν εχει κανει τιποτα ο καημενουλης μου, τσαμπα σφιγγοταν το μωρο μου!! Πορτοκαλι δινετε?

Ζωητσα ναι με πετυχες! Σημερα το πρωι επινα καφε με μια φιλη που θηλασε το γιο της μεχρι 9 μηνων κ αποθηλασε χωρις χαπια.. Θα τη ρωτησω κ θα σου πω!

Λες λοιπον αυριο να του δωσω μονο αχλαδι ε??? ΜΜμμ, γιατι δεν εχει κανει τιποτα ο καημενουλης μου, τσαμπα σφιγγοταν το μωρο μου!! Πορτοκαλι δινετε?

Πορτοκαλι μου ειπε Μαριανθη η παιδιατρος απο τον 7ο μηνα και μετα.Ειναι λιγο αλλεργιογονο.Τωρα δεν ξερω αλλοι δινουν...Αν θες παντως να δωσεις για αρχη δωστου 2 κουταλιτσες να δεις μην εχει καμια αλλεργια.Την επομενη 4 κουταλιες και την τριτη μερα 6 και αν μεχρι τοτε δεν εμφανισει τιποτα τοτε μπορεις να του δινεις κανονικα.

Να του δωσεις αχλαδ σκετο Μαριανθη γιατι εμενα με την δυσκοιλια προσπαθησα να του βαλω υποθετο και πολυ στεναχωρεθηκα....

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον τα δικαστηρια ειναι κλειστα το απογευμα.....

αντε ρε... με πειραζεις επειδη το ξεχασα το πρωι;;;;:tongue:

ΜΑκμαρακι εχω μια ερωτηση.Μηπως γνωριζεις πως στο καλο γινεται ο αποθηλασμος χωρις χαπι?Ψαχνω να βρω κατι σχετικο και τιποτα δεν βρισκω...Εχω μπερδευτει....

χμμμ... ουτε ξερω, ούτε το γυναικολογο μου ρωτησα. με μια φιλη που μιλησα μου ειπε (και αυτο εκανα και εγω) ότι του κοβεις σιγα σιγα γευματα ώσπου και το γαλα σου σταματαει. πχ τωρα ποσα γευματα δινεις δικο σου; 3; σιγα σιγα καν'τα 2 μετα 1 κ.ο.κ

οταν το γαλα σου μειωθει πολύ βγαζε το ανα καποιες μερες με θηλαστρο.

αυτα εκανα εγω αλλά μπόρεις να ρωτησεις και τον γυναικολογο σου για καλυτερα. εγω δεν το ηθελα το χαπί!

εδω ειμαι κοριτσακι μου αλλα ξυπνησε μολις ο μικρος και θα τον ταισω σε λιγακι!

Σοφια-fairy δεν ξερω αν θα παχυνω μολις αποθηλασω, γενικα ειμαι ..γυναικα sixties..! Πως να το πω.. Οχι παχια, αλλα γεματη στο οριο! Εχω καμπυλες, κ ειμαι 1.60 οποτε αν παρω κιλο, δειχνει αμεσως! Πριν 5 χρονια εκοψα το καπνισμα κ πηρα 7 κιλα ακατεβατα! Ειχα λυσσαξει της πεινας με διαιτες κ τετοια, τιποτα ομως, εκει τα κιλα. Πριν μεινω εγκυος ειμουν 62 κ τωρα με το θηλασμο ειμαι 59!!!! Τρωω οσο θελω γλυκα, μαγιονεζες οτι μου κατσει, πολυ κρεας βεβαια, αλλα αδυνατιζω συνεχεια! Πιστευω κ φοβαμαι, οτι μολις σταματησει ο θηλασμος, θα φορτωσω κιλακια κ αντε να μαζευτω παλι!!! Οσο για τη διατροφη με τα πρασσινα, μου τα ειχαν ως απαγορευμενα απο την αρχη του θηλασμου, η μαια κ ο παιδιατρος! Οχι οσπρια, οχι πρασσινα με 2-3 εξαιρεση, οχι γλυκα, κ τετοια! Ε! βαρεθηκα κ εγω κ λεω πως ωρα ειναι να τα ξαναρχισω!!! Λογικο ξε-λογικο, ετσι εκανα..

Μαριάνθη μπήκα στα γρήγορα μόνο για να σου πω οτι κακώς σου απαγόρευσαν όλα αυτά η μαία και ο παιδίατρος...εγώ τρώω τα πάντα!

στερήθηκα λίγο στην αρχή΄πιο πολύ λόγω κολικών για να μην την επιβαρύνω αλλά μετά άρχισα και τα δοκίμαζα όλα για να τσεκάρω μήπως πειράξει κάτι τη μπέμπα και τελικά όλα τέλεια! τρώω τα πάντα! και όσπρια και πράσινα λαχανικά....όλα! μόνο σκόρδο δεν έχω φάει ώς τώρα...

Οπότε φάε καλέ οτι θες! και μπράβο σου που άντεξες και τόσο καιρό με τόσο περιορισμένη διατροφή!

Ζωίτσα για σένα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20338

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας , γεια σας στα γρηγορα πριν ξυπνησει ο υιος μου

Καλημέρα!!!

Λιτσάκι ωραίο το Μακλάρεν...η πλάτη του ξαπλώνει???

Παίζει να ανέβω Αθήνα ΣΚ οπότε θα πάω Λητώ να ρίξω μια ματιά και μετά θα το παραγγείλω απο έξω! ένα άλλο που κοίταζα το βρήκα με 100 ευρώ διαφορά...έλεος πια αυτοί οι Έλληνες...

καλά το παιδί σου με έχει κουφάνει....η δικιά μου με το ζόρι κάθεται καθιστή και εσένα ο μικρός σε λίγο θα πάει στους Ολυμπιακους!!!

Πάντως δε νομίζω να παχαίνεις αν σταματήσεις το θηλασμό...τουλάχιστον αυτό νομίζω οτι δε συμβαίνει άμεσα...

!)

Ευχαριστουμε Σοφακι μου , να τον δεις εχει ενα χαμογελο οταν στεκεται ορθιος η περπαταει τι να οσυ πω!!!Καθιστοι και ορθιοι οταν ημαστε ξαπλωμενοι ημαστ εμεσα στην γκρινια!!

Οσο για το καροτσι ναι , νομιζω οτι το μακλαρεν ειναι απο 3 μηνων και ξαπλωνει και η πλατη ...κι εγω ψηνομαι το βρηκα ή στο Olivers ή καπου αλλου 140 λιρες και μου αρεσει πολυ και στο κοκκινο , το αλλο που εχουμε ειναι μαυροογκρι

Εγω ουτε εχασα ουτε πηρα ....δεν κουνιεται η ζυγαρια με τιποτα γι αυατο φωναξα την διατολογο που ειχα στην εγκυμοσυνη να ερθει μια βολτα την επομενη εβδομαδα γιατι....

Κι εγω δεν ετρωγα γαλακτοκομικα και η ελελιψη ασβεστιου εκανε την εμφανιση της καποιεσ φορεσ ολεσ οι κλειδωσεις μου πονανε και τα δοντια ειναι μαυρα χαλια....

Μαριανθη εγω δεν πηρα χαπι απλα ελατωσα τις αντλησεις και με τον καιρο σταματαει μονο του ...και με κανενα πονο στο στηθος ε!! Βεβαια οταν κανω μπανιο πιεζω λιγο και οσο βγει γιατι ακομα υπαρχει

Σημερα φαγαμε πολυ αχλαδι' με λιγο μηλο και λιγη μπανανα και καναμε παλι 2 φορες κακα!! Τι εχει παθει το παιδι μου , απο τοτε που ξεκινησαμε φρουτα εχουμε αυξησει τα κακακια μας !! Θαυμα!!

Βρε τρελο Μακμαρακι ξεχασες δικαστηριο???? Τρελοκομειο ...χαχα

Γιωτουλαααα εχετε ανεβει στην γιαγια ε ???ποιος την χαρη σας

Περιμενω πως και πως να ερθει το καρεκλακι μας γιατι με το ρηλαξ τ ακανουμε ολα....

Αυτα και τα δικα μας νεα

Επεξεργάστηκαν by litpot

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Εγω το σκορδο που το βαζω παντου!!!! Πολυ μου χε λειψει.. Εβαζα βεβαια, αλλα λιγο, τωρα θα το αυξησω σιγα σιγα! Το πολυ πολυ να μου βγει μερακλης ο γιος μου!ΧΑΧΑ!! Bλακεια μου λοιπον που δεν ετρωγα τα παντα ε??? Ισως μου εδωσαν τετοια διατροφη λογω χαμηλου αιματοκριτη.. Ισως απλα να ηταν βλακεια! Κ τα λατρευω τα πρασσινα ρε γμτ! Χορτα, μαρουλοσαλατες, μπροκολα, φακες, ρεβιθια! Πολυ μου ελειψαν! Σιχαθηκα να τρωω μοσχαρι! Τελοσπαντων, τωρα μονο το σπανακι δεν θα τρωω κ τελος! Κι αυτο γιατι λενε πως μυριζει το γαλα.. Παντως επειδη κ μενα τα οσπρια με ψιλοφουσκωνουν, θα το παω σιγα σιγα μην παθω κανα τουμπανιασμα!!! Θα φτιαξω αυριο ρεβιθια στο φουρνο!!!! Ποπο το σκευτομαι κ μου ανοιγει η ορεξη!!!

Λιτσακι τι κανεις? Καιρο εχουμε να τα πουμε!! Δεν ρωτησα εγω για τον αποθηλασμο κ το χαπι, η Ζωη ρωτησε, απλα μια φιλη μου εχει αποθηλασει ετσι χωρις χαπια, κ ειπα να τη ρωτησω οταν ξαναβρεθουμε...

Μακ εκανες καμμια δουλεια τελικα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...