Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσούδες! Με το καλό το εμβολιάκι Κατερίνα!!! Πάω να την ταίσω τα φρουτάκια της (μήλο, αχλάδι, μπανάνα) και θα επανέλθω δριμύτερη. Α, να σας πω και δυο ευχάριστα: 1)εδώ και 4 μέρες επιτέλους κοιμόμαστε στην κούνια μας και μάλιστα 11-7 περίπου και 2)ενώ δεν μπορεί να καθίσει μόνη της καθιστή παρά μόνο με βοήθεια μόλις την καθίσω πιάνεται από τα χέρια μου και σπρώχνει την μέση της να σηκωθεί και μόλις της κρατήσω κόντρα και σηκωθεί όρθια κοιτάει δεξιά αριστερά και χαμογελάει που τα κατάφερε (σαν τον Πύρρο Δήμα!) και αρχίζει τραμπολίνο! Ελπίζω να μην σας τα είχα ξαναπεί και σας πρήζω και ελπίζω να σας έλειψα λιγάκι!!! Συμπεθερούλα φιλιά στο μπουμπουκάκι σου!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας τσουπιτσες!!!!τι κανετε?μετα απο 3 μερες απουσιας ειπα να μπω να δω τι γινετε......ολα καλα?καταρχην να ευχηθω στο αντρακι της Μακ τις καλυτερες ευχες μου τωρα που εγινε 5 μηνων και σε οποιο αλλο μωρακι εκλεινε αλλο ενα μηνα ζωης.....και ευτυχιας!!!συν της αλλης εχω απορισει λιγο με τον τροπο σκεψης σας σχετικα με την διατροφη του μωρου σας.....τι χαμος επικρατει με τις κρεμες ρε κοριτσια?να παρω λεει η μια αυτη που δεν εχει ζαχαρη......ημαρτον!!!και εμεις που φαγαμε απο αυτες τις κρεμες τι παθαμε?.....για να υπαρχουν μεσα ως συστατκο καποιος λιγος θα υπαρχει.....μην πανικοβαλλεστε!!!!ολες οι κρεμες το ιδιο ειναι και ολες εχουν ζαχαρη σε μη ανησυχητικο ποσοστο για τα μωρα σας αλλα σε καποιες με αλλο τροπο γραμμενες ωστε να μην το καταλαβαινετε.....

Γεια σας κ πάλι…

Σοφακι ευχαριστούμε , κ ελπίζουμε να μη μας κάνει καμιά αντίδραση. Μπράβο στο Κατερινάκι που κοιμάται σερί κ αγωνίζεται να σταθεί στα ποδαράκια της !!!;)

Ααα Ζωή τώρα που το θυμήθηκα , βρε μη τη κόψεις τελείως τη μπανάνα, έχει κ αυτή τις βιταμίνες της, απλά δεν είναι ανάγκη να τη βάζεις όλη , εγώ από την αρχή που την έβαλα στη φρουτοκρεμα κ μέχρι τώρα του βάζω το ¼ όπως μου είχε πει κ η παιδίατρος. Δοκίμασε το κ έτσι, αχλάδι ολόκληρο κ ¼ μπανάνα, τσέκαρε το κ αποφάσισε μετά.

Γεια σου Λένα, τι κάνεις ? Τα ζουζουνια σου ?

XwAPp3.png

Σ' ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα μου! Εμάς το τελευταίο μας έκανε πυρετό...εύχομαι εσάς να μην σας κάνει τίποτα.

Ελενίτσα όλες θέλουμε το καλύτερο για τα μωρά μας και γι' αυτό καμιά φορά φτάνουμε να ψυρίζουμε την μαϊμού, μην μας παρεξηγείς!

Μαράκι χρόνια πολλά για το ζουζούνι σου!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ρε κορίτσια, επειδή εγώ είμαι και περιορισμένης μνήμης δεν βάζετε στο προφίλ σας περιοχή κατοικίας όπως εγώ γιατί μια ζωή μπερδεύομαι και λέω αρλούμπες;;; Κάποια δεν θα ερχότανε αυτές τις μέρες Αθήνα; Κορυδαλλό. Και είναι από Μύκονο. Αλλά πάλι δεν θυμάμαι ποιά...Κάντε μου την χάρη σας παρακαλώ όσες δεν έχετε βάλει...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλησπερα μαλλον!!!! Ολα καλα;;; Κατερινακι καλη επιτυχια στο εμβολιο σας, ευχομαι να μην κλαψετε πολυ και να μην κανετε πυρετο!!!!! Ζωη τα κανατε ε;;;; Μπραβο σας, σας ευχομαι περισσοτερες και πιο συχνες κενωσεις!!!!! Εμεις μια χαρα, ειχαμε επισκεψεις μεχρι τωρα γι αυτο δεν μπηκα καθολου, εφεραν και ωραιοτατα ρουχαλακια για την μπεμπα, αλλα ως συνηθως μικρα. Επειδη ηταν προωρο το παιδακι μου δεν φανταζονται οτι ειναι τοσο πιο μεγαλη απο τους μηνες της...Και μας φερνουν ρουχα τσιμα τσιμα...Θα παρουμε τα ιδια σε πιο μεγαλο νουμερο γιατι ειναι απλα υπεροχα...Ροζ μωβ μπλουζα, φουστα μινι και ζακετακι καλοκαιρινοανοιξιατικα...Μεσα στη μοδα η μπεμπου!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ΚΑλημερα ΚΑλησπερα και απο εμενα!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις πρωι πρωι πηγαμε για καφε μια και ο Κοσμας ειναι απογευματινος...Ωραια ηταν.

Καλα χθες ο μιρκος....3 φορες τα εκανε!!!!!ΠΑρτυ ειχαμε σπιτι.....ΕΙναι ομως σκληρα μωρε....Εσας που τρωνε στερεες τροφες εχουν σφιξει τα κακακια τους?

ΜΑΚ!!!!!Ολοκληρο δικαστηριο....Και ξυπνησες το πρωι και ελεγες "Κατι εχω να κανω σημερα κατι εχω να κανω...."Αντε σου πηρε τα μυαλα ο μικρος!!!!!

Κατερινα μου λεω να ξεπερασει τη δυσκοιλια ο μικρος και θα του βαζω και μπανανα.Τωρα δοκιμαζουμε το μηλο και δεν θελω να του πεσει πολυ....

Το Σαββατο αρχιζουμε λαχανοσουπες.Θελω συνταγες...Με τι να τονν αρχισω?Η παιδιατρος μου εδωσε το ελευθερο σε οτι ειναι της εποχης και εγω δεν τα παω καθολου καλα με τα λαχανικα για να τα συνιασω.....:confused::confused:

Ελενιτσα θα συμφωνησω μεχρι ενα σημειο μαζι σου.Καποια στιγμη κατανταει παρανοια αλλα μηπως και εσυ δεν ησουν ετσι στο πρωτο?

Εμενα μου αρεσει να περναω αυτα τα υστερικα σταδια και μετα απο χρονια θα τα κοιταω και θα λεω ρε ποσο τρελη ημουνα....

Σοφακι η Γιωτα εχει κατεβει Αθηνα ηδη.Τωρα που μενει δεν ξερω...Αλλα αυτη ειναι απο Μυκονο

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΚΑλημερα ΚΑλησπερα και απο εμενα!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις πρωι πρωι πηγαμε για καφε μια και ο Κοσμας ειναι απογευματινος...Ωραια ηταν.

Καλα χθες ο μιρκος....3 φορες τα εκανε!!!!!ΠΑρτυ ειχαμε σπιτι.....ΕΙναι ομως σκληρα μωρε....Εσας που τρωνε στερεες τροφες εχουν σφιξει τα κακακια τους?

ΜΑΚ!!!!!Ολοκληρο δικαστηριο....Και ξυπνησες το πρωι και ελεγες "Κατι εχω να κανω σημερα κατι εχω να κανω...."Αντε σου πηρε τα μυαλα ο μικρος!!!!!

Κατερινα μου λεω να ξεπερασει τη δυσκοιλια ο μικρος και θα του βαζω και μπανανα.Τωρα δοκιμαζουμε το μηλο και δεν θελω να του πεσει πολυ....

Το Σαββατο αρχιζουμε λαχανοσουπες.Θελω συνταγες...Με τι να τονν αρχισω?Η παιδιατρος μου εδωσε το ελευθερο σε οτι ειναι της εποχης και εγω δεν τα παω καθολου καλα με τα λαχανικα για να τα συνιασω.....:confused::confused:

Ελενιτσα θα συμφωνησω μεχρι ενα σημειο μαζι σου.Καποια στιγμη κατανταει παρανοια αλλα μηπως και εσυ δεν ησουν ετσι στο πρωτο?

Εμενα μου αρεσει να περναω αυτα τα υστερικα σταδια και μετα απο χρονια θα τα κοιταω και θα λεω ρε ποσο τρελη ημουνα....

Σοφακι η Γιωτα εχει κατεβει Αθηνα ηδη.Τωρα που μενει δεν ξερω...Αλλα αυτη ειναι απο Μυκονο

Ζωιτσα καλησπερουδια!!!! 3 φορες, μια χαρα σας βρισκω...Εμενα παντως εχουν σφιξει της μπεμπας απο τοτε που τρωει στερεα, νομιζω ειναι και φυσιολογικο και πινει και νερο αρκετο, φαντασου να μην επινε...Για τα λαχανικα εγω της βραζω καροτο, κολοκυθι, λιγο σελινο ή σελινοριζα, πατατα μικρη και λιγο (1/4 απο ενα μικρο) κρεμμυδι. Αυτο το μηνα, αν παω ποτε στο βιολογικο και βρω, θα βαλω και σπανακι αντι για κολοκυθι. Αυτα, δεν ειμαι και γω πολυ των συνταγων. Α και οταν θα φυγουν τα σπυρακια θα βαλω και 1/4 ντοματα. Εγω παντως δεν παθαινω υστερια με τις κρεμες. Απλα δοκιμασαμε την πιο αγλυκη δεν ενθουσιαστηκε και χθες της πηρα νουνου που ειναι πιο γλυκια και την εφαγε με περισσοτερη ευχαριστηση. Δεν ειναι παντως κακο να ψαχνεσαι και να κοιταζεις τα συστατικα, αν μπορεις να το αποφυγεις το πολυ γλυκο ακομα ειναι ο,τι καλυτερο. Εχουν αλλωστε να φανε γλυκα ουουου...Παντως δεν ειμαι και της αποψης και του κολληματος με τις βιολογικες κρεμες που βρωμανε και δεν εχουν γευση...θελω το παιδακι μου να χαιρεται αυτο που τρωει...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα κοριτσούδες! 2)ενώ δεν μπορεί να καθίσει μόνη της καθιστή παρά μόνο με βοήθεια μόλις την καθίσω πιάνεται από τα χέρια μου και σπρώχνει την μέση της να σηκωθεί και μόλις της κρατήσω κόντρα και σηκωθεί όρθια κοιτάει δεξιά αριστερά και χαμογελάει που τα κατάφερε (σαν τον Πύρρο Δήμα!) και αρχίζει τραμπολίνο! Ελπίζω να μην σας τα είχα ξαναπεί και σας πρήζω και ελπίζω να σας έλειψα λιγάκι!!! Συμπεθερούλα φιλιά στο μπουμπουκάκι σου!

Μας το ξαναπες Σοφακι αλλα δεν πειραζει σε συγχωρουμε γιατι εισαι μια χαζομαμα....:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

επιστρέψαμε κι εμείς απ' τη βόλτα μας και φυσικά κοιμάται στο καρότσι του απ' την ώρα σχεδόν που βγήκαμε με ένα μικρό διάλειμα.ετοιμαζω τη σουπίτσα του.σήμερα έχουμε πατάτα καρότο κολοκύθι και κοτόπουλο. Ζωή τα λαχανικά αυτά είναι συνήθως για αρχή αλλά νομίζω πως το κολοκύθι δεν είνα στην εποχή του τώρα.

Κατερινάκι με το καλό το εμβόλιο σήμερα.εμείς το κάναμε χθες, δεν έκανε πυρετό όπως και σε κανένα άλλο μέχρι στιγμής(ευτυχώς Παναγία μου) αλλά είχε μια ψιλογκρίνια πάλι το απόγευμα το οποίο μπορεί να οφειλόταν και στα δόντια. Πήραμε και το gel mundisal να του βάζω από καμιά φορά αν είναι πολύ ανήσυχος. Ωσωνούπο λέει βγαίνουν και τα δικά μας για να δούμε.

Ελενίτσα πραγματικά ώρες ώρες είμαστε υπερβολικές, αλλά όταν είσαι πρωτομάνα έτσι είναι λογικά.στα επόμενα θα είμαστε κι εμείς πιο συγκαταβατικές με ορισμένα θέματα. όσο για το τρίτο ε δεν το συζητώ.προχθές είχαμε μια συζήτηση με έναν πατέρα που έχει τρία και μας είπε το εξής με λίγη δόση υπερβολής βέβαια:στο πρώτο παιδί αποστειρώσεις μέχρι το χρόνο, στο δεύτερο ξεπλέναμε την πιπίλα με λίγο νερό ε, στο τρίτο την πατούσαμε και του τη δίναμε.

Ζωή πού πάτε για καφέ με το μωρό;έχουν στερέψει οι ιδέες μου.ή cosmos πάμε ή σε κανένα άλλο εμπορικό που είναι σχετικά ανοιχτός χώρος. κι ακόμα ο καιρός δεν είναι για να καθήσεις έξω.το καλοκαίρι παραλία for ever.

Ζωή 3 φορές ο Τεό;μπράβοοοοοοο!!!

και τα δικά μας έχουν σφίξει, δεν είναι εκείνη η μουστάρδα αλλά ούτε και σχηματισμένα.Θεέ μου τι λέμε πάλι μεσημεριάτικα.χαχαχαχα. κι εμένα πέρασε το στάδιο της δυσκοιλιότητας και τώρα τα κάνει συνήθως 4 μπορεί και 5 φορές. μόνο χθες έκανε 2.

α, λίγο κρεμμύδι βάζω κι εγώ αλλά το βγάζω δεν το αλέθω. επίσης έχω βάλει φασολάκι, σέλινο και θέλω να δοκιμάσω και αρακά αλλά φοβάμαι μην του πέσει βαρύς. προς το παρόν προσθέτω πάλι απ' την αρχή ένα ένα τα συστατικά να δω τι του ξυνίζει και κάνει έτσι. Αννούλα όπως λες μπορεί να είναι και επειδή τα έβραζα για 2 μέρες, θα δείξει.

Ζωή πού πάτε για καφέ με το μωρό;έχουν στερέψει οι ιδέες μου.ή cosmos πάμε ή σε κανένα άλλο εμπορικό που είναι σχετικά ανοιχτός χώρος. κι ακόμα ο καιρός δεν είναι για να καθήσεις έξω.το καλοκαίρι παραλία for ever.

Για καφε παμε Βουλα σε πολυ συγκεκριμενα μερη..Ξερεις να μην καπνισουν και τετοια.ΕΙναι δηλαδη το Ικεα,Το Χατζης εδω στην Πυλαια και προσφατα πηγαμε στο flocafe καλαμαρια ωραια ηταν αλλα εκει ο χωρος ειναι ενιαιος και απλα χωριζεται σε καπνιστες και μη.

Καλα και εγω οταν καλοκαιριασει εχω σκοπο να την περπατησω ολη την παραλια!!!!!

Φάγαμε κ ήρθαμε .

Αχ κ εγώ το εύχομαι να μην έχουμε τίποτα από το εμβόλιο όπως κ στα προηγούμενα κ αν θυμάμαι καλά μας έχει πει ότι μόλις κάνουμε κ το σημερινό σταματάμε για 2-3 μήνες (δε θυμάμαι) κ συνεχίζουμε μετά

Δε το πιστεύω έχει κολλήσει τη μούρη του στο πάρκο κ γλείφει το δίχτυ :rolleyes:, τι να τον κάνω ? Άσε δε με τις τσιρίδες , ανακάλυψε τη δύναμη της φωνής του ?Δοκιμάζει τις αντοχές του ?(κ τις δικες μου:confused:) η το πάει για τενόρος ? Εσάς ουρλιάζουν ? Για πλάκα το κάνει, ουρλιάζει κ γελαει, θα νομίζουν ότι το βασανίζω :?

Ζωή κ το μήλο σφίγγει.. μη το κρατήσεις σκέτο πολλές μέρες , αν έχετε φάει κ είστε οκ πρόσθεσε κ το αχλάδι

Και ναι κ μας έχουν σφίξει αρκετά κ πίνει κ νερό κ του δίνω κ ακτινίδιο μέρα παρά μέρα μια μικρή φετουλα, τα κάνει βέβαια πιο συχνά κ από νεογέννητο 3-4 φορές τη μέρα (μπορεί κ 5 καμιά φορά) αλλά έχει τύχει κ καθόλου όπως προχθές που του έβαλα λαδάκι με πατονετα για να τον βοηθήσω

Για τις συνταγές , όπως είπαν τα κορίτσια , απλά εγώ του έχω βάλει κ κρεμμύδι κ λάχανο, κ μπρόκολο κ παντζάρι κ τώρα λέω για φασολάκια , αρακά – Άννα έχουν βγει ντομάτες ?

Βούλα τη Mundisal με μέτρο γιατί τα σφίγγει τα ουλα. Την έχουμε κ εμείς κ του έβαζα σπάνια , ένα άλλο επίσης είναι χλιαρό νεράκι κ στην άκρη της μύτης ενός κουταλιού του γλυκού μαγειρική σόδα (ελαχίστη) μια γάζα κ του τα τρίβεις (η παιδίατρος μου το είπε έτσι )

XwAPp3.png

πωπω εξάρτηση είστε!!!!!!!!καλέ κόντεψα να κάψω το φαγητό του μωρού!!!!είχε μείνει ελάχιστο νεράκι κι εγώ εδώ!!ευτυχώς ίσα ίσα το πρόλαβα και πεινούσε ο κακομοίρης, του έβαλα κατευθείαν και τον τάισα!και πάντα αναρωτιόμουν πώς μπορεί να καεί το φαγητό!!!!!!!τι μάνα είμαι τελικά;;;;;;;;;οέοοοοοοοοοοο;

Κατερίνα μακάρι να μη χρειαζόταν καθόλου αλοιφή, αλλά όταν τον βλέπω να υποφέρει και να τρίβει με μανία τα μασητικά τον λυπάμαι. το ίδιο μου είπε και η παιδίατρος κι έτσι σκοπεύω να κάνω. Αυτό όμως που λες για τη σόδα πολύ καλό μου ακούγεται και θα το δοκιμάσω, μάλλον η σόδα τα ψιλοκαίει να το πω;και ανακουφίζονται. εμένα όταν με πιάνει φαρυγγίτιδα μόνο με γαργάρες με χαμομήλι και μαγειρική σόδα με περνάει. κάτι ανάλογο θα είναι κι αυτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...