Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

παντως σημερα του βαλα κ εγω μπανανα, λες να ζοριστει??

Τελοσπαντων. Απο αυριο παντως θα σταματησω την κ καλα διατροφη του θηλασμου, πολυ με κουρασε.. Θελω να φαω κανα πρασσινο, κανα οσπριο, τα σιχαθηκα πια τα κρεατα.. Αα κ να κοψω κ τα γλυκα, γιατι αν αρχισω κ γω σιγα σιγα τον αποθηλασμο, οτι εχασα θα τα παρω πισω!

KΑλα θα κανεις Μαριανθη.Και να μην νιωθεις τυψεις και τετοια... Ολα εχουν τον χρονο τους...Εγω αρχιζω και νιωθω πιο ανετα πια.Νιωθω οτι μπορω να παω και λιγο πιο μακρια χωρις να μετραω τις ωρες.....

Αυτο που ειπες με τον απθηλασμο δεν καταλαβα.....Δηλαδη μετα παχαινεις????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κορίτσια καλά είμαι αλλά είχαν μείνει λίγο πίσω οι δουλειές μου και έπρεπε να ασχοληθώ λίγο πιο εντατικά. Άσε που έχουμε αρχίσει λαχανικά με κρέας πλέον το μεσημέρι και μέχρι να τελειώσω με τα φρούτα ξεκινάω προετοιμασία για το μεσημεριανό...Η μισή μέρα φεύγει στην κουζίνα, τα αλλάγματα και τις αντλήσεις και η άλλη μισή να κάνω καμιά δουλειά κι αν προλάβω καμιά βόλτα την μπέμπα...Ελπίζω να είστε όλες καλά και να τα πούμε σύντομα! Φιλάκια σε όλες σας!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα!!!

Καταρχήν να σας βάλω το αγαπημένο τραγούδι της μπέμπας μου για να σας ανεβάσω:

Σήμερα πάμε για την 3η απόπειρα για αχλάδι και απο αύριο θα προσθέσω και μήλο....κι ο Θεός βοηθός!!!

Λιτσάκι ωραίο το Μακλάρεν...η πλάτη του ξαπλώνει???

Παίζει να ανέβω Αθήνα ΣΚ οπότε θα πάω Λητώ να ρίξω μια ματιά και μετά θα το παραγγείλω απο έξω! ένα άλλο που κοίταζα το βρήκα με 100 ευρώ διαφορά...έλεος πια αυτοί οι Έλληνες...

καλά το παιδί σου με έχει κουφάνει....η δικιά μου με το ζόρι κάθεται καθιστή και εσένα ο μικρός σε λίγο θα πάει στους Ολυμπιακους!!!

Μαριανθη μου γιατί έκανες διατροφή για το θηλασμό? τον πείραζαν τον μπέμπη τα πράσινα,τα όσπρια,κλπ???

Πάντως δε νομίζω να παχαίνεις αν σταματήσεις το θηλασμό...τουλάχιστον αυτό νομίζω οτι δε συμβαίνει άμεσα...

Απλά κατά τη διάρκεια της περιόδου του θηλασμού η μητέρα χρειάζεται ενεργειακά περίπου 500 θερμίδες παραπάνω στη διατροφή της...

Αν όταν σταματήσεις να θηλάζεις, σταματήσεις και να παίρνεις αυτές τις έξτρα θερμίδες, δε νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα...φυσικά εξαρτάται και απο το μεταβολισμό της κάθε μαμάς φαντάζομαι.

Και τι είναι 500 θερμίδες??? ένα τοστ με ένα ποτήρι χυμο? (δεν τα ξέρω αυτά...υποθέσεις κάνω!!!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!

Σοφακι μου εφτιαξες την διαθεση πρωι πρωι με το τραγουδι...

Σημερα εχω ρεπο και θα παμε βολτα με τον μπαμπα μας στα μαγαζια.Θα κανουμε window shopping.Μας φερανε και κατι φορμακια απο το marasil και μας ειναι μικρα.Θα παμε να τ'αλλαξουμε να παρουμε μεγαλυτερα.

Εχει τελεια μερα...αλλο πραγμα βρε παιδι μου...σου φτιαχνει η διαθεση...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημέρα Ευμορφία μου!

θα πάτε βολτίτσα ε??? τέλεια!!!

το τραγούδι το λατρεύει η μπέμπα! φυσικά το λατρεύει σε συνδιασμό με μένα να της χορεύω!!! χαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!!!

Σοφία μου πολύ ωραίο το τραγούδι σας!

Ευμορφία καλά να περάσετε!Η μέρα είναι όντως τέλεια, εκμεταλλευτείτε της γιατί άκουσα ότι από το βράδυ θα χαλάσει. Κι εγώ θα του δώσω τα φρουτάκια του και μετά θα βγούμε βολτίτσα.

Πού είστε όλες καλέ;

Ζωή, Μακ, Μαριάνθη, Σοφία, Αννούλα (ξεχνάω καμιά;συγχωρέστε με αλλά η μνήμη μου τελευταία αγγίζει αυτήν του χρυσόψαρου)

εδώ εδω ειμαι και εγω! παλι τρεξιμο έχω και δεν θα μεινω για πολύ :|.

αφηστε που ειχα και ενα δικαστηριο σημερα και το ξεχασα! με πηραν τηλ από το Δικαστηριο και μου το υπενθυμισαν. ετρεχα μετα σαν τρελή να βρω τον μάρτυρα :?. δεν λετε καλα που ειμαι στην επαρχια και μας ειδοποιούν τηλεφωνικώς. στην Αθηνα η υποθεσούλα μου θα ειχε πάει περιπατο, πω πω....:oops:

ειστε όλες καλά; εγω κοιμηθηκα σουπερ απόψε. ο μικρός αντί για τις 5,30 ξυπνησε στις 7 για να φαει και για να πω την αληθεια ενω ανησυχησα λίγο το πρωι που ηταν τοοοοσο ησυχος μετα το ευχαριστηθηκα γιατι ξεκουραστηκα (αν και εγω στις 5,30 ξύπνησα , εχει τρελαθει το βιολογικο μου ρολοι :))!

Καλημέρες, πως είστε?

Εδώ πάλι έχει ψιλόσυννεφιά αλλα δε κάνει κρύο . Σήμερα το απόγευμα έχουμε κ εμβόλιο.

Μια χαρά το αντράκι σου Μακ, είδες που φτιάχνει προγραμματακι σιγά σιγά το μωράκι σου ?

XwAPp3.png

Καλημέρες, πως είστε?

Εδώ πάλι έχει ψιλόσυννεφιά αλλα δε κάνει κρύο . Σήμερα το απόγευμα έχουμε κ εμβόλιο.

Μια χαρά το αντράκι σου Μακ, είδες που φτιάχνει προγραμματακι σιγά σιγά το μωράκι σου ?

ναι μωρε εχει στρωσει το μαναρι μου!

αχ εμβόλιο ε; κλαιει; εμενα σπαραζει και μετα ξεραινεται στον υπνο από την ταλαιπωρια :)

Ναι το ρίχνουμε το κλαματακι μας , και το έχουμε κ δύσκολη ώρα κατά τις 5 , που συνήθως κοιμάται κ ξυπνά για να φάει , άρα κ δε θα κοιμηθεί ή θα ξυπνήσει με νεύρα, κ θα πονέσει, κ θα πειναει, ωρε μάνα μου !

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...