Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα τα κακάκια μας με ανησύχησαν ακόμα περισσότερο...επανήλθαν στο μουσταρδί αλλά είχε αρκετή βλέννα η οποία είχε μέσα κάτι άσπρα κομμάτια! μπλιαχ....σόρυ για την περιγραφή αλλά έχω και την αγωνία μου η μάνα!!!

!

Εγω παντως Σοφακι αν δεν υπαρχει αιμα στα κακα της δεν θ'ανησυχουσα....Οσο να πεις καινουριο πραγμα εφαγε....Καπως πρεπει να φανει.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

91607rdgh2ugisl.gif

Ωραιο Χιουμορ εχεις ΜΑκ

αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα λόγια είναι περιττά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανουμε καμια χαζομαρα να περασει η ωρα μωρε ;)

νυσταζω , ειμαι κομματια, ειμαι στο γραφειο και βαριεμαι να παω σπίτι. ο μικρουλης μου ζωηρεψε απίστευτα και θα μου ρουφήξει όλη (από αυτήν που εχει απομεινει φυσικα) την ενέργεια!

σκ@τ@ μανα ειμαι (άλλη μια ανίκανη στο φορουμ)!!!

αλήθεια εκεινη η marina mimi με τα νφξσοκλδξφηνφηφκδφκδοιδ και τα

ξσδηφγφυσνσιρφτυψωηδξ χαθηκε από προσώπου γης;;;;:twisted:

Διαφημίσεις

Hello, πως είστε ?

Βουλιτσα μια χαρά το αντράκι σου, μπράβο !

Ζωηηη, το δοκίμασες αυτό με το λαδάκι κ τη μπατονετα ??? Του το έκανα κ εγώ γιατί είχαμε θεματακι εχτες , το έκανα τον άφησα κ χωρίς πάνα κ τσουπ τσουπ τα έκανε (εννοείται ότι τη πάνα δεν την είχα βγάλει από κάτω από το ποπό του οκ ?)

Μαριανθη ευχαριστούμε

Τι άλλα ? Ετοιμαζόμαστε να φάμε να κάνουμε κ το μικρό μπάνιο μετά ! Τα λέμε αργότερα

XwAPp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΑ καναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2083679l3tlowazd7.gif

Ηταν λιγο σαν πετρα....Αλλα τα καναμε....

ΚΑτερινα μου δεν εκανα αυτο με την μπατονετα γιατι χθες εχεσε και προχθες οποτε σημερα απλα περιμεναμε.Θα το κανω ομως την επομενη φορα (Ελπιζω βεβαια να μην υπαρξει....)Για μας παντως μπανανα τελος!!!!!!!Αφου το τρωει με ευχαριστηση το αχλαδι δεν υπαρχει λογος να του βαζω μπανανα....

Ζωητσα? Εδω ειμαι κι εγω!

Σ ευχαριστω πολυ για τα κομπλιμεντα για το γιο μου!! Ο ατιμος ποζαρει οταν με βλεπει να τον τραβαω!! Θα τον τραβηξω καμμια μερα οταν κλαιει κ κοπανιεται να δεις φατσα!

Πως παει? Τα κανατε ε?? Εμεις απο χτες μονο πορδες αμολαμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαριανθη μια μερα δεν ειναι πολυ

ειδικα αν αλλαζει ετσι η διατροφη του

εμενα την προηγουμενη εβδομαδα εκανε 4 μερες να τα κανει

γι αυτο εχω το νου μου

για πες τα νεα σου

χαθηκες

Διαφημίσεις

τι να κανω ρε συ, προσπαθω μπας κ κλεισω καμμια δουλευα! Εν τω μεταξυ παιρνω κ το μπεμπη μαζι μου στο μαγαζι, κ δεν καθομαι λεπτο!

Μωρε το ξερω για τα κακα, δεν με ανυσηχει, απλα τραβαει ζορια ο μικρος κ εχει ενοχλησεις, κατα τ αλλα κ μενα κανει 3 κ 4 μερες καμμια φορα..

παντως σημερα του βαλα κ εγω μπανανα, λες να ζοριστει??

Τελοσπαντων. Απο αυριο παντως θα σταματησω την κ καλα διατροφη του θηλασμου, πολυ με κουρασε.. Θελω να φαω κανα πρασσινο, κανα οσπριο, τα σιχαθηκα πια τα κρεατα.. Αα κ να κοψω κ τα γλυκα, γιατι αν αρχισω κ γω σιγα σιγα τον αποθηλασμο, οτι εχασα θα τα παρω πισω!

Καλησπερα κοριτσακια!!

Λοιπόν ψάχνω για καρότσι βόλτας...θέλω να είναι ευκολο στο άνοιξε κλέισε και να πιάνει λίγο χωρο όταν είναι κλειστό!

έχετε τίποτα να προτείνετε???

βρήκα αυτό αλλά αν δεν το δω απο κοντά, δε νομίζω να το πάρω...

http://www.abc-design.de/en/products/sport-strollers.html

Σοφακι επειδη κι εγω στην ιδια κατασταση ειμαι γιατι ναι μεν το καροτσι μασ ειναι τελειο αλλα στο πορτ μπαγκαζ χωραει μονο αυτο τιποτα αλλο

Χθες ειχαμ επαει mothercare και αυτα που πιανουν λιγο χωρο και ειναι και ευχρηστα ειναι της mothercare και εχοθν 79 Ε νομιζω , ενα αλλο που ειναι επισης σχετικα μαζεμενο ειναι το light way tis chicco (mple kai kokino) ειναι απο 0+ και εχει και ποδοσακο και κανει 135 και με αυτο που εχω τρελαθει αλλα κανει στην Ελλαδα και 189 ειναι ena Maclaren light triump καπως ετσι , εξω το βτηκα με τα μεταφορικα 140 λιρες

Συμπεθερούλα αυτό που σας έδειξα γίνεται πολύ μικρό όταν κλείνει τουλάχιστον απο τις διαστάσεις που αναφέρει...50x44x30cm

αλλά θέλω και κάτι ακόμα απο το καρότσι που θα πάρω....θέλω να ξαπλώνει και η πλάτη του...και σε αυτό δεν ξέρω αν γίνεται...πρέπει να δω αν υπάρχει στην Ελλάδα για να το δω απο κοντά!

Αυτα που σου ειπα εχουν διαφορες θεσεις και τελειως ξαπλωτη

50x44x30cm αυτο μπορει να ειναι κοντο αλλα ειναι πολυ χοντρο δεν ειναι στυλ ομπρελα , γιατι σκεψου οτι αυτα που σου ειπα εγω ειναι 102*30*18 καπου εκει

Ζωίτσα το είδα!!! δεν είναι λίγο μεγάλο αυτό??? εννοώ όταν είναι κλειστό έτσι?

Εμάς και η 2η απόπειρα σήμερα για αχλάδι στέφθηκε απο απόλυτη αποτυχία!!! όλο το έφτυνε!

δεν πειράζει...που θα πάει...κάποια στιγμή θα φάει!!!

Τελικα εμεισ θελουμε μεμονωμενα τ ατρωμε τα φρουτα χθεσ εφαγε μια μπανανα με πολυ λιγο μηλο και πολυ λιγι αχλαδι και το φαγαμε μια χαρα και σημερα εφαγε ενα μηλο με πολυ λιγη μπανανα και πολυ λιγο αχλαδι αυριο παμε για αχλαδι με πολυ λιγο απο τα αλλα

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

2083679l3tlowazd7.gif

Μπραβοοοοοοο!!! Καλα εμεις σημερα ρεκορ δεν εχει ξαναγινει 3 φορες!!!!! Ηταν λιγο σκληρα αλλα ....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

τι να κανω ρε συ, προσπαθω μπας κ κλεισω καμμια δουλευα! Εν τω μεταξυ παιρνω κ το μπεμπη μαζι μου στο μαγαζι, κ δεν καθομαι λεπτο!

Μωρε το ξερω για τα κακα, δεν με ανυσηχει, απλα τραβαει ζορια ο μικρος κ εχει ενοχλησεις, κατα τ αλλα κ μενα κανει 3 κ 4 μερες καμμια φορα..

Μαριανθηηηηηη βρε που το παιρνεις το παιδι μαζι εσυ?? Καθεται ????

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

2083679l3tlowazd7.gif

ΚΑτερινα μου δεν εκανα αυτο με την μπατονετα γιατι χθες εχεσε και προχθες οποτε σημερα απλα περιμεναμε.Θα το κανω ομως την επομενη φορα (Ελπιζω βεβαια να μην υπαρξει....)Για μας παντως μπανανα τελος!!!!!!!Αφου το τρωει με ευχαριστηση το αχλαδι δεν υπαρχει λογος να του βαζω μπανανα....

1626816kxoqk6zsxm.gif

bravo στον Τεό μας!!!!!! ανακουφιστηκε το παιδάκι !!!!

Ζωητσα? Εδω ειμαι κι εγω!

Σ ευχαριστω πολυ για τα κομπλιμεντα για το γιο μου!! Ο ατιμος ποζαρει οταν με βλεπει να τον τραβαω!! Θα τον τραβηξω καμμια μερα οταν κλαιει κ κοπανιεται να δεις φατσα!

Πως παει? Τα κανατε ε?? Εμεις απο χτες μονο πορδες αμολαμε!

1631305fhgi6stsmf.gif

κάπως ετσι Μαριανθακι; :-D

παντως σημερα του βαλα κ εγω μπανανα, λες να ζοριστει??

Τελοσπαντων. Απο αυριο παντως θα σταματησω την κ καλα διατροφη του θηλασμου, πολυ με κουρασε.. Θελω να φαω κανα πρασσινο, κανα οσπριο, τα σιχαθηκα πια τα κρεατα.. Αα κ να κοψω κ τα γλυκα, γιατι αν αρχισω κ γω σιγα σιγα τον αποθηλασμο, οτι εχασα θα τα παρω πισω!

καν'το αφου δεν μπορεις αλλο! αρκετα, εκανες το καλυτερο για τον πιτσιρικά και το ξερεις. φτιαξε τωρα και την δικη σου διατροφή!

καλησπερούδια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...