Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

γειαααααααααααααααα!!!!φαγαμε κρεμα κ ηρθαμε!!!!ρε κοριτσια τρωει 240ml σε 12 λεπτα!μιλαμε δεν την προλαβαινω!!!κ κλαψουριζει κιολας οταν αργω!!!σε λιγο η νυφη θα ειναι πιο μεγαλη απο το γαμπρο!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

γειαααααααααααααααα!!!!φαγαμε κρεμα κ ηρθαμε!!!!ρε κοριτσια τρωει 240ml σε 12 λεπτα!μιλαμε δεν την προλαβαινω!!!κ κλαψουριζει κιολας οταν αργω!!!σε λιγο η νυφη θα ειναι πιο μεγαλη απο το γαμπρο!

χαχαχαχα!μη νομίζεις κι εμένα έτσι κάνει. εμείς όμως αποφασίσαμε να κάνουμε δίαιτα όπως λέει και η Μακ!Είδε τις προετοιμασίες για τη βάφτιση που κάνουμε και σου λέει πώς θα εμφανιστώ με τέτοιο κορμί;δίαιτα!!!!!!

Σοφακι-fairy πολυ διαφωτιστικο αυτο για το γαλα. Μου φανηκε κ εμενα καπως .. δεν το χω ψαξει βεβαια, αλλα τωρα με τις τροφες σιγα σιγα, θα αποθηλασω κ εγω, κ οσο τραβηξει.. Νομιζω οτι απο ενα σημειο κ μετα πινουν μονο πρωι βραδυ..

Η μπεμπα καλα?? Δεν της αρεσε το αχλαδακι ε?? Εχουν πολυ πλακα παντως ετσι οπως ξινιζουν τη μουριτσα τους!! Εγω σημερα του εβαλα κ μπανανα, λιγο ετσι για το αρωμα, αλλα μ αρεσε κ εμενα γιατι κατ αρχας δεν μαυρισε η κρεμα απο το μηλο, κ ειχε καλυτερη υφη κ γευση..

Κοριτσια για ην αλλη κρεμα που λεγατε, εμενα μου εστειλαν τη nutricia την φαριν-λακτε, κ τη βρικα πολυ καλυτερη απ τη νουνου! Αγλυκη σχεδον, αλλα εχει φρουκτοζη νομιζω.. Ακομη ομως δεν μου χει πει ο γιατρος κ δεν του χω δωσει τιποτα τετοιο! Προς το παρον τις δοκιμαζω εγω!!! Κ πολυ το ευχαριστιεμαι!

Τι αλλα νεα?? Αληθεια πετυχα καμμια σας?? Που ειστε?

Τι κάνεις Μαριάνθη μου? ο ανθρωπάκος σου εσένα τα τρώει τα φρουτάκια ε?

Η μπέμπα μου παίρνει μια έκφραση αηδίας μόλις της το βάζω στο στόμα!

δεν πειράζει όμως....όταν θα είναι έτοιμη να φάει θα το κάνει....δεν πρόκειται να την πιέσω...

Και μένα για κρέμες δε μου έχει πει τίποτα και ελπίζω να μη μου πει κιόλας!

εγώ έχω αρχίσει ήδη και στεναχωριέμαι που μειώνεται ο θηλασμός...:(

γυρίσαμε κι εμείς απ' το γιατρό και απ' τη βόλτα. Τα νέα μας είναι ότι βάλαμε 2 εκ. και σχεδόν καθόλου βάρος. Μου είπε ότι δε χρειάζεται ν' ανησυχώ απ' τη στιγμή που τρώει το φαγητό του και το φρούτο του και θηλάζει. κι άφού τον προηγούμενο μήνα πήρε 1 κιλό ίσως τώρα να ήρθε στα ίσια του. φαντάζεστε μήνα και κιλό;τι θα γινόταν; κατά τ' άλλα καλά. τον είδε που κάθεται και χωρίς στήριγμα άνετα και μου είπε να μην τον αφήνω πολύ ώρα όρθιο να στέκεται στα ποδαράκια του, δεν κάνει ακόμα.

Σοφάκι τα κακάκια της αυτό το χρώμα και λίγο πιο σκούρο θα έχουν από εδώ και πέρα, μην ανησυχείς, δεν παίζει αλλεργία. Καλώς ηρθατε στο club των στερεών.Ποια έμεινε τώρα;Μακ εσύ μόνο;άντε κι εσείς με το καλό.

Μια χαρά είναι ο μπέμπης σου! τι κι αν δεν πήρε βάρος! όλα τα μπεμπάκια φρενάρουν κάποια στιγμή!!!

Σήμερα τα κακάκια μας με ανησύχησαν ακόμα περισσότερο...επανήλθαν στο μουσταρδί αλλά είχε αρκετή βλέννα η οποία είχε μέσα κάτι άσπρα κομμάτια! μπλιαχ....σόρυ για την περιγραφή αλλά έχω και την αγωνία μου η μάνα!!!

Βρε τη Ραφαελίτσα!!! 240 ml?????? Μπράβο στην κοριτσάρα σου!!!!

Εμένα σήμερα η μπέμπα έχει τρομερή γκρίνια...δεν ξέρω τι να την κάνω...μόνο όταν κοιμάται δεν ακούγεται....όλες τις υπόλοιπες ώρες νιαουρίζει και κλαίει...και δεν είναι δόντια μάλλον....ε ρε τι έχει να γίνει όταν θα έρθουν και τα δόντια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχα!μη νομίζεις κι εμένα έτσι κάνει. εμείς όμως αποφασίσαμε να κάνουμε δίαιτα όπως λέει και η Μακ!Είδε τις προετοιμασίες για τη βάφτιση που κάνουμε και σου λέει πώς θα εμφανιστώ με τέτοιο κορμί;δίαιτα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...