Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθερούλα αυτό που σας έδειξα γίνεται πολύ μικρό όταν κλείνει τουλάχιστον απο τις διαστάσεις που αναφέρει...50x44x30cm

αλλά θέλω και κάτι ακόμα απο το καρότσι που θα πάρω....θέλω να ξαπλώνει και η πλάτη του...και σε αυτό δεν ξέρω αν γίνεται...πρέπει να δω αν υπάρχει στην Ελλάδα για να το δω απο κοντά!

Ζωίτσα το είδα!!! δεν είναι λίγο μεγάλο αυτό??? εννοώ όταν είναι κλειστό έτσι?

Εμάς και η 2η απόπειρα σήμερα για αχλάδι στέφθηκε απο απόλυτη αποτυχία!!! όλο το έφτυνε!

δεν πειράζει...που θα πάει...κάποια στιγμή θα φάει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ο Τεό όμως το ΄χλαπακιασε το αχλαδάκι! καλά κατάλαβα; καλή επιτυχία Ζωούλα! καλές κενώσεις!!! χα χα χα χα , που φτασαμε :-D

Μεχρι και το πιατο εγλειψε!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας....

Αντε μηπως γλυτωσω το ακτινιδιο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!! Απ το πρωι στο τρεξιμο ειμαι, προσπαθησα να σας διαβασω κι ολας, κ τωρα θα λειπετε!!!

Συμπεθερουλα μου να χαιρεσαι την κορη σου!!!! Να ναι γερη κ ευτιχισμενη!

Χρονια πολλα κ στα αντρακια της παρεας!! Βουλα κ Κατερινακι να τους χαιρεστε τους παιδαρους κλεισαν κ σας μισο χρονο!!!! Να ναι παντα καλα!

Μακ μου, κ εγω εχω παθει στερητικο...! Απο αυριο θα εχω κ ιντερνετ σπιτι, ετσι νομιζω δηλαδη.. Ειμαι ομως στο τρεξιμο μπας κ κλεισω κ καμμια δουλεια, θα δουμε, μου ειπαν για μια μεχρι τελος εβδομαδας, αλλα εχω απογοητετει τοσο, που πραγματικα δεν ελπιζω σε τιποτα!

Σοφακι-fairy πολυ διαφωτιστικο αυτο για το γαλα. Μου φανηκε κ εμενα καπως .. δεν το χω ψαξει βεβαια, αλλα τωρα με τις τροφες σιγα σιγα, θα αποθηλασω κ εγω, κ οσο τραβηξει.. Νομιζω οτι απο ενα σημειο κ μετα πινουν μονο πρωι βραδυ..

Η μπεμπα καλα?? Δεν της αρεσε το αχλαδακι ε?? Εχουν πολυ πλακα παντως ετσι οπως ξινιζουν τη μουριτσα τους!! Εγω σημερα του εβαλα κ μπανανα, λιγο ετσι για το αρωμα, αλλα μ αρεσε κ εμενα γιατι κατ αρχας δεν μαυρισε η κρεμα απο το μηλο, κ ειχε καλυτερη υφη κ γευση..

Κοριτσια για ην αλλη κρεμα που λεγατε, εμενα μου εστειλαν τη nutricia την φαριν-λακτε, κ τη βρικα πολυ καλυτερη απ τη νουνου! Αγλυκη σχεδον, αλλα εχει φρουκτοζη νομιζω.. Ακομη ομως δεν μου χει πει ο γιατρος κ δεν του χω δωσει τιποτα τετοιο! Προς το παρον τις δοκιμαζω εγω!!! Κ πολυ το ευχαριστιεμαι!

Τι αλλα νεα?? Αληθεια πετυχα καμμια σας?? Που ειστε?

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

γυρίσαμε κι εμείς απ' το γιατρό και απ' τη βόλτα. Τα νέα μας είναι ότι βάλαμε 2 εκ. και σχεδόν καθόλου βάρος. Μου είπε ότι δε χρειάζεται ν' ανησυχώ απ' τη στιγμή που τρώει το φαγητό του και το φρούτο του και θηλάζει. κι άφού τον προηγούμενο μήνα πήρε 1 κιλό ίσως τώρα να ήρθε στα ίσια του. φαντάζεστε μήνα και κιλό;τι θα γινόταν; κατά τ' άλλα καλά. τον είδε που κάθεται και χωρίς στήριγμα άνετα και μου είπε να μην τον αφήνω πολύ ώρα όρθιο να στέκεται στα ποδαράκια του, δεν κάνει ακόμα.

Σοφάκι τα κακάκια της αυτό το χρώμα και λίγο πιο σκούρο θα έχουν από εδώ και πέρα, μην ανησυχείς, δεν παίζει αλλεργία. Καλώς ηρθατε στο club των στερεών.Ποια έμεινε τώρα;Μακ εσύ μόνο;άντε κι εσείς με το καλό.

Μαριάνθη η νουνού έχει την περισσότερη ζάχαρη απ' όλες, άποψή μου μην την προτιμήσεις για τον μπέμπη. έχω μια σελίδα που είχε παραθέσει η Τατιάνα για τα συστατικά των κρεμών και των γαλατων κάτσε να την προσθέσω πάλι.

Η σουκρόζη τι είναι; γλυκαντική ουσία;γιατί η νουτρίτσια τέτοιο έχει.

http://www.pediatrics-uoa.edu.gr/pdf/Galata_Kremes.pdf

ρίξτε μια ματιά.

Βουλίτσα μου μια χαρα τα νέα σας λοιπόν από τον γιατρο! παει για μοντελακι ο Αγγελος αρχισε την διαιτα;:tongue:

Ζωήηηηη τα κανε ο μικρός; ελπίζω να ξεσκατιζεις γι αυτο να χαθηκες χα χα χα !

Μαριανθη μου κλεισε εσυ τις δουλειες σου και θα βρεις χρόνο και για εμας. Μην απελπιζεσαι, κάπου στο βαθος του τουνελ υπαρχει φως! στα λεω για να τα ακουω και εγω :)

Μαριανθη 2 καλά να περασετε τα λέμε όταν επιστρεψεις με το καλο ετσι;

Διαφημίσεις

αλλαξα τικερακι! αλλά αυτη ειναι πραγματικη του ηλικια. αλλαζουμε μηνα στις 29 αλλά βλεπεις ο φλεβαρης δεν εχει!

αχ ωραια ετοιμαζεστε για την βαπτιση!

ηρθε ο μπαμπας και θα φαμε τωρα! σε αφηνω τατιανακι μου :|

ελπιζω να τα πουμε ξανα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...