Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

αλλεργιούλες διαβάζω και φυσικά σιγά να μην είχαμε κι εμείς θέμα...

κοριτσάκια που τα μωράκια σας τρώνε φρουτάκια τι κακά κάνουν???

εμείς χθες δοκιμάσαμε πρώτη φορά αχλάδι αλλά ζήτημα να κατάπιε 1 κουταλιά και έκανε κακά 5 φορές!!! και μάλιστα όχι τα γνωστά νερουλά μουσταρδί αλλά πράσινα σαν κοτσιλιές πουλιού...λέτε να παίζει αλλεργία????

Για τις αλλεργίες πάντως είναι το rast τεστ...μας είπε η παιδίατρος οτι θα το κάνουμε στη μπέμπα πριν της δώσουμε ψάρι και αυγό γιατί η μικρή δείχνει να έχει μια ευαισθησία γενικά.ελπίζω να μη χρειαστεί νωρίτερα...:(

Πάντως όσον αφορά τα καλλυντικά των μικρών μας, έχω ενθουσιαστεί με τα weleda! μπορεί η μυρωδιά τους να μη με τρελαίνει αλλά και μόνο τη δουλειά που κάνει η κρέμα αλλάγματος κααι το πωπουδάκι της μικρής ούτε καν κοκκινίζει, μου αρκεί!

Μαριάνθη κι εγώ τώρα τελευταία σκέφτομαι γεμικά και την περίοδο της εγκυμοσύνης και τη μέρα που γέννησα...

αν δεν είχα το γάμο-βάπτιση να κάνω, θα έβαζα μπρός για το δεύτερο τώρα που κοντέυει να περάσει το εξάμηνο που μου είχε πει ο γιατρός οτι πρέπει να περάσει μέχρι να πάω για το 2ο!

Βουλίτσα 10-7 σερί το πάτε??? θηλάζεις? δε θυμάμαι...

εμένα η δικιά μου κοιμάται 10-8:30 αλλά θέλει ενδιάμεσα 1-2 φορές μαμ...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

• Ζωίτσα ρίξε μια ματιά στο φορουμ του parents με τα ιατρικα θέματα να δεις και άλλες περιπτώσεις τί λένε!!Περαστικά σας!!

Και εμένα έχει σπιθουράκια μικρά μικρά αλλά όλα αυτά που βάζουν στο στόμα τους είναι λογικό να γεμίζουν!!Καταρχάς εμένα με φιλάει και με σαλιώνει οταν είμαι βαμμένη!!Μόνο το ρουζ και την πούδρα που έχει φάει!!

Αλήθεια τα αρκούδια πώς τα βάζετε στο πλυντήριο δε χαλάνε αυτά με τις μπαταρίες;

Εχουμε καταφέρει και τρώμε 10-15 κουταλιές φαγητό!Πώς σας φαίνεται;λίγο ή οκ;Εννοείται κουταλιές με παιδικά κουτάλια!Μετά πάντως δεν ζήτησε γάλα οπότε φαντάζομαι οτι χόρτασε!:o

Την νέα κρέμα βανίλια του νουνου την έφαγε όλη σήμερα!Ελπίζω να του άρεσε πέρα από την πείνα του!!

Επίσης στάθηκε μόνος του καθιστός!Μεγαλώνουμε!!!!

• Μακμαράκι για λίγο καιρό ακόμα θα κάνουν γουλίτσες, εμένα βέβαια τις σταμάτησε με το κονφορτ,και μετά θα σταματήσουν έτσι μου είπε ο γιατρός!!

Λυπάμαι που δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα τικεράκια σας αλλά πρέπει να διαλέξω ή τα μηνύματά σας ή τα τικεράκια γιατί δεν μάφήνει πολύ ώρα!!Πάντως σας εύχομαι να σας ζήσουν και ναναι πάντα καλά! ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε!!!

Δυστυχώς από αύριο δε θαχω ιντερνετ γιατί θα πάω στους γονείς μου μιας και έχω κάτι δουλίτσες!!

Θα τα πούμε όμως το πρωί!!

Καλό ξημέρωμα!!Βλέπω sex and th city!!Tέλειο!!!

• sunny ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δίαιτα!!!!!!Από δευτέρα ξαναρχίζω!!Σήμερα αδιαθέτησα οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν παίζει κούραση,πόνος και πείνα μαζί!!

Τώρα τελευταία όλο μουρχονται στο νου μου οι στιγμές της γέννας!Κάθε λεπτό και σκέφτομαι τί όμορφα που ήταν και πώς ήταν το αντράκι μου εκείνη την πρώτη φορά!!Ελπίζω να μη ξεθωριάσει ποτέ!Τον λατρεύω και λέω στο άλλο μου αντράκι οτι για τον κερδίσει τον μπεμπάκο μας θα κάνει μεεεγάλο αγώνα γιατί εμεις οι δύο είμαστε i n l o v e!!

Καληνύχτα κορίτσια!!!Σας αφιερώνω το "Τα κορίτσια ξενυχτάνε μ'ένα μυστικό!!!" της Αλέξιας!!

Καλημέρα Μαριανθάκι και στα υπόλοιπα κοριτσια (τα οποία που ειναι σημερα οεο;)!

κοριτσακι μην στεναχωριεσαι μωρε με τα τικερακια, πλακα κάνω και πειραζω κυρίως την Ζωή γιατι μου αρεσει να την αγχωνω :tongue:!

αδιαθετησες ε; εγω τελειωνω σημερα αυριο. ωραια ήταν χωρις περιοδο ειχα συνηθισει και μου αρεσε. αντε να βαλω μπροστα για το δευτερο να μου ξανακοπεί!:P

αχχχχ και εγω σκεφτομαι τον μπεμπακο μου νεογεννητο και κλαιω από συγκινηση. την στιγμη της γεννας δεν την πολυφερνω στο μυαλό ίσως επειδη ήταν με καισαρική και σαν εμπειρια ήταν απαισια. ευτυχως μου ειπαν η 2η καισαρικη δεν πονάει τόσο (και πώς να πονάει αφού τα έχουν κόψει όλα πια εκει μέσα;:|)

αν σου χαλασε η τηλεοραση γραψε στον συζυγο να σου στειλει τσεκι (που λενε και οι ελληνοαμερικανοι) να πάρεις καινουργια γιατι δεν θα την παλεψεις και μόνη (τρόπος του λεγειν γιατι εχεις και τον παιδαρο) και χωρις sex and the city!!!!!

Καλημέρα!!!

αλλεργιούλες διαβάζω και φυσικά σιγά να μην είχαμε κι εμείς θέμα...

κοριτσάκια που τα μωράκια σας τρώνε φρουτάκια τι κακά κάνουν???

εμείς χθες δοκιμάσαμε πρώτη φορά αχλάδι αλλά ζήτημα να κατάπιε 1 κουταλιά και έκανε κακά 5 φορές!!! και μάλιστα όχι τα γνωστά νερουλά μουσταρδί αλλά πράσινα σαν κοτσιλιές πουλιού...λέτε να παίζει αλλεργία????

Για τις αλλεργίες πάντως είναι το rast τεστ...μας είπε η παιδίατρος οτι θα το κάνουμε στη μπέμπα πριν της δώσουμε ψάρι και αυγό γιατί η μικρή δείχνει να έχει μια ευαισθησία γενικά.ελπίζω να μη χρειαστεί νωρίτερα...:(

Πάντως όσον αφορά τα καλλυντικά των μικρών μας, έχω ενθουσιαστεί με τα weleda! μπορεί η μυρωδιά τους να μη με τρελαίνει αλλά και μόνο τη δουλειά που κάνει η κρέμα αλλάγματος κααι το πωπουδάκι της μικρής ούτε καν κοκκινίζει, μου αρκεί!

Μαριάνθη κι εγώ τώρα τελευταία σκέφτομαι γεμικά και την περίοδο της εγκυμοσύνης και τη μέρα που γέννησα...

αν δεν είχα το γάμο-βάπτιση να κάνω, θα έβαζα μπρός για το δεύτερο τώρα που κοντέυει να περάσει το εξάμηνο που μου είχε πει ο γιατρός οτι πρέπει να περάσει μέχρι να πάω για το 2ο!

Βουλίτσα 10-7 σερί το πάτε??? θηλάζεις? δε θυμάμαι...

εμένα η δικιά μου κοιμάται 10-8:30 αλλά θέλει ενδιάμεσα 1-2 φορές μαμ...

καλημερα συμπεθερούλα μου τι κανεις; κοτσιλιές πουλιών κανει η μπουμπου; καναβούρι την ταισες και μεταλλαχθηκε βρε; χα χα χα χα 1632588pn4jocdfyt.gif.

λοιπόν τώρα που αποχωρησε το Μαρακι από το φορουμ θα προσπαθησω να σου πω τα λίγα που ξερω για τα κακακια :tongue:

το ότι ειναι πρασινα μαλλον εχει να κανει με την αλλαγη της διατροφής γιατι και εμενα όταν από το μητρικο γαλα τον περασα στο ξενο μου εκανε 2 μερες περιπου κακα πρασινα σαν το γκαζόν χωρίς υπερβολή!

το ότι ειναι σφιχτουλια σημαινει ότι (μάλλον) κατι της προκαλει δυσκοιλιοτητα και αυτο αν συμβαινει πρόσεξε το λιγακι!

χαχαχαχα!!!! ωραία τα λες μακμαρακι αλλά οσο μεγαλώνω τείνω να μοιασω στον μπαμπά μου ο οποίος είναι ικανός να μείνει χωρίς τηλεόραση προκειμένου να μην χαλασει λεφτα!!!Και ο μπαμπάς μου εχει περάσει και κατοχή!!Εμείς θα λέμε περάσαμε οικονομική κρίση!!!χαχαχα!!!

Πολλά πολλά φιλάκια!!!:):):):)

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα συμπεθερούλα μου τι κανεις; κοτσιλιές πουλιών κανει η μπουμπου; καναβούρι την ταισες και μεταλλαχθηκε βρε; χα χα χα χα 1632588pn4jocdfyt.gif.

λοιπόν τώρα που αποχωρησε το Μαρακι από το φορουμ θα προσπαθησω να σου πω τα λίγα που ξερω για τα κακακια :tongue:

το ότι ειναι πρασινα μαλλον εχει να κανει με την αλλαγη της διατροφής γιατι και εμενα όταν από το μητρικο γαλα τον περασα στο ξενο μου εκανε 2 μερες περιπου κακα πρασινα σαν το γκαζόν χωρίς υπερβολή!

το ότι ειναι σφιχτουλια σημαινει ότι (μάλλον) κατι της προκαλει δυσκοιλιοτητα και αυτο αν συμβαινει πρόσεξε το λιγακι!

βρε λες το αχλάδι να ήταν μεταλλαγμένο καναβούρι?????χαχαχα!!!

δυσκοιλιότητα και να τα έκανε 5 φορές...λες?????

σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή τι θα κάνει???? :confused::confused::confused:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!!! ωραία τα λες μακμαρακι αλλά οσο μεγαλώνω τείνω να μοιασω στον μπαμπά μου ο οποίος είναι ικανός να μείνει χωρίς τηλεόραση προκειμένου να μην χαλασει λεφτα!!!Και ο μπαμπάς μου εχει περάσει και κατοχή!!Εμείς θα λέμε περάσαμε οικονομική κρίση!!!χαχαχα!!!

Πολλά πολλά φιλάκια!!!:):):):)

καλά τότε πάω πάσο!:tongue:

βρε λες το αχλάδι να ήταν μεταλλαγμένο καναβούρι?????χαχαχα!!!

δυσκοιλιότητα και να τα έκανε 5 φορές...λες?????

σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή τι θα κάνει???? :confused::confused::confused:

ωχ το 5 φορες, μου διεφυγε :cool:

ωχ το 5 φορες, μου διεφυγε :cool:

εμένα πάλι όχι!!!ήταν αδύνατον να μου διαφύγει!!! χαχαχαχα!!!!!!!!

Λοιπόν ψάχνω για καρότσι βόλτας...θέλω να είναι ευκολο στο άνοιξε κλέισε και να πιάνει λίγο χωρο όταν είναι κλειστό!

έχετε τίποτα να προτείνετε???

βρήκα αυτό αλλά αν δεν το δω απο κοντά, δε νομίζω να το πάρω...

http://www.abc-design.de/en/products/sport-strollers.html

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα σε ολες....Πως ειστε σημερα?

Εγω πρωι πρωι πηρα την παιδιατρο γιατι πολυ με αγχωσατε και ηρεμισα λιγο ευτυχως....Μαλλον σαλια ειναι που παραγουμε αμετρητα πιαααααα.Αντε να βγουν τα πανω δοντια να τελειωνουμε.....

Μακ δεν ντρεπεσαι να με αγχωνεις εεεεεεεεεεεεε?

Σοφακι πρασινα ειναι και τα κακα του δυσκοιλιου γιου μου.Ειναι απο τν εισαγωγη νεας τροφης δεν ειναι τιποτα.....Η ππαιδιατρος μου ειπε οτι το χρωμα δεν την ανησυχει οι βλεννες στα κακα την ανησυχουν.....

Και επισης 5 ΦΟΡΕΣ???????????????????????Δωστε κανενα χεσιμο και σε μας!!!!!

Σημερα ακομα περιμενουμε.....

1894418ffamg7qufl.gif

ΠΑντως σημερα θα του δωσω ενα αχλαδι και μιση μπανανα αντε να συνελθει το μωρακι μου...Ολα μαζι του πεσανε.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

εμένα πάλι όχι!!!ήταν αδύνατον να μου διαφύγει!!! χαχαχαχα!!!!!!!!

Λοιπόν ψάχνω για καρότσι βόλτας...θέλω να είναι ευκολο στο άνοιξε κλέισε και να πιάνει λίγο χωρο όταν είναι κλειστό!

έχετε τίποτα να προτείνετε???

βρήκα αυτό αλλά αν δεν το δω απο κοντά, δε νομίζω να το πάρω...

http://www.abc-design.de/en/products/sport-strollers.html

Σοφακι εμεις εχουμε αυτο

http://www.pegperego.com/page.php?sid=358033b43037f47eb439aef770092eb5&pageid=IJVNL001&idf=04&idp=0000000256&cl=N

Το οποιο τωρα που το ειδα φανταζει πολυ φορτωμενο αλλα δεν εχει καμια σχεση......

Λοιπον αυτο κλεινει ευκολα και ανοιγει το ιδιο επισης ευκολα.Να σκεφτεις εγω το σερνω κλειστο μαζι με το μωρο.Κατεβαινω τις σκαλες της πολυκατοικιας μου που ειναι πολλες και με το μωρο αγκαλιια το ανοιγω.....Το ιδιο κανω και οταν γυρανω σπιτι....Δυσκολευομαι με την ολη κατασταση αλλα μεχρι τωρα με βολεψε

Καλημερα σε ολες....Πως ειστε σημερα?

Εγω πρωι πρωι πηρα την παιδιατρο γιατι πολυ με αγχωσατε και ηρεμισα λιγο ευτυχως....Μαλλον σαλια ειναι που παραγουμε αμετρητα πιαααααα.Αντε να βγουν τα πανω δοντια να τελειωνουμε.....

Μακ δεν ντρεπεσαι να με αγχωνεις εεεεεεεεεεεεε?

Σοφακι πρασινα ειναι και τα κακα του δυσκοιλιου γιου μου.Ειναι απο τν εισαγωγη νεας τροφης δεν ειναι τιποτα.....Η ππαιδιατρος μου ειπε οτι το χρωμα δεν την ανησυχει οι βλεννες στα κακα την ανησυχουν.....

Και επισης 5 ΦΟΡΕΣ???????????????????????Δωστε κανενα χεσιμο και σε μας!!!!!

Σημερα ακομα περιμενουμε.....

1894418ffamg7qufl.gif

ΠΑντως σημερα θα του δωσω ενα αχλαδι και μιση μπανανα αντε να συνελθει το μωρακι μου...Ολα μαζι του πεσανε.....

Για να δούμε σήμερα σε τι αποχρώσεις θα βγουν???????

Ζωίτσα γιατί δε του δίνεις σήμερα σκέτο αχλαδάκι? να τον βοηθήσει λίγο με τα κακά του και αύριο του βάζεις πάλι μπανάνα.

βγάζετε και τα πάνω δόντια ε??? εμείς ακόμα τίποτα και ούτε έχουμε και ένδειξη για τίποτα!

αν πάρει απο μένα, γύρω στο χρόνο θα τα βγάλει! ο δικός σου θα τρώει μπριζόλες και η δικιά μου θα είναι φαφούτα ακόμα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σοφακι εμεις εχουμε αυτο

http://www.pegperego.com/page.php?sid=358033b43037f47eb439aef770092eb5&pageid=IJVNL001&idf=04&idp=0000000256&cl=N

Το οποιο τωρα που το ειδα φανταζει πολυ φορτωμενο αλλα δεν εχει καμια σχεση......

Λοιπον αυτο κλεινει ευκολα και ανοιγει το ιδιο επισης ευκολα.Να σκεφτεις εγω το σερνω κλειστο μαζι με το μωρο.Κατεβαινω τις σκαλες της πολυκατοικιας μου που ειναι πολλες και με το μωρο αγκαλιια το ανοιγω.....Το ιδιο κανω και οταν γυρανω σπιτι....Δυσκολευομαι με την ολη κατασταση αλλα μεχρι τωρα με βολεψε

δε μου ανοίγει κάτι Ζωίτσα για να το δω...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χμμμμ Σοφάκι έχω την αισθηση ότι ειναι λίγο μεγαλο αυτο που μας εδειξες... όντως δες το από κοντά. να σου πω και εγω θα το σκεφτομουν για ενα μικροτερο καρότσι αλλά με τα άθλια οικονομικα μου δεν το βλέπω :cool:. κατσε να σου προτεινω και εγω κατι.... searching.....

Ζωή δωσ'του μόνο αχλάδι! στη νυφούλα μου εκανε θαυματα!!!! και όχι... δεν ντρεπομαι να σε αγχώνω :tongue:

συμπεθερα σου παραθετω αυτα απο τα mothercare (η πληγη!!!:(). στην ελλάδα δεν ξερω πόσο κοστιζουν αλλά μου φαινονται μια χαρα! http://www.mothercare.com/b/44333031/276-4215572-7657064?_encoding=UTF8&rs=44333031&sort=price&finderFlag=1&viewID=results&mcb=core&rh=n%3A44333031&page=1

http://www.mothercare.com/Night-Garden-Jive-Stroller/dp/B001NWCEL2/sr=1-7/qid=1267522160/ref=sr_1_7/276-4215572-7657064?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core#productInfo

αυτο αν κρινω από τις διαστασεις ειναι πολύ καλό και ζυγιζει μόνο 6 κιλα!

χμμμμ Σοφάκι έχω την αισθηση ότι ειναι λίγο μεγαλο αυτο που μας εδειξες... όντως δες το από κοντά. να σου πω και εγω θα το σκεφτομουν για ενα μικροτερο καρότσι αλλά με τα άθλια οικονομικα μου δεν το βλέπω :cool:. κατσε να σου προτεινω και εγω κατι.... searching.....

Ζωή δωσ'του μόνο αχλάδι! στη νυφούλα μου εκανε θαυματα!!!! και όχι... δεν ντρεπομαι να σε αγχώνω :tongue:

Του εδωσα μονο αχλαδι....Αντε να δουμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...