Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζωή και εγω θα σου ελεγα να πας σε εναν δερματολογο που ειναι πιο ειδικος από τον παιδιατρο. σίγουρα κάτι το πειραζει το παιδί και το θεμα ειναι να απευθυνθεις σε ειδικο να στο βρει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στο θεμα ¨τροφές" είμαιι παντελως άσχετη (ακόμα) αλλά θα συμφωνησω με τα κοριτσια ότι μάλλον πειναει αλλά ο συνδυασμός των συστατικών τον χαλάει κάπως!

δεν εβαλα γκλιτερ-φωτο στην αδελφή του γιού μου;;;; παρε λοιπόν:

2340364alqwlnkufs.gif

Καλα αυτο δεν ειναι φωτο, την Αρτα με τα Γιαννενα μας εβαλες!!!! Ευχαριστουμε και ανταποδιδουμε στον αδελφο μας!!!! Να τον χαιρεσαι τον πανεμορφο γιο σου που μοιαζει με την πανεμορφη κορη μου!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

παντως και εγω εχω μεγαλη στεναχωρια με το σπλαχνακι μου...

τον ταλαιπωρουν απιστευτα αυτα τα παλιοδοντα και ειδικα το βράδυ κλαιει σπαρακτικα. δεν το αντεχω καθολου... εντωμεταξυ εδω και κατι μερες βγαζει απίστευτες γουλιές κάτι πρωτογνωρο για εμας. ετσι μου ερχεται να του μειωσω τα ml αλλα φοβαμαι μηπως μετα πειναει στη μεση της νυχτας και με ξυπναει και μετα φτου ξανα μανα...:confused:

Καλα αυτο δεν ειναι φωτο, την Αρτα με τα Γιαννενα μας εβαλες!!!! Ευχαριστουμε και ανταποδιδουμε στον αδελφο μας!!!! Να τον χαιρεσαι τον πανεμορφο γιο σου που μοιαζει με την πανεμορφη κορη μου!!!!!

αφου ειμαι large τυπος με ξέρεις ;)

Διαφημίσεις

Ζωή και εγω θα σου ελεγα να πας σε εναν δερματολογο που ειναι πιο ειδικος από τον παιδιατρο. σίγουρα κάτι το πειραζει το παιδί και το θεμα ειναι να απευθυνθεις σε ειδικο να στο βρει!

H se dermatologo i se allo paidiatro an den ginete kati me afton pou exete

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Κοριτσαρες ωραια η συζητηση, αλλα η μπεμπα με ξυπναει 7 το πρωι και επειδη προβλεπω το ιδιο και αυριο παω για νανα, αφου δω για χιλιοστη φορα λιγο sex and the city!!!!! Φιλουρες, καλο και ησυχο βραδυ να εχουμε!!!!!!

ovvZp2.png

Γι αυτο μου αρεσεις...Και εγω ειμαι extra large (σε κιλα ομως εγω, κλαψ κλαψ!!!!!!)

καιι εγω δεν παω πίσω στα κιλα μη νομιζεις!

Κοριτσαρες ωραια η συζητηση, αλλα η μπεμπα με ξυπναει 7 το πρωι και επειδη προβλεπω το ιδιο και αυριο παω για νανα, αφου δω για χιλιοστη φορα λιγο sex and the city!!!!! Φιλουρες, καλο και ησυχο βραδυ να εχουμε!!!!!!

καληνυχτιτσα, αμην παναγια μου μην ξαναπερασω το χθεσινο :(

Διαφημίσεις

• Ζωίτσα ρίξε μια ματιά στο φορουμ του parents με τα ιατρικα θέματα να δεις και άλλες περιπτώσεις τί λένε!!Περαστικά σας!!

Και εμένα έχει σπιθουράκια μικρά μικρά αλλά όλα αυτά που βάζουν στο στόμα τους είναι λογικό να γεμίζουν!!Καταρχάς εμένα με φιλάει και με σαλιώνει οταν είμαι βαμμένη!!Μόνο το ρουζ και την πούδρα που έχει φάει!!

Αλήθεια τα αρκούδια πώς τα βάζετε στο πλυντήριο δε χαλάνε αυτά με τις μπαταρίες;

Εχουμε καταφέρει και τρώμε 10-15 κουταλιές φαγητό!Πώς σας φαίνεται;λίγο ή οκ;Εννοείται κουταλιές με παιδικά κουτάλια!Μετά πάντως δεν ζήτησε γάλα οπότε φαντάζομαι οτι χόρτασε!:o

Την νέα κρέμα βανίλια του νουνου την έφαγε όλη σήμερα!Ελπίζω να του άρεσε πέρα από την πείνα του!!

Επίσης στάθηκε μόνος του καθιστός!Μεγαλώνουμε!!!!

• Μακμαράκι για λίγο καιρό ακόμα θα κάνουν γουλίτσες, εμένα βέβαια τις σταμάτησε με το κονφορτ,και μετά θα σταματήσουν έτσι μου είπε ο γιατρός!!

Λυπάμαι που δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα τικεράκια σας αλλά πρέπει να διαλέξω ή τα μηνύματά σας ή τα τικεράκια γιατί δεν μάφήνει πολύ ώρα!!Πάντως σας εύχομαι να σας ζήσουν και ναναι πάντα καλά! ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε!!!

Δυστυχώς από αύριο δε θαχω ιντερνετ γιατί θα πάω στους γονείς μου μιας και έχω κάτι δουλίτσες!!

Θα τα πούμε όμως το πρωί!!

Καλό ξημέρωμα!!Βλέπω sex and th city!!Tέλειο!!!

• sunny ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δίαιτα!!!!!!Από δευτέρα ξαναρχίζω!!Σήμερα αδιαθέτησα οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν παίζει κούραση,πόνος και πείνα μαζί!!

Τώρα τελευταία όλο μουρχονται στο νου μου οι στιγμές της γέννας!Κάθε λεπτό και σκέφτομαι τί όμορφα που ήταν και πώς ήταν το αντράκι μου εκείνη την πρώτη φορά!!Ελπίζω να μη ξεθωριάσει ποτέ!Τον λατρεύω και λέω στο άλλο μου αντράκι οτι για τον κερδίσει τον μπεμπάκο μας θα κάνει μεεεγάλο αγώνα γιατί εμεις οι δύο είμαστε i n l o v e!!

Καληνύχτα κορίτσια!!!Σας αφιερώνω το "Τα κορίτσια ξενυχτάνε μ'ένα μυστικό!!!" της Αλέξιας!!

O40a.jpgO40ap3.png

Πολλές πολλές καλημέρες!Σήμερα κοιμηθήκαμε πολύ καλύτερα.Από τις 10 παρά μετά το μπάνιο και το μαμ μέχρι τις 7 παρά όπου τον βρήκα κάθετα στο κρεβάτι του, αλλού η πιπίλα αλλού η κουβέρτα, τα πόδια πάνω στην πάντα και το κεφάλι να ακουμπάει στα κάγκελα.πωπω τι αντάρτης μου βγήκε......

Λιτσάκι σ' ευχαριστώ κορίτσι.

Ζωή μου νομίζω υπάρχει ένα τεστ που κάνουν για να δουν αν κάπου έχει αλλεργία το μωρό. το κακό είναι ότι θα τον τσιμπήσουν για να του πάρουν αίμα. Ρώτα φυσικά και την παιδίατρό σου. Πάντως λογικά κάτι τον πειράζει τον Theo.

Άννα απ' ότι κατάλαβα κι εσείς κάτι παρόμοιο έχετε ε;

Εμένα σπυράκια είχε τους 2 πρώτους μήνες και πραγματικά με την ενυδατική που μου δώσανε στο Γένεσις την Aquathenol, και με κομπρέσες με χαμομηλάκι πέρασαν σε καμιά βδομάδα. Τελικά αυτό το χαμομήλι το καλύτερο φάρμακο για πολλές περιπτώσεις.

Σήμερα θα κάνω το κλασικό πατάτα καρότο κολοκύθι να δω τι θα έχουμε. Πάντως μου το κάνει στη μέση περίπου του φαγητού και συνήθως τη δεύτερη μέρα(γιατί μαγειρεύω για 2 μέρες).ίσως αφήνει πολύ γεύση το σέλινο το οποίο όμως το βγάζω, δεν το αλέθω με τα υπόλοιπα. Όπως λες Ζωή δοκιμές θα κάνουμε μέχρι να καταλάβουμε τι τους αρέσει και τι όχι.

Σας αφήνω.Πάμε να ετοιμαστούμε για παιδίατρο.Θα τα πούμε το μεσημέρι.

καλημερα και απο μενα!!!! Κατι την πειραζει Βουλα μου, αλλα οχι φαγητο...Τωρα βεβαια με ολα αυτα που τριβει συνεχεια στα μουτρα της αντε να καταλαβω τι ακριβως την πειραζει. Εβρασα και γω χαμομηλο να δω...Καλα οτι ειναι φαρμακο ειναι το ατιμο, για ενα σωρο πραγματα!!!! Κανε μια δοκιμη Βουλα και βραζε τα λαχανικα καθε μερα να δεις αν στο κανει. Εγω ενω βραζω κρεας για 2 μερες τα λαχανικα τα κανω καθε μερα. Δεν ξερω την 1η φορα που τα εκανα για 2 μερες μου μυριζαν λιγο απο το ψυγειο, οχι χαλασμενα αλλα μου εβγαζαν μια μυρωδια. Σκεφτηκα λοιπον οτι αφου ουτως η αλλως θα αναψω κουζινα να τα ζεστανω απο το ψυγειο, βραζω κιολας φρεσκα μα 10 λεπτακια θελουν.

ovvZp2.png

Καλημέρα και από μένα!!!Είμαι αδίαθετη και πονάω και επίσης η τηλεόραση μας δε δουλεύει και θα σκάσω!!Εχει διακυμάνσεις ρεύματος και πρέπει να την ψιλοέκαψε!!σνιφ σνιφ!

Αν έχει αλλεργία σε κάποιο λαχανικό δεν το ξανατρώει;ε;

Πολλές καλημέρες σε όοοοοολες!:)

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...