Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιττσακι μη μου λες τετοια με φοβιζεις....

Λοιπον τρωμε μπανανα και αχλαδι...

Και απο γαλα το αλμιρον το υποαλλεργικο...

Τα σπυρακια του ειναι πολυ μικρα σαν αυτα που βγαζει οταν ακουμπαει σε καποιο υφασμα...Εντωμεταξυ οπου βρει τριβετε συνεχεια και γι αυτο το αποδιδω στα υφασματα.Οσο για το σωμα.Τι να σου πω παλι τετοια μικρα ειναι.Νομιζω ειναι ιδρωτηρια...Επειδη με αυτο τον καιρο δεν ξερω ι να του βαλω πια!!!!!!!!!!!!!!

Ο γιατρος σου συστησε το αλμιρον το υποαλλεργικο??Αφου πινετε υποαλλεργικο οκ , νομιζα οτι του εδινες κανονικο. Εμεις ηρεμησαμε απο τοτε που αρχισαμε τιο υποαλλεργικο του δινω της Humana epeish ayto piname kai prin αλλα τωρα που θα παμε σε 2ης βρεφικης θελω να του το αλλαξω και να του παρω το aptamil ha και ο νεος γιατρος μου ειπε τα καλυτερα γι ααυο και για το nan

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Και στα δικα μας τωρα....Αννα και ο δικος μου μες στο σπυρακι ειναι.Προσωπο και σωμα.Ολο κρεμες του βαζω αλλα ολο σπυρια ξεφυτρωνουν.Και τα μαγουλακια του ειναι και σκασμενα εχει και τα σαλια να πασαλειφετε και βγαζει ολο σπυρια.....Ενα χαλι σου λεω...

ΜΙΣΩ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!!!!! Και δε με νοιαζει αλλα να ξερω απο τι ειναι!!!! Τη μια μερα ειναι το προσωπο της χαρτι και την αλλη μερα γεμιζει, γυρω απο τα ματια, τη μυτη, το πηγουνι-στομα. Στο σωμα δεν εχουμε. Επισης το αποδιδω στα διαφαρα που τριβει στη μουρη της, αλλα αυτο το κανει καθε μερα γιατι ξαφνικα γεμιζει;;; Και τα αρκουδια τα οποια τρωει μετα μανιας τα πλενω πολυ συχνα στο πλυντηριο. Τι να πω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρος σου συστησε το αλμιρον το υποαλλεργικο??Αφου πινετε υποαλλεργικο οκ , νομιζα οτι του εδινες κανονικο. Εμεις ηρεμησαμε απο τοτε που αρχισαμε τιο υποαλλεργικο του δινω της Humana epeish ayto piname kai prin αλλα τωρα που θα παμε σε 2ης βρεφικης θελω να του το αλλαξω και να του παρω το aptamil ha και ο νεος γιατρος μου ειπε τα καλυτερα γι ααυο και για το nan

Ο γιατρος μου το ειπε ναι.Βασικα αυτος με το κανονικο κοκκινιζε γυρω γυρω απο το στομα μεχρι και τον λαιμο.Κοκκινο σαν εγκαυμα μιλαμε.Μετα απο καμια ωρα ομως εφευγε....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΜΙΣΩ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!!!!! Και δε με νοιαζει αλλα να ξερω απο τι ειναι!!!! Τη μια μερα ειναι το προσωπο της χαρτι και την αλλη μερα γεμιζει, γυρω απο τα ματια, τη μυτη, το πηγουνι-στομα. Στο σωμα δεν εχουμε. Επισης το αποδιδω στα διαφαρα που τριβει στη μουρη της, αλλα αυτο το κανει καθε μερα γιατι ξαφνικα γεμιζει;;; Και τα αρκουδια τα οποια τρωει μετα μανιας τα πλενω πολυ συχνα στο πλυντηριο. Τι να πω...

Και εγω τα πλενω αλλα ολο και καπου θα ακουμπανε που δεν θεωρεις ανησυχητικο....

Εχεις τσεκαρει οταν βγαζει σπυρακια τι εφαγε την προηγουμενη???

einai kai ta salia kai ta fagit apou gemizei i mouritsa tous....alla gia to soma???

O palios giatros otan tou eixa pei oti to pai eixe xirodermia seo lo to soma mou elege na tou vazo krema , evaza i kakomoir alla veltiosi kamia ...ospou telika allaxame se ipoalergiko to gala kai vrikame tin igeia mas

einai kai ta salia kai ta fagit apou gemizei i mouritsa tous....alla gia to soma???

O palios giatros otan tou eixa pei oti to pai eixe xirodermia seo lo to soma mou elege na tou vazo krema , evaza i kakomoir alla veltiosi kamia ...ospou telika allaxame se ipoalergiko to gala kai vrikame tin igeia mas

Ρε συ Λιτσα και εμενα ξηροδερμια εχει....Αλλα παντα και ταν ακομα τον θηλαζα.....

Διαφημίσεις

Ρε συ Λιτσα και εμενα ξηροδερμια εχει....Αλλα παντα και ταν ακομα τον θηλαζα.....

Apo oti moy exeis pei etroges kai galaktokomika omos etsi den einai i den thimamai kala??

ego ta eixa poli poli periorismena kai gi afto to provlima mas xekinise otan arxise na pinei perisotero xeno gala...ti na sou po vre koritsaki

σήμερα το αγγελούδι μου λες και είναι άλλο μωρό,πολύ γκρίνια το καημενούλι μου.ή δόντια είναι ή μ' έπιασαν κι εμένα τα ενοχικά μου γιατί νομίζω πως κάτι δεν κάνω σωστά. έχει και 3-4 φορές που μου κάνει το εξής και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Στο φαγητό του το μεσημέρι εκεί που τρώει όμορφα και καλά πατάει κάτι κλάματα, κοκκινίζει σταματάει, ξανανοίγει το στόμα του τρώει και πάλι τα ίδια. δεν το κάνει κάθε μέρα αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες μου το έκανε 3-4 φορές. λέω μήπως του έβαλα περισσότερο λεμόνι και ξυνίστηκε, το μείωσα αλλά δεν, μήπως καίει το φαγητό, το φυσάω το δοκιμάζω, δεν καίει.τι να πω, δεν ξέρω. μήπως κάποια γεύση δεν του αρέσει;ανοίγει όμως το στόμα του και τρώει.τι κάνω λάθος, πείτε μου!δεν μπορώ να το βλέπω να κλαίει έτσι στα καλά καθούμενα.

θέλω κι εγώ σιγά σιγά να αποθηλάσω αλλά εμένα δεν πίνει την σκόνη με τίποτα. και κάτι τέτοιες στιγμές που δεν ξέρω τι να κάνω πώς θέλω ένα τσιγαράκι, μόνο εσείς που καπνίζετε με καταλαβαίνετε!!!

Μαριάνθη και Τατιάνα της nestle έχουμε εμείς την βανίλια, πραγματικά μου σβώλιαζε αλλά μου έδειξε η νύφη μου έναν τρόπο να μην σβωλιάζει.ρίχνω κουταλιά και ανακατεύω όχι όλη την ποσότητα μαζί. πήρα και της nutricia γι' αυτό το λόγο και είναι πραγματικά πιο αφράτη, μάλλον σ' αυτήν θα καταληξω. απλά προτιμησα στην αρχή της nestle γιατί δεν έχει καθόλου γλυκαντικές ουσίες όπως γράφει. Με μια δοκιμή όμως κατάλαβα ότιτης nutricia είναι πιο άγλυκη.

και τελειώνω με ένα ακόμη καημό.....Συμπεθέρα θέλω κι εγώ πμ με τη δίαιτα. δεν βλέπω φως στο τούνελ.κάθε βράδυ τρώμε μονο φρούτα με τον Γιάννη αλλά η ζυγαριά κολλημένη, δε λέω που. τι στο καλό μεταβολισμό έχω;τι θα φορέσω στη βάφτιση; κι έχουμε κι ένα σωρό γάμους φέτος ανά την Ελλάδα.

στο θεμα ¨τροφές" είμαιι παντελως άσχετη (ακόμα) αλλά θα συμφωνησω με τα κοριτσια ότι μάλλον πειναει αλλά ο συνδυασμός των συστατικών τον χαλάει κάπως!

Καλησπερα κουκλες!!!!! Εξαφανιστηκα γιατι βολταραμε μεχρι τις 2 και μετα ειχα κοσμο, τωρα κοιμηθηκαν μπαμπας και κορη στο κρεβατι και πρεπει να παω να τη βαλω στην κουνια. Λοιπον απαντω στις ερωτησεις: η νεστλε, τουλαχιστον η φαρινα που κοιταξα εγω, εχει ζαχαρη. Η μονη που δεν εχει ειναι της νουτριτσια. Εγω εδινα αυτη σαν ρυζαλευρο-βανιλια, ειναι ψιλοαγλυκη. Οι υπολοιπες ολο και κατι εχουν. Σημερα ομως που της ξαναεδωσα φαρινα, μετα απο 4ωρες απο το μεσημεριανο, δεν την πολυηθελε και παλι. Θα ξανακανω αλλη μια δοκιμη και μετα θα αλλαξω μαρκα. Κατερινα το φιδε τον εβρασα αλλα τον αλεσα μετα μαζι με τα υπολοιπα. Δε μου ειπατε χρονια πολλα αυτο το μηνα για το μπεμπακι μου...Θελω φωτο και γω ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακ περαστικα σας ο,τι και ειναι....Εμενα η μουρη της ειναι γεματη κοκκινα σπυρακια και πολυ με εκνευριζουν (νομιζω σας το ξαναειπα;;;;εχω παθει μερικο αλτσχαιμερ ή και ολικο ισως!!!!)

δεν εβαλα γκλιτερ-φωτο στην αδελφή του γιού μου;;;; παρε λοιπόν:

2340364alqwlnkufs.gif

Και εγω τα πλενω αλλα ολο και καπου θα ακουμπανε που δεν θεωρεις ανησυχητικο....

Εχεις τσεκαρει οταν βγαζει σπυρακια τι εφαγε την προηγουμενη???

Εμεις τρωμε τα ιδια πραγματα εδω και 1,5 μηνα περιπου, οποτε δεν ειναι απο φαγητο. Και αυτη τη φορα αρχισαν να βγαινουν μετα το πεσιμο, ισως επειδη τριφτηκε η μουρη της στο χαλι, μονο αυτο μπορω να σκεφτω, αλλα και παλι αυτο κρατησε μερικα δευτερολεπτα μεχρι να τη σηκωσω. Αφου την παρασκευη καναμε εμβολιο και την ειδε η παιδιατρος και δεν ειχε τιποτα απολυτως και σημερα που την πηρα τηλ και της τα περιεγραφα μου ειπε οτι χωρις να τα δει δεν μπορει να μου πει ουτε τι ειναι ουτε να μου προτεινει αλοιφη.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...