Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!!

τι κάνετε???

σας διάβασα αλλά εννοείται οτι δε θυμάμαι και πολλά για να απαντήσω!!!

Εμείς γυρνάμε συνέχεια βόλτες και το βράδυ που κοιμάται η μπέμπα κάθομαι με το σύζυγο που τον είχα παραμελήσει!;)

Χρόνια πολλά στα μπεμπόνια που είχαν μηνογεννέθλια!!! χαρούμενα και υγιή να είναι όλα!!!

Μόνο να πω οτι το μητρικό γάλα δε γίνεται νερό μετά τον 6ο...και φυσικά και προσφέρει οτι χρειάζεται το μωρό!

η "αδυναμία" του είναι οτι είναι φτωχό σε σίδηρο και γιαυτό γίνεται εισαγωγή των στερεών για να του τον προσφέρουν! Και παρόλο που είναι φτωχό σε σίδηρο, η ποσότητα που περιέχει είναι άμεσα προσλήψιμη απο τον οργανισμό σε αντίθεση με την ποσότητα που περιέχουν οι τροφές ή το γάλα σε σκόνη, η οποία είναι πιοο δύσκολο να ρποσληφθεί.

Η σύσταση του μητρικού αλλάζει΄συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού.

Τα νέα μας: σήμερα δοκιμάσαμε αχλάδι!!!

ξίνισε η μουρίτσα της!!! έσπρωχνα εγώ μέσα με το κουτάλι, έσπρωχνε η μπέμπα έξω με τη γλωσσίτσα της!!! πολύ γέλιο!!! ζήτημα να κατάπιε μια κουταλιά! αλλά δεν αγχωνομαι...σιγά σιγά θα φάει!

Πάντως μετά θήλασε με βουλιμία!!!χαχαχα!!!

Βουλίτσα αν θες να καπνίσεις, μπορείς και ας θηλάζεις! απλά μετά το τσιγάρο κάνε ένα ντουζάκι και άλλαξε ρούχα.

Τατιάνααααααααααα!!!! καλέ τι λες?????????

έχει τέτοιο πρόγραμμα η Ραφαελίτσα και δε σου αρέσει κιόλας??????

τέλεια είναι! ε τώρα για το πρωί....ρίξε έναν υπνάκο την ώρα που κοιμάται και η μικρή!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τατιανακι κ Σοφακι ευχαριστούμε για τις ευχές ! :D

Και εμείς στις 31 Βουλιτσα αλλά ενώ έχουμε μια μέρα διαφορά μας βγάζει 7μ κ 1 ημέρας κ τα δυο ticker ενώ εσείς μας περνάτε μια μέρα.

Δοντάκια έχετε βγάλει ? Εμένα αυτό που περιγραφείς μου το έκανε σχεδόν καθημερινά 1-2 εβδομάδες πριν σκάσει το δοντάκι , αλλά κ στα 3 γεύματα . Αν στο κάνει μόνο το μεσημέρι μήπως κάτι δεν του αρέσει ?

XwAPp3.png

Παραμυθένια καλώς ήρθες.Και σήμερα σε σκεφτόμουν κι εσένα και τις άλλες 2 Σοφίες. Η Σοφία elisabeth βάφτισε την κορούλα της χθες. Καλοφώτιστη κι ευτυχισμένη να είναι η Ελισάβετ σε όλη της τη ζωή.

Κατερίνα όχι δοντάκι δε βγάλαμε ακόμα. κι εγώ πιστεύω ότι είναι από αυτό αλλά το κάνει κυρίως το μεσημέρι.σήμερα πάντως γκρινιάζει συνεχώς και τώρα μόλις έφαγε την κρέμα του τον έπιασε και λόξυγγας!!!!!

Για το τσιγάρο που λες Σοφάκι όσο και να το θέλω δεν υπάρχει περιπτωση να το κάνω όσο θηλάζω.απλά θα κάνω υπομονή.

Βουλίτσα χαίρομαι που επιλέγεις να μην καπνίσεις!!! αυτό είναι το καλύτερο!!!

Καλοφώτιστη να είναι η Ελισάβετ!!!

πωπω βάφτιση...εμένα μου φαίνεται μακρινό αυτό μια και πάμε για Σεπτεμβρη...εσείς έχετε κανονίσει πότε θα τα βαφτίσετε?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σήμερα το αγγελούδι μου λες και είναι άλλο μωρό,πολύ γκρίνια το καημενούλι μου.ή δόντια είναι ή μ' έπιασαν κι εμένα τα ενοχικά μου γιατί νομίζω πως κάτι δεν κάνω σωστά. έχει και 3-4 φορές που μου κάνει το εξής και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Στο φαγητό του το μεσημέρι εκεί που τρώει όμορφα και καλά πατάει κάτι κλάματα, κοκκινίζει σταματάει, ξανανοίγει το στόμα του τρώει και πάλι τα ίδια. δεν το κάνει κάθε μέρα αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες μου το έκανε 3-4 φορές. λέω μήπως του έβαλα περισσότερο λεμόνι και ξυνίστηκε, το μείωσα αλλά δεν, μήπως καίει το φαγητό, το φυσάω το δοκιμάζω, δεν καίει.τι να πω, δεν ξέρω. μήπως κάποια γεύση δεν του αρέσει;ανοίγει όμως το στόμα του και τρώει.τι κάνω λάθος, πείτε μου!δεν μπορώ να το βλέπω να κλαίει έτσι στα καλά καθούμενα.

θέλω κι εγώ σιγά σιγά να αποθηλάσω αλλά εμένα δεν πίνει την σκόνη με τίποτα. και κάτι τέτοιες στιγμές που δεν ξέρω τι να κάνω πώς θέλω ένα τσιγαράκι, μόνο εσείς που καπνίζετε με καταλαβαίνετε!!!

Βουλιτσα μολις βρηκα χρονο να σου απαντησω....

Μην στεναχωριεσαι μωρε.Ολες μου φαινεται με την σειρα θα το περασουμε το ενοχικο!!!!!

Μηπως ρε συ δεν του αρεσει κατι στη σουπα και κλαιει και μετα που ξανατρωει νομιζει οτι ειναι κατι διαφορετικο?αλλα βλεπει οτι ειναι παλι το ιδιο οποτε ξανακλαιει?

Θα συνηθισει ο μικρουλης ειναι ολα καινουρια και γι αυτον.

Και εγω εχω ενα θεματακι με τις φρουτοκρεμες γιατι δεν καταλαβαινω ποτε χορταινει και δεν θελει.Κλαψουριζει καποια στιγμη αλλα δεν ξερω αν χορτασε ή απλα δν του αρεσει.....

Σιγα σιγα θα καταλαβουμε και την γλωσσα τους ....που θα παει....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες!!!!! Εξαφανιστηκα γιατι βολταραμε μεχρι τις 2 και μετα ειχα κοσμο, τωρα κοιμηθηκαν μπαμπας και κορη στο κρεβατι και πρεπει να παω να τη βαλω στην κουνια. Λοιπον απαντω στις ερωτησεις: η νεστλε, τουλαχιστον η φαρινα που κοιταξα εγω, εχει ζαχαρη. Η μονη που δεν εχει ειναι της νουτριτσια. Εγω εδινα αυτη σαν ρυζαλευρο-βανιλια, ειναι ψιλοαγλυκη. Οι υπολοιπες ολο και κατι εχουν. Σημερα ομως που της ξαναεδωσα φαρινα, μετα απο 4ωρες απο το μεσημεριανο, δεν την πολυηθελε και παλι. Θα ξανακανω αλλη μια δοκιμη και μετα θα αλλαξω μαρκα. Κατερινα το φιδε τον εβρασα αλλα τον αλεσα μετα μαζι με τα υπολοιπα. Δε μου ειπατε χρονια πολλα αυτο το μηνα για το μπεμπακι μου...Θελω φωτο και γω ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακ περαστικα σας ο,τι και ειναι....Εμενα η μουρη της ειναι γεματη κοκκινα σπυρακια και πολυ με εκνευριζουν (νομιζω σας το ξαναειπα;;;;εχω παθει μερικο αλτσχαιμερ ή και ολικο ισως!!!!)

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

1544139equnvuoz15.gif

Αννουλαααααααααα

Χρονια πολλα να σου ζησει και να ειναι παντα μα παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρε καλα ειπα εγω επιδημια επεσε......

Ευχαριστω πολυ Ζωη μου, να χαιρεσαι το κουκλι σου!!!!!! Μια χαρα με το γαλα ε;;; Μπραβο σας!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

.Εμενα η μουρη της ειναι γεματη κοκκινα σπυρακια και πολυ με εκνευριζουν (νομιζω σας το ξαναειπα;;;;εχω παθει μερικο αλτσχαιμερ ή και ολικο ισως!!!!)

Και στα δικα μας τωρα....Αννα και ο δικος μου μες στο σπυρακι ειναι.Προσωπο και σωμα.Ολο κρεμες του βαζω αλλα ολο σπυρια ξεφυτρωνουν.Και τα μαγουλακια του ειναι και σκασμενα εχει και τα σαλια να πασαλειφετε και βγαζει ολο σπυρια.....Ενα χαλι σου λεω...

Μαμαδες καλησπερα και απο εμας!!

Πλεον ημαστε καλα

Βουλιτσα τωρα καταλαβα για τα κουπεπε σας ...τι ωραια μπραβο του!!

Οσο για την γκρινια στο φαγητο εμενα μου την κανει με την φρουτοκρεμα αλλα οχι απο την αρχη..τελικα καταληγω οτι μαλλον δεν μας αρεσει η αναμειξη στα φρουτα σημερα του εδωσα μια μπανανα με πολυ λιγο μηλο και πολυ λιγο αχλαδι δεν τρελαθηκε αλλα την εφαγε και δεν εκλαψε , αυριο θα δοκιμασω μηλο με πολυ λιγη μπανανα και αχλαδι ...για να δουμε ..παντως κατι δεν τους αρεσει και σε συνδιασμο με δοντια μαλλον το αποτελεσμα ειναι αυτο

Κι εγω εψαξα πολυ για κρεμες και κατεληξα στην Nutricia που την τρωει σαν τρελος και δεν ειναι και πολυ γλυκια ,ζαχαρη δνε εχει σουκροζη και μια αλλη που δνε θυμαμαι εχει. Η νουνου εχει κρυσταλλικη ζαχαρη και το λεει καθαρα

Εγω τι να πω για τα ξυπνηματα βρε κοριτσιααααα????

ΠΟυ εδω και 10 μερες ο γιος μου ξυπναεισ τις 5 οχι για να φαει αλλα ετσι....και που του δινω να φαει ψευτοτρωει και κοιμαται παλι στις 8 και αμα....ενω τα νευρα τα δικα μου εχουν γινει να μην πω και που να κοιμηθει παλι η μαμα μετα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Και στα δικα μας τωρα....Αννα και ο δικος μου μες στο σπυρακι ειναι.Προσωπο και σωμα.Ολο κρεμες του βαζω αλλα ολο σπυρια ξεφυτρωνουν.Και τα μαγουλακια του ειναι και σκασμενα εχει και τα σαλια να πασαλειφετε και βγαζει ολο σπυρια.....Ενα χαλι σου λεω...

Κοριτσακι για πες λιγο τι τρωτε και τι πινετε????

Μηπως το παιδι εχει αλλεργια στο γαλα που πινει???

Εμας ολο το σωματακι μας ειχε γινει να μην πω πως...

Οσο γι ατο προσωπο ο δικος μου ειχε γινει παρα πολυ χαλια στην αρχη νομισα οτι επειδη ξεκινησαμε κανονικη κρεμα ηταν αλλεργικος εκει και ο προκοπμενος ο παιδιαρος μου ειπε να παρω την novalac ha , τελικα τι εκανα???αλλαξα παιδιατρο ο οποιος και μου ειπε οτι αν ειχε το παιδι αλλεργια δεν θα ηταν μονο στο προσωπακι του αλλα και σε ολο το σωμα οπως τοτε με το γαλα

Μας εδωσε μια κρεμα και σε 3 μερες αλλαξε προσωπο το αντρακι μου καθαροσαν ολα και ειναι μια χαρα

Κοριτσακι για πες λιγο τι τρωτε και τι πινετε????

Μηπως το παιδι εχει αλλεργια στο γαλα που πινει???

Εμας ολο το σωματακι μας ειχε γινει να μην πω πως...

Λιττσακι μη μου λες τετοια με φοβιζεις....

Λοιπον τρωμε μπανανα και αχλαδι...

Και απο γαλα το αλμιρον το υποαλλεργικο...

Τα σπυρακια του ειναι πολυ μικρα σαν αυτα που βγαζει οταν ακουμπαει σε καποιο υφασμα...Εντωμεταξυ οπου βρει τριβετε συνεχεια και γι αυτο το αποδιδω στα υφασματα.Οσο για το σωμα.Τι να σου πω παλι τετοια μικρα ειναι.Νομιζω ειναι ιδρωτηρια...Επειδη με αυτο τον καιρο δεν ξερω ι να του βαλω πια!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...