Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριανθη μου και εγω το εχω ακουσει αυτο για το γαλα αλλα μάλλον συμβαινει το εξης: επειδη από τον 6ο μηνα και μετα τα μωρακια φτιαχνουν δικα τους αντισωματα απλά το μητρικο γαλα δεν τους προσφερει κατι σημαντικο πλέον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμενα και καλό μήνα!

ειχα μια νυχτα κόλαση.... καιρό ειχα να το ζησω αυτό το πράγμα... ο μικρος από το πρωι ειχε ενα θεμα με τα δοντακια του αλλά όταν πλησιασε η ωρα του ύπνου (κατά τις 10 παρα) εκλαιγε με μαυρο δάκρυ αν και του ειχα δώσει ντεπόν. με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε με την οδοντοβουρτσα πάλι όπως τις παλιές "καλές" ημέρες των κολικών :|. τον ταισα 22:15 κοιμισμένο. στις 3 το πρωι ξύπνησε κλαψουρίζοντας και στην συνεχεια μέχρι τις 5 το πρωί (!!!!!) έκλαιγε πια για τα καλά από τα αέρια που είχε. αυτό το διωρο τόσο εγώ όσο και ο πατερας του τον πηγαινοφέρναμε αγκαλιά για να ηρεμήσει. είμαι κομματια λέμε. αν δεν ειχε τόσο καλό καιρό σήμερα θα κοιμόμουν και δεν θα ερχομουν στην δουλειά.... τέλος πάντων....

μην στεναχωριέσαι καλή μου αυτά συμβαίνουν πολλές φορές! ο δικός ευτυχώς που έκλαψε γιατί ο δικός μου κοιμαται και βρεγμένος όσες φορές μου έχει τύχει (και δεν είναι λίγες). απορώ πως δεν εχει αρρωστήσει ακόμα από το μουσκεμα :mrgreen:

Αχ βρε Μαράκι υποφέρει το μικρούλι , μια οι κολικοί, μια τα δόντια , μια τα αέρια.. Όσο σκεφτομαι τι τραβήξαμε μέχρι να βγουν τα κάτω με πιάνει απελπισία όταν είναι να ξεκινήσουν τα πάνω

Περισσότερο στεναχωρήθηκα γιατί τρόμαξε, όχι τίποτε άλλο.

Κατερινακι γιατι ετσι?Μηπως το πουλακι του πηγε καταλαθος προς τα πανω καθως βαζατε την πανα?

Να μην ρωτησω αν αλλαξατε μαρκα πανας ε?

Ίσως αυτό δεν το σκέφτηκα, μπορεί να είναι κ έτσι. Τα παμπερς έχουμε τα active fit, τώρα θα αρχίσω έρευνα

καλα θα βάλω τεραστιο τικερακι γιατι κάποιες εδω μέσα ΜΟΝΙΜΩΣ παρακολουθούν το τικερακι όλων των άλλων εκτός από το δικό μου! κλαψ .... σνιφ...... ουααααααααααααααααααα :cry:

Μακ Μαράκι να το χαίρεστε το παλικαράκι σας

Μαρακι μου να χαιρεσαι το κουκλι σου!!! Καλα φοβερη φωτο! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!

Εχει κολησει το παραθυρο κ δεν ανοιγουν τα τικερ... Στο χρωσταω ομως μολις ξεκολησει!!!

Κοριτσια δεν εχω καθολου δουλεια.. Περιμενω να με παρει ενας πελατης τωρα μπας κ δουμε προκοπη....

Τι κανετε εσεις? Ολα καλα?? Μου χετε λειψει ρε γμτ! Δεν εχω κ ιντερνετ σπιτι..

Τα μπεμπακια καλα???

Εμεις το Σαββατο φαγαμε φρουτα για πρωτη φορα, Σαν παλαβος εκανε.. Κ χτες του εδωσα ενα μπολακι κ το κατεβασε ολο!!!!! Αφου λεω ειπα μηπως τον πειραξει!! Σημερα ομως δεν... Νυσταζε κ πεινουσε κ μετα απο 2-3 κουταλιτσες, τον εβαλα στο στηθος, ηπιε κ ξεραθηκε..

Γεια σου Μαριανθουλα ! Και έλεγα ότι έχει πέσει δουλειά γιαυτο χάθηκες, κρίμα ρε γαμ#το ελπίζω να ανακάμψει σύντομα

Μια χαρά το ανθρωπάκι σου με τα φρουτακια, μπράβο σας

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

σήμερα το αγγελούδι μου λες και είναι άλλο μωρό,πολύ γκρίνια το καημενούλι μου.ή δόντια είναι ή μ' έπιασαν κι εμένα τα ενοχικά μου γιατί νομίζω πως κάτι δεν κάνω σωστά. έχει και 3-4 φορές που μου κάνει το εξής και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Στο φαγητό του το μεσημέρι εκεί που τρώει όμορφα και καλά πατάει κάτι κλάματα, κοκκινίζει σταματάει, ξανανοίγει το στόμα του τρώει και πάλι τα ίδια. δεν το κάνει κάθε μέρα αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες μου το έκανε 3-4 φορές. λέω μήπως του έβαλα περισσότερο λεμόνι και ξυνίστηκε, το μείωσα αλλά δεν, μήπως καίει το φαγητό, το φυσάω το δοκιμάζω, δεν καίει.τι να πω, δεν ξέρω. μήπως κάποια γεύση δεν του αρέσει;ανοίγει όμως το στόμα του και τρώει.τι κάνω λάθος, πείτε μου!δεν μπορώ να το βλέπω να κλαίει έτσι στα καλά καθούμενα.

θέλω κι εγώ σιγά σιγά να αποθηλάσω αλλά εμένα δεν πίνει την σκόνη με τίποτα. και κάτι τέτοιες στιγμές που δεν ξέρω τι να κάνω πώς θέλω ένα τσιγαράκι, μόνο εσείς που καπνίζετε με καταλαβαίνετε!!!

Μαριάνθη και Τατιάνα της nestle έχουμε εμείς την βανίλια, πραγματικά μου σβώλιαζε αλλά μου έδειξε η νύφη μου έναν τρόπο να μην σβωλιάζει.ρίχνω κουταλιά και ανακατεύω όχι όλη την ποσότητα μαζί. πήρα και της nutricia γι' αυτό το λόγο και είναι πραγματικά πιο αφράτη, μάλλον σ' αυτήν θα καταληξω. απλά προτιμησα στην αρχή της nestle γιατί δεν έχει καθόλου γλυκαντικές ουσίες όπως γράφει. Με μια δοκιμή όμως κατάλαβα ότιτης nutricia είναι πιο άγλυκη.

και τελειώνω με ένα ακόμη καημό.....Συμπεθέρα θέλω κι εγώ πμ με τη δίαιτα. δεν βλέπω φως στο τούνελ.κάθε βράδυ τρώμε μονο φρούτα με τον Γιάννη αλλά η ζυγαριά κολλημένη, δε λέω που. τι στο καλό μεταβολισμό έχω;τι θα φορέσω στη βάφτιση; κι έχουμε κι ένα σωρό γάμους φέτος ανά την Ελλάδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...