Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν 6500 κιλά ο ντρούλης χοντρούλης...και χέστηκε πάνω στη ζυγαριά...τον άλλαξα, του άλλαξα εσωρουχάκι, φορμάκι, τον τάισα και τώρα χέστηκε πάλι...

γκρίνιαξε κανείς;;;;

Μια χαρα ντρουλης ο μπεμπουλιξ!!!! Καλα αυτο που περιγραφεις ειναι απιστευτο;;; Δεν μπορει να συμβαινει!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν 6500 κιλά ο ντρούλης χοντρούλης...και χέστηκε πάνω στη ζυγαριά...τον άλλαξα, του άλλαξα εσωρουχάκι, φορμάκι, τον τάισα και τώρα χέστηκε πάλι...

γκρίνιαξε κανείς;;;;

Γεια σου Μαρακι! Μεγαλουλης κι ο δικος σου, τοσο περιπου ηταν και η ζουζουνιτσα μας στην εβδομαδα σας. Τον εχετε προξενεψει ή βρηκαμε γαμπρό??? :-)

Ειμασταν στη γειτονια σου το Σαββατο πρωι βολτα, τελευταια στιγμη το αποφασισαμε ηταν να παμε σε μια τελεια παιδικη χαρα στα Βριλησσια αλλα σκεφτηκα οτι τετοια μερα θα εχει κοσμο. Οταν την εχω στο καροτσι και παμε κοιμαααται του καλου καιρου, μολις ομως....σταματησει το οχημα, αρχιζει να κλαιει!!!!

Γεια σου Μαρακι! Μεγαλουλης κι ο δικος σου, τοσο περιπου ηταν και η ζουζουνιτσα μας στην εβδομαδα σας. Τον εχετε προξενεψει ή βρηκαμε γαμπρό??? :-)

Ειμασταν στη γειτονια σου το Σαββατο πρωι βολτα, τελευταια στιγμη το αποφασισαμε ηταν να παμε σε μια τελεια παιδικη χαρα στα Βριλησσια αλλα σκεφτηκα οτι τετοια μερα θα εχει κοσμο. Οταν την εχω στο καροτσι και παμε κοιμαααται του καλου καιρου, μολις ομως....σταματησει το οχημα, αρχιζει να κλαιει!!!!

Με μεγάλη μου χαρά Λιζάκι να τον πάρετε! Τον θέλετε από τώρα; :)

Τι κάνει η νεραίδουλα; Βγήκατε επιτέλους βόλτα; Και δεν το είπες βρε κορίτσι να την κάνουμε μαζί την καροτσάδα!

Μια χαρα ντρουλης ο μπεμπουλιξ!!!! Καλα αυτο που περιγραφεις ειναι απιστευτο;;; Δεν μπορει να συμβαινει!!!!!

Και όμως! Μετά από κάθε γεύμα και 2-3 άσχετες μες τη μέρα!

Αμαν βρε Μαρακι,τι τρως και σου κανει τοσο κακακια..να σου φερω την δικη μου να τραβηξει 2-3 τζουριτσες μηπως κ μπει σε ενα προγραμμα???

Βουλιτσα την εχω ταξει σε 2 γαμπρουσ,αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο...σε εμας παλι ισως δεν συμφωνησουν οι συμπεθεροι,ο ενας αριανος α αλλος αεκτσης,θα τα χαλασουμε εκει μαλλον,,χαχαχα

Το παστιτσιο ειναι στο φουρνο και νομιζω πως το πετυχα,,πρωι πρωι μακαρονια ετρωγα(αυτα που περισεψανε) υστερα θελω να χασω κ κιλα,,τρομαρα μου

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Με μεγάλη μου χαρά Λιζάκι να τον πάρετε! Τον θέλετε από τώρα; :)

Τι κάνει η νεραίδουλα; Βγήκατε επιτέλους βόλτα; Και δεν το είπες βρε κορίτσι να την κάνουμε μαζί την καροτσάδα!

Ελα ντε...την επομενη, σιγουρα! Τωρα που βρηκα το κολπο? Ειναι ο μονος τροπος να δω κοσμο με την ησυχια μου τελικα. Εχθες ημουν 2 ωρες για ψωνια στο κεντρο στο Χαλανδρι με μια φιλη μου, δεν ξυπνησε ουτε λεπτο η μπουμπου μου! Βεβαια δεν μπηκαμε παρα σε 1-2 μαγαζια και στην πορτα διπλα....ολη την υπολοιπη ωρα, τσουλααααγαμε.

Μολις την εβαλα στο αυτοκινητο....αστα....μας ακουσε ολη η Λ Πεντελης απο ακρη σε ακρη!

Αμαν βρε Μαρακι,τι τρως και σου κανει τοσο κακακια..να σου φερω την δικη μου να τραβηξει 2-3 τζουριτσες μηπως κ μπει σε ενα προγραμμα???

Βουλιτσα την εχω ταξει σε 2 γαμπρουσ,αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο...σε εμας παλι ισως δεν συμφωνησουν οι συμπεθεροι,ο ενας αριανος α αλλος αεκτσης,θα τα χαλασουμε εκει μαλλον,,χαχαχα

Το παστιτσιο ειναι στο φουρνο και νομιζω πως το πετυχα,,πρωι πρωι μακαρονια ετρωγα(αυτα που περισεψανε) υστερα θελω να χασω κ κιλα,,τρομαρα μου

Πίνω 2 διπλούς espresso decaf τη μέρα και τσακίζω γλυκά, κουλουράκια και μακαρόνια...τρελλή διατροφή!

ti kanoun oi mamades? a re enas antrakos o nikolas! emeis mia evdomada mikroteroi kai me pampers kai rouxa imastan tin kiriaki 5830. enoeite oti ton afino kai mono tou . i sto rilax kai paizoume me tapaixnidia , i sto gimnastirio , i stin kounia tou. simera imasteligo griniaroulides tora koimatai stin agalia mou.

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ελα ντε...την επομενη, σιγουρα! Τωρα που βρηκα το κολπο? Ειναι ο μονος τροπος να δω κοσμο με την ησυχια μου τελικα. Εχθες ημουν 2 ωρες για ψωνια στο κεντρο στο Χαλανδρι με μια φιλη μου, δεν ξυπνησε ουτε λεπτο η μπουμπου μου! Βεβαια δεν μπηκαμε παρα σε 1-2 μαγαζια και στην πορτα διπλα....ολη την υπολοιπη ωρα, τσουλααααγαμε.

Μολις την εβαλα στο αυτοκινητο....αστα....μας ακουσε ολη η Λ Πεντελης απο ακρη σε ακρη!

Πωπω χαλάνδρι ε;;;; Θέλω να ψωνίσω, έχω και λεφτά και δεν στέκεται ετούτος στιγμή...κοντοστεκόμουν σε βιτρίνες και άρχιζε τη γκρίνια να προχωρήσω για να χαζεύει! Δουλεύουν και όλες μου οι φίλες οπότε μόνη μου δεν τον παλεύω :(

ti kanoun oi mamades? a re enas antrakos o nikolas! emeis mia evdomada mikroteroi kai me pampers kai rouxa imastan tin kiriaki 5830. enoeite oti ton afino kai mono tou . i sto rilax kai paizoume me tapaixnidia , i sto gimnastirio , i stin kounia tou. simera imasteligo griniaroulides tora koimatai stin agalia mou.

Γεια σου αγαπούλα! Φταίει ο καιρός μη δίνεις σημασία!

Αμ του έκοψες τα βραδινά γεύματα του ανθρώπου, πως να παχύνει; :)

Διαφημίσεις

Καλως το Λιτσακι...καλο μηνα!!

Μαρια μαλλον θα αρχησω τουσ εσπρεσσο,ολα τα αλλα τα ακολουθω κατα γραμμα!!

Απο τισ 10 παρα που εκανε κακακια ειναι πολυ ησυχη,παιζει μονη της κοιμαται μονη της...τι καλα να συνεχισει να κανει κακακια.

Ασχετο(παλι) ειναι δυνατον Κελεκιδου Θρασκια να θηλαζουν και να εχουν το μαλλι βαμμενο?Εγω εχω μια ριζα μαυρη 5 δαχτυλα,πρεπει να παω να ριξω καμια ανταυγια μηπως και δειχνει καπως καλυτερα,,εσεις τα βαψατε?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

μαρακι μπραβο αναπτυξη ο μπεμπουλης!μια χαρα τα πατε!βλεπω προλαβατε κ τον δωσατε προξενιο ε?

;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ασχετο(παλι) ειναι δυνατον Κελεκιδου Θρασκια να θηλαζουν και να εχουν το μαλλι βαμμενο?Εγω εχω μια ριζα μαυρη 5 δαχτυλα,πρεπει να παω να ριξω καμια ανταυγια μηπως και δειχνει καπως καλυτερα,,εσεις τα βαψατε?

επιτρέπεται η βαφή στο θηλασμό...έχω ραντεβού 12 δεκέμβρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...