Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μου να χαιρεσαι το κουκλι σου!!! Καλα φοβερη φωτο! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!

Εχει κολησει το παραθυρο κ δεν ανοιγουν τα τικερ... Στο χρωσταω ομως μολις ξεκολησει!!!

Κοριτσια δεν εχω καθολου δουλεια.. Περιμενω να με παρει ενας πελατης τωρα μπας κ δουμε προκοπη....

Τι κανετε εσεις? Ολα καλα?? Μου χετε λειψει ρε γμτ! Δεν εχω κ ιντερνετ σπιτι..

Τα μπεμπακια καλα???

Εμεις το Σαββατο φαγαμε φρουτα για πρωτη φορα, Σαν παλαβος εκανε.. Κ χτες του εδωσα ενα μπολακι κ το κατεβασε ολο!!!!! Αφου λεω ειπα μηπως τον πειραξει!! Σημερα ομως δεν... Νυσταζε κ πεινουσε κ μετα απο 2-3 κουταλιτσες, τον εβαλα στο στηθος, ηπιε κ ξεραθηκε..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ζωητσα μου τι κανεις?? Προχτες δεν καταφερα να σε πετυχω τελικα ε??

Τι νεα εσυ?? Πως παει ο μικρος???

Τατιανακι εισαι κ εσυ εδω??? Ξαφανιστικες κ εσυ?

πειτε μου νεα.. Κατα προτιμηση ευχαριστα!!

Διαφημίσεις

Ζωητσα μου τι κανεις?? Προχτες δεν καταφερα να σε πετυχω τελικα ε??

Τι νεα εσυ?? Πως παει ο μικρος???

Τατιανακι εισαι κ εσυ εδω??? Ξαφανιστικες κ εσυ?

πειτε μου νεα.. Κατα προτιμηση ευχαριστα!!

ΜΑριανθη τι νεα να εχουμε?Λιγο πολυ σχεδον ολα τα μωρακια αρχισαν να τρωνε ή κρεμες ή φρουτα...Αυτα ειναι τα ευχαριστα...

ΚΑτα τα αλλα εμεις εχουμε μια δυσκοιλια απο την μπανανα αλλο πραγμα....Σημερα θα του δωσω περισσοτερο αχλαδι μπας και φτιαξει....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

:):):)Μακμαρακι απαραδεκτη αλλά εγω ακόμα δεν εχω συνηθίσει να κοιτάω τα τικερακια!!Στο περίπου τα θυμάμαι!!!Πολύχρονος και πάντα με υγεια και ευτυχία!!!Ο ζουζούνος!!!Τρέχω και δε φτάνω έω κόψει ένα αχλάδι από τις 11 και έχει μαυρίσει δεν εχω προλάβει να το φάω ακόμα!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Ζωη με το θηλασμο τι εγινε? Σταματησες?

Εγω μεχρι στιγμης του χω δωσει μηλο αχλαδι.. Ο γιατρος δε μου εδωσε αναλυτικες οδηγιες.. Μου ειπε δινε του 5-5 κουταλιτσες καθε μερα οτι φρουτα εχεις στο σπιτι.. Τιποτα παραπανω. Τον ρωτησα να του δωσω κανα γευμα ξενο το βραδυ κ μου πε οχι..

Μ εχει κουρασει πολυ ο θηλασμος, δεν ξερω πως ακουγετε που το λεω ετσι, κ μενα με πιανουν τυψεις ωρες ωρες, αλλα δεν μπορω αλλο! Εχει τρελα νευρα το παιδι κ καθε 2 ωρες στριγγλιζει για να φαει! Δεν ηρεμει με τιποτα! Κ ειναι τωρα καμποσα βραδυα που ξυπναει κι ολας! Παρ ολα αυτα ο παιδιατρος οταν τον ρωτησα για ξενο, ηταν κατηγορηματικος!!! Τι να πω?!?! Επεσα σε περιπτωση... Για να δουμε στις 18 που ειναι το επομενο εμβολιο τι θα μας πει...

Διαφημίσεις

Ζωη με το θηλασμο τι εγινε? Σταματησες?

Εγω μεχρι στιγμης του χω δωσει μηλο αχλαδι.. Ο γιατρος δε μου εδωσε αναλυτικες οδηγιες.. Μου ειπε δινε του 5-5 κουταλιτσες καθε μερα οτι φρουτα εχεις στο σπιτι.. Τιποτα παραπανω. Τον ρωτησα να του δωσω κανα γευμα ξενο το βραδυ κ μου πε οχι..

Μ εχει κουρασει πολυ ο θηλασμος, δεν ξερω πως ακουγετε που το λεω ετσι, κ μενα με πιανουν τυψεις ωρες ωρες, αλλα δεν μπορω αλλο! Εχει τρελα νευρα το παιδι κ καθε 2 ωρες στριγγλιζει για να φαει! Δεν ηρεμει με τιποτα! Κ ειναι τωρα καμποσα βραδυα που ξυπναει κι ολας! Παρ ολα αυτα ο παιδιατρος οταν τον ρωτησα για ξενο, ηταν κατηγορηματικος!!! Τι να πω?!?! Επεσα σε περιπτωση... Για να δουμε στις 18 που ειναι το επομενο εμβολιο τι θα μας πει...

Εγω αποθηλαζω σιγα σιγα ΜΑριανθη...Και εμενα ηταν κατηγορηματικη αλλα οταν τις ειπα οτι ο μικρος δεν γουσταρει και χτυπιεται στο στηθος αλλαξε γνωμη...Τωρα πινει 2 φορες ξενο και 2 στηθος....Την αλλη εβδομαδα υπολογιζω που θα μπουν και τα λαχανικα να αποθηλασω τελειως...Εγω Μαριανθη μου ετσι κι αλλιως ομως μεχρι τον 6ο θα τον πηγαινα...

Βεβαια ειχαμε και μια περιπετεια με το γαλα.Ειναι ελαφρα αλλεργικος.Αλλα τωρα πινουμε υποαλλεργικο και ολα μια χαρα...Μην σου πω οτι βγαζει και λιγοτερες γουλιες με το ξενο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

που εισαι Μαριανθη μου και ειχα αρχισει να παθαινω στερητικό σύνδρομο;

κριμα για την δουλεια, πολύ λυπάμαι γιατι ήλπιζα ότι εξαφανιστηκες λόγω φόρτου εργασίας!:|

τα παει καλά ο μπεμπουκος με τα φρουτα ε; μια χαρουλα το μαναρι μου. άντε να ξεκινησει να τρωει και τιποτε άλλο για να ξεκουραστεις και εσυ.

ο δικος μου αργει μαλλον με τις τροφες. από τον 6 μου ειπε ο γιατρος, για να δουμε...

Μια χαρα τοτε!!! Παντως εμενα μου ειπαν οτι μετα τους 6 μηνες το γαλα μας ειναι νερο! Δεν τους προσφερει λεει κ πολλα! Τωρα τι να πω κ εγω?? Βρε λες να ναι ετσι? Η ειπα κοτσανα?!?!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...