Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευμορφία τις κλασσικές σκέψεις που κάνει κανείς οταν μένει άνεργος λίγες μέρες αφού γεννήσει!Οτι θα μείνει στο δρόμο και οτι ειναι αχρηστος!!!οτι δεν υπαρχει νοημα!τον μπεμπη μετα τα χριστουγεννα αρχισα να τον χαιρομαι!

Ζωή τι κάνει ο μπέμπης;πώς τα πάτε με την αλλεργία;τι του δίνεις τώρα;

α!σας ειπα;τερμα η διαιτα!!δεν εχασα τίποτα από κιλά!τζαμπα ταλαιπωρήθηκα!:cry:

Μαριανθη μου καλα ειναι πλεον ο μικρος.Πλεον πινομε το αλμιρον ΗΑ και μια χαρα ειναι ουτε κοκκινιζει ουτε τιποτα...Σημερα εχεσε κιολας για 2η συνεχομενη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχουμε παρτυ σπιτι...Μικρη βεβαια ποσοτητα και πολυ σκληρα και συμπαγη αλλα τι να κανεις.ΤΑλαιπωρειτε μωρε το μικρο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα κ από εμένα, τι κάνετε ? Καλή εβδομάδα κ καλό μήνα.

Είμαι στενοχωρημένη , είχαμε επεισοδιακή νύχτα… Έφαγε το πουλάκι μου το βραδινό του γαλατακι , τον έβαλε ο μπαμπάς του για ύπνο κ όλα καλά, κατά τα 2 παρά ξυπνά με κλάματα, πάω στη κούνια κ τι να δω είχε βραχεί το παιδάκι μου… :(:( πως δεν κατάλαβα , μετά το μπανακι του έβαλα τη πάνα όπως τη βάζω σχεδόν 7 μήνες τώρα κ πρώτη φορά το παθαίνω, τον σήκωσα του αλλάξαμε σεντόνια , ρούχα κ με κοίταζε με ένα βλέμμα .. άστα .. έβαλε κ ένα παραπονιάρικο κλάμα , πολύ στεναχωρήθηκα γιατί τρόμαξε το αστέρι μου, κ θα ψιλοπαγωσε μέχρι να τον αλλάξω , κ του κόπηκε ο ύπνος κ τρόμαξε με την όλη αναστάτωση μες την ησυχία . Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ελαττωματική πάνα κ ελπίζω να μη ξανασυμβεί γιατί αν δε ξυπνούσε τι θα είχε γίνει μέχρι το πρωί ?

Κατερινακι γιατι ετσι?Μηπως το πουλακι του πηγε καταλαθος προς τα πανω καθως βαζατε την πανα?

Να μην ρωτησω αν αλλαξατε μαρκα πανας ε?

ρε μαριανθουλα να σου πω εγω μια διαιτα απο διαιτολογο να αδυνατισεις????ειναι σωστη,περιεχει οτι χρειαζεται ενας οργανισμος,θα πεινας τις πρωτες 2 μερες αλλα μετα θα ηρεμησεις!εγω εχω χασει 2,5 κιλα σε 9 ημερες κ συνεχιζω ακαθεκτη!!!!

Εγω εγω θελω να χασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

493866b0jwl3oshm.gif

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!Ευμορφια τι ωρα καλε θηλαζεις το παιδι και κοιμαται μεχρι τωρα?

Καλημερα Ζωη!

Οταν ειμαι πρωινη τον ξυπναω στις 7 και τον θηλαζω ξαπλωμενη στο κρεβατι μου μεχρι τις 8.Εννοειται οτι μια ωρα δεν θηλαζει.Κοιμαται πανω στο στηθος.Μετα τον πηγαινω στο κρεβατι του.

Οταν ειμαι απογευματινη τον θηλαζω οτι ωρα ξυπνησει,παλι ξαπλωμενη στο κρεβατι μου.Και ξανακοιμαται.Τρωει οσο θελει να φαει και κοιμαται.

Δηλαδη εσενα ρε Ευμορφια δεν ξυπναει το βραδυ?????????????

Διαφημίσεις

ΜΑκ μαρακι!!!!!!!!!!!!!!

Κολαση περασα και εγω 3 μερες τωρα που δεν εχεσε ο μικρος.Ανα μια ωρα ξυπνουσε το μωρο μου και τσιριζε......:(:(

Ελπιζω οταν γυρισεις σπιτι να μπορεσεις να κοιμηθειος λιγο το μεσημερι ε?

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!Ευμορφια τι ωρα καλε θηλαζεις το παιδι και κοιμαται μεχρι τωρα?

Οχι δεν ξυπναει:DΞυπναει μονο οταν του εχει πεσει η πιπιλα και την θελει.Του την βαζω και ξανακοιμαται

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Μαριανθη μου καλα ειναι πλεον ο μικρος.Πλεον πινομε το αλμιρον ΗΑ και μια χαρα ειναι ουτε κοκκινιζει ουτε τιποτα...Σημερα εχεσε κιολας για 2η συνεχομενη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχουμε παρτυ σπιτι...Μικρη βεβαια ποσοτητα και πολυ σκληρα και συμπαγη αλλα τι να κανεις.ΤΑλαιπωρειτε μωρε το μικρο....

ασε μην μου τα λες... εμενα αν και δεν ειναι δυσκοιλιος όταν δεν τα κάνει έχουμε τρελο θεμα! εχθες να φανταστεις τα εκανε 2 φορες και πάλι είχε τόσα αέρια το βράδυ που θυμηθηκα τους κολικους :|

Εγω εγω θελω να χασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

493866b0jwl3oshm.gif

και εγωωωωωωωω θελω (αλλά κάνω την πάπια)!

σούπερ ο Παντελης!

καλα θα βάλω τεραστιο τικερακι γιατι κάποιες εδω μέσα ΜΟΝΙΜΩΣ παρακολουθούν το τικερακι όλων των άλλων εκτός από το δικό μου! κλαψ .... σνιφ...... ουααααααααααααααααααα :cry:

καλα θα βάλω τεραστιο τικερακι γιατι κάποιες εδω μέσα ΜΟΝΙΜΩΣ παρακολουθούν το τικερακι όλων των άλλων εκτός από το δικό μου! κλαψ .... σνιφ...... ουααααααααααααααααααα :cry:

1339123yenh3nyoa3.gif

Μακ μου!!!!!!!!!!!!!!!Να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρεπει ναα ειμαι πιο προσεκτικη την αλλη φορα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δικαιολογουμε ομως επειδη χθες ηταν Κυριακη ε???ειχαμε ρεπο........

ε/

ε?

ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...