Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   22 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχει κρεμα βανιλια η νεστλε;ειναι ρυζαλευρο βανιλια το οποιο μαλιστα δε διαλυεται με τίποτα ειναι σαν αλευρι!!!της μιλουπα ειναι ωραια και τωρα πήρα τη νουνου να δοκιμασω!!!

Επίσης δοκιμασα τα babylino τα οποία ειναι πολυ μαλακα 100% βαμβακι και πιο οικονομικα!αν γραφτειτε στο σαιτ σας στελνει και κουπονια και βγαινουν πολυ φτηνα!δεν μυριζουν σε αντιθεση με τα παμπερς και εμενα που κανει 3 γευματα μεχρι να σηκωθει δεν κατουρηθηκε!!!!ουτε κοκκινισε!!:P

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κ από εμένα, τι κάνετε ? Καλή εβδομάδα κ καλό μήνα.

Είμαι στενοχωρημένη , είχαμε επεισοδιακή νύχτα… Έφαγε το πουλάκι μου το βραδινό του γαλατακι , τον έβαλε ο μπαμπάς του για ύπνο κ όλα καλά, κατά τα 2 παρά ξυπνά με κλάματα, πάω στη κούνια κ τι να δω είχε βραχεί το παιδάκι μου… :(:( πως δεν κατάλαβα , μετά το μπανακι του έβαλα τη πάνα όπως τη βάζω σχεδόν 7 μήνες τώρα κ πρώτη φορά το παθαίνω, τον σήκωσα του αλλάξαμε σεντόνια , ρούχα κ με κοίταζε με ένα βλέμμα .. άστα .. έβαλε κ ένα παραπονιάρικο κλάμα , πολύ στεναχωρήθηκα γιατί τρόμαξε το αστέρι μου, κ θα ψιλοπαγωσε μέχρι να τον αλλάξω , κ του κόπηκε ο ύπνος κ τρόμαξε με την όλη αναστάτωση μες την ησυχία . Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ελαττωματική πάνα κ ελπίζω να μη ξανασυμβεί γιατί αν δε ξυπνούσε τι θα είχε γίνει μέχρι το πρωί ?

Τατιανακι κ εγώ θα το ήθελα να ξυπνά αργότερα αλλά δεν…. Ότι ώρα κ να κοιμηθεί το βράδυ το πρωί βάζει ξυπνητήρι ,όταν λέω ότι ώρα εννοώ με διαφορά μισής άντε μιας ώρας δηλαδή είτε στις 9 είτε στις 10 το βράδυ , το πρωί στάνταρ ξυπνά 7-7¨30, κ τις τελευταίες μέρες έχει ξυπνήσει κ στις 6

XwAPp3.png

Ευμορφία τις κλασσικές σκέψεις που κάνει κανείς οταν μένει άνεργος λίγες μέρες αφού γεννήσει!Οτι θα μείνει στο δρόμο και οτι ειναι αχρηστος!!!οτι δεν υπαρχει νοημα!τον μπεμπη μετα τα χριστουγεννα αρχισα να τον χαιρομαι!

Ζωή τι κάνει ο μπέμπης;πώς τα πάτε με την αλλεργία;τι του δίνεις τώρα;

α!σας ειπα;τερμα η διαιτα!!δεν εχασα τίποτα από κιλά!τζαμπα ταλαιπωρήθηκα!:cry:

O40a.jpgO40ap3.png

Αννούλα φιδέ από το σουπερ μάρκετ της πήρες ? τον άλεσες ή το έφαγε έτσι ?

Μαριανθη όπως σου απάντησε η Ζωή, εγώ του φτιάχνω φαγητό για 2 μέρες κ βάζω μεγάλα καρότα κ κολοκύθια άρα τα χωρίζω στη μέση

XwAPp3.png

gemab είπε:
εχει κρεμα βανιλια η νεστλε;ειναι ρυζαλευρο βανιλια το οποιο μαλιστα δε διαλυεται με τίποτα ειναι σαν αλευρι!!!της μιλουπα ειναι ωραια και τωρα πήρα τη νουνου να δοκιμασω!!!

Επίσης δοκιμασα τα babylino τα οποία ειναι πολυ μαλακα 100% βαμβακι και πιο οικονομικα!αν γραφτειτε στο σαιτ σας στελνει και κουπονια και βγαινουν πολυ φτηνα!δεν μυριζουν σε αντιθεση με τα παμπερς και εμενα που κανει 3 γευματα μεχρι να σηκωθει δεν κατουρηθηκε!!!!ουτε κοκκινισε!!:P

αληθεια???θα την παω πισω εχω την αποδειξη!τι να παρω?ποια δεν εχει ζαχαρη?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Dafy είπε:

Είμαι στενοχωρημένη , είχαμε επεισοδιακή νύχτα… Έφαγε το πουλάκι μου το βραδινό του γαλατακι , τον έβαλε ο μπαμπάς του για ύπνο κ όλα καλά, κατά τα 2 παρά ξυπνά με κλάματα, πάω στη κούνια κ τι να δω είχε βραχεί το παιδάκι μου… :(:( πως δεν κατάλαβα , μετά το μπανακι του έβαλα τη πάνα όπως τη βάζω σχεδόν 7 μήνες τώρα κ πρώτη φορά το παθαίνω, τον σήκωσα του αλλάξαμε σεντόνια , ρούχα κ με κοίταζε με ένα βλέμμα .. άστα .. έβαλε κ ένα παραπονιάρικο κλάμα , πολύ στεναχωρήθηκα γιατί τρόμαξε το αστέρι μου, κ θα ψιλοπαγωσε μέχρι να τον αλλάξω , κ του κόπηκε ο ύπνος κ τρόμαξε με την όλη αναστάτωση μες την ησυχία . Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ελαττωματική πάνα κ ελπίζω να μη ξανασυμβεί γιατί αν δε ξυπνούσε τι θα είχε γίνει μέχρι το πρωί ?

Τατιανακι κ εγώ θα το ήθελα να ξυπνά αργότερα αλλά δεν…. Ότι ώρα κ να κοιμηθεί το βράδυ το πρωί βάζει ξυπνητήρι ,όταν λέω ότι ώρα εννοώ με διαφορά μισής άντε μιας ώρας δηλαδή είτε στις 9 είτε στις 10 το βράδυ , το πρωί στάνταρ ξυπνά 7-7¨30, κ τις τελευταίες μέρες έχει ξυπνήσει κ στις 6

ναι και εμενα το ιδιο!!!!στις 6 μισοξυπναει καμια φορα για πιπιλα.στις 7- 7.30 ξυπναει εντελως κ μιλαει δυνατα!!!λες κ εχει ρολοι μεσα της!!!

ρε μαριανθουλα να σου πω εγω μια διαιτα απο διαιτολογο να αδυνατισεις????ειναι σωστη,περιεχει οτι χρειαζεται ενας οργανισμος,θα πεινας τις πρωτες 2 μερες αλλα μετα θα ηρεμησεις!εγω εχω χασει 2,5 κιλα σε 9 ημερες κ συνεχιζω ακαθεκτη!!!!

zoi_m είπε:
Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!Ευμορφια τι ωρα καλε θηλαζεις το παιδι και κοιμαται μεχρι τωρα?
  Παράθεση

Καλημερα Ζωη!

Οταν ειμαι πρωινη τον ξυπναω στις 7 και τον θηλαζω ξαπλωμενη στο κρεβατι μου μεχρι τις 8.Εννοειται οτι μια ωρα δεν θηλαζει.Κοιμαται πανω στο στηθος.Μετα τον πηγαινω στο κρεβατι του.

Οταν ειμαι απογευματινη τον θηλαζω οτι ωρα ξυπνησει,παλι ξαπλωμενη στο κρεβατι μου.Και ξανακοιμαται.Τρωει οσο θελει να φαει και κοιμαται.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Ναι sunny αν θελεις στείλε μου μπας και βγω και γω για μπανακι στην παραλια φέτος!!απ'ότι ξέρω δεν εχουν επιπρόσθετη ζάχαρη οι κρέμες!εμενα τη μιλουπα την εφαγε ευχαριστα!:)δοκιμασε οποια του αρεσει του μωρου σου!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα και από εμενα και καλό μήνα!

927091nfep5yczqt.gif

ειχα μια νυχτα κόλαση.... καιρό ειχα να το ζησω αυτό το πράγμα... ο μικρος από το πρωι ειχε ενα θεμα με τα δοντακια του αλλά όταν πλησιασε η ωρα του ύπνου (κατά τις 10 παρα) εκλαιγε με μαυρο δάκρυ αν και του ειχα δώσει ντεπόν. με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε με την οδοντοβουρτσα πάλι όπως τις παλιές "καλές" ημέρες των κολικών :|. τον ταισα 22:15 κοιμισμένο. στις 3 το πρωι ξύπνησε κλαψουρίζοντας και στην συνεχεια μέχρι τις 5 το πρωί (!!!!!) έκλαιγε πια για τα καλά από τα αέρια που είχε. αυτό το διωρο τόσο εγώ όσο και ο πατερας του τον πηγαινοφέρναμε αγκαλιά για να ηρεμήσει. είμαι κομματια λέμε. αν δεν ειχε τόσο καλό καιρό σήμερα θα κοιμόμουν και δεν θα ερχομουν στην δουλειά.... τέλος πάντων....

voula29 είπε:
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!

Πώς κοιμηθήκατε;Εμείς ανά δυο ώρες ξύπνιοι, φάγαμε και καναδυο φορές και τώρα νυστάαααααααααααζω. Αυτό συνήθως μου το κάνει όταν μες στην μέρα δεν έχει κοιμηθεί πολύ. Βγαίνει απ' το πρόγραμμά του και είναι μες στην υπερένταση. Κι ενώ μας αρέσουν τόσο οι βόλτες, αυτό είναι το κακό, ότι χαλάει η βολή του. Αύριο έχουμε εμβόλιο, pentavac.

ααααχχχχχ πως σε καταλαβαίνω.... τα ίδια σχεδόν περασαμε για άλλους λόγους η καθεμία... άντε με το καλό το εμβόλιο σας σήμερα με όσο το δυνατό λιγότερα κλάματα :?

voula29 είπε:
ναι μωρέ και μάλλον ταλαιπωρείται και από τα δόντια γιατί εκεί που κοιμάται καμιά φορά κλαίει για λίγο(για 1-2 δεύτερα) και σταματάει.αει στο καλο να βγουν κι αυτά.

Είσαι πολύ τυχερή στο θέμα του ύπνου, δεν το συζητώ.

δοντια ε;;;;; τι μου θυμίζει....:cry:

sunny είπε:
λοιπον θελω τη συμβουλη σας σε κατι.θελω να την κανω να ξυπναει πιο αργα το πρωι.αλλα πως?θα σας πω ενα τυπικο προγραμμα μας αλλα μην με βρισετε οτι τα θελω ολα δικα μου!!!!βεβαια κανει διαφορες τροποποιησεις απο μονη της.δηλαδη μπορει να κοιμηθει το διωρο μαζεμενο το πρωι μπορει κ το μεσημερι.στο περιπου κανουμε το παρακατω προγραμμα.

ξεκιναμε

7.15 ξυπναει

8.00 γαλα

9.30-10.00 υπνος

11.00 γαλα

12.30-13.00 υπνος

14.00 γαλα

15.30-17.30 υπνος

18.00 κρεμα

20.30 μπανιο

21.00 γαλα

21.30 υπνος μεχρι το πρωι.

αυτο που θελω λοιπον να κανω ειναι να ξυπναει πιο αργα το πρωι.βεβαια εχω παρατηρησει οτι κ στις 22.00 η στις 23.00 (αν κ σπανια συμβαινει αυτο)να κοιμηθει παλι 7-7.30 θα ξυπνησει.

θα σε δείρω λέμε....63721m4ehpskk0d.gif

voula29 είπε:
μαρή μας δουλεύεις;;;;;;;;;;;;;;;

:):):):):):):) καταλαβες ότι συμφωνώ :tongue:

gemab είπε:
Καλημέρα κοριτσοπουλα!!!!τί κάνετε;Καλο μήνα σε όοοολες!!Ημουν στους γονεις μου σκ και ετσι δε μπορεσα να γράψω!!!Διάβασα όλα τα νέα σας αλλα δε προλαβαίνω να σχολιάσω με το παιδί σίφουνα που έχω γιατί δεν κάθεται πουθενά λέμε!!!Αφηστε που όλο κοιτάει τηλεοραση!!Τί θα τον κάνω τον κουτσομπόλη;;;

Υπομονή για τα δοντάκια σας!!!Υπομονή για τον ύπνο υπομονή για το φαγητό για όλα δυστυχως ή ευτυχως υπομονή!!!χαχα!!

:):):):)

Ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι πολύ καλύτερος και γεμάτος αισιοδοξία για όλους μας!Βαρέθηκα να κλαίγομαι!!!

Διάβαζα τη συνέντευξη της θρασκιάς στο οκ και πέρασε ακριβώς τα ίδια με μένα!!Τις ίδιες σκέψεις ακριβώς!!

Κοριτσάκια μου πάρα πολλά φιλακια σε όοοολα τα μπεμπόνια σας!!

καλώς το κορίτσι! και ο δικός μου εχει κόλλημα τρελό με την τηλεόραση. δεν ξέρω τι να τον κάνω... το κεφάλι του συνέχεια γυρνάει προς τα εκεί. ελπίζω μην του κάνω πολύ κακό που τον αφηνω λίγο και βλέπει. τέλος πάντων....

αντε καινούργιος μήνας καινούργια αρχή για όλες μας!:rolleyes:

Dafy είπε:

μην στεναχωριέσαι καλή μου αυτά συμβαίνουν πολλές φορές! ο δικός ευτυχώς που έκλαψε γιατί ο δικός μου κοιμαται και βρεγμένος όσες φορές μου έχει τύχει (και δεν είναι λίγες). απορώ πως δεν εχει αρρωστήσει ακόμα από το μουσκεμα :mrgreen:

gemab είπε:

α!σας ειπα;τερμα η διαιτα!!δεν εχασα τίποτα από κιλά!τζαμπα ταλαιπωρήθηκα!:cry:

καλά έκανες και την σταματησες... δίαιτα να ξεκινησεις όταν αισθανθεις έτοιμη ψυχολογικά. όταν δεν είσαι καλά μην ξεκινας ποτέ δίαιτα γιατί δεν αποδίδει. εγώ αυτό έχω καταλάβει τόσα χρόνια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...