Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια εσεις εχετε ασυρματο δικτυο?εγω ειμαι πολυ κατα του ασυρματου δικτυου αλλα τωρα για να σας μιλησω το ενεργοποιησα κ εφερα το λαπτοπ στο σαλονι(εχω βγαλει κ την μπαταρια γιατι δεν κανει να φορτιζει κ να εισαι κοντα κ το δουλευω μονο με ρευμα) γιατι αλλιως μπορει να σας μιλησω σε καμια βδομαδα παλι!δεν ξερω εχω ενα θεμα με την ακτινοβολια!υπερβολικη ειμαι?αααα κ το κινητο μιλια μακρια απο την μπεμπα.οταν δε μπαινουμε στο αυτοκινητο το κλεινω κ αν θελω να μιλησω οταν ειμαι σπιτι παω σε αλλο δωματιο.φωτο δεν τραβαω ποτε με το κινητο κ δεν αφηνω κ κανεναν να την πλησιαζει με το κινητο στο χερι.ακομα κ βολτα με το καροτσι επειδη η τσαντα μου κρεμεται στο χερουλι του καροτσιου το κλεινω!!!!αιντε αιντε εχω χαζεψει μου φαινεται!!!

Καλα... ειπαμε...το χεις ξεφτιλισει:tongue:δεν εχω ασυρματο δικτυο γιατι κι εγω ειμαι κατα αλλα οχι και σε τοσο υπερβολικο βαθμο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια εσεις εχετε ασυρματο δικτυο?εγω ειμαι πολυ κατα του ασυρματου δικτυου αλλα τωρα για να σας μιλησω το ενεργοποιησα κ εφερα το λαπτοπ στο σαλονι(εχω βγαλει κ την μπαταρια γιατι δεν κανει να φορτιζει κ να εισαι κοντα κ το δουλευω μονο με ρευμα) γιατι αλλιως μπορει να σας μιλησω σε καμια βδομαδα παλι!δεν ξερω εχω ενα θεμα με την ακτινοβολια!υπερβολικη ειμαι?αααα κ το κινητο μιλια μακρια απο την μπεμπα.οταν δε μπαινουμε στο αυτοκινητο το κλεινω κ αν θελω να μιλησω οταν ειμαι σπιτι παω σε αλλο δωματιο.φωτο δεν τραβαω ποτε με το κινητο κ δεν αφηνω κ κανεναν να την πλησιαζει με το κινητο στο χερι.ακομα κ βολτα με το καροτσι επειδη η τσαντα μου κρεμεται στο χερουλι του καροτσιου το κλεινω!!!!αιντε αιντε εχω χαζεψει μου φαινεται!!!

μωρέ γιατί έχεις χαζέψει;μανούλα είσαι και κάνεις το καλύτερο για το μωρό σου. βέβαια η ακτινοβολία και χιλιάδες άλλα ¨κακά¨ πράγματα δυστυχώς θα είναι δίπλα τους συνεχώς, εμείς όσο μπορούμε ας τα προστατέψουμε.

γιατι δεν γινεται να την ταιζω απο τις 7 γιατι θα φαει το τελευταιο γευμα στις 7 που ειναι παρα πολυ νωρις!!!!κ εκεινη δεν διαμαρτυρεται χαζευει το μομπιλε κ του μιλαει!!!!οποτε αργω λιγο να την σηκωσω απο το κρεββατι!

Εεε...ολα δικα σου τα θελεις:tongue:

Διαφημίσεις

Αννουλα καλημερα!

Μια χαρα ε?Τον φαγατε τον φιδε.Για την φαριν λακτε,ισως ειναι αυτο που ειπες.Που εισασταν σ'αλλο περιβαλλον.Οταν αλλαζουν περιβαλλον πως αλλαζουν κι αυτα?Παιρνουν καινουρια ερεθισματα και ξεσαλωνουν.Ξαναδοκιμασε την σημερα και βλεπεις

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!Ευμορφια τι ωρα καλε θηλαζεις το παιδι και κοιμαται μεχρι τωρα?

Τατιανα δυστυχως δεν νομιζω να υπαρχει κατι να την κανεις να ξυπναει αργοτερα...Και εμεις πανω κατω το ιδιο προγραμμα εχουμε μονο που αντι για κρεμα τρωμε 2ο γευμα φρουτα..Κοιμαται σις 21:30 με 22:00 και ξυπναει κατα τις 5 για φαι... Ετσι μετα θα ξαναξυπνησει στς 8:30 με 9 τελειωτικα...Οποτε ή θα την ταιζεις χαραματα για να κοιμαται στο καπακι ή θα μαθεις να ξυπνας πρωι!!!!!

Οσο για την ακτινοβολια σου λεω και εγω που ειμαι του επαγγελματος οτι εχω ενσυρματο δικτυο και ενσυρματο σταθερο τηλεωνο.Αποφευγω καθετι ασυρματο οπως και τον φουρνο μικροκυματων...Για τα κινητα τωρα αν και εισαι λιγο πιο υπεβολικη απο εμενα καλα κανεις.Εγω βεβαια το εχω σε αποσταση 3 μετρων απο τον μικρο και στο αμαξι δεν το κλεινω.Το πιο επικινδυνο ειναι οταν τα κινητα δεν εχουν καθολου ή εχουν χαμηλο σημα...Τοτε εκπεμπει περισσοτερη ακτινοβολια.Παντως δεν εχει αποδειχει τιποτα απο ολα αυτα.Απλα υπαρχουν υποψιες....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

αννουλα κ η κρεμα βανιλια της νεστλε δεν εχει ζαχαρη ετσι δεν ειναι???γιατι την αγορασα για να την δοκιμασω αλλα δεν της την εχω δωσει ακομα.σκεφτηκα να της την δωσω αφου φαει πρωτα φρουτα γιατι τωρα τρωει ρυζαλευρο που ειναι ανοστο,αν συνηθισει στη γλυκια κρεμα μηπως δεν τρωει τα φρουτα?εσενα τι εκανε?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

α!μια ερωτηση στις πιο εμπειρες!πόσο πρέπει να τρωει ο μπεμπης;του βαζω ενα κολοκυθακι μια πατατα και ενα καροτο.Ολο δεν το τρωει εννοειται!πρεπει να τα χωριζω στη μέση ;

O40a.jpgO40ap3.png

α!μια ερωτηση στις πιο εμπειρες!πόσο πρέπει να τρωει ο μπεμπης;του βαζω ενα κολοκυθακι μια πατατα και ενα καροτο.Ολο δεν το τρωει εννοειται!πρεπει να τα χωριζω στη μέση ;

Μαριανθη μου εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωει 150 με 200 ml .Αυτο ειναι ενα γευμα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!Ευμορφια τι ωρα καλε θηλαζεις το παιδι και κοιμαται μεχρι τωρα?

Τατιανα δυστυχως δεν νομιζω να υπαρχει κατι να την κανεις να ξυπναει αργοτερα...Και εμεις πανω κατω το ιδιο προγραμμα εχουμε μονο που αντι για κρεμα τρωμε 2ο γευμα φρουτα..Κοιμαται σις 21:30 με 22:00 και ξυπναει κατα τις 5 για φαι... Ετσι μετα θα ξαναξυπνησει στς 8:30 με 9 τελειωτικα...Οποτε ή θα την ταιζεις χαραματα για να κοιμαται στο καπακι ή θα μαθεις να ξυπνας πρωι!!!!!

Οσο για την ακτινοβολια σου λεω και εγω που ειμαι του επαγγελματος οτι εχω ενσυρματο δικτυο και ενσυρματο σταθερο τηλεωνο.Αποφευγω καθετι ασυρματο οπως και τον φουρνο μικροκυματων...Για τα κινητα τωρα αν και εισαι λιγο πιο υπεβολικη απο εμενα καλα κανεις.Εγω βεβαια το εχω σε αποσταση 3 μετρων απο τον μικρο και στο αμαξι δεν το κλεινω.Το πιο επικινδυνο ειναι οταν τα κινητα δεν εχουν καθολου ή εχουν χαμηλο σημα...Τοτε εκπεμπει περισσοτερη ακτινοβολια.Παντως δεν εχει αποδειχει τιποτα απο ολα αυτα.Απλα υπαρχουν υποψιες....

απλα λενε οτι στο αυτοκινητο ειναι ακομα χειροτερα λογω του αμαξωματος...γι αυτο το κλεινω.χαιρομαι που τα ακουω απο μια του επαγγελματος!φουρνο μικροκυματων δεν εχω ουτε εγω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...