Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βουλα ειπα μην με βρισετε!!!!!!αλλα μου αρεσει να κοιμαμαι λιγο περισσοτερο το πρωι κ ας κοιμηθω αργοτερα το βραδυ!!!!

ευμο μου οχι δεν την θηλαζω!!!αντε καλε πειτε καμια ιδεα!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

πέρα από την πλάκα πάντως κι εμένα μισάωρα ύπνου κάνει μες στη μέρα. Πολύ σπάνια θα κοιμηθει 1-1,5 ώρα και κάνω τούμπες. Δεν ξέρω όμως τι φταίει, δεν το έχω συνδυάσει με κάτι για να καταλάβω πότε κοιμάται περισσότερο το μεσημέρι.

σίγουρα το πρωινό ξύπνημα είναι λίγο βάρβαρο, αλλά στο τέλος σκέφτομαι και λέω:σε λίγο καιρό θα ξυπνάω 7μπορεί και 6:30 για να πάω στη δουλειά, οπότε μάλλον το παιδί μου θέλει να με βάλει από τώρα σε πρόγραμμα,χαχαχαχαχα!

πάντως τις προάλλες που βγήκαμε βόλτα, κοιμήθηκε στο καρότσι, μπήκαμε σπίτι και συνέχιζε να κοιμάται στο καρότσι για 2 ώρες!!!!!κι έλεγα τώρα θα ξυπνήσει τώρα θα ξυπνήσει κι αυτός τίποτα,μα πώς βολεύονται ώρες ώρες

Διαφημίσεις

βουλα μου κοιτα εγω απο ημερων που ηταν την παρακολουθουσα να δω τι κανει....κ ποτε ειναι κουρασμενη.παλια κοιμοταν ακριβως 1 ωρα αφου ειχε φαει.τωρα κοιμαται 1,5 ωρα μετα....σεβαστηκα το προγραμμα της κ δεν της το χαλαω για κανενα λογο.δεν ξερω ειμαι κ εγω απο τη φυση μου πολυ με προγραμμα κ δεν μπορω να λειτουργησω αλλιως.

βουλα μου κοιτα εγω απο ημερων που ηταν την παρακολουθουσα να δω τι κανει....κ ποτε ειναι κουρασμενη.παλια κοιμοταν ακριβως 1 ωρα αφου ειχε φαει.τωρα κοιμαται 1,5 ωρα μετα....σεβαστηκα το προγραμμα της κ δεν της το χαλαω για κανενα λογο.δεν ξερω ειμαι κ εγω απο τη φυση μου πολυ με προγραμμα κ δεν μπορω να λειτουργησω αλλιως.

και πολύ καλά κάνεις!!κι εγώ κάπως έτσι είμαι του προγράμματος.Άλλωστε και τα μωρά θέλουν τη ρουτίνα τους, γι' αυτό είπα πιο πριν ότι το βράδυ ήταν ανήσυχος αφού την μέρα είχε βγει απ' τοπρόγραμμά του και δεν κοιμήθηκε ούτε μισάωρο.

ρε κοριτσια εσεις εχετε ασυρματο δικτυο?εγω ειμαι πολυ κατα του ασυρματου δικτυου αλλα τωρα για να σας μιλησω το ενεργοποιησα κ εφερα το λαπτοπ στο σαλονι(εχω βγαλει κ την μπαταρια γιατι δεν κανει να φορτιζει κ να εισαι κοντα κ το δουλευω μονο με ρευμα) γιατι αλλιως μπορει να σας μιλησω σε καμια βδομαδα παλι!δεν ξερω εχω ενα θεμα με την ακτινοβολια!υπερβολικη ειμαι?αααα κ το κινητο μιλια μακρια απο την μπεμπα.οταν δε μπαινουμε στο αυτοκινητο το κλεινω κ αν θελω να μιλησω οταν ειμαι σπιτι παω σε αλλο δωματιο.φωτο δεν τραβαω ποτε με το κινητο κ δεν αφηνω κ κανεναν να την πλησιαζει με το κινητο στο χερι.ακομα κ βολτα με το καροτσι επειδη η τσαντα μου κρεμεται στο χερουλι του καροτσιου το κλεινω!!!!αιντε αιντε εχω χαζεψει μου φαινεται!!!

Διαφημίσεις

Τατι αν την θηλαζες θα σου ελεγα το πρωι να την παιρνεις στο κρεβατι σου και να την θηλαζες ξαπλωμενη.Εγω ετσι κανω και κοιμαται του καλου καιρου.

Παρατηρησα βεβαια οτι απο την ωρα που θα ξυπνησει περνανε 45 λεπτα μεχρι να της δωσεις γαλα.Γιατι?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμεις τωρα 4 ημερες ξυπναμε απο τις 7.30...Γμτ, ειχα καλομαθει να ξυπναει 9-9.30 και μου κακοφαινεται!!!!!! Λοιπον το φιδε τον φαγαμε μια χαρα αλλα τη φαρινα οχι κ τοσο. Ισως φταιει βεβαια οτι την εκανα λιγο αραιη και δεν ημασταν και στο σπιτι μας. Ειχα παει στην κουμπαρα μου και ηταν λιγο αλλου για αλλου η μπεμπα. Θα δω και σημερα, αν δεν της αρεσει και παλι θα παρω νεστλε, που ειναι πιο νοστιμη, μου το ειπε και η γιατρος, αλλα εγω σκεφτηκα να μη δωσω ακομα ζαχαρη και τη βανιλια της νουτριτσια την ετρωγε μια χαρα. Βουλα ωχ και συ!!!! Τρομαξες ε;;; Πω πω θα μας τρελανουν αυτα τα μπεμπακια...Οσο για την ανωμαλια ορισμενων τι να πω...Δουλεια δεν εχουν και βρισκουν!!!! Τατιανα μας δουλευεις;;; Ασε το παιδι ησυχο, τελειο προγραμμα εχει!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ναι βουλα μου ετσι ειναι!!!οταν βγουν απο το προγραμμα τους η οταν δεν εχουν προγραμμα ειναι πολυ πιο ανησυχα!!!!μια φορα που δεν κοιμηθηκε καλα την ημερα ολη νυχτα μουρμουραγε!!!!

Τατι αν την θηλαζες θα σου ελεγα το πρωι να την παιρνεις στο κρεβατι σου και να την θηλαζες ξαπλωμενη.Εγω ετσι κανω και κοιμαται του καλου καιρου.

Παρατηρησα βεβαια οτι απο την ωρα που θα ξυπνησει περνανε 45 λεπτα μεχρι να της δωσεις γαλα.Γιατι?

γιατι δεν γινεται να την ταιζω απο τις 7 γιατι θα φαει το τελευταιο γευμα στις 7 που ειναι παρα πολυ νωρις!!!!κ εκεινη δεν διαμαρτυρεται χαζευει το μομπιλε κ του μιλαει!!!!οποτε αργω λιγο να την σηκωσω απο το κρεββατι!

Καλημέρα κοριτσοπουλα!!!!τί κάνετε;Καλο μήνα σε όοοολες!!Ημουν στους γονεις μου σκ και ετσι δε μπορεσα να γράψω!!!Διάβασα όλα τα νέα σας αλλα δε προλαβαίνω να σχολιάσω με το παιδί σίφουνα που έχω γιατί δεν κάθεται πουθενά λέμε!!!Αφηστε που όλο κοιτάει τηλεοραση!!Τί θα τον κάνω τον κουτσομπόλη;;;

Υπομονή για τα δοντάκια σας!!!Υπομονή για τον ύπνο υπομονή για το φαγητό για όλα δυστυχως ή ευτυχως υπομονή!!!χαχα!!

:):):):)

Ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι πολύ καλύτερος και γεμάτος αισιοδοξία για όλους μας!Βαρέθηκα να κλαίγομαι!!!

Διάβαζα τη συνέντευξη της θρασκιάς στο οκ και πέρασε ακριβώς τα ίδια με μένα!!Τις ίδιες σκέψεις ακριβώς!!

Κοριτσάκια μου πάρα πολλά φιλακια σε όοοολα τα μπεμπόνια σας!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...