Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   12 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

makarinaerthei είπε:
εγω παντως εστειλα μια αναφορα κοιτα τι αλλα γραφει το "παιδακι":

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=196927#post196927

ποιος νορμαλ ανθρωπος φοβαται μην του κλεψουν το παιδι από τον παιδοτοπο ή ποιος επισης αναφερεται στα αλλα παιδακια που παιζουν εκει με τον όρο "χλεμπονιαρικα;"

πω πω τα εχω παρει τωρα :mad:

Καλα δεν εχω λογια για αυτο το θεμα...Ας μην αναφερω κατι για το επιπεδο ετσι?Σοκαρομαι οταν βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται ετσι!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!

Πώς κοιμηθήκατε;Εμείς ανά δυο ώρες ξύπνιοι, φάγαμε και καναδυο φορές και τώρα νυστάαααααααααααζω. Αυτό συνήθως μου το κάνει όταν μες στην μέρα δεν έχει κοιμηθεί πολύ. Βγαίνει απ' το πρόγραμμά του και είναι μες στην υπερένταση. Κι ενώ μας αρέσουν τόσο οι βόλτες, αυτό είναι το κακό, ότι χαλάει η βολή του. Αύριο έχουμε εμβόλιο, pentavac.

ναι μωρέ και μάλλον ταλαιπωρείται και από τα δόντια γιατί εκεί που κοιμάται καμιά φορά κλαίει για λίγο(για 1-2 δεύτερα) και σταματάει.αει στο καλο να βγουν κι αυτά.

Είσαι πολύ τυχερή στο θέμα του ύπνου, δεν το συζητώ.

Διαφημίσεις

voula29 είπε:
ναι μωρέ και μάλλον ταλαιπωρείται και από τα δόντια γιατί εκεί που κοιμάται καμιά φορά κλαίει για λίγο(για 1-2 δεύτερα) και σταματάει.αει στο καλο να βγουν κι αυτά.

Είσαι πολύ τυχερή στο θέμα του ύπνου, δεν το συζητώ.

Κοντα στα 4 χρονια λενε οτι βγαινουν ολα τα πρωτα δοντια.Οποτε υπομονη:tongue:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

evmo είπε:
Κοντα στα 4 χρονια λενε οτι βγαινουν ολα τα πρωτα δοντια.Οποτε υπομονη:tongue:

ωχ,αν είναι να ταλαιπωριούνται τόσα χρόνια............κι εγώ νόμιζα τα μπροστινά έχουν μόνο ζόρι.

Διαφημίσεις

λοιπον θελω τη συμβουλη σας σε κατι.θελω να την κανω να ξυπναει πιο αργα το πρωι.αλλα πως?θα σας πω ενα τυπικο προγραμμα μας αλλα μην με βρισετε οτι τα θελω ολα δικα μου!!!!βεβαια κανει διαφορες τροποποιησεις απο μονη της.δηλαδη μπορει να κοιμηθει το διωρο μαζεμενο το πρωι μπορει κ το μεσημερι.στο περιπου κανουμε το παρακατω προγραμμα.

ξεκιναμε

7.15 ξυπναει

8.00 γαλα

9.30-10.00 υπνος

11.00 γαλα

12.30-13.00 υπνος

14.00 γαλα

15.30-17.30 υπνος

18.00 κρεμα

20.30 μπανιο

21.00 γαλα

21.30 υπνος μεχρι το πρωι.

αυτο που θελω λοιπον να κανω ειναι να ξυπναει πιο αργα το πρωι.βεβαια εχω παρατηρησει οτι κ στις 22.00 η στις 23.00 (αν κ σπανια συμβαινει αυτο)να κοιμηθει παλι 7-7.30 θα ξυπνησει.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημερα βουλα μου κ ευμορφια μου!!!!μακμαρακι ενταξει ξεχασα να σχολιασω αλλα νομιζω οτι σου εχω πει πολλες φορες οτι ο γιος σου ειναι ενας κουκλος!!!!κ εννοειται πως σου μοιαζει!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

sunny είπε:
λοιπον θελω τη συμβουλη σας σε κατι.θελω να την κανω να ξυπναει πιο αργα το πρωι.αλλα πως?θα σας πω ενα τυπικο προγραμμα μας αλλα μην με βρισετε οτι τα θελω ολα δικα μου!!!!βεβαια κανει διαφορες τροποποιησεις απο μονη της.δηλαδη μπορει να κοιμηθει το διωρο μαζεμενο το πρωι μπορει κ το μεσημερι.στο περιπου κανουμε το παρακατω προγραμμα.

ξεκιναμε

7.15 ξυπναει

8.00 γαλα

9.30-10.00 υπνος

11.00 γαλα

12.30-13.00 υπνος

14.00 γαλα

15.30-17.30 υπνος

18.00 κρεμα

20.30 μπανιο

21.00 γαλα

21.30 υπνος μεχρι το πρωι.

αυτο που θελω λοιπον να κανω ειναι να ξυπναει πιο αργα το πρωι.βεβαια εχω παρατηρησει οτι κ στις 22.00 η στις 23.00 (αν κ σπανια συμβαινει αυτο)να κοιμηθει παλι 7-7.30 θα ξυπνησει.

μαρή μας δουλεύεις;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...