Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστουμε κοριτσια για τα περαστικα σας , σημερα κι εμεις ημασταν πολυ καλυτερα και την πηγαμε την βολτα μας ...ε με τετοι οκαιρο δεν μπορουσα να μεινω και σημερα μεσα

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

1659460l7cq3ecqgr.gif

Δεν την γλυτωσαμε χθες....Φαγαμε υποθετο....:(:(

ή τουλαχιστον προσπαθησα να του βαλω γιατι δεν γινεται βγαινει αμεσως.Εκανε μια μικρη ποσοστητα και τον αφησα....

Σημερα το πρωι ομως το παιδακι μου ζοριστηκε πρωι πρωι παρα πολυ και τελικα τακαταφερε...Την επομενη φορα θα κανω αυτο με την μπατονετα που λετε....Εγω δεν ξαναπερναω αυτο το πραγμα!!!

Λιτσακι περαστικα να ειναι και συντομα....

ΝΑι αρχισα σιγα σιγα το ξενο.Τωρα του δινω δυο θηλασμο και 2 ξενο και ενα φρουτα...Αυτα!!!!

Ετσι ειναι Αννουλα...Του διναμε σκετη μπανανα για να δουμε αν εχει αλλεργια...Τωρα ελπιζω να αρχισει να φτιαχνει το εντερακι του...

Ξεκινησατε πιο μπροστα φρουτα απο κρεμα εσεις?

Αν ξεκινησες με αλλα φρουτα και δεν σου εκανε αλλεργια θα μπορουσες να την βαλεις μεσα στο μηλο η το αχλαδι βρε την μπανανα , σκετη....

Εμεις παντως απο τοτε που ξεκινησαμε φρουτα φαινονται και στα...ειναι σαν να βγαινει το μηλο ετσι οπως το τρωμε(ωραια συζητηση!!!!!!!!!)Και παρολο που ειχαμε το θεμα με τα κακα το μηλο δεν μας επηρεασε .

Εμας απο τοτε που του εβαλα μπανανα δεν την τρωει με τιποτα την φρουτοκρεμα ...σημερα εβαλα περισσοτερο αχλαδι λιγοτερο μηλο αλλα και παλι εκλαιγε συνεχεια και του εδωσα μετα παλι γαλα...πρεπει να παρω τον γιατρο να δω τι θα κανουμε !

περαστικα σας!!!!!! Κανετε βηματα;;; τρομερο...εμενα ουτε τα παταει τα ποδια της η παχουλη μου...

Ευχαριστουμε Αννουλα μου !!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΔΣΝΨΞΣΞΨΣΔΗΞΦΗΦ

ΝΣΚΧΝΣΜΛΑΞΣΝΑΜΝΣΜΔΛ

ΝΝΔΞΣΣΚΣΔ

ΝΖΞΣΝΚΑΜΖ,ΧΝΣ

ΒΑΞΣΝΑΞΚΗΔΚΛΕ

ΗΑΚΣΞΕΙΦΞΦΚΔΚΦΞΔΛΑΣΙΟΠΣΞΔΚΔΞΕΥΔΟΠΣΞΕΩΔΗΒΕ

ΞΧΚΣΝΣΞΛΧΣΟΧΛΣ΄ΔΗΞΑ

ΝΣΚΧΞΖΝΧΚΣ

ΚΖΝΖΜΛΧΝΜΛΧ

ΧΒΞΣΞΑΚΞΧΔΕΑΣΞΑΟΧ

ΖΝΚΑΝΧΞΧΣΚΞΣΛΧΝΖΚΧΝΔΞΞΞΞΞΞΚΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΣΗΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΖΞΔΗΔΞΣΗΚΖ

ΣΞΚΜ,΄Φ,ΔΛ

λοιπόν κόψε την πλάκα γιατι θα σε αναφερω στον αντμιν... δουλειά δεν ειχαμε να βλεπουμε τις βλακειες σου!

Ξεκινησατε πιο μπροστα φρουτα απο κρεμα εσεις?

Αν ξεκινησες με αλλα φρουτα και δεν σου εκανε αλλεργια θα μπορουσες να την βαλεις μεσα στο μηλο η το αχλαδι βρε την μπανανα , σκετη....

Εμεις παντως απο τοτε που ξεκινησαμε φρουτα φαινονται και στα...ειναι σαν να βγαινει το μηλο ετσι οπως το τρωμε(ωραια συζητηση!!!!!!!!!)Και παρολο που ειχαμε το θεμα με τα κακα το μηλο δεν μας επηρεασε .

Εμας απο τοτε που του εβαλα μπανανα δεν την τρωει με τιποτα την φρουτοκρεμα ...σημερα εβαλα περισσοτερο αχλαδι λιγοτερο μηλο αλλα και παλι εκλαιγε συνεχεια και του εδωσα μετα παλι γαλα...πρεπει να παρω τον γιατρο να δω τι θα κανουμε !

Ευχαριστουμε Αννουλα μου !!!

Δεν θα φαμε κρεμα λιτσακι εμεις...Ειμαστε χοντροι...

Η παιδιατρος μου ειπε να ξεκινησω με μπανανα και μετα απο 3 μερες δοκιμαζω το αχλαδι και μετα απο 3 μερες βαζω μηλο...Αλλα τωρα μετα απο την δυσκοιλια το μηλο εγινε ακτινιδιο και πολυ το φοβαμαι μην μου κανει καμια αλλεργια....

Επισης η παιδιατρος μου ειπε οτι αν δεν θελλει να φαει να μην του δωσω γαλα αλλα να περιμενω λιγη ωρα και μετα να ξαναπροσπαθω να του δωσω την κρεμα και να το συνεχισω ετσι μεχρι να την φαει γιατι αλλιως αυτος θα πιστευει οτι αμα κλαψει δεν θα του δινω να τρωει αυτο που δεν του αρεσει και θα τρωει γαλα που λατρευει...

Και εμεις παντως σημερα με την μπανανα γκρινιαξαμε λιγο

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

λοιπόν κόψε την πλάκα γιατι θα σε αναφερω στον αντμιν... δουλειά δεν ειχαμε να βλεπουμε τις βλακειες σου!

Μηπως ειναι κανενα παιδακι που παταει οτι βρισκει???????????:confused::confused::confused::confused:

ζωήηηηηηηηηη! τι κανετε; εμεις στην βολτα μια χαρα αλλα τωρα μολις του εδωσα ντεπόν γιατι εχει τρελο θεμα με τα δοντια ο μικρος μου! πρεζακι-χαπακιας θα γινει. βλεπει το ντεπόν και χαιρεται!

δε νομιζω το παιδακι να κανει quote!

ΝΑι αυτο με προβληματισε και εμενα....

Εμεις ετοιμαζομαστε για μππανιο!!!!!

Πως ηταν η βολτα σας?Δεν γκρινιαξε?

Εμενα μετα απο 10 λεπτα βολτα τον παιρνει ο υπνος στο καροτσι....

εγω παντως εστειλα μια αναφορα κοιτα τι αλλα γραφει το "παιδακι":

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=196927#post196927

ποιος νορμαλ ανθρωπος φοβαται μην του κλεψουν το παιδι από τον παιδοτοπο ή ποιος επισης αναφερεται στα αλλα παιδακια που παιζουν εκει με τον όρο "χλεμπονιαρικα;"

πω πω τα εχω παρει τωρα :mad:

Διαφημίσεις

ηταν κυριος ! και κοιμηθηκε και γελασε και σε ξενη αγκαλια εκατσε. ναι και εμεις ετοιμαζομαστε για μπανακι εντος 5 λεπτων οποτε αν ειναι τα λεμε μετα (αν το επιτρεψουν τα μπεμπονια χα χα χα χα :P)!!!!

καλησπέρα.εμείς κάναμε μπανάκι, ήπιαμε το γάλα μας και κοιμηθήκαμε. το απόγευμα είχε γκρίνια ή τα δοντάκια ή που δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου όλη μέρα. το πρωί πήγαμε να δούμε δείγματα για το στολισμό, αχ ήταν πολύ τέλεια όλα!!!!!!το μεσημεράκι βγήκαμε βολτίτσα και μετά στη μαμά μου. Κοιμήθηκα κι ένα διωράκι εκεί και στάνιαρα.

Εγώ τον είχα καθισμένο στο χάλι σήμερα και κάνει μια προς τα πίσω, δεν τον πρόλαβα και ακούω ένα γκντουπ.έπεσε με το κεφαλάκι προς τα πίσω, αλλά ήταν το χαλί και δεν ήταν δυνατό το μπαμ, ευτυχώς Παναγία μου.έκλαψε όμως ο καημένος, τρόμαξε το πουλάκι μου. Μετά όλα καλά. Το νέο το δικό μας σας το πα; Κάνουμε κουπεπέ το χεράκι και χαιρετάμε όταν λέμε γεια!!!!!!!!! Λιτσάκι βήματα ο μπόμπιρας ε;Μπράβο!!!!!!!! Κι εμάς αλλάζει τα ποδαράκια σαν να κάνει βήματα αλλά τον κρατάμε απ' τις μασχάλες, όχι απ' τα χέρια.

Αννούλα η μπουμπού καλά; Φαντάζομαι τρομάρα που θα πήρες!Εγώ εδώ με το δικό μας που δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο και χ....πάνω μου!

Ζωή τι κάνει ο φιλαράκος μας; Όλα καλά με τα κακάκια του σήμερα ε; μα 4 μέρες σκέτη μπανάνα;λογικό είναι. δοκίμασε το μήλο και το αχλάδι, μπορεί να στρώσει. κι εμένα απ' την αλλαγή από γάλα σε στερεά είχε ένα θεματάκι τώρα όμως σαν νεογέννητο,5-6φορές τη μέρα. Μην του δώσεις ακτινίδιο από τώρα.είναι πολύ νωρίς πιστεύω.

ξέχασα να σχολιάσω κάτι άλλο;

α, ναι. πρέπει να πρόκειται για το μωρό Μπιλ Γκέιτς, αν μπορεί να κάνει quote!!!!!!!! Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.Δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν;;;;;;;;;;

κι εμένα το ίδιο παθαίνει!!!!!τουλάχιστον παίρνουν τον αέρα τους!!!!!

Το νέο το δικό μας σας το πα; Κάνουμε κουπεπέ το χεράκι και χαιρετάμε όταν λέμε γεια!!!!!!!!! Λιτσάκι βήματα ο μπόμπιρας ε;Μπράβο!!!!!!!! Κι εμάς αλλάζει τα ποδαράκια σαν να κάνει βήματα αλλά τον κρατάμε απ' τις μασχάλες, όχι απ' τα χέρια.

Βουλα μου πραγματικα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!Δεν εχω λογια πολυ συγκινηθηκα.Ουτε το δικο μου το παιδι να τα εκανε δεν θα ημουν ετσι....Ειναι πολυ τρομερο να τα βλεπεις να μεγαλωνουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...