Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , anemoni9 είπε:

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και παλι.

Βλεπω μαζευτηκαμε.

Αννα αρχικα να σου ζησει η μπουμπου σου!Να ειναι παντα γερη και να μην ξαναχτυπησει ποτε το παιδακι σου.Τι ηταν παλι και αυτο που εγινε!?Φανταζομαι την τρομαρα και το σοκ που θα πηρες...αφου ειναι καλα και ευδιαθετη μην αγχωνεσαι.

Λιτσα περαστικα σας!Δεν καταλαβα βρε κοριτσακι μου οτι ειστε αρρωστοι.Μπαινω στο fb αλλα παντα στα πεταχτα.Και παλι περαστικα!Πως περπατατε?Απο που εννοεις οτι τον πιανετε?Κατω απο τους ωμους ή κανονικα απο τα χερακια?

Ζωη τι εκανε ο Αριανος σου?Εκανε κακακια του ή εφαγε το υποθετακι του?Ησουν τυχερη που δεν ησουν εδω στο μπουρινι.Ηταν πολυ ξαφνικο και εριξε και χαλαζι.

Ευχαριστουμε Ευμορφια μου

Τον πιανουμε απο τα χερακια ετσι οπως ειναι στην φωτο δες τον στο φατσοβιβλιο και αυτος περπαταει

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! σήμερα ταξιδεύουμε κι έχω σηκωθεί από τις 5 για να κάνω δουλειές και τελικά δεν κάνω τίποτα..Λιτσάκι,να σου ζήσει ο ανθρωπάκος!! Δεν έχω ξαναδεί τόσο μικρό μωράκι να στέκεται και να περπατάει!!! Μπράβο σας!!

Ζωούλα μου εγώ μια φορά προσπάθησα να της βάλω υπόθετο και δεν τα κατάφερα..μετά της έκανα ένα βρεφικό μικροκλύσμα γλυκερίνης. Είναι σαν υπόθετο γλυκερίνης αλλά σε υγρή μορφή. Στάζεις μερικές σταγονίτσες και αρχίζει να λειτουργει..

Εμείς μάλλον ψιλοστρώνουμε προγραμματάκι στον ύπνο..ξυπνάει 12:30 κλαψουρίζει και κοιμάται μοναχούλα, στις 2 όπου τη θηλάζω και στις 6 - 7 ξυπνάμε για τα κάλά!Αλλά στο μπάνιο πλαντάζει..

η νύφη μου πήγε χθες στο ιασώ και η μπέμπα της είναι 3700 μέχρι στιγμής!τελευταία ημερομηνία της έχει δώσει στις 14/03.

Στην Αθήνα θα ψωνίσω τα σχετικά με το φαγητό της μπέμπας (καρεκλάκι,μπολάκια,κουταλάκια κτλ) και θα κοιτάξω και για φόρεμα για τη βάφτιση..θα μπαίνω πουθενά άραγε;;;

Θα μου λείψετε πολύ και όταν γυρίσουμε με το καλό θα σας γράψω τα νέα μας!Ευμορφία μου, να προσέχεις τον Παντελή μας!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημερα σας!!!!!! Ειδες Ζωη, την ειπα σημερα την καλημερα μου...Μακ μεσα στον πανικο μου ξεχασα να σχολιασω τον πανεμορφο γιο σου...Φυσικα και τον ειδα!!!!!!! Κουκλι κουκλι, αν μοιαζει λεει με την μπουμπου μου...Πολυ μοιαζουν καλε!!!!!! Να το χαιρεσαι!!!!! Κατερινα ουτε εγω πηρα τη γιατρο, ηρθαν αμεσως γονεις, πεθερικα, η μπεμπα γελουσε κτλ κτλ ε μου εφυγε το πολυ σοκ και αφου εφαγε και κανονικα δεν την πηρα, δεν ειδα κατι ανησυχητικο. Εχει ομως μια γραντζουνια στο μετωπο, ελπιζω να εξαφανιστει συντομα!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα! σήμερα ταξιδεύουμε κι έχω σηκωθεί από τις 5 για να κάνω δουλειές και τελικά δεν κάνω τίποτα..Λιτσάκι,να σου ζήσει ο ανθρωπάκος!! Δεν έχω ξαναδεί τόσο μικρό μωράκι να στέκεται και να περπατάει!!! Μπράβο σας!!

Ζωούλα μου εγώ μια φορά προσπάθησα να της βάλω υπόθετο και δεν τα κατάφερα..μετά της έκανα ένα βρεφικό μικροκλύσμα γλυκερίνης. Είναι σαν υπόθετο γλυκερίνης αλλά σε υγρή μορφή. Στάζεις μερικές σταγονίτσες και αρχίζει να λειτουργει..

Εμείς μάλλον ψιλοστρώνουμε προγραμματάκι στον ύπνο..ξυπνάει 12:30 κλαψουρίζει και κοιμάται μοναχούλα, στις 2 όπου τη θηλάζω και στις 6 - 7 ξυπνάμε για τα κάλά!Αλλά στο μπάνιο πλαντάζει..

η νύφη μου πήγε χθες στο ιασώ και η μπέμπα της είναι 3700 μέχρι στιγμής!τελευταία ημερομηνία της έχει δώσει στις 14/03.

Στην Αθήνα θα ψωνίσω τα σχετικά με το φαγητό της μπέμπας (καρεκλάκι,μπολάκια,κουταλάκια κτλ) και θα κοιτάξω και για φόρεμα για τη βάφτιση..θα μπαίνω πουθενά άραγε;;;

Θα μου λείψετε πολύ και όταν γυρίσουμε με το καλό θα σας γράψω τα νέα μας!Ευμορφία μου, να προσέχεις τον Παντελή μας!!!

Καλο ταξιδι, καλα να περασετε!!!!! Αντε θα στρωσει η μικρη σιγα σιγα...

ovvZp2.png

Καλησπερα και απο εμας!!!

Κι εμεις οποτε μπορουμε διαβαζουμε αλλα που κουραγιο για σχολια....

Εδω και 1 εβδομαδα ημαστε αρρωστουληδες ,οι μαμαδες του fb το ξερουν αλλωστε, και δνε λεει να περασει. Ξεκινησε ο μικρος την Κυριακη με φτερνισματα και μυξουλες , την . Δευτερα ο μπαμπας και την Τριτη η μαμα. Για καλη μου τυχη ο μικρος μου πασακος την περαση την ιωσουλα πολυ στο ποδι αλλα μαμα και μπαμπασ δεν λενε να συνελθουν με τιποτα , νομιζω οτι εχω αγκαθια στον λαιμο μου.

Αρχισαμε και κρεμουλες αλλα και φρουτα , η κρεμα μας αρεσει , τα φρουτα δε , ενω φαγαμε μηλαρακι και αχλαδι μια χαρα μολις του εβαλα μπανανα χαλασθηκε ο κανακαρης μου , το δοκιμασα 2 μερες μηπως και ηταν τυχαιο αλλα δεν...ο γιατρος μασ ειπε οτι ημαστε οκ μονο με αχλαδι και μηλο γιανα δουμε

Μακαμρακι μην βιαζεσαι γιατι οπως σου ειπε και η Κατερινα αν θυμαμαι καλα απο το γρηγορα διαβασμα που εκανα θα γινονται τ α παντα... μην πω. Σαλιαρα , ρουχα του και ρουχα σου αλλα γμα σε καθε φαγητο

Δοντακια δεν εχουμε βγαλει ακομα αλλα τις τελευταιες μερες μονο εμενα δεν τρωει ολη την ωρα παει να μας δαγκωσει

Το μεγαλο μας νεο ειναι ομως........οτι κανουμε βηματα ....ω ναι .Ειχε αρχισει και στεκοταν εδω και κανενα μηνα και αρχισε να κανει βηματα εδω και 10 μερες ...τον κραταμε απο τα χερια και δωστου αυτος :):):):)Ο γιατρος μου ειπε οτι θελει το παιδι , γιατι οι περισοτεροι μου ελεγαν για τα κοκαλακια και δνε χουν θρεψει και διαφορα αλλα

Ναπ αω να διαβασω και τιποτα αλλα νεα σας και επανερχομαι

περαστικα σας!!!!!! Κανετε βηματα;;; τρομερο...εμενα ουτε τα παταει τα ποδια της η παχουλη μου...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

1659460l7cq3ecqgr.gif

Δεν την γλυτωσαμε χθες....Φαγαμε υποθετο....:(:(

ή τουλαχιστον προσπαθησα να του βαλω γιατι δεν γινεται βγαινει αμεσως.Εκανε μια μικρη ποσοστητα και τον αφησα....

Σημερα το πρωι ομως το παιδακι μου ζοριστηκε πρωι πρωι παρα πολυ και τελικα τακαταφερε...Την επομενη φορα θα κανω αυτο με την μπατονετα που λετε....Εγω δεν ξαναπερναω αυτο το πραγμα!!!

Λιτσακι περαστικα να ειναι και συντομα....

ΝΑι αρχισα σιγα σιγα το ξενο.Τωρα του δινω δυο θηλασμο και 2 ξενο και ενα φρουτα...Αυτα!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα! τελεια μερα σημερα και ζεστη! θα ταισω σε λίγο τον μικρούλη μου και θα παμε καροτσαδα! θελω τοσο πολύ να βγω! καλα να περασετε και εσεις οτι καιν κανετε! θα τα πουμε απογευματακι, σας φιλώ!:P

ευτυχώς ήμασταν σπίτι 5 λεπτά πριν αρχίσει το μπουρίνι και το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ οπότε κανένας δε βράχηκε, και τη βόλτα μας κάναμε και τα ψώνια μας και παιχνιδάκια πήραμε. Ο αέρας όμως παραλίγο να μου πάρει τα ρούχα απ' την απλώστρα. Ευτυχώς και πάλι μπήκαμε την κατάλληλη στιγμή.QUOTE]

Εγω αυτο θα το φφδονομαζα κ@#$φαρδια:-P

νισκχλχ΄σοχπσ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εμας εδω κανει λιγη ψυχρα. Φαγαμε τη φρουτοκρεμα μας και κοιμηθηκαμε...Εχει τη γραντζουνια ακομα το μωρακι μου...Δεν μπορω, μου θυμιζει την τουμπα...Απαπαπα. Γιατι δυσκοιλιοτητα Ζωη;;;; Μαλλον το ξενο φταει , ρωτα τον παιδιατρο αν ειναι να αλλαξεις γαλα. Μακ καλες βολτες!!!! Εγω το απογευμα θα την παρω, να παμε στην κουμπαρα μου που σας ειπα οτι γεννησε, να δουμε τη φιλεναδα της. Ο αντρας μου ερχεται εδω και μια εβδομαδα 1 τη νυχτα απο τη δουλεια και δουλευει και σημερα!!!!!

ovvZp2.png

Α ξεχασα να σας πω οτι σημερα θα φαμε πρωτη φορα μακαρονια, φιδε δηλαδη με κοτοπουλο. 2-3 φορες την εβδομαδα μου ειπε αντι για πατατα να της κανω φιδε. Επισης καποια στιγμη αυτο το μηνα θα βαλω και ντοματα να δουμε αν την πειραζει. Σημερα δεν της βαζω γιατι εχει ηδη μερικα σπυρακια και δε θα καταλαβω. Α και σπανακι μπορω να της βαλω και αντι σελινο θα αγορασω σελερι, που ειναι πολυ πιο νοστιμο και θρεπτικο. Και το απογευμα θα φαμε φαριν λακτε πρωτη φορα αντι βανιλια!!!! Ολα τα καινουργια σημερα...Πηρα και παλι της νουτριτσια γιατι δεν εχει ζαχαρη, οι αλλες που κοιταξα (νουνου, νεστλε) εχουν.

ovvZp2.png

Εμας εδω κανει λιγη ψυχρα. Φαγαμε τη φρουτοκρεμα μας και κοιμηθηκαμε...Εχει τη γραντζουνια ακομα το μωρακι μου...Δεν μπορω, μου θυμιζει την τουμπα...Απαπαπα. Γιατι δυσκοιλιοτητα Ζωη;;;; Μαλλον το ξενο φταει , ρωτα τον παιδιατρο αν ειναι να αλλαξεις γαλα. Μακ καλες βολτες!!!! Εγω το απογευμα θα την παρω, να παμε στην κουμπαρα μου που σας ειπα οτι γεννησε, να δουμε τη φιλεναδα της. Ο αντρας μου ερχεται εδω και μια εβδομαδα 1 τη νυχτα απο τη δουλεια και δουλευει και σημερα!!!!!

Αννουλα δεν νομιζω να ειναι το γαλα.Τρωμε εδω και 4 μερες μπανανα!!!!!σκετη!!!!!Ειχε και ενα μικρο προβλημα πριν την αρχισου,ε δηλαδη εχεζε 1 στις 2 μερες και με αυτο τον αποτελειωσε....

Ετσι σημερα αρχιζουμε αχλαδι και μετα απο 3 μερες αντι για μηλο θα βαλουμε ακτινιδιο.Ας ελπισουμε να μην ειναι αλλεργικος στο ακτινιδιο μπας και συνελθει το μαναρι μου....:?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αννουλα δεν νομιζω να ειναι το γαλα.Τρωμε εδω και 4 μερες μπανανα!!!!!σκετη!!!!!Ειχε και ενα μικρο προβλημα πριν την αρχισου,ε δηλαδη εχεζε 1 στις 2 μερες και με αυτο τον αποτελειωσε....

Ετσι σημερα αρχιζουμε αχλαδι και μετα απο 3 μερες αντι για μηλο θα βαλουμε ακτινιδιο.Ας ελπισουμε να μην ειναι αλλεργικος στο ακτινιδιο μπας και συνελθει το μαναρι μου....:?

Με το αχλαδι θα δεις διαφορα, εμενα που εκανε κατι κατσικοειδη μου ειπε η ντοκτορ να βαλω λιγοτερο μηλο και περισσοτερο αχλαδι και ειδα διαφορα. Τωρα με το ακτινιδιο τι να πω, ειναι ρε γμτ πολυ αλλεργιογονο, μακαρι να μην ειναι ο δικος σου, γιατι πραγματικα βοηθαει πολυ το εντερο.

ovvZp2.png

μα σκετη μπανανα ρε Ζωη;;;; Στουμπωσε το παιδι!!!!!! Πρωτη φορα ακουω σκετη μπανανα....Και γω να τη φαω 4 μερες θα στουμπωσω!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...