Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευτυχώς ήμασταν σπίτι 5 λεπτά πριν αρχίσει το μπουρίνι και το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ οπότε κανένας δε βράχηκε, και τη βόλτα μας κάναμε και τα ψώνια μας και παιχνιδάκια πήραμε. Ο αέρας όμως παραλίγο να μου πάρει τα ρούχα απ' την απλώστρα. Ευτυχώς και πάλι μπήκαμε την κατάλληλη στιγμή.QUOTE]

Εγω αυτο θα το ονομαζα κ@#$φαρδια:-P

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπεριζω τις ομορφες μανουλες με τα ομορφα μωρακια τους....Χαθηκα λιγο, αλλα παντα σας διαβαζω, απλα οπως και η Τατιανα αργα το βραδυ και δεν εχω κουραγιο να γραψω...Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον κουκλες...Σημερα ειμαι στεναχωρημενη πολυ, μαλλον για να το πω καλυτερα, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου επεσε η μπεμπα απο το καροτσι...Δεν ξερω πως, την ειχα αδετη αλλα στο ξαπλωτο για να την κοιμισω με καμια βολτα, αφηνω το καροτσι διπλα στον καναπε και παω να πιω λιγο νερο (η κουζινα ενα βημα πιο κει) και ακουω γδουπο και κλαμα, ειχε πεσει μπρουμυτα...Επαθα σοκ, αρχισα το κλαμα κτλ κτλ. Ευτυχως μαλλον δεν εχει κατι, δεν κοιμηθηκε ουτε εκανε εμετο, εφαγε με ορεξη την κρεμα της γελουσε πολυ, την εβαλα στο κρεβατι μας και εκανε τις τουμπες της. Κατερινα SOS πες μου εσεις τι κανατε οταν επεσε.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Aννούλα μου φαντάζομαι το σοκ σου!! μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου..Συμβαίνουν αυτά..φαντάζομαι αφού το βλέπεις κεφάτο,δεν έπαθε τίποτα..για να σιγουρευτείς αν νοιώθεις αμφιβολία πάρε τηλ το γιατρό και πες του το.Μπορεί να σου πει να έχεις το νου σου σε κάποιες αντιδράσεις..αν και νομίζω ότι δεν έχει τίποτα και να μην ανησυχείς καθόλου κοριτσάκι..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

ΚΑλησπερα Κοριτσακια..Πως και μαζευτηκατε ολες?

Και μαλιστα ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑΥΜΑ!!!!

Εμεις πηγαμε σημερα στους γονεις μου γι αυτο και δεν μπηκα καθολου απο το πρωι.Τωρα γυρισαμε..Ολα καλα εκτος απο τον μικρο που θα του βαλω σημερα.....υποθετο.....:(:(:(:(

Εχει να χεσει 4 μερες το παλληκαρι μου.....

ΤΑτιανα ευτυχως μας θυμηθηκες ετοιμη ημουν να σου μπηξω καμια φωνη.....

Αννουλα και εσυ το ιδιο Πειτε ρε παιδια μια Καλημερα.......:P

Γιωτα μου καλο ταξιδι και περιμενουμε να γυρισεις να μας πεις τα νεα σου...Οσο για την μικρη θα στρωσει μωρε.Εχεις και εσυ τις τυψεις σου και η παραμικρη της αντιδραση σε αγχωνει....Υπομονη...

ΚΑλε ποτε επιασε μπορα στην Θεσ/νικη...Εγω οπως ειπα πηγα Κοζανη τιποτα δεν καταλαβαμε....Μηπως να παω να ελεγξω τα μπαλκονια μην εχω καμια απωλεια??????

ΜΑκ μου οτι και να λενε στον αντρα σου ειναι βλακειες.Δες την φωτο στο μαιευτηριο που μας εδειξες και θα δεις οτι σου μοιαζει παρα πολυ....

Μαριανθη και εμενα γυρναει μπρουμυτα μην ανησυχεις.Μπορω να σου πω οτι ετσι κοιμαται και πιο ησυχα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπεριζω τις ομορφες μανουλες με τα ομορφα μωρακια τους....Χαθηκα λιγο, αλλα παντα σας διαβαζω, απλα οπως και η Τατιανα αργα το βραδυ και δεν εχω κουραγιο να γραψω...Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον κουκλες...Σημερα ειμαι στεναχωρημενη πολυ, μαλλον για να το πω καλυτερα, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου επεσε η μπεμπα απο το καροτσι...Δεν ξερω πως, την ειχα αδετη αλλα στο ξαπλωτο για να την κοιμισω με καμια βολτα, αφηνω το καροτσι διπλα στον καναπε και παω να πιω λιγο νερο (η κουζινα ενα βημα πιο κει) και ακουω γδουπο και κλαμα, ειχε πεσει μπρουμυτα...Επαθα σοκ, αρχισα το κλαμα κτλ κτλ. Ευτυχως μαλλον δεν εχει κατι, δεν κοιμηθηκε ουτε εκανε εμετο, εφαγε με ορεξη την κρεμα της γελουσε πολυ, την εβαλα στο κρεβατι μας και εκανε τις τουμπες της. Κατερινα SOS πες μου εσεις τι κανατε οταν επεσε.

Αννουλα Αννουλα ξεχασα....Μην ανησυχεις καθολου αν δεν εκανε εμετο μετα το πεσιμο και δεν νιωθει υπνηλια δεν εχει απολυτως τιποτα.....Τα μωρακια εχουν αντοχες που ουτε φανταζεσαι.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!!!

Κι εμεις οποτε μπορουμε διαβαζουμε αλλα που κουραγιο για σχολια....

Εδω και 1 εβδομαδα ημαστε αρρωστουληδες ,οι μαμαδες του fb το ξερουν αλλωστε, και δνε λεει να περασει. Ξεκινησε ο μικρος την Κυριακη με φτερνισματα και μυξουλες , την . Δευτερα ο μπαμπας και την Τριτη η μαμα. Για καλη μου τυχη ο μικρος μου πασακος την περαση την ιωσουλα πολυ στο ποδι αλλα μαμα και μπαμπασ δεν λενε να συνελθουν με τιποτα , νομιζω οτι εχω αγκαθια στον λαιμο μου.

Αρχισαμε και κρεμουλες αλλα και φρουτα , η κρεμα μας αρεσει , τα φρουτα δε , ενω φαγαμε μηλαρακι και αχλαδι μια χαρα μολις του εβαλα μπανανα χαλασθηκε ο κανακαρης μου , το δοκιμασα 2 μερες μηπως και ηταν τυχαιο αλλα δεν...ο γιατρος μασ ειπε οτι ημαστε οκ μονο με αχλαδι και μηλο γιανα δουμε

Μακαμρακι μην βιαζεσαι γιατι οπως σου ειπε και η Κατερινα αν θυμαμαι καλα απο το γρηγορα διαβασμα που εκανα θα γινονται τ α παντα... μην πω. Σαλιαρα , ρουχα του και ρουχα σου αλλα γμα σε καθε φαγητο

Δοντακια δεν εχουμε βγαλει ακομα αλλα τις τελευταιες μερες μονο εμενα δεν τρωει ολη την ωρα παει να μας δαγκωσει

Το μεγαλο μας νεο ειναι ομως........οτι κανουμε βηματα ....ω ναι .Ειχε αρχισει και στεκοταν εδω και κανενα μηνα και αρχισε να κανει βηματα εδω και 10 μερες ...τον κραταμε απο τα χερια και δωστου αυτος :):):):)Ο γιατρος μου ειπε οτι θελει το παιδι , γιατι οι περισοτεροι μου ελεγαν για τα κοκαλακια και δνε χουν θρεψει και διαφορα αλλα

Ναπ αω να διαβασω και τιποτα αλλα νεα σας και επανερχομαι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

βρε βρε καλώς τα παιδια τα δικα μας!

Αννούλα, Τατιάνα τι χαμπαρια;:tongue:

ευτυχως ειστε μια χαρα και ας λειπετε βρε :P

Αννούλα κατ'αρχην να σου πω ότι και εγω θα ειχα παθει σοκ! χριστε μου να την βρεις μπρουμυτα! ευτυχως όλα καλά! μακαρι να ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που επεσε αλλά μπαααααα.... δεν το νομιζω :tongue:. εχουνε να φανε "σουπες" τα μαναρια μου!!!!

αααααα.... τις ειδες τις φωτος του κανακαρη μου; σου εμοιαζε σε καμια με την κορη σου ή ειναι η ιδεα μου :confused:

Τατιανα εχεις παρει τους δρομους ε; ααααχ που να καλοκαιριασει! το κλεισαμε το καφε, επιστροφη το Σεπτεμβρη :(

Ζωούλα δεν ειδες προκοπη με το χαμομηλι ε; θα βαλεις υποθετο τελικα; όλα μια ιδεα ειναι, καν'το και αυτό!

αντε σας φιλω γιατι πρεπει να ξυπνησω το παιδακι μου για το τελευταιο γευμα! το σιχαινομαι οταν το κανω αυτο. προτιμαω να ξυπνησει μονος του αλλά....

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα και απο εμας!!!

Κι εμεις οποτε μπορουμε διαβαζουμε αλλα που κουραγιο για σχολια....

Εδω και 1 εβδομαδα ημαστε αρρωστουληδες ,οι μαμαδες του fb το ξερουν αλλωστε, και δνε λεει να περασει. Ξεκινησε ο μικρος την Κυριακη με φτερνισματα και μυξουλες , την . Δευτερα ο μπαμπας και την Τριτη η μαμα. Για καλη μου τυχη ο μικρος μου πασακος την περαση την ιωσουλα πολυ στο ποδι αλλα μαμα και μπαμπασ δεν λενε να συνελθουν με τιποτα , νομιζω οτι εχω αγκαθια στον λαιμο μου.

Αρχισαμε και κρεμουλες αλλα και φρουτα , η κρεμα μας αρεσει , τα φρουτα δε , ενω φαγαμε μηλαρακι και αχλαδι μια χαρα μολις του εβαλα μπανανα χαλασθηκε ο κανακαρης μου , το δοκιμασα 2 μερες μηπως και ηταν τυχαιο αλλα δεν...ο γιατρος μασ ειπε οτι ημαστε οκ μονο με αχλαδι και μηλο γιανα δουμε

Μακαμρακι μην βιαζεσαι γιατι οπως σου ειπε και η Κατερινα αν θυμαμαι καλα απο το γρηγορα διαβασμα που εκανα θα γινονται τ α παντα... μην πω. Σαλιαρα , ρουχα του και ρουχα σου αλλα γμα σε καθε φαγητο

Δοντακια δεν εχουμε βγαλει ακομα αλλα τις τελευταιες μερες μονο εμενα δεν τρωει ολη την ωρα παει να μας δαγκωσει

Το μεγαλο μας νεο ειναι ομως........οτι κανουμε βηματα ....ω ναι .Ειχε αρχισει και στεκοταν εδω και κανενα μηνα και αρχισε να κανει βηματα εδω και 10 μερες ...τον κραταμε απο τα χερια και δωστου αυτος :):):):)Ο γιατρος μου ειπε οτι θελει το παιδι , γιατι οι περισοτεροι μου ελεγαν για τα κοκαλακια και δνε χουν θρεψει και διαφορα αλλα

Ναπ αω να διαβασω και τιποτα αλλα νεα σας και επανερχομαι

αχ μωρε Λιτσακι τωρα που φευγω μπήκες; περαστικουλια και γρηγορα ευχομαι! ευτυχως τουλαχιστον που το παιδι το περασε ελαφρα!

καλα το παιδι σου φαινοταν οτι θα κανει βηματα, αφου στεκοταν ορθιο από τοοοοσο νωρίς! ειναι μπροστά λεμε :P

ΩΧΧΧ ΑΝΝΟΥΛΑ ελπιζω να ησαστε καλα κοριτσακι!! Πλεον ειναι πολυ επικινδινα γιαι κουνιουνται συνεχεια δεν καονται πουθενα !

Εμεις γτρισουμε μπρουμυτα, ανασκελα συνεχεια μονο στο παρκο τον αφηνω και φευγω απο διπλα πλεον πουθενα αλλου γιατι φοβαμαι...

[ATTACH]202[/ATTACH]

και εδω!

θα αφησω τις φωτος μεχρι αυριο το πρωι ετσι ωστα να μου πειτε ΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΣ τι κουκλο γιο εχω και μετα θα τις αφαιρεσω :tongue:

Δεν τις προλαβα εγω αλλα φανταζομαι οτι θα εχετε γινει σκετοι αντρες!!

Γεια σας κ πάλι…

Σοφία μη ζηλεύεις καθόλου που κοιμούνται μαζί μας , εγώ τώρα αγχώθηκα γιατί μάλλον του αρέσει , δεν εξηγείτε αλλιώς να ξυπνά να μην ξανκοιματε στη κούνια του κ μαζί μας σχεδόν αμέσως !!! Επίσης αν πάρω σαν ενδεχόμενο ότι μπορεί κ να πειναει (που κατά 99% δεν ) έτσι κ τον ταΐσω στις 6 θα χαλάσουμε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα (φρούτα, γεύμα κλπ )

!!!

Κι εμεις ξυπναμε καθε πρωι γυρω στις 5 αν αθα πιουμε γαλα χαζοπινουμε γιατι στην ουσια δεν πειναει και καθεται στο κρεβατι του μεχρι τις 7 και τραγουδιεται μονος του , μετα τις 7 εχει κρεβατι μαμας και μπαμπα και λιωσιμο στον υπνο. Το εχουμε κανει προγραμμα πλεον καθε μερα!!!

Γεια σας κοριτσακια

Τι κανετε?

Αχ σημερα τρεχω σαν τρελη δεν ξερω γιατι ομως...Δεν ειναι οτι εχω να κανω κατι συγκεκριμενο....

Φαγαμε Μπανανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξυνιστηκε λιγο αλλα την εφαγε...2 κουταλιες μην φανταστειτε καμια ποσοτητα....

Ο μικρος εχει αλλεργια τελικα στο γαλα.....Σημερα του εδωσα και εγινε κατακοκκινος γυρω απο το στομα και τον λαιμο....

Εντωμεταξυ χθθες με την ζεστη που εχει πρεπει να εσκασε και σημερα εχει σπυρακια στο σωμα του....

Γενικα ειμαι στεναχωρεμενη γιατι δεν προσεχω καθολου καλα τον γιο μου.Μοου ιδρωνει εχει αλεργια και δεν δινω σημασια....ΕΙμαι φρχτη!!!!!!!!!!!

Ασε που απο το πρωι ημασταν στους δρομους με αποτελεσμα να χασει ενα γευμα και τωρα δεν ξερω τι να κανω...Να το χωσω πουθενα σφηνα ή να ερθει πιο κοντα το τελευταιο γευμα!!!!!!!!!!Τιποτα δεν ξερω...........

Αυτα

Ζωιτσ αμην αγχωνεσαι .. του εδωσε ξενο ε ?? Κι εμεις ημαστε αλλεργικοι και ειχε γινει το δερματακι του αστα να πανε , μολις ξεκινησαμε το υποαλλεργικο γαλα εστρωσε μια χαρα το δερμα του και αρχισ ενα ξαναπινει γαλα μεχρι που ξεκινησαμε κρεμουλα και φρουτα και χαλιεται με το γαλα!!

βρε βρε καλώς τα παιδια τα δικα μας!

Αννούλα, Τατιάνα τι χαμπαρια;:tongue:

ευτυχως ειστε μια χαρα και ας λειπετε βρε :P

Αννούλα κατ'αρχην να σου πω ότι και εγω θα ειχα παθει σοκ! χριστε μου να την βρεις μπρουμυτα! ευτυχως όλα καλά! μακαρι να ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που επεσε αλλά μπαααααα.... δεν το νομιζω :tongue:. εχουνε να φανε "σουπες" τα μαναρια μου!!!!

αααααα.... τις ειδες τις φωτος του κανακαρη μου; σου εμοιαζε σε καμια με την κορη σου ή ειναι η ιδεα μου :confused:

Τατιανα εχεις παρει τους δρομους ε; ααααχ που να καλοκαιριασει! το κλεισαμε το καφε, επιστροφη το Σεπτεμβρη :(

Ζωούλα δεν ειδες προκοπη με το χαμομηλι ε; θα βαλεις υποθετο τελικα; όλα μια ιδεα ειναι, καν'το και αυτό!

αντε σας φιλω γιατι πρεπει να ξυπνησω το παιδακι μου για το τελευταιο γευμα! το σιχαινομαι οταν το κανω αυτο. προτιμαω να ξυπνησει μονος του αλλά....

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι τον ξυπνας παιδι μου , δεν τρωει στον υπνο του???

Διαφημίσεις

Ζωιτσαααα

Τι κανατε με τα κακα σας ???κανατε??

Εμεν μου εχει μεινει ενα μονιμο αγχος αυτο ..απο τοτε που ειχαμε το προβλημα παλι καλα τωρα κανει καθε πρωι επομενως δεν το εχω και ενοια μετα αλλα το χαμομηλακι βοηθαει λιγο

Ακόμη ήθελα να ρωτήσω κάτι ξεκάρφωτο. Το λιτσάκι που βρίσκεται;;;Καλά είδατε ότι ο μπέμπης της στέκεται όρθιος;;; Είναι ίσα με τα δικά μας σε ηλικία;; Επίσης η λια με τη γαλανή μπεμπουθρίτσα που είναι;;;

Γεια σου Γιωτουλα μου

Υπομονη θελει λιγη και λιγο ξενυχτι μεχρι να συνηθισετε κοριτσακι . ΕΜεις παντως το 5 το εχουμε στανταρακι ακομα και τα ενδιαμεσα σταματησαν οταν αρχισαμε ην απογευματινη κρεμα.

Μας ειδατε στο fb ε? Ναι με εσας ημαστ εκαλε 5 μηνων και 4 ημερων καναμε το πρωτο βημα

Καλησπέρα

Αννούλα εντάξει θα είναι η μικρή μην αγχώνεσαι (το λέω για να τα ακούω κ εγώ) εχουνε να φάνε τούμπες .. ου μπόλικες , αφού όλες οι αντιδράσεις της είναι φυτολογικές μην ανησυχείς , εντάξει γιατροί δεν είμαστε αλλά ξέρουμε λίγο τα παιδιά μας , πάντως για να σου φύγει κάθε έγνοια πάρε ένα τηλ τη παιδίατρο (αν δε το έχεις κάνει ήδη) απλά για να σε καθησυχάσει κ η επιστήμη.

Εγώ όταν έπεσε ο πιτσιρίκος δεν ήμουν σπίτι, ο μπαμπάς του τον έγδυσε κ τσέκαρε όλο το κορμάκι για τυχόν μώλωπες ,επίσης μόλις σταμάτησε το κλάμα – 1-2 λεπτά έκλαψε , τον ζουλούσε ελαφρά σε διάφορα σημεία για να δει τις αντιδράσεις του. Όταν γύρισα πίσω ο μικρός ήταν μια χαρά κ όπως τον ξέρω δεν είδα κάτι για να με ανησυχήσει κ δεν πήρα τηλ τη παιδίατρο , όταν πήγα μετά 10 ήμερες για εμβόλιο της το είπα και με καθησύχασε λέγοντας μου αυτά που ήδη ξέρουμε για τα πεσίματα (συνεχόμενο κλάμα, υπνηλία, εμετό ) κ μου είπε αυτό που σου λέω παραπάνω ότι μας περιμένουν πολλές τούμπες, ψυχραιμία λοιπόν κ αφού αργά η γρήγορα δεν θα τις αποφύγουμε ας ευχηθούμε να είναι απλές τουμπιτσες

Ζωιτσα , δεν έκανε τίποτα το χαμομήλι ??? Πάντως μια φορά που κ εμένα είχε αργήσει να τα κάνει κ μου είχε πει η παιδίατρος για υπόθετο , είχα στεναχωρηθεί πολύ κ πριν το βάλω (δεν το ήθελα με τίποτα ) είχα δοκιμάσει το εξής το οποίο είχε πετυχει… χαμομηλάκι κ μετά ελαιόλαδο στην άκρη της πατονετας .. μέσα σε 5ʼ είχε γίνει χαμός !!!

Λίτσα περαστικά σας κ καλές βόλτες , μπράβο στο παίδαρο !!!

XwAPp3.png

Γεια σας και παλι.

Βλεπω μαζευτηκαμε.

Αννα αρχικα να σου ζησει η μπουμπου σου!Να ειναι παντα γερη και να μην ξαναχτυπησει ποτε το παιδακι σου.Τι ηταν παλι και αυτο που εγινε!?Φανταζομαι την τρομαρα και το σοκ που θα πηρες...αφου ειναι καλα και ευδιαθετη μην αγχωνεσαι.

Λιτσα περαστικα σας!Δεν καταλαβα βρε κοριτσακι μου οτι ειστε αρρωστοι.Μπαινω στο fb αλλα παντα στα πεταχτα.Και παλι περαστικα!Πως περπατατε?Απο που εννοεις οτι τον πιανετε?Κατω απο τους ωμους ή κανονικα απο τα χερακια?

Ζωη τι εκανε ο Αριανος σου?Εκανε κακακια του ή εφαγε το υποθετακι του?Ησουν τυχερη που δεν ησουν εδω στο μπουρινι.Ηταν πολυ ξαφνικο και εριξε και χαλαζι.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...