Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Για κατακερματισμό ή ζεγκινιαδου ή Λυμπέρη. Για κυστική δεν γνωρίζω δυστυχώς έκανα μόνο τη μία μετάλλαξη

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κοριτσάκια cool, :cool: δεν νοιώθω έτσι προς Θεού δηλαδή.

Έγραψε η Μακ «Κατερινιώ που είχες χαθεί και εσύ; είστε καλά; « κ εγώ της απάντησα ότι μπαίνω αλλά μάλλον δεν με προσέχει κανείς (εμοτικον που κάθετε ήσυχο στη γωνίτσα του) δες παραπάνω post – απλά ξέχασα να βάλω τη μουριτσα που βγάζει έξω τη γλώσσα της… να αυτή :tongue::tongue::tongue:

Μη τρελαθούμε, άσε που εγώ δεν είμαι πολυλογού σαν εσάς …:lol::lol::lol:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιουχου!! Καλημέρα!!!Μακ μου ο γιος σου εκτός του ότι είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ζωγραφιστός, είναι ίδιος με εσένα!!! καλά,χειλάκια,ματακια,μυτούλα,όλα ζωγραφιστά είναι!!! να ζήσει το παιδάκι σου!! Εγώ δεν μπήκα χθες γιατί περάσαμε άσχημη νύχτα και είχα στεναχωρεθεί..έκλαψε πολύ στο μπάνιο, έκλαψε πολύ για να κοιμηθεί, έκλαψε πολλές φορές τη νύχτα..σαν να πισωγύρισε..χθες το βράδυ πάλι έκλαψε πολύ στο μπάνιο,δεν έκλαψε για να κοιμηθεί (κοιμήθηκε στο στήθος) το βράδυ νιαούρισε στις 11:30,12:30 αλλά ξανακοιμήθηκε σε 2 λεπτά..στις 2 έκλαψε και τη θήλασα, στις 4 ξανανιαούρισε και κοιμήθηκε πάλι μόνη της και στις 6 ξύπνησε μες το κέφι..σαν να πισωγύρισε..κάτι μάλλον δεν έκανα σωστά..δεν ξέρω..βέβαια είμαστε πολύ καλύτερα από πριν στον ύπνο..αλλά στο μπάνιο πλαντάζει..ενώ μέχρι τώρα ήταν μια χαρά..

Σοφάκι θα ξεκινήσετε κι εσείς τροφούλες!!μπράβο!!!

Κατερινάκι ανυπομονώ κι εγώ να πετάμε φαγητά με τα κουτάλια!!

Ζωούλα τα ξεπέρασες τα ενοχικά;;;εγώ ακόμη..

Η συμπεθέρα μου που είναι;;;;;;;;;;;;;;Ευμορφίααααααα!!!!!

Η τάτι που πήγε;;;;

Διαλυόμαστεεεεεεεε!!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!Τί κάνετε;Εγω είχα πολλά μαθήματα χτες και γύρισα αργα!!Στεναχωρήθηκα και με το μπεμπέ της κολλητής μου που δεν τρώει με τίποτα και την ταλαιπωρεί !

Ξαναφάγαμε το φαγητό μας αλλά με τη μαμά μας το τρώμε καλύτερα από τη γιαγιά μας!!χαχα!Αυτό μάλλον πρέπει να αλλάξει!!γιατί τις περισσότερες φορές θα του το δίνει η γιαγια!!Γίνεται πραγματικά χάλια!!!

Κοιμάται βρε κορίτσια και γυρνάει μπρούμητα!!!!Τον βρηκα να κοιμαται μπρούμητα!Νομίζω οτι αν του πάρω σφηνακι θα γυρνάει μαζί μ'αυτο!!Φοβάμαι οτι δε θα τον ακούσω και θα πάθει τίποτα!!Πότε πρέπει άραγε να κατεβάσουμε το στρώμα και άλλο στην κούνια;

Τί θα κάνετε σήμερα;Πού θα βολτάρετε;τί θα μαγειρέψετε;

Μακμαρακι τι μπουμπούκος είναι ο γιος σου!Να σου ζήσει να τον δεις όπως επιθυμείς και εσυ και ο αντρας σου!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!:P:p:p:p

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη. Πήγε ο μπαμπάς μας να πλύνει το αυτοκίνητο και θα'ρθει να μας πάρει να πάμε βολτα.Γιούπιιιιιιιι!!!!!!

Πολύ μ' αρέσει που άνοιξε ο καιρός. Θα τρελαθούμε στις βόλτες:P:p:p

Καλέ κορίτσια πού είστε όλες;πού χαθήκατε;όταν θα επιστρέψουμε στις δουλειές τι θα γίνει;θα το κλείσουμε το μαγαζί;

Καλό ΣΚ να έχουμε!!!!!Φιλιάαααααααααααααα

καλημέρα σας! καλό σ/κ να χουμε!

μακμαρία πραγματικά κούκλος ο γιος σου! και για να αλλάξουμε λίγο τις ευχές να σε χαίρεται ο κανακάρης σου και να σε προσέχει οσονούπω...εγώ νομίζω σε σένα μοιάζει.

καλά να περάσετε όλες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!

Μακ μου πραγματικά σου μοιάζει ο γιόκας σου!!! Πες μου όμως εγώ κάνω λάθος ή είναι 4 μηνών όπως λέει το τικεράκι σου;Σεπτέμβριο δε γέννησες;

Βουλίτσα το τικερακι μου παει μια χαρα απλά ο μικρουλης μου γεννηθηκε τελη Σεπτεμβρη 29-9 και ειναι το πιο μικρακι από όλα τα μωρακια εδω! :P

Βρε κοριτσάκια cool, :cool: δεν νοιώθω έτσι προς Θεού δηλαδή.

Έγραψε η Μακ «Κατερινιώ που είχες χαθεί και εσύ; είστε καλά; « κ εγώ της απάντησα ότι μπαίνω αλλά μάλλον δεν με προσέχει κανείς (εμοτικον που κάθετε ήσυχο στη γωνίτσα του) δες παραπάνω post – απλά ξέχασα να βάλω τη μουριτσα που βγάζει έξω τη γλώσσα της… να αυτή :tongue::tongue::tongue:

Μη τρελαθούμε, άσε που εγώ δεν είμαι πολυλογού σαν εσάς …:lol::lol::lol:

αααααααα είπα και εγω! ανησυχησα βρε κουτούλι :P

γιουχου!! Καλημέρα!!!Μακ μου ο γιος σου εκτός του ότι είναι ΚΟΥΚΛΟΣ ζωγραφιστός, είναι ίδιος με εσένα!!! καλά,χειλάκια,ματακια,μυτούλα,όλα ζωγραφιστά είναι!!! να ζήσει το παιδάκι σου!! Εγώ δεν μπήκα χθες γιατί περάσαμε άσχημη νύχτα και είχα στεναχωρεθεί..έκλαψε πολύ στο μπάνιο, έκλαψε πολύ για να κοιμηθεί, έκλαψε πολλές φορές τη νύχτα..σαν να πισωγύρισε..χθες το βράδυ πάλι έκλαψε πολύ στο μπάνιο,δεν έκλαψε για να κοιμηθεί (κοιμήθηκε στο στήθος) το βράδυ νιαούρισε στις 11:30,12:30 αλλά ξανακοιμήθηκε σε 2 λεπτά..στις 2 έκλαψε και τη θήλασα, στις 4 ξανανιαούρισε και κοιμήθηκε πάλι μόνη της και στις 6 ξύπνησε μες το κέφι..σαν να πισωγύρισε..κάτι μάλλον δεν έκανα σωστά..δεν ξέρω..βέβαια είμαστε πολύ καλύτερα από πριν στον ύπνο..αλλά στο μπάνιο πλαντάζει..ενώ μέχρι τώρα ήταν μια χαρά..

Σοφάκι θα ξεκινήσετε κι εσείς τροφούλες!!μπράβο!!!

Κατερινάκι ανυπομονώ κι εγώ να πετάμε φαγητά με τα κουτάλια!!

Ζωούλα τα ξεπέρασες τα ενοχικά;;;εγώ ακόμη..

Η συμπεθέρα μου που είναι;;;;;;;;;;;;;;Ευμορφίααααααα!!!!!

Η τάτι που πήγε;;;;

Διαλυόμαστεεεεεεεε!!!!

Γιωτακι μου δε νομιζω οτι πισωγυρισε η μικρουλα σου απλα προσπαθει να προσαρμοσθεί! θα στρωσει που θα πάει, τα καταφερνει μια χαρα και αυτη και εσυ μην σε τρομαζει τιποτα!

ευχαριστω πολύ για τα κοπλιμεντα προς τον υιο μου! καμαρωνω σαν γυφτικο σκερπαρνι οταν μου λετε καλα λόγια! όλες οι κουκουβαγιες ιδιες ειμαστε! αχ μωρε λυπαμαι που θα σε χασουμε αλλα ευχομαι να περασετε σουπερ στην Αθηνα. μου εχει λειψει και εμένα μια βολτουλα στην Αθηνα αλλα όπου να'ναι θα ανεβουμε και εμεις ;)

Κοριτσάκια καλημέρα!!Τί κάνετε;Εγω είχα πολλά μαθήματα χτες και γύρισα αργα!!Στεναχωρήθηκα και με το μπεμπέ της κολλητής μου που δεν τρώει με τίποτα και την ταλαιπωρεί !

Ξαναφάγαμε το φαγητό μας αλλά με τη μαμά μας το τρώμε καλύτερα από τη γιαγιά μας!!χαχα!Αυτό μάλλον πρέπει να αλλάξει!!γιατί τις περισσότερες φορές θα του το δίνει η γιαγια!!Γίνεται πραγματικά χάλια!!!

Κοιμάται βρε κορίτσια και γυρνάει μπρούμητα!!!!Τον βρηκα να κοιμαται μπρούμητα!Νομίζω οτι αν του πάρω σφηνακι θα γυρνάει μαζί μ'αυτο!!Φοβάμαι οτι δε θα τον ακούσω και θα πάθει τίποτα!!Πότε πρέπει άραγε να κατεβάσουμε το στρώμα και άλλο στην κούνια;

Τί θα κάνετε σήμερα;Πού θα βολτάρετε;τί θα μαγειρέψετε;

Μακμαρακι τι μπουμπούκος είναι ο γιος σου!Να σου ζήσει να τον δεις όπως επιθυμείς και εσυ και ο αντρας σου!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!:P:p:p:p

Ευχαριστώ και εσενα Μαριανθη μου για τα καλα σου λόγια! μην φοβασαι που γυρναει μπρουμυτα. σ'αυτην την ηλικια ειναι οκ και να ΜΗΝ του παρεις σφηνακι. οι παιδιατροι ειναι καθετοι σε αυτο γιατι λεει ότι αν παρ' ελπιδα κατι τους συμβει στον υπνο τους πχ να πνιγουνε (με σαλακια, γουλιτσα κλπ) θα προσπαθησουν ενστικτωδως να αντιδρασουν και ισως να χρειαστει να κουνηθουν. το σφηνακι δεν τα αφηνει και ειναι επικινδυνο! ασε το παιδακι να κανει οτι θελει ενταξει;:P

καλημέρα σας! καλό σ/κ να χουμε!

μακμαρία πραγματικά κούκλος ο γιος σου! και για να αλλάξουμε λίγο τις ευχές να σε χαίρεται ο κανακάρης σου και να σε προσέχει οσονούπω...εγώ νομίζω σε σένα μοιάζει.

καλά να περάσετε όλες!

Αννούλα μου ευχαριστώ πολύ και θα δειξω αυτα που γραφετε σχετικα με το σε ποιον μοιαζει ο γιος μου, στον αντρα μου γιατι πολύ εχει καβαλήσει το καλάμι που όλοι του λενε ότι ο μικρος ειναι αντιγραφό του :tongue:. και εσυ να χαιρεσαι και να σε χαιρονται οι γιοι σου :)

τζαααααα!να μαι και'γω!!!σορρυ που δεν εγραψα τοσες μερες αλλα καθιερωσα ενα καινουριο προγραμματακι για να παιρνω κ εγω τον αερα μου!ξυπναει το πρωι την ταιζω κανει εναν υπνακο 45 λεπτα κ μετα παμε βολτα μετα στη μαμα μου κ γυρναμε στις 4.οποτε μετα τακτοποιω τα πραγματα κανω καμια δουλιτσα (αν κ ετσι που λειπουμε ολη μερα το σπιτι ειναι καθαρο) τρωμε κρεμουλα μετα παιζουμε μετα μπανιο κ υπνος.μπαινω καθε βραδυ κ σας διαβαζω αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη για να σας γραψω!εντωμεταξυ δεν εχω ασυρματο ιντερνετ επιτηδες κ ετσι πρεπει να ειμαι στο γραφειο η μικρη ειναι συνηθως στο καρεκλακι της στο σαλονι(της βαζω πανω τα παιχνιδια της κ παιζει).αλλα σημερα εκανα πατεντα.πηρα το καρεκλακι στο γραφειο για να την εχω διπλα μου κ να σας γραψω λιγο!!!αχχχχ δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα!!!

να πω μονο καθυστερημενα χρονια πολλα στην ελενιτσα!!!!να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!

529624dgtzmz33zz.gif

παω να την βαλω για υπνο κ επιστρεφω!ελπιζω να σας βρω!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Παλι δεν ειστε εδω.

Συμπεθερουλα μου εδω ειμαι αλλα οποτε μπαινω λειπετε εσεις.Μην στεναχωριεσαι για την νυφουλα μου.Θα προσαρμοστει στα καινουρια δεδομενα και θα ειναι ολα καλα.Υπομονη χρειαζεται μονο.Δυστυχως θα σας χασουμε αφου θα πατε στην Αθηνα.Θα μας λειψετε πολυ!Δεν νομιζω να την ταξετε αλλου την νυφη ε?Βορεια θα ερθει το κοριτσακι μας.Καλα να περασετε!

Βουλα που τον ειδες τον καλο τον καιρο?Μεχρι και χαλαζι εριξε.Γκρρρρ.Πλυνατε και το αμαξι...φανταζομαι...χαλια θα εγινε.

Μαριανθη μην αγχωνεσαι που γυρναει μπρουμητα.Σ'αυτην την ηλικια δεν εχουν φοβο.Τον ρωτησα τον γιατρο αν ειναι να τον γυρναω και μου ειπε οχι.Εμενα γυρναει καθε βραδυ και πολλες φορες.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Eυμορφία μου επειδή μένω μακρια από τη μαμά μου κι έχω φάει πακέτο,αν δεν έχεις αντίρρηση να το μοιράσουμε!6 μήνες μύκονο,έξι σαλονίκη!!χι,χι!

Μαριάνθη ρέγουλα με τις πατάτες!! Τάτι μου ωραίο προγραμματάκι!! Μπράβο! εμείς σήμερα κλείσαμε εκκλησία για τη βάφτιση!! Σάββατο 17/04 στις 12 βαφτίζουμε την Ευφροσύνη μας σε ένα εξωκκλησάκι εδώ στη Μύκονο ,τον άγιο Πατάπιο!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Παλι δεν ειστε εδω.

Συμπεθερουλα μου εδω ειμαι αλλα οποτε μπαινω λειπετε εσεις.Μην στεναχωριεσαι για την νυφουλα μου.Θα προσαρμοστει στα καινουρια δεδομενα και θα ειναι ολα καλα.Υπομονη χρειαζεται μονο.Δυστυχως θα σας χασουμε αφου θα πατε στην Αθηνα.Θα μας λειψετε πολυ!Δεν νομιζω να την ταξετε αλλου την νυφη ε?Βορεια θα ερθει το κοριτσακι μας.Καλα να περασετε!

Βουλα που τον ειδες τον καλο τον καιρο?Μεχρι και χαλαζι εριξε.Γκρρρρ.Πλυνατε και το αμαξι...φανταζομαι...χαλια θα εγινε.

Μαριανθη μην αγχωνεσαι που γυρναει μπρουμητα.Σ'αυτην την ηλικια δεν εχουν φοβο.Τον ρωτησα τον γιατρο αν ειναι να τον γυρναω και μου ειπε οχι.Εμενα γυρναει καθε βραδυ και πολλες φορες.

ευτυχώς ήμασταν σπίτι 5 λεπτά πριν αρχίσει το μπουρίνι και το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ οπότε κανένας δε βράχηκε, και τη βόλτα μας κάναμε και τα ψώνια μας και παιχνιδάκια πήραμε. Ο αέρας όμως παραλίγο να μου πάρει τα ρούχα απ' την απλώστρα. Ευτυχώς και πάλι μπήκαμε την κατάλληλη στιγμή.

Μαριάνθη πατατούλες;;;;;;ωραία δίαιτα.

γιώτα καλά να περάσετε στην Αθήνα και να βγαίνεις βολτούλες τώρα που θα είσαι στα μέρη σου και στη μανούλα σου.

ναι βρε Μακ μου έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα ότι ο μπεμπούλης μας κοντεύει να κλείσει τους 4. Μπορεί τώρα να έγινα καστανή αλλά τόσα χρόνια το ξανθό έχει ποτίσει...................

Eυμορφία μου επειδή μένω μακρια από τη μαμά μου κι έχω φάει πακέτο,αν δεν έχεις αντίρρηση να το μοιράσουμε!6 μήνες μύκονο,έξι σαλονίκη!!χι,χι!

Μαριάνθη ρέγουλα με τις πατάτες!! Τάτι μου ωραίο προγραμματάκι!! Μπράβο! εμείς σήμερα κλείσαμε εκκλησία για τη βάφτιση!! Σάββατο 17/04 στις 12 βαφτίζουμε την Ευφροσύνη μας σε ένα εξωκκλησάκι εδώ στη Μύκονο ,τον άγιο Πατάπιο!

Οκ συμπεθερα;)Καμια αντιρρηση.

Παντελης + Ευφροσυνη

Ευφροσυνη + Παντελης

Ωραια ακουγεται:-P

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...