Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα αυτο εχουμε μην εχεις απαιτησεις!

1362416bgm9kfkwg0.gif

εσυ δεν πηρες αρκουδακι γιατι πηγες να την σκαπουλαρεις με πολεεεεες γαλιφιες ! εισαι μια εσυ ! χα χα χα χα;)

προτιμώ αυτό απο το αρκουδάκι!!!

.... είδες πιάσαν οι γαλιφιές μου αφού εγώ πήρα αποκλειστικό δωράκι! :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θέλω φώτος! Και από προχθές που την ντύσατε και πήγατε στη γιαγιά!

Καλό μήνα Αννούλα! Να έχετε τα πιο όμορφα Χμας φέτος!

Δεν ξερω να βαζω απο τον υπολογιστη στο φορουμ, οπως εχω ξαναπει ειμαι καραασχετη!!!! Και ο αντρας ο πληροφορικαριος βαριεται μολις του πω να με βοηθησει. Θελω τοσο πολυ να δειτε την μπεμπα!!! Σημερα δεν παει αλλο, το βραδυ θα εχετε φωτο της μικρης, σας το υποσχομαι. ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΗΞΩ!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!

γιωτα μια χαρα ειναι το μωρακι σου αφου στο ειπε και η παιδιατρος...βεβαια καλα εκανες κ της εκανες εξετασεις να ησυχασεις τα ιδια κανω κ εγω.ποτε θα βγουν?καλα αποτελεσματα αν και δε νομιζω να εχει κατι.παρτο αποφαση μοντελακι η δικια σου θα γινει;)

αννα και του χρονου με υγεια!

μακμαρακι να σου ζησει ο μπεμπης εχεις δικιο αφηρημενη δε το ειδα οτι προχθες εκλεισε 2 μηνες...να τον χαιρεσαι κοπελα μου!

μαρακι σχετικα με το κοτοπουλο ψηφιζω στη κατσαρολα με πατατες..τελειο1

εγω κοριτσια μεχρι το 2 μηνα της εγκυμοσυνης καπνιζα εν απακετο κ μεχρι τον 8ο 4-5 τσιγαρα την ημερα.το εκοψα ενα μηνα πριν γεννησω για να μην εχει το μωρακι στερητικο συνδρομο-ετσι ειχε πει ο γιατρος.μετα τη γεννα ειχα να καπνισω 4 μηνες αλλα τωρα οποτε βγαινω εξω για καφε κανω 2-3 τσιγαρα.

βλεπω το βαρος των δικων σας κ αγχωνομαι.αχ να περασει αυτη η βδομαδα να ερθει ο παιδιατρος να μου πει οτι ολα ειναι καλα.δε με νοιαζει αν εχει χαμηλο βαρος-μονο να μη ειναι τιποτε παθολογικο αυτο σκεφτομαι(ειναι 4700 και 59 εκ.)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σας ειπα οτι εγω συνελαβα 25 Δεκεμβρη;;;Ναι, ναι τη μερα των Χριστουγεννων παρακαλω!!!! Μακ να χαιρεσαι τον μπουμπουκο σου, που πια ειναι μεγαλος, 2 μηνων γαρ...Σοφια σιγα μην ειναι παθολογικο παιδι μου!!!! Τιποτα δεν ειναι, το καθε παιδι εχει την αναπτυξη του!!!

ovvZp2.png

Αχ να σας ρωτησω κατι;;;Τα αφηνετε καμια φορα μονα τους τα μωρακια σας;;; Τι εννοω: την εχω βαλει στο γυμναστηριο και εγω ειμαι στο γραφειο, που ειναι σχεδον διπλα, δεν τη βλεπω μεν αλλα την ακουω. Την αφηνω λιγο για να συνηθιζει να κοιμαται και μονη της λιγο, γιατι συνηθως θελει αγκαλια και κουνημα και μου εχει ξεπατωσει τη μεση. Επαιξε, γκρινιαξε λιγο και τωρα εχει κλεισει τα ματια της να κοιμηθει. Εσεις το κανετε καθολου αυτο ή να εχω τυψεις;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

αννα μου σ ευχαριστω!απ τη μερα που βγηκαμε απ το μαιευτηριο αυτο το αγχος ειχα!

χριστουγεννα συνελαβες ε?μια χαρα μερα διαλεξες!;)εγω συνελαβα ενα μηνα πριν απο σενα 25/11.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Αχ να σας ρωτησω κατι;;;Τα αφηνετε καμια φορα μονα τους τα μωρακια σας;;; Τι εννοω: την εχω βαλει στο γυμναστηριο και εγω ειμαι στο γραφειο, που ειναι σχεδον διπλα, δεν τη βλεπω μεν αλλα την ακουω. Την αφηνω λιγο για να συνηθιζει να κοιμαται και μονη της λιγο, γιατι συνηθως θελει αγκαλια και κουνημα και μου εχει ξεπατωσει τη μεση. Επαιξε, γκρινιαξε λιγο και τωρα εχει κλεισει τα ματια της να κοιμηθει. Εσεις το κανετε καθολου αυτο ή να εχω τυψεις;;

να μην εχεις καθολου τυψεις!καλο ειναι να καθονται κ λιγο μονα τους.κ εγω τη βαζω στο γυμναστηριο καθεται κ χαζευει τα παιχνιδια τωρα που εχει μεγαλωσει κιολας τα φτανει και τα κουνα μονη της.βεβαια καθεται το πολυ δεκα λεπτα-μετα κλαει για να τη σηκωσω!για να κοιμηθει μονη της ουτε λογος-αγκαλια κ κουνημα.πρεπει να ειναι πολυ κοματια για να τα καταφερει μονη της.

εμεις πανω που λεγαμε οτι βαλαμε προγραμμα στον υπνο κ κοιμοτανε ολο το βραδυ..παει κ αυτο!τωρα τη κοιμιζουμε 11-12 θα ξυπνησει σε μια ωρα μα κλαμα της δινουμε πιπιλα ξανακοιμαται κ ξαναξυπναει 4-5 με για γαλα.ελπιζω να ναι προσωρινο αυτο κ ν αλλαξει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αννα μου σ ευχαριστω!απ τη μερα που βγηκαμε απ το μαιευτηριο αυτο το αγχος ειχα!

χριστουγεννα συνελαβες ε?μια χαρα μερα διαλεξες!;)εγω συνελαβα ενα μηνα πριν απο σενα 25/11.

Κοιτα και γω αυτο το αγχος με το βαρος δεν το εχω ξεπερασει ακομα, αφου η μικρη μου γεννηθηκε τοσο μικρη. Θελω συνεχεια να παχαινει, αλλα αυτο θα σταματησει σε λιγο, αφου δεν θα εχουν την ιδια αναπτυξη συνεχως τα μωρακια. Απο το σοκ μου ομως οταν την πρωτοειδα στη θερμοκοιτιδα και ηταν τοσο μα τοσο αδυνατη, μου εμεινε ψυχολογικο και μου φαινεται πως θα γινω σαν και αυτες τις μαμαδες που βλεπουμε που κυνηγανε τα παιδια τους με τα κεφτεδακια και τα μπουκωνουν, ενω ειναι ηδη χοντρα!!!!!!!!!!!! Ετσι με βλεπω!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

να μην εχεις καθολου τυψεις!καλο ειναι να καθονται κ λιγο μονα τους.κ εγω τη βαζω στο γυμναστηριο καθεται κ χαζευει τα παιχνιδια τωρα που εχει μεγαλωσει κιολας τα φτανει και τα κουνα μονη της.βεβαια καθεται το πολυ δεκα λεπτα-μετα κλαει για να τη σηκωσω!για να κοιμηθει μονη της ουτε λογος-αγκαλια κ κουνημα.πρεπει να ειναι πολυ κοματια για να τα καταφερει μονη της.

εμεις πανω που λεγαμε οτι βαλαμε προγραμμα στον υπνο κ κοιμοτανε ολο το βραδυ..παει κ αυτο!τωρα τη κοιμιζουμε 11-12 θα ξυπνησει σε μια ωρα μα κλαμα της δινουμε πιπιλα ξανακοιμαται κ ξαναξυπναει 4-5 με για γαλα.ελπιζω να ναι προσωρινο αυτο κ ν αλλαξει!

Και μενα που κοιμαται απο δυο μηνων σερι ολο το βραδυ, καμια φορα το κανει αυτο, να ξυπνησει 3 ή 5 και να πειναει. Ειναι φασεις νομιζω, αλλα θα ξαναφτιαξει, μην αγχωνεσαι.

ovvZp2.png

Καλημερα κοριτσια!Μια χαρ σας βλεπω ολες.

Λοιπον εμεις αρχιζουμε σιγα σιγα να αλλαζουμε το ωραριο και να κοιμομαστε οοοοολη την νυχτα.Χθες κοιμηθηκε 10 ξυπνησε 4 και σημερα κοιμηθηκε 10 και ξυπνησε 5!!!!!!!

Το μονο προβλημα μου ειναι οτι μαλλον συνηθισα το ξενυχτι και μετα τις 5 δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα.............................:(

Σας βλεπω ολες να μετραται τις μερες να καπνισετε ε?

Εγω το εχω κλεισει.Οταν σταματησει ο θηλασμος θα παω να πιω μα μαυρη μπυρα και θα κανω ενα τσιγαρο.Καθοτι μπυροβια δεν κοβονται αυτα τα γουστα.......

Εγω καπνιζα νομιζω 2 τσιγαρα τον πρωτο μηνα αλλα μετα αρχισαν οι ναυτιες και δεν ηθελα ουτε να το μυρισω.Ακομα δηλαδη με χαλαει οταν το μυριζω αλλα θελω να νιωσω αυτη την χαλαρωση που καποτε μου προσφερε....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Ναι τον αφήνω συχνά όταν το έχω στην κούνια ή στο παρκοκρέβατο ή στο καρότσι που δεν έχω το άγχος να μου πέσει

Λοιπόν 6500 κιλά ο ντρούλης χοντρούλης...και χέστηκε πάνω στη ζυγαριά...τον άλλαξα, του άλλαξα εσωρουχάκι, φορμάκι, τον τάισα και τώρα χέστηκε πάλι...

γκρίνιαξε κανείς;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...