Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλά κάνεις και απαντάς.. με βοηθάνε πολύ αυτές οι συζητήσεις για να ξέρω τι να περιμένω. Είχα βέβαια κι εγώ την πρώτη φορά 2 σάκους.. αλλά δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο. Περιμένω να δω αύριο αν θα ανέβει αρκετά ή όχι.. αν θα διπλασιαστεί.. αν θα τριπλασιαστεί.. για να έχω την πρώτη ενδειξη. Απλώς δεν ξέρω πότε είναι η σωστή μέρα για να κλείσω τον πρώτο υπέρηχο..!

Εγώ για πρώτο υπέρηχο πήγα  15η ημέρα από την ετ... και μετά από ένα 10ημερο φάνηκαν οι 2 σακοι!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω ανυπομονω να ξεκινησουμε τις τροφες! θελω να τον δω να πασαλειβεται και να αδυνατιζει λιγακι γιατι πολύ "πηξιμο" κανει το ξενο γαλα βρε παιδι μου!

μου αρεσει που σημερα το πρωι τον εβλεπα αδυνατισμένο και μου λεει η μανα μου:"τι λες παιδακι μου; αυτος δεν τσιμπιεται από το παχος"!!!!:lol:

Ζωή κι εγώ θέλω να πάω να του πάρω παιχνίδια. Όλα τα παλιά τα έχει βαρεθεί και δεν του κάνει κανένα κλικ. Χορηγοι της fisher price έχουμε γίνει. Κι εμενα μου κάνει εντυπωση τώρα που όταν ρωτούσα μια μανούλα τι να πάρω για το παιδάκι μου έλεγε παιχνίδι όχι. εμείς έχουμε γεμάτο το σπίτι και θελουμε κι άλλα.

Διαφημίσεις

MΑρακι Υπεροχος εναι ε?

Πολυ σου μοιαζει....

Απιστευτη μουριτσα!!!!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ!!!!!

Δηλαδη το δικο μου τι ειναι παχυσαρκο?

Τι ειναι αυτο που φαινεται στην δευτερη φωτο απο πισω?Το θελω και εγω!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια σας κ πάλι…

Σοφία μη ζηλεύεις καθόλου που κοιμούνται μαζί μας , εγώ τώρα αγχώθηκα γιατί μάλλον του αρέσει , δεν εξηγείτε αλλιώς να ξυπνά να μην ξανκοιματε στη κούνια του κ μαζί μας σχεδόν αμέσως !!! Επίσης αν πάρω σαν ενδεχόμενο ότι μπορεί κ να πειναει (που κατά 99% δεν ) έτσι κ τον ταΐσω στις 6 θα χαλάσουμε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα (φρούτα, γεύμα κλπ )

Βουλιτσα μου , τι κάνει το Αριανακι σου ? Ελπίζω να είναι φάση να μη κρατήσει πολύ

Μπαίνω βρε Μακ αλλά μάλλον δεν με προσέχετε (εμοτικον που κάθετε ήσυχο στη γωνίτσα του)

Ζωιτσα αν σε παίρνει κ είναι οκ , δωστου λίγο χαμομηλάκι θα το βοηθήσει στη δυσκοιλιότητα (αχ χαζομαμα , ήρθε η σειρά μου να στο πω για τότε που με είχες πει κ εσύ όταν είχα συγκινηθεί που του έδωσα πρώτη φορά κρέας )

Μακ μου, αχ Μακ μου θέλεις να τον δεις να πασαλείφετε ? Δε νομίζω ότι θα σου κάνει τη χάρη να κάνει μόνο αυτό…. Θα πασαλείψει εσένα, τα ρούχα σου, το πάτωμα και ότι βρίσκεται σε ακτίνα βολής … εμένα 2-3 φορές εκεί που πάω να του δώσω τη κουταλιά , σε ανύποπτο χρόνο κ χωρίς να προλάβω να καταλάβω τι έγινε έχει πιάσει το κουτάλι (με το φαί πάνω έτσι ) και το πάει πάνω κάτω τόσο γρήγορα που γινόμαστε άστα να πάνε…. Κ το καλό είναι πως κοιτάζει εμένα κ όχι το κουτάλι άρα δεν πάει το μυαλό μου να προσέξω , είναι πονηρά , αλεπουδίτσες

Και είναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ …. Φατσουλα φοβερή, !!!

XwAPp3.png

Ζωιτσα αν σε παίρνει κ είναι οκ , δωστου λίγο χαμομηλάκι θα το βοηθήσει στη δυσκοιλιότητα (αχ χαζομαμα , ήρθε η σειρά μου να στο πω για τότε που με είχες πει κ εσύ όταν είχα συγκινηθεί που του έδωσα πρώτη φορά κρέας )

Αχ βρε Κατερινα να 'σαι καλα!!!!Πως δεν το σκεφτηκα πιο πριν.ΘΑ του δωσω τωρα αν ειναι....

Διαφημίσεις

Καλα ρε σημερα που μπορω εγω να μιλησω ειστε εξαφανισμενες ολες???????

Η Τατιανα που εχει παει ρε παιδια?ΜΑς ειπε?

Πολλες απωλειες εχουμε τελευταια και καθολου δεν μου αρεσει......

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

331518zqvlyizctv.gif

Δωσε σημεια ζωης Γιατι μου φαινεαι θα κατεβουμε Ηρακλειο να σε ψαχνουμε!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου κατ' αρχην σας ευχαριστω πολύ για τα καλα σας λόγια σχετικα με το παιδακι μου!

Ζωούλα αυτο που φαινεται πίσω ειναι το ρηλαξ του και ειναι τι άλλο; fisher price!

αχχχχ όλοι λενε ότι μοιαζει του μπαμπα του αλλά εσεις ειστε φίλες μου και έχετε άλλη άποψη και πολυ σας ευχαριστω ;)

Κατερινακι μου δεν μπαινεις συχνα νομίζω και πολύ λυπαμαι αν αισθανεσαι παραμελημενο :(. δεν θα ξαναγινει αλήθεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...