Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!Τί κάνετε χτες δεν μπόρεσα να μπω γιατί ήρθαν φίλοι μου από το σχολείο να δούνε τον γιο μου!!!!Μας φέρανε τέλεια ρούχα!!

Επίσης έχω να σας πώ το εξης επειδή μου ακυρώσανε ένα μάθημα χτες και θα εφευγα αργότερα αποφάσισα να ξεκινήσω το φαγητό αφού θα ήταν και η μαμα μου σπίτι!!Λοιπόν ομπέμπης το έφαγε οοοοοοοοοοοοολο σαν να το είχε ξαναφάει σαν κάτι φυσικό!!Το παιδί είχε λιμοκτονήσει τοσο καιρό με το γάλα!!!χαχα!!Ειμαι πολύ χαρούμενη!!

Ζωίτσα μου λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία του μπέμπη!!Δωστου ενα φιλακι από μένα!!!!

Μακαμαρακι, παραμυθένια,σοφακι,ελενιτσα,βουλα,αννα και οοοολες τί κάνετε ;;;τα μωρά σας!;

Αλήθεια πείτε μου οι πιο έμπειρες!αν θελω να πάω βόλτα το φαγητό πώς το παίρνω μαζί μου;τί κάνω για να μη χαλασει;η δεν εχει νόημα;:P:p:p

O40a.jpgO40ap3.png

Γιώτα μου αχ και να ξερες πόσα πράγματα θα κάνουμε που δε θα τους αρεσουν αλλα θα ειναι για το καλο τους!!!!!μη στεναχωριεσαι δωστης πολλα φιλακια μιλα της και μην ανησυχεις!!!!!!:P:p

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα σας, από την ηλιόλουστη κ εξωτική Νίκαια ! Τι ωραία μέρα, μετά τη φρουτοκρεμα βολταααααααα !!!

Ζωίτσα συμφωνώ με Μακ σε όλα όσα σου είπε ;)

Σοφία καλή αρχή με τα φρουτακια, γιατί δε θέλεις να ξεκινήσετε ? :confused:

Εμένα το αντράκι μου 2 μέρες τώρα ξυπνά στις 5¨30-6¨00 , γιατί ? Ποιος του είπε ότι θα μοιράσουμε το γάλα ? Του βάζω πιπίλα , τον χαϊδεύω τπτ, τελικά τον παίρνω στο κρεβάτι μας (που δεν θέλω ) κ κοιμάται, τι είναι τώρα αυτό ? Πως θα το κόψουμε ? Δεν αντέχω να σηκωνόμαστε από τις 6¨00

XwAPp3.png

καλημερα σας μανουλες και μωρακια!!!!τι κανετε? σας ευχαριστω για τις ευχες σας......παλι τρελαμενες σας βλεπω...τι γινετε ρε κοριτσια?βασικο πραγμα για την επικοινωνια με τα μωρα σας ειναι να ειστε ηρεμες και χωρις αγχος σε οτιδηποτε κανετε μαζι τους γιατι το μωρο σας καταλαβαινει και αγχωνεται και εκεινο!!!Ολα θα πανε καλα .....

Διαφημίσεις

Σοφία καλή αρχή με τα φρουτακια, γιατί δε θέλεις να ξεκινήσετε ? :confused:

Εμένα το αντράκι μου 2 μέρες τώρα ξυπνά στις 5¨30-6¨00 , γιατί ? Ποιος του είπε ότι θα μοιράσουμε το γάλα ? Του βάζω πιπίλα , τον χαϊδεύω τπτ, τελικά τον παίρνω στο κρεβάτι μας (που δεν θέλω ) κ κοιμάται, τι είναι τώρα αυτό ? Πως θα το κόψουμε ? Δεν αντέχω να σηκωνόμαστε από τις 6¨00

΄Το ξέρω οτι είμαι για πολύ δούλεμα αλλά δε θέλω να ξεκινήσουμε γιατί ξέρω οτι η αρχή των στερεων σημαίνει λιγότερος θηλασμός και θα μου λείψει...Για να καταλάβεις προχθές η μικρή αντί για να τρώει ανα 2 ώρες όπως συνήθως, αραίωσε πολύ τα γεύματα, ανά 3 ώρες περίπου και εγώ η τρελή στεναχωρήθηκα...το ξέρω οτι δεν πάω καλά...

Μήπως το αντρακι σου πεινάει και γιαυτό ξυπνάει?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας μανουλες και μωρακια!!!!τι κανετε? σας ευχαριστω για τις ευχες σας......παλι τρελαμενες σας βλεπω...τι γινετε ρε κοριτσια?βασικο πραγμα για την επικοινωνια με τα μωρα σας ειναι να ειστε ηρεμες και χωρις αγχος σε οτιδηποτε κανετε μαζι τους γιατι το μωρο σας καταλαβαινει και αγχωνεται και εκεινο!!!Ολα θα πανε καλα .....

Ελενίτσα να τα εκατοστήσει η μικρή σου!!! Να έχει πάντα υγεία και ευτυχία στη ζωή της!!!

(ξέρω χθες ήταν αλλά είπαμε...απο μνήμη υστερώ!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι καταλαβαίνω γιατί κ εγώ αν κ δεν θήλασα αποκλειστικά , τώρα που έχω σταματήσει τελείως μου λείπει !!! Αλλά δες το κ αλλιώς ότι το μικρούλι σου μεγαλώνει κ θα παίρνει κ πολλές πολλές βιταμίνες που έχουν τα φρουτακια

Το αντράκι μου δεν νομίζω να πεινά, δε γκρινιάζει , δε κλαίει , ξυπναει κ παίζει , μιλαει μόνος του κλπ, κ μόλις τον παίρνω κοντά μας κοιμάται, άσε που αυτό το κάνει τώρα τις 2 τελευταίες μέρες, συνήθως ξυπνούσε 7¨30-8¨00-8¨30 , τι να πω , δεν ξέρω

Λένα να χαίρεσαι τη κορούλα σου !!!

XwAPp3.png

Σοφακι καταλαβαίνω γιατί κ εγώ αν κ δεν θήλασα αποκλειστικά , τώρα που έχω σταματήσει τελείως μου λείπει !!! Αλλά δες το κ αλλιώς ότι το μικρούλι σου μεγαλώνει κ θα παίρνει κ πολλές πολλές βιταμίνες που έχουν τα φρουτακια

Το αντράκι μου δεν νομίζω να πεινά, δε γκρινιάζει , δε κλαίει , ξυπναει κ παίζει , μιλαει μόνος του κλπ, κ μόλις τον παίρνω κοντά μας κοιμάται, άσε που αυτό το κάνει τώρα τις 2 τελευταίες μέρες, συνήθως ξυπνούσε 7¨30-8¨00-8¨30 , τι να πω , δεν ξέρω

που θα πάει...θα το πάρω απόφαση...

Δεν το περίμενα οτι θα τη δω έτσι τη φάση όμως...

Αφού κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται:

μακάρι να μη της αρέσουν τα φρούτα και να θέλει μόνο γαλατάκι απο μένα!!!

(που φυσικά δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο έτσι?)

Και μένα 3-4 πρωινά ξυπνούσε στις 6 και κουβέντιαζε αλλά τη θήλαζα και μετά κοιμόταν ένα τριωράκι ακόμα! γιαυτό σου είπα μήπως πεινάει!

Και επίσης ζηλεύω απίστευτα που τα μωρά σας κοιμούνται μαζί σας!!! η δικιά μου δε θέλει με τίποτα!!! τσαντίζεται!!! θέλει να είναι μόνη της στην κούνια της!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοριτσάρες μου τι κάνετε;Τι υπέροχη μέρα σήμερα!!!!!!!Σε λίγο θα πάμε βολτίτσα κι εμείς.

Κατερινιώ πού χάθηκες; Μωρέ ίσως θέλει την αγκαλίτσα της μαμάκας του το καμάρι σου. Φάσεις περνάνε κι εμείς πρέπει να υπακούμε.

Σοφία είναι αλήθεια ότι κι εμένα μου λείπει πολύ ο θηλασμός. Πλέον με τα τρία στερεά γεύματα τη μέρα, θηλάζουμε μόνο πρωί και βράδυ κι αυτό όμως μες στο πρόγραμμα είναι. Έτσι παίρνουν πολλές βιταμίνες τα παιδάκια μας απευθείας απ' το φαγητάκι τους.

Ρε κορίτσια η Αννούλα πού χάθηκε; Είχαμε κανένα νέο της;

Θέλω κι εγώ τσιγάρο...... Παρόλο που έχω να κάνω 14 μήνες μου λείπει. Κι έλεγα παλιά πως όταν μείνω έγκυος θαείναι ευκαιρία να το κόψω. Δεν ήξερες δε ρώταγες; Και θέλω κι ένα τζιν τόνικ μαζί. Πολλά ζητάω;;;;;

Διαφημίσεις

να΄μαι και εγω για λιγακι ομως!

που εξαφανιζοσαστε όλες και μου λειπετε, μου λετε; ημουν ετοιμη να αναρτησω αυτο στο καφε

1488749e67s3xbvin.gif :-(:-(

Συμπεθερουλα και εμενα μου λειπει ο θηλασμος και ειμαι βεβαιη ότι τωρα που μεγαλωσε ο μπεμπης μου θα το απολαμβανα ακομα περισσοτερο. αφου καμια φορά όταν τον βλεπω αναστατωμενο μου ερχεται να τον βαλω στο στηθος και μετα θυμαμαι οτι δεν θηλαζω :P

αληθεια η Αννούλα που ειναι; και εγω την σκεφτομαι συνεχεια και όλο να ρωτησω αλλά μ'αυτα και μ'αυτα ξεχνιεμαι ρε γμτ. ελπιζω να ειναι καλα και να διασκεδαζει και ας απεχει από το καφε!

Βρε Σοφάκι ex συμπεθερα, ολονυχτίες κανεις; τι μηνυματα ειναι αυτα στην μεση της νύχτας;

Γιωτούλα η μπεμπού πως κοιμηθηκε απόψε;

Βουλίτσα μου εσεις όλα καλά ε; ο Αγγελακος σκετο λουκουμι ειναι ;)

Κατερινιω που ειχες χαθεί και εσύ; ειστε καλά;

Να μαι και εγω!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Λοιπον κοριτσια ο μικρος περναει μια φαση δυσκοιλιοτητας(και τωρα με τις μπανανες καταλαβαινεται τι γινεται.....)και δεν ξερω τι να κανω.Σημερα παλι θα φαω φασολακια...Αντε να δουμε...

Ωραια περασαμε στη βολτα μας.Παλι παιχνιδια ψωνισαμε....

Και ο πεθερος μου εντω μεταξυ ελεγε οτι δεν μπορει να καταλαβει γιατι παιρνουν στα παιδια τοσα παιχνιδια!!!!!!!!!!!!!!Που να ερθει να δει τι γινεται σπιτι μου........Τι να κανω....:rolleyes::rolleyes:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κατερινα μου και εμενα τον τελευταιο καιρο ξυπναει μια στις 2 οπου του δινω πιπιλα και μια στις 5 οπου τον θηλαζω....

Ενω παλια ειχε τοσο ωραιο προγραμμα...10-7:30....Καποια φαση θα περναει...Υπομονη....

Ασε σημερα βεβαια τα εδωσε ολα.Απο τις 12 ξυπνουσε ανα 2 ωρες γιατι ηθελε να στριφογυρισει στο κρεβατι του!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηθελε για πρωτ φορα να γυρισει μπρουμυτα να κοιμηθει ή ηθελε να ειναι πλαγια και να κραταει τα καγκελα...Και επειδη ειναι μαλακο το στρωμα δεν μπορουσε να γυρισει και τσιριζε....Δεν καταλαβα τι φαση περναει αλλα τι να κανω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...