Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια

Τι κανετε?

Αχ σημερα τρεχω σαν τρελη δεν ξερω γιατι ομως...Δεν ειναι οτι εχω να κανω κατι συγκεκριμενο....

Φαγαμε Μπανανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξυνιστηκε λιγο αλλα την εφαγε...2 κουταλιες μην φανταστειτε καμια ποσοτητα....

Ο μικρος εχει αλλεργια τελικα στο γαλα.....Σημερα του εδωσα και εγινε κατακοκκινος γυρω απο το στομα και τον λαιμο....

Εντωμεταξυ χθθες με την ζεστη που εχει πρεπει να εσκασε και σημερα εχει σπυρακια στο σωμα του....

Γενικα ειμαι στεναχωρεμενη γιατι δεν προσεχω καθολου καλα τον γιο μου.Μοου ιδρωνει εχει αλεργια και δεν δινω σημασια....ΕΙμαι φρχτη!!!!!!!!!!!

Ασε που απο το πρωι ημασταν στους δρομους με αποτελεσμα να χασει ενα γευμα και τωρα δεν ξερω τι να κανω...Να το χωσω πουθενα σφηνα ή να ερθει πιο κοντα το τελευταιο γευμα!!!!!!!!!!Τιποτα δεν ξερω...........

Αυτα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια σας κοριτσακια

Τι κανετε?

Αχ σημερα τρεχω σαν τρελη δεν ξερω γιατι ομως...Δεν ειναι οτι εχω να κανω κατι συγκεκριμενο....

Ο μικρος εχει αλλεργια τελικα στο γαλα.....Σημερα του εδωσα και εγινε κατακοκκινος γυρω απο το στομα και τον λαιμο....

Εντωμεταξυ χθθες με την ζεστη που εχει πρεπει να εσκασε και σημερα εχει σπυρακια στο σωμα του....

Γενικα ειμαι στεναχωρεμενη γιατι δεν προσεχω καθολου καλα τον γιο μου.Μοου ιδρωνει εχει αλεργια και δεν δινω σημασια....ΕΙμαι φρχτη!!!!!!!!!!!

Ασε που απο το πρωι ημασταν στους δρομους με αποτελεσμα να χασει ενα γευμα και τωρα δεν ξερω τι να κανω...Να το χωσω πουθενα σφηνα ή να ερθει πιο κοντα το τελευταιο γευμα!!!!!!!!!!Τιποτα δεν ξερω...........

Αυτα

χα χα χα χα... άλλη μια κακη μανα στο φορουμ!

σταματα παιδι μου να στεναχωριεσαι.

εγω λεω παντως αν δεν πειναει το παιδακι να μην του δωσεις σφηνα κανενα γευμα. περιμενε το επομενο και αν πεινασει νωριτερα του το δινεις απλα νωριτερα.

τωρα αυτο με το γαλα ειναι ενα θεμα αλλά ευτυχως ζουμε στο 2010 και υπαρχουν υποαλλεργικα. ρωτα την γιατρο σου να σου προτεινει ενα.

τα σπυρακια στο σωμα του ισως να ειναι και από το γαλα λόγω της αλλεργιας που εχει.

και σταματα να λες ότι δεν προσεχεις το γιο σου! ριχνει σε ολα τα δικα μας ενα κεφαλι και τουλαχιστον 2 κιλά!!!!!!! ειναι σουπερ γιατι εισαι και εσυ εξαιρετικη μαμα!

καλή αρχη με τα φρουτακια!!!!:P

Γεια σας φιλεναδιτσες!

Μου λειψατε!Ταισα το παιδακι μου και το εβαλα για υπνο και τωρα ειμαι ελευθερη.

Εστειλα και τον Σαββα γυμναστηριο και ειμαι χαλαρη.

Δεν σας διαβασα ομως.

Παω να σας διαβασω.

Ζωιτσα μην στεναχωριεσαι καλη μου.Οπως λεει και η Μαρια το παιδακι σου ειναι το πιο ανεπτυγμενο απο ολα.Δεν μπορει να εισαι κακη μανα και να εχει τετοια αναπτυξη.

Και στο κατω κατω αν πεινουσε θα γκρινιαζε.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Ελενιτσα τωρα που το θυμηθηκα!

Να σου ζησει η κορακλα σου!Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!

Επισης να σου ζησει και το αγορακι σου!Να ειναι κι αυτος γερος κι ευτυχισμενος σ'ολη του την ζωη!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Ζωίτσα σε έπιασαν κι εσένα τα ενοχικά σου ε;; πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τα μωράκια μας..πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας,,τα λέω σε έσενα για να τα ακούω κι εγώ..σημερα ρε παιδί μου λες και πισωγύρισε..έχει ξεκινήσει να κλαίει από το μπάνιο..την έβαλα στη κούνια 8:25 και ακόμη κλαίει..10 συνεχόμενα λεπτά..χθες σε 4 λεπτάκια είχε κοιμηθεί..

Μαρία μου σε ευχαρίστω για τις καλές σου κουβέντες το πρωί..μου έδωσαν αισιοδοξία και δύναμη..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

εδώ κι εγώ. Πώς είστε; Εγώ έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο απ' το μεσημέρι. Μόλις τον θηλάσω θα πάρω ένα ντεπόν γιατί δεν πάει άλλο. Σήμερα βγήκαμε καροτσάδα αν και φυσούσε λιγάκι. Τον έντυσα όμως καλά, πήρε τον αέρα του και μετά κοιμόταν για ένα διώρο, πράγμα σπάνιο για μας μες στη μέρα..έχει πολύ γέλιο το καμάρι μου.Προσπαθώ να τον αφήσω στο πάρκο του να κάτσει κι αυτός τεντώνει τα πόδια του και πάει μονοκόμματος. τώρα κουνιέται στην κούνια του και προσπαθεί να πιάσει τα παιχνιδάκια που κρέμονται και ζορίζεται.έχει πιάσει και το σίδερο της κούνιας και προσπαθεί, προσπαθεί αλλά τίποτα....αχαχαχαχα! σε λίγο πάμε για μπανάκι, γαλατάκι και νάνι.

Ρε κορίτσια χθες είχαμε κουνούπι!!!!!!Αναγκάστηκα να βάλω το υγρό γιατί μου έσπασε τα νεύρα όλη την ώρα στο αυτί μου βζουν και βζουν. Ευτυχώς δεν είδα να τσίμπησε το μωρό.

Βρε Ζωίτσα γιατί σ' έπιασαν αυτές οι ενοχές; Μου φαίνεται μία μία περνάμε την κρίση μας. Λογικό μου φαίνεται μωρέ. Πρωτομάνες είμαστε και όόοοοοολα αυτά τα συναντάμε για πρώτη φορά. Στο δεύτερο πιστεύω θα είμαστε πιο έμπειρες και πιο ψύχραιμες.

Διαφημίσεις

ειναι καμια εδω;

παω να καπνισω ενα τσιγαρακι και το καλο που σας θελω, όταν επιστρεψω να ειστε εδω!

Βουλίτσα παίρνατε τον αερα σας σήμερα γι αυτο χαθηκες;, ας ειναι σε συγχωρω γιατι ειμαι μεγαλοκαρδη :tongue:

Γιωτα μου μην με ευχαριστεις για τιποτα γιατι ότι λεω εχει να κανει με την δικη σου προσπαθεια και ικανοτητα μόνο! λεω δηλαδη αυτα που λεω γιατι εσυ εισαι η αφορμη!:P

Ζωηηηηηηηηηηη, πάλι μπυρες με τον Κοσμά πινεις;600382l9t2nlh0ow.gif

ειναι καμια εδω;

παω να καπνισω ενα τσιγαρακι και το καλο που σας θελω, όταν επιστρεψω να ειστε εδω!

Βουλίτσα παίρνατε τον αερα σας σήμερα γι αυτο χαθηκες;, ας ειναι σε συγχωρω γιατι ειμαι μεγαλοκαρδη :tongue:

Γιωτα μου μην με ευχαριστεις για τιποτα γιατι ότι λεω εχει να κανει με την δικη σου προσπαθεια και ικανοτητα μόνο! λεω δηλαδη αυτα που λεω γιατι εσυ εισαι η αφορμη!:P

Ζωηηηηηηηηηηη, πάλι μπυρες με τον Κοσμά πινεις;600382l9t2nlh0ow.gif

xaxaxa!!!!!!!!Μπηκα να πω μια καληνυχτα

Καλα Μακ παλι μεσα επεσες.......

Θελω και εγω τσιγαρο......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια σας κοριτσακια

Τι κανετε?

Αυτα

Πρόσεχε τον γαμπρό μου γιατί πρέπει να μας τον παραδώσεις σε άψογη κατάσταση! Ο πρίγκιπάς μας πρέπει να είναι τέλειος! Κι εμείς μετα θα τον φροντίζουμε όπως η μαμά του, στα ώπα ώπα θα τον έχουμε!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε??? ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Μπύρες διαβασα ε??? ε ρε και να μπορούσα να πιω...Είναι το μοναδικό "ποτό" που πίνω! Απο αλκοόλ δε σηκώνω τίποτα άλλο!

Γεια σας κοριτσακια

Τι κανετε?

Αυτα

Ναι Ζωή όπως τα λες...τι φριχτή μάνα είσαι!!!

που ανησυχείς για το παιδάκι σου...

έτσι ακριβώς είναι οι φριχτές μάνες!!!

Για την αλλεργία τι σου έχει πει ο παιδίατρος? Μήπως να κάνατε ένα rast test για να δείτε αν έχει όντως αλλεργία ο μικρός στο γάλα?

όσο για το οτι ιδρώνει απλά προσπάθησε να μην το ντύνεις βαριά...οτι φοράς κι εσύ, έτσι να το ντύνεις το παιδί και θα δείς που΄θα είναι μια χαρά!

Θα πάω σημερα να ψωνίσω βιολογικά φρουτάκια γιατί απο Δευτέρα ξεκινάμε! και δε θέλω ρε γμτ...:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...