Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

τι κάνετε????

εμείς χθες το ρίξαμε στις βόλτες!

φύγαμε στις 5 απο το σπίτι και μαζευτήκαμε στις 11!!! ωραία ήταν!

Γιωτάκι με το καλό η ανιψούλα!!! τι μπεμποβροχή στην οικογένεια σας!!! τέλεια!!!

όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου εγώ θα σου έλεγα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου...κανένας δεν ξέρει καλύτερα απο τη μαμά...

¨οσο για το οτι είναι προσκολλημένη πάνω σου...κι εγώ έχω αφήσει τη δουλειά μου και με τη μικρή είμαστε αυτοκόλλητες. Απλά προσπαθώ όταν βγαίνουμε, να την παίρνουν αγκαλιά και άλλοι εκτός απο εμένα....στην αρχή έκλαιγε πολύ αλλά τώρα έχει αρχίσει και συνηθίζει...

Προς το παρόν έχει ένα θέμα με τις ξανθιές γυναίκες!!! βρε να μην τις χωνεύει με τίποτα!!!

Μαριάνθη δεν τα έχω δοκιμάσει τα λίπμπερο γιατί έχω ακούσει αυτό που συνέβη και σε σένα! Εμείς έχουμε βολευτεί πάρα πολύ με τα πάμπερς τα simply dry και μάλιστα το μέγεθος 4! πολύ μαλακά, πολύ απορροφητικά, δε μυρίζουν καθόλου και έχει και μόνο 13 ευρώ η μεγάλη συσκευασία!

Ελενίτσα να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Εμάς η νύχτα μας κύλισε ομαλά. Δεν ξύπνησε ούτε μια φορά αλλά σηκώθηκε από τις 6!!! θηλάσαμε,αλλάξαμε,παίξαμε, γελάσαμε και τελικά ξανακοιμηθήκαμε στις 7:30 και ακόμη κοιμόμαστε. Σοφάκι μου κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για τη στράτα. Καλύτερα να μην τη βάλεις!Σοφούλα,Ζωούλα και μαράκι σας ευχαριστώ για τη στήριξη..

Το ξέρετε ότι από μέρα σε μέρα ο αδερφούλης μου θα γίνει μπαμπάς;;;;;;;;;Είμαι κατενθουσιασμένη!! Με τον αδερφό μου έχουμε κοινή πορεία σε όλα! Με περνάει 2 χρόνια αλλά: Τον Σεπτέμβριο του 2007 παντρεύτηκα και σε 9 μήνες,δηλαδή τον ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε κι αυτός. Τον δεκέμβριο του 2008 έμεινα έγκυος και σε 6 μήνες δηλαδή τον ιούνιο του 2009 έμεινε έγκυοσ η νυφούλα μου! Τι καλά να ήμασταν και κοντά..να παίζανε τα μωρούλια μας!! είναι και το δικό τους κοριτσάκι!! Δεν πειράζει! θα κάνουν τοπλες μπάνιο τα καλοκαίρια στη Μύκονο!!! Και το άλλο το ευχάριστο! η συνυφάδα μου είναι και αυτή έγκυος και γεννάει τέλη σεπτέμβρη!! Το μωράκι της θα έχει 1 χρόνο διαφορά με το δικό μου!! και μένουμε και κοντα!!Τι καλά!! Μακάρι να έχουν κοριτσάκι!!! Έχουν ήδη ένα αγοράκι 3,5 ετών!Αυτά τα νέα μου!!

Γιώτα μου καλή χαίρομαι πολύ για τα νεά σας! είδες βρε που τελικα όλα πάνε μια χαρά; συνεχισε ετσι γιατι εχεις δίκιο όταν λες οτι θα μπερδευτει το μωρό αν σταματήσεις. είμαι πολύ περηφανη για σενα γιατι να ξερεις ότι όσο ανετη και θελω να δειχνω πολλες φορές ούτε εγω αντεχω να κλαιει το σπλαχνάκι μου! ό,τι κανεις όμως ειναι πρωτα για το καλό του παιδιού, διότι μαθαινοντας το να κοιμαται μόνο του ήδη "φτιαχνεις" εναν ανεξαρτητο ενήλικα χωρίς ανασφάλειες και μετα για το δικό σας καλό γιατι εχετε αναγκη τον υπνο προκειμενου να ξεκουραζεστε, να γεμιζετε τις μπαταριες σας, να φευγουν τα νευρα και να αφιερωνετε τελικα ποιοτικό χρόνο στο παιδί σας με ορεξη! Μπράβο σου και πάλι μπράβο!:P

όσο για τα νεα του αδερφού σου και του κουνιαδου σου , τι να πω;;; αυξάνεθε και πληθυνεσθαι! τα παιδακια ειναι ευλογία και είναι τόσο όμορφα που θα παιζουν όλα μαζί παρεούλα!

εεεεεεεεεεεεεεεε!! Ξυπνήστε υπναρούδες!!!! κι ένα φιλάκι από τα φρεσκοβαμμένα χείλη μου για καλημέρα!(γιατί πάντα με το που ξυπνάω βάζω eye-lyner και κραγιόν!

613297zegamvbcj3.gif

εεεεε ότι εισαι τόσο ψώνιο δεν το περίμενα χα χα χα χα :tongue:

Λοιπον!!Φάγαμε!!!Το βράδυ με τα λιμπερο κατουρήθηκε οοοοολος!και το κρεββατι του και όοοολα!!!Τα χρησιμοποιεί καμιά να μου πεί γιατι με τα παμπερς δε μου συμβινει αυτό!!

Η νέα μόδα του μπέμπη είναι το μπρούμητα!!ναιναι!!Τον βάζω κοιμησμένο στην κούνια και μέσα σε 2 λεπτά στον ύπνο του γυρνάει και φυσικα ξυπναει!!χτες εντομεταξυ ξυπνισε στις 2 30 ολο και πιο νωρις!!

χμμμμ τα λιμπερο τα χρησιμοποιουσα και εγω αλλά πλεον το νουμερο 3 εξαφανιζεται από όλα τα σουπερ μαρκετ και πλεον παιρνω τα παμπερς σιμπλυ ντραι, τα οποία ομολογουμενως ειναι πολύ καλά. με τα λίμπερο δεν το εχω παρατηρησει αυτο που λες αλλά σε κάθε περιπτωση αν δεν σε βολευουν αλλαξέ τα πριν πλευριτωθεί το παιδί :)

μετα τις 2.30 τι ωρα ξυπνησε;

Καλημέρα!!!

Προς το παρόν έχει ένα θέμα με τις ξανθιές γυναίκες!!! βρε να μην τις χωνεύει με τίποτα!!!

ναι αλλά κανε κάτι με αυτό διοτι η πεθερα της (δηλαδη εγω) είναι τύπου σουηδέζας!:P

Καλημέρα! Εμάς η νύχτα μας κύλισε ομαλά. Δεν ξύπνησε ούτε μια φορά αλλά σηκώθηκε από τις 6!!! θηλάσαμε,αλλάξαμε,παίξαμε, γελάσαμε και τελικά ξανακοιμηθήκαμε στις 7:30 και ακόμη κοιμόμαστε. Σοφάκι μου κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για τη στράτα. Καλύτερα να μην τη βάλεις!Σοφούλα,Ζωούλα και μαράκι σας ευχαριστώ για τη στήριξη..

Το ξέρετε ότι από μέρα σε μέρα ο αδερφούλης μου θα γίνει μπαμπάς;;;;;;;;;Είμαι κατενθουσιασμένη!! Με τον αδερφό μου έχουμε κοινή πορεία σε όλα! Με περνάει 2 χρόνια αλλά: Τον Σεπτέμβριο του 2007 παντρεύτηκα και σε 9 μήνες,δηλαδή τον ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε κι αυτός. Τον δεκέμβριο του 2008 έμεινα έγκυος και σε 6 μήνες δηλαδή τον ιούνιο του 2009 έμεινε έγκυοσ η νυφούλα μου! Τι καλά να ήμασταν και κοντά..να παίζανε τα μωρούλια μας!! είναι και το δικό τους κοριτσάκι!! Δεν πειράζει! θα κάνουν τοπλες μπάνιο τα καλοκαίρια στη Μύκονο!!! Και το άλλο το ευχάριστο! η συνυφάδα μου είναι και αυτή έγκυος και γεννάει τέλη σεπτέμβρη!! Το μωράκι της θα έχει 1 χρόνο διαφορά με το δικό μου!! και μένουμε και κοντα!!Τι καλά!! Μακάρι να έχουν κοριτσάκι!!! Έχουν ήδη ένα αγοράκι 3,5 ετών!Αυτά τα νέα μου!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας γεμάτα υγεία!!! Τι τέλεια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

τι κάνετε????

εμείς χθες το ρίξαμε στις βόλτες!

φύγαμε στις 5 απο το σπίτι και μαζευτήκαμε στις 11!!! ωραία ήταν!

Γιωτάκι με το καλό η ανιψούλα!!! τι μπεμποβροχή στην οικογένεια σας!!! τέλεια!!!

όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου εγώ θα σου έλεγα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου...κανένας δεν ξέρει καλύτερα απο τη μαμά...

¨οσο για το οτι είναι προσκολλημένη πάνω σου...κι εγώ έχω αφήσει τη δουλειά μου και με τη μικρή είμαστε αυτοκόλλητες. Απλά προσπαθώ όταν βγαίνουμε, να την παίρνουν αγκαλιά και άλλοι εκτός απο εμένα....στην αρχή έκλαιγε πολύ αλλά τώρα έχει αρχίσει και συνηθίζει...

Μαριάνθη δεν τα έχω δοκιμάσει τα λίπμπερο γιατί έχω ακούσει αυτό που συνέβη και σε σένα! Εμείς έχουμε βολευτεί πάρα πολύ με τα πάμπερς τα simply dry και μάλιστα το μέγεθος 4! πολύ μαλακά, πολύ απορροφητικά, δε μυρίζουν καθόλου και έχει και μόνο 13 ευρώ η μεγάλη συσκευασία!

Ελενίτσα να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!!

Εμένα πάλι αν και είμαι μελαχροινή έχει μια αδυναμία στις ξανθιές και τους κάνει χαρούλες!

Κι εγώ μόνο τα pampers έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα λίμπερο.

Να ενημερώσω επίσης τις μανούλες που είχαν πρόβλημα διαροής με τα μπιμπερό Avent ότι προφανώς είχε βγει κάποια ελλατωματική παρτίδα γιατί είχε το ίδιο πρόβλημα μια ξαδέρφη μου ενώ εμένα δούλευαν όλα τέλεια. Της έδωσα το τηλέφωνο του αντιπροσώπου της Avent στην Ελλάδα και της τα αντικατέστησαν όλα και είναι μια χαρά. Έχει δίδυμα και είχε δώσει μια περιουσία!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Aaaaxxxx!!πάλι εδώ είμαι!! πήγαμε με το καροτσάκι μια βολτούλα, πήγαμε στη πεθερά μου όπου ήρθε κι ένα μωρούλι 8 μηνών,κάναμε χαρούλες,γελάκια και γενικά είμαστε καλά!δόξα τω θεώ..τι κουφό έκανε η πεθερά μου;;;έτρωγε περγαμόντο γλυκο που έφτιαξε μόνη της και πάει να το βάλει στο στόμα του παιδιού... Τσίριξα μηηηηηηηη!!!και μου λέει λίγο κλέ να γλύψει! της λέω τι να γλείψει σιρόπι που είναι τίγκα στη ζάχαρη;;;;;;;;;καλέ το περγαμόντο είναι φάρμακο μου λέει!μακάρι να το έτρωγε όλο!ντοιγκ!και όλα αυτά σε ένα μωρό που ακόμη δεν έχει μπει στις στέρεες και θηλάζει!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Aaaaxxxx!!πάλι εδώ είμαι!! πήγαμε με το καροτσάκι μια βολτούλα, πήγαμε στη πεθερά μου όπου ήρθε κι ένα μωρούλι 8 μηνών,κάναμε χαρούλες,γελάκια και γενικά είμαστε καλά!δόξα τω θεώ..τι κουφό έκανε η πεθερά μου;;;έτρωγε περγαμόντο γλυκο που έφτιαξε μόνη της και πάει να το βάλει στο στόμα του παιδιού... Τσίριξα μηηηηηηηη!!!και μου λέει λίγο κλέ να γλύψει! της λέω τι να γλείψει σιρόπι που είναι τίγκα στη ζάχαρη;;;;;;;;;καλέ το περγαμόντο είναι φάρμακο μου λέει!μακάρι να το έτρωγε όλο!ντοιγκ!και όλα αυτά σε ένα μωρό που ακόμη δεν έχει μπει στις στέρεες και θηλάζει!

ωραια η πεθερα!!!!!:P

Μακμαρακι καλημερα!!2 και μιση 7 και 8 και μιση τελειωτικα!!!Τι κανετε;

καλό μου ακουγεται αυτο. εσενα πως σου φανηκε σε σχεση με άλλα βραδυα; καλά ειμαστε εμεις Μαριανθη μου. και εμενα κοιμηθηκε 10 ξυπνησε 5,30 εφαγε και μετα τελειωτικα ξυπνησε 8,30.

Εμείς φάγαμε την φρουτόκρεμά μας (με χίλια τεχνάσματα, την έχει βαρεθεί) και παίζουμε στο γυμναστήριο. Ανέβασα το παρκοκρέβατο από την αποθήκη και μόλις βάλω τα λαχανικά της να βράζουν θα κάτσω να το στήσω....Φιλάκια σε όλες! Κι εμάς το βράδυ μας ήταν καλό. Κοιμήθηκε 11, ξύπνησε 5.30 να θηλάσει και ξαναξύπνησε στις 9.30. Έπαιξε και ξανακοιμήθηκε 11-12 που σηκώθηκε να φάει.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ρε κορίτσια, με το νερό τι κάνετε; Εμένα δεν πίνει με τίποτα. Με όποιον τρόπο και να της το βάλω στο στόμα το φτύνει και ξινίζει την μουρίτσα της και μετά αρχίζει να φωνάζει και την λυπάμαι. Μάλλον ξεδιψάει με το γάλα βέβαια αλλά αυτό είναι μόνο πρωί βράδυ και μέρα παρά μέρα και απόγευμα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

ναι αλλά κανε κάτι με αυτό διοτι η πεθερα της (δηλαδη εγω) είναι τύπου σουηδέζας!:P

Εσένα και μόνο επειδή είσαι η μαμά του αρραβωνιαστικού της θα σε συμπαθήσει βρε!!!!

Πες στην πεθερά σου όταν αρρωστήσει να τρώει περγαμόντο αφού είναι φάρμακο!!!! όχι να το δίνει στο μωρό!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...