Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

.Ρε παιδιά τι δύσκολο που είναι να μεγαλώνεις παιδιά..μέχρι τώρα θεωρούσα ότι είμαι καλή μαμά που άφησα τη δουλειά μου για να αφιερωθώ στο παιδί μου..και τώρα βλέπω πως τα μωράκια που οι μαμάδες τους εργάζονται είναι πολύ ηρεμα, κοιμούνται όπου βρουν και με όποιον βρουν χωρίς να ζητάνε στήθος,ενώ η δικιά μου είναι κακομαθημένη και προσκολλημένη πάνω μου.δεν πάει σε κανέναν ανθρωπο και κανείς δεν μπορεί να τη βάλει για ύπνο εκτός από εμένα..

Αυτο Γιωτουλα ξερεις πολυ καλα οτι δεν ισχυει....

ΚΑι θα δεις ποσο καλο τις εκανες τελικα οταν μεγαλωνει και νιωθει πιο σιγουρη και με περισοτερη αυτοπεποιθεση στον εαυτο της...

Μην απογοητευεσαι.Κανεις το καλυτερο για την κορουλα σου και ο εργαζομενες γυναικες θα ευχονταν να μην δουλευαν για να καλομαθουν τα παιδακια τους οπωσ εσυ....:tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Απλά φοβαμαι να το σταματήσω τώρα γιατι θα τη μπερδέψω..θα πει καλα γιατί 4 μέρες με κάνανε να κλαίω;παλαβοι είναι οι γονεις μου;;θα πάει στράφι όλο το κλάμα που έριξε η καημενούλα μου..Αν το σταματήσω χωρίς να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση τζάμπα έκλαψε τόσες μέρες το νινί μου..Ρε παιδιά τι δύσκολο που είναι να μεγαλώνεις παιδιά..μέχρι τώρα θεωρούσα ότι είμαι καλή μαμά που άφησα τη δουλειά μου για να αφιερωθώ στο παιδί μου..και τώρα βλέπω πως τα μωράκια που οι μαμάδες τους εργάζονται είναι πολύ ηρεμα, κοιμούνται όπου βρουν και με όποιον βρουν χωρίς να ζητάνε στήθος,ενώ η δικιά μου είναι κακομαθημένη και προσκολλημένη πάνω μου.δεν πάει σε κανέναν ανθρωπο και κανείς δεν μπορεί να τη βάλει για ύπνο εκτός από εμένα..

συμφωνω απόλυτα με την Ζωή! ειναι επίσης φυσιολογικοτατο να ειναι το παιδι προσκολλημένο επάνω σου από τη στιγμή που περνατε τοσες ωρες μαζι. μην αγχωνεσαι, τα πας τελεια και ολα θα γινουν ακομα καλυτερα ;). ήδη το παιδι σου εχει κανει με την βοηθεια σου τεραστια αλματα οσον αφορα το θεμα του υπνου του! δεν ειναι σημαντικό αυτο; μην στεναχωριεσαι Γιωτουλα. αυριο ξημερωνει καινουργια μερα, καλό ξημέρωμα :P

ουφ μόλις κοιμήθηκε. Όλο το απόγευμα γκρίνια το μωράκι μου. Δόντια;;;;;;Μακάρι να είναι αυτό τουλάχιστον να ξέρω γιατί γκρινιάζει.

Καλησπέρα λοιπόν κι από μένα. Το πρωί είχα επισκέψεις και δεν μπόρεσα να μπω.

Γιώτα μου μη στενοχωριέσαι έτσι κοριτσάκι, το μεταδίδεις στην μπουμπούκα σου. Ότι κάνεις το κάνεις για το καλό της, αν πάλι νιώθεις ότι δεν της αρέσεις σταμάτησέ το. Αν είναι να χαλιέσαι έτσι ξαναγυρίστε στο παλιό σας πρόγραμμα κι αυτή θα βρει σιγά σιγά τους ρυθμούς της. Όσο για τη δουλειά θα συμφωνήσω με τη Ζωή. Τώρα που κοντεύει ο καιρός να γυρίσω και πλέον μετράω αντίστροφα τις μέρες ξέρεις πώς νιώθω που θα χρειαστεί να τον αφήσω; Ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Λογικό ειναι να είναι προσκολλημένη πάνω σου. Κι εμένα που μέχρι τώρα δεν είχε πρόβλημα με τις αγκαλιές, τον πήρε η μαμά της φίλης σήμερα και έβαλε τα κλάματα. Αρχίζουν και καταλαβαίνουν τα ζουζουνάκια μας. Μεγαλώνουν και κάθε μέρα ανακαλύπτουν καινουργια πράγματα κι εμείς αντίστοιχα κατουράμε τα βρακιά μας......

Περιμένω να έρθει ο άντρας μου να μπω να κάνω ένα ντουζάκι και να ξαπλώσω.

Διαφημίσεις

και εγω τον ταισα τον εβαλα για υπνο και πινω το γαλατακι μου ;)

εσεις σε τι φαση ειστε;

Εμεις ειμαστε στη φαση που αυτος κοιμαται και η μανουλα του πινει μπυρες για να ηρεμισει.....:P:p:p

Λοιπον ετοιμαζομαστε να δουμε καμια ταινια!!!Αν δεν μας παρει ο υπνος....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

αχ καλα να περασετε. εμενα ο αρης εχει υπηρεσια και ειμαι με την μαμα μου στο σπιτι. θα ξαπλωσω σε λιγακι και εγω να διαβασω, να ζαλιστω να κοιμηθώ! πιειτε ενα μπυρονι και για μενα!:P

Διαφημίσεις

Τελικά είχατε δίκιο. Κι εμένα ο γιατρός μου είπε ότι απαγορεύεται η στράτα και να την βάλω σε παρκοκρέβατο. Έχω ένα που μου είχαν φέρει δώρο και θα επιχειρήσω αύριο να το στήσω. Να δω που θα χωρέσει και αυτό...

Genuine μου μην στενοχωριέσαι, τον φάγατε τον γάιδαρο, κάνε μια υπομονή ακόμα για την ουρά και δώστης όλη την αγάπη σου την ημέρα για να νιώθεις ισορροπημένη!Κι εγώ δεν δουλεύω για τον ίδιο λόγο (θα επιστρέψω το Φθινόπωρο) και είμαστε αυτοκόλλητες, μόλις μείνει λίγη ώρα με κάποιον άλλο πλαντάζει στο κλάμα και με ψάχνει μέχρι να απελπιστεί και να του δώσει σημασία (ακόμα και με τις γιαγιάδες και τον μπαμπά της!!!). Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Επίσης είναι τώρα σε μια ηλικία που για λίγο καιρό θα έχουν το "άγχος των ξένων", κάτι που θα περάσει από μόνο του σε 1-2 μήνες όπως και "τον φόβο του αποχωρισμού" που παθαίνει κάθε φορά που σε χάνει από τα μάτια της αλλά θα το ξεπεράσει βλέποντάς σε εκατοντάδες φορές να βγαίνεις από το δωμάτιο και να ξαναμπαίνεις χωρίς να έχεις χαθεί οριστικά όπως νόμιζε...Όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα!!!

Ελενίτσα μου να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου, χρόνια πολλά!

Σήμερα κράτησαν οι γονείς μου την μικρή 3 ώρες και πήγαμε στην "πισίνα" για καφέ και μετά Λητώ για ψώνια και ξεσκάσαμε!Ουφ...Καληνύχτα κοριτσούδια και μπεμπόνια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα! Εμάς η νύχτα μας κύλισε ομαλά. Δεν ξύπνησε ούτε μια φορά αλλά σηκώθηκε από τις 6!!! θηλάσαμε,αλλάξαμε,παίξαμε, γελάσαμε και τελικά ξανακοιμηθήκαμε στις 7:30 και ακόμη κοιμόμαστε. Σοφάκι μου κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για τη στράτα. Καλύτερα να μην τη βάλεις!Σοφούλα,Ζωούλα και μαράκι σας ευχαριστώ για τη στήριξη..

Το ξέρετε ότι από μέρα σε μέρα ο αδερφούλης μου θα γίνει μπαμπάς;;;;;;;;;Είμαι κατενθουσιασμένη!! Με τον αδερφό μου έχουμε κοινή πορεία σε όλα! Με περνάει 2 χρόνια αλλά: Τον Σεπτέμβριο του 2007 παντρεύτηκα και σε 9 μήνες,δηλαδή τον ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε κι αυτός. Τον δεκέμβριο του 2008 έμεινα έγκυος και σε 6 μήνες δηλαδή τον ιούνιο του 2009 έμεινε έγκυοσ η νυφούλα μου! Τι καλά να ήμασταν και κοντά..να παίζανε τα μωρούλια μας!! είναι και το δικό τους κοριτσάκι!! Δεν πειράζει! θα κάνουν τοπλες μπάνιο τα καλοκαίρια στη Μύκονο!!! Και το άλλο το ευχάριστο! η συνυφάδα μου είναι και αυτή έγκυος και γεννάει τέλη σεπτέμβρη!! Το μωράκι της θα έχει 1 χρόνο διαφορά με το δικό μου!! και μένουμε και κοντα!!Τι καλά!! Μακάρι να έχουν κοριτσάκι!!! Έχουν ήδη ένα αγοράκι 3,5 ετών!Αυτά τα νέα μου!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημέρα σε ΄΄όλες!!Ελενιτσα να τον χαιρεσαι εστω και καθυστερημένα!!! Δεν μπηκα χτες γιατι οταν στις 9 30 ήταν εδω τα πεθερικά μου!!Φερανε λαχανικα απο τον κηπο τους για να φαμε το σαββατο!!Π¨αω να τον ταισω και ερχομαι!!!

:P:p

O40a.jpgO40ap3.png

Λοιπον!!Φάγαμε!!!Το βράδυ με τα λιμπερο κατουρήθηκε οοοοολος!και το κρεββατι του και όοοολα!!!Τα χρησιμοποιεί καμιά να μου πεί γιατι με τα παμπερς δε μου συμβινει αυτό!!

Η νέα μόδα του μπέμπη είναι το μπρούμητα!!ναιναι!!Τον βάζω κοιμησμένο στην κούνια και μέσα σε 2 λεπτά στον ύπνο του γυρνάει και φυσικα ξυπναει!!χτες εντομεταξυ ξυπνισε στις 2 30 ολο και πιο νωρις!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...