Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε ευχαριστω!!!!μεχρι 2,5μηνων καλα τα πηγαιναμε......απο κει και μετα με το ζορι να εχουμε παρει 1 κιλο..

Βεβαια δεν ξερω και για να σου το λεει ο γιατρος σου κατι θα ξερει αλλα και εμιες απο 3μηνων και μετα πηραμε συνολο 1 κιλο και κατι....το θεμα ειναι αν διπλασιασατε το βαρος γεννησης σας νομιζω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βεβαια δεν ξερω και για να σου το λεει ο γιατρος σου κατι θα ξερει αλλα και εμιες απο 3μηνων και μετα πηραμε συνολο 1 κιλο και κατι....το θεμα ειναι αν διπλασιασατε το βαρος γεννησης σας νομιζω....

μακαρι να το ειχαμε διπλασιασει.εχουμε ακομα 1,500γρ ......θα δειξει με τις κρεμες τι θα γινει!!!!

μακαρι να το ειχαμε διπλασιασει.εχουμε ακομα 1,500γρ ......θα δειξει με τις κρεμες τι θα γινει!!!!

Μαλλον προσεχει την σιλλουετα του ε?

Και εμεις αυριο τρωμε πρωτη φορα μπανανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενίτσα μου να χαίρεσαι το μωράκι σου!ίσως είναι οι ρυθμοί του τέτοιοι.μην ανησυχείς!

Σας έχω πρήξει με το θέμα αλλά είμαι ράκος..Με το που καταλαβαίνει η μπέμπα ότι ξεκινάει η προετοιμασία για ύπνο πλανταζει στο κλάμα..βρε κορίτσια ΠΟΤΕ δεν μου έχει κλάψει στο μπάνιο.ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ από τότε που γεννήθηκε..οι συνθηκες είναι ίδιες,δεν κάνει κρύο,δεν ξέρω τι να πω..είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνει ότι θα την αφήσω μοναχούλα στη κούνια..δηλαδή τι θα γίνει την 7η μέρα που θα τελειώσει η εκπαίδευση;;θα την αφήνω στη κούνια και θα γελάει;;;χλωμό το κόβω;; ακόμη αντηχεί στα αυτιά μου η φωνούλα της..μιλάμε για ΠΟΛΥ κλάμα..σήμερα από τη στιγμή που την άφησα στη κούνια έκλαψε μόνο 4 λεπτα και αποκοιμήθηκε..τι ν; το κάνω όμως που ξεκίνησε να κλαίει με το που αρχισα να τη ξεντύνω; μετατέθηκε το κλάμα από τον ύπνο στο μπάνιο..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

μακμαράκι έχω κάνει το μωράκι μου από χαρούμενο παιδάκι νευρικό..μπήκα και στο παρεντσ και διάβασα για της μανούλες που εφαρμόζουν το co-sleeping και λένε το πόσο κακό ειναι να αφήνεις το μωράκι σου να κλαίει και έγινα πιο πολύ ράκος..

kwtpmaqz0.png

Ελενίτσα μου να χαίρεσαι το μωράκι σου!ίσως είναι οι ρυθμοί του τέτοιοι.μην ανησυχείς!

Σας έχω πρήξει με το θέμα αλλά είμαι ράκος..Με το που καταλαβαίνει η μπέμπα ότι ξεκινάει η προετοιμασία για ύπνο πλανταζει στο κλάμα..βρε κορίτσια ΠΟΤΕ δεν μου έχει κλάψει στο μπάνιο.ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ από τότε που γεννήθηκε..οι συνθηκες είναι ίδιες,δεν κάνει κρύο,δεν ξέρω τι να πω..είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνει ότι θα την αφήσω μοναχούλα στη κούνια..δηλαδή τι θα γίνει την 7η μέρα που θα τελειώσει η εκπαίδευση;;θα την αφήνω στη κούνια και θα γελάει;;;χλωμό το κόβω;; ακόμη αντηχεί στα αυτιά μου η φωνούλα της..μιλάμε για ΠΟΛΥ κλάμα..σήμερα από τη στιγμή που την άφησα στη κούνια έκλαψε μόνο 4 λεπτα και αποκοιμήθηκε..τι ν; το κάνω όμως που ξεκίνησε να κλαίει με το που αρχισα να τη ξεντύνω; μετατέθηκε το κλάμα από τον ύπνο στο μπάνιο..

γιωτα μου αν ειχε προβλημα ψυχολογικο με το γεγονος οτι την αφηνεις στην κουνια ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ! ολα πανε πολύ καλά μην ανησυχεις! σημερα πως ηταν;

μακμαράκι έχω κάνει το μωράκι μου από χαρούμενο παιδάκι νευρικό..μπήκα και στο παρεντσ και διάβασα για της μανούλες που εφαρμόζουν το co-sleeping και λένε το πόσο κακό ειναι να αφήνεις το μωράκι σου να κλαίει και έγινα πιο πολύ ράκος..

το κλαμα στα μωρα ειναι καλο. λεει οτι διωχνει το στρς. κατσε να δω αν το βρω!

Διαφημίσεις

Επ πως και μπηκατε??????????

Γιωτουλα αν πιστευεις οτι ειναι απο αυτο τοτε θα εχεις δικιο.Εσυ ξερεις καλυτερα.

Δεν ξερω τι να σου πω ομως να κανεις...Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου δεν θα την αφηνα ξανα μονη της.Ισως να χρειαζεται να κανεις υπομονη να βρει τους ρυθμους της...

Δεν ξερω.....

Ο τρόπος με τον οποίον αυτό το βιβλίο αντιλαμβάνεται το κλάμα και τον θυμό προσφέρει μια καινούρια άποψη για ανάγκες και συναισθήματα. Το καλύτερο είναι να μην αγνοήσουμε ποτέ παιδιά που κλαίνε. Θα έπρεπε πάντα να αντιδράμε με αγάπη. Αλλά το κάθε κλάμα δεν δείχνει μια άμεση επιθυμία ή ανάγκη. Πολλές φορές δημιουργείται από έναν φυσικό τρόπο για να εκτονώνει στρες, κάτι που δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να επανέλθουν από τις συνέπειες τραυματικών ή απογοητευτικών εμπειριών, που βίωναν. Τα παιδιά χρησιμοποιούν κλάμα και κρίσεις θυμού για να ξεπεράσουν άσχημες εμπειρίες και απελευθερώνονται από ένταση. Δεν είναι λοιπόν στο καθήκον του γονιού να κάνει το κλάμα και το θυμό να σταματήσει, επειδή είναι συμπεριφορές που ανήκουν στις ανάγκες εκ γενετής.

Βαθιά αντίληψη στην υγιεινή λειτουργία του κλάματος και του θυμού μπορεί να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός από το να βοηθήσει τα παιδιά να ξεπεράσουν άσχημες εμπειρίες και να εκτονώνουν στρες, μπορεί το να δεχτούμε το κλάμα και τον θυμό να παίζει ουσιαστικό ρόλο στο να προλάβουμε προβλήματα ανυπακοής. Επίσης βοηθάει όταν υπάρχει υπερκινητικότητα και μπορεί να ελαττώνει την βίαιη συμπεριφορά. Το κλάμα συντελεί σε μια καλύτερη υγεία, ψυχικά και σωματικά, και σε μια καλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης και μάθησης. Επιπλέον αυτή η αντιμετώπιση μπορεί να λύσει προβλήματα ύπνου (χωρίς να αγνοήσουμε το παιδί). Και τελικά δυναμώνει την σχέση ανάμεσα στον γονιό και το παιδί, όταν ακούμε με εποικοδομητικό τρόπο όταν τα παιδιά έχουν ανάγκη να κλαίνε.

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B1+%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=&aq=f&oq=%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B1+%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82&fp=29cbd9a5056d14fc

το πρωτο κοιτα

Απλά φοβαμαι να το σταματήσω τώρα γιατι θα τη μπερδέψω..θα πει καλα γιατί 4 μέρες με κάνανε να κλαίω;παλαβοι είναι οι γονεις μου;;θα πάει στράφι όλο το κλάμα που έριξε η καημενούλα μου..Αν το σταματήσω χωρίς να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση τζάμπα έκλαψε τόσες μέρες το νινί μου..Ρε παιδιά τι δύσκολο που είναι να μεγαλώνεις παιδιά..μέχρι τώρα θεωρούσα ότι είμαι καλή μαμά που άφησα τη δουλειά μου για να αφιερωθώ στο παιδί μου..και τώρα βλέπω πως τα μωράκια που οι μαμάδες τους εργάζονται είναι πολύ ηρεμα, κοιμούνται όπου βρουν και με όποιον βρουν χωρίς να ζητάνε στήθος,ενώ η δικιά μου είναι κακομαθημένη και προσκολλημένη πάνω μου.δεν πάει σε κανέναν ανθρωπο και κανείς δεν μπορεί να τη βάλει για ύπνο εκτός από εμένα..

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...